Bosna i Hercegovina - Grčka

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Rezultat?

Pobjeda BiH
304
70%
Nerijeseno
92
21%
Pobjeda Grcke
38
9%

Ukupno glasova: 434

eldo
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post Postao/la eldo » 04 mar 2013, 16:28

ja sam protiv portugala otisao u red oko 21h (a ujutro se od 9 prodavale karte), i uspio sam kupiti u centrotransu po normalnoj cijeni......tako ja i drustvo planiramo i sutra, lagano ev planiramo da nabavimo neki tv na baterije, pa da dok smo u redu gledamo i ligu prvaka........ :D :D :D :D

tako da ko je zainteresovan za tekmu, bit ce kod mene karti, neka se javi na pp............... :D :D :D :D

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 04 mar 2013, 16:33

Treba Husejinovica zvati. U Dinamu su ga stesali, a dobar je igrac.

Naravno svi se molimo da Pjanic zaigra, al ne vidim boljeg AMC trenutno od Saida. Naravno ne brojim Misimovica...
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 04 mar 2013, 16:37

Alfa_Muzijak je napisao/la:Treba Husejinovica zvati. U Dinamu su ga stesali, a dobar je igrac.

Naravno svi se molimo da Pjanic zaigra, al ne vidim boljeg AMC trenutno od Saida. Naravno ne brojim Misimovica...
Da Husejnovic igra protvi Grcke ? :roll:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 04 mar 2013, 16:39

Huseijnovic, inace jos jedan u nizu od nasih virtuoza poput Senijada Ibricica :mrgreen: .

Ma tu nema se puno kalkulisati bude li Pjanic falio. Ista ekipa kao protiv Slovenije, samo sto Miske igra umjesto Pjanica, a Stevanovic takodjer ostaje u prvih 11. Sto bi znacilo da bi Medunjanin i Zahirovic igrali zadnjeg veznog.

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 04 mar 2013, 16:40

Elegant je napisao/la:
Alfa_Muzijak je napisao/la:Treba Husejinovica zvati. U Dinamu su ga stesali, a dobar je igrac.

Da Husejnovic igra protvi Grcke ? :roll:
Pa ne znam sad od pocetka, ali poceo je da igra u Dinamu i nemas nikoga na toj poziciji osim Ibricica...

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 04 mar 2013, 16:40

Može se on vrtiti oko reprezentacije, al dok ne počne igrati standardno za Dinamo, nema on šta da traži u ozbiljnim kombinacijama reprezentacije.

Da znam, pomenuti ćete Vršajevića, pa et', nek' se ova dvojica nađu, i nek' mu Vrša da broj menadžera, da vidi može li išta po njegovom pitanju uraditi.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 04 mar 2013, 16:40

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: i onaj gore što Svraku gura u prvih 11, al on se zayebava, a ti izgleda mrtav ozbiljan.
DRUG NEBI TI PUNCA

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 04 mar 2013, 16:43

Svraka je joker :mrgreen:

A miske umjesto pjanica, nema se tu sta razglabati ;) kakav crni husejinovic..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 04 mar 2013, 16:43

A zasto ne brojis Misimovica?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 04 mar 2013, 16:45

bagrcavi je napisao/la:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: i onaj gore što Svraku gura u prvih 11, al on se zayebava, a ti izgleda mrtav ozbiljan.
Svraka i jeste za zayebancije :lol: Said je pravo dobar igrac i moze mozda zadnjih 20min donijet prevagu. Ne guram nikog u prvih 11. I kazem da se samo mozemo moliti za Pjanica jer njemu zamjene nema, a Miske Bog sami zna u kakvoj je formi...

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 04 mar 2013, 16:48

Kako god okrenses nemam mi nekog prevelikog izbora, vise manje samo je pitanje ko ce igrati kao ne bude Pjanica (pu pu, ne daj Boze). U tom slucaju Misimovic i Stevanovic igraju 100%.

A ostalo je manje vise poznato Begovic, Mujda, Vranjes, Spahic, Zukanovic, Zahirovic, Medunjanin/Ibricic, Lulic, Ibisevic, Dzeko.

Svraka, Visca, Vrsajevic - izmjene.

Tako da ne pisete bezveze imena Husejnovic ili nekog petog desetog koga nema ni na lisit igraca.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 04 mar 2013, 16:49

Jeste jeste, zato Svraka i odigra poneku minutu za reprezentaciju, dok Said i za Dinamo urijetko.Ne kažem da je loš igrač, i sigurno bi mogao dobiti priliku protiv Lihtenštajna, Latvije i takvih reprezentacija ali ekperimentisati protiv Grčke sa njim je ravno samoubistvu.Misimović je za njega doktor, i on je jedini logični izbor na toj poziciji.
DRUG NEBI TI PUNCA

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 04 mar 2013, 16:50

:lol:

On ne broji misketa koji je kao vezni igrac u repki dao duplo vise golova nego vedo koji je napadac, a umjesto njega gura saida mcdonalds husejinovica :lol: u kakvom je sad stanju ? Jel' mu i sad treba da smrsa 15 kg, i taman bi dosao dotle da smrsa jos 20 kg da bi mogao potrcati ? :lol:

Dobar si, @muzjace, nema govora :lol:

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 04 mar 2013, 16:52

NeRi_K je napisao/la: Pa dobro eto tih 300-400 i nije neka brojka, ali bolje i toliko nego nista. U Bihaću se nije nikako moglo doci do ulaznice za utakmicu protiv Portugala. Zenica je veci grad i to stoji, ali eto Bihać je onda trebao dobiti za slobodnu prodaju barem 150-200 karata.

Svima je jasno da se pojedini gradovi u potpunosti zapostavljaju kao da nisu dio ove drzave, ne prica niko o teorijama zavjere, ali jednostavno iako je Sarajevo glavni grad previse se forsira, a drugi se zapostavljaju.

Ja ovu drzavu volim iz sveg srca kao i nasu reprezentaciju, ali trebali bi se neki zapitati zasto je nama iz Krajine kupiti ulaznicu za utakmicu Hrvatske.

Svercerima se mora vec jednom stati na kraj, mogu oni kome hoce pricati da jedan covjek na svoju licnu kartu moze kupiti samo dvije ulaznice, pa kako onda sverceri u svoje ruke dobiju na stotine karata, znaci da sve krece od NSBiH.
jbg, evo ja znam jednu curu iz Tešnja,studira u Zenici. na fejsu prije svake utakmice stavi sliku sa 10 ulaznica za utakmicu(ne zbog prodaje,već onako da se pohvali). e sad kako ona koja živi u Tešnju dobije 10 ulaznica,a ja koji živim 20 metara od BP ne mogu kupiti niti jednu taman da cijelu noć čekam(kao protiv Portugala) j..ebi me ako znam :) Zenica vjerovatno dobije 1000-2000,ali dok se namire političari iz Zenice i njihove familije ostane 300

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 04 mar 2013, 16:54

Papastathopoulos je napisao/la::lol:

On ne broji misketa koji je kao vezni igrac u repki dao duplo vise golova nego vedo koji je napadac, a umjesto njega gura saida mcdonalds husejinovica :lol: u kakvom je sad stanju ? Jel' mu i sad treba da smrsa 15 kg, i taman bi dosao dotle da smrsa jos 20 kg da bi mogao potrcati ? :lol:

Mislis ako si stavio par smajlija da si provalio? Barem si se ti ismijao...

Nisam cuo nista o Misimovicu 3 mjeseca i ako je u formi normalno da ce on igrati, a Said je u Dinamu dosao sebi i nije vise deba. Al ipak ne moze protiv Grcke, velika je to utakmica da bi se probavalo.

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 04 mar 2013, 16:57

Gledao sam derbi Hajduk-Dinamo..Saida nije bilo ni na klupi..vratiti Misketa nema druge.

deni_m1312
Kontakt:

Post Postao/la deni_m1312 » 04 mar 2013, 17:00

Sve i da ne mogne igrati Pjanke ne smije nas to pokolebati u nastojanjima da pobijedimo Grke. Ako nas izostanak jednog igrača toliko oslabi, onda ni ne zaslužujemo da odemo na SP.

Mislim da će ta utakmica biti vrhunski test za sve naše "zvijezde", da dokažu svoju klasu i preuzmu odgovornost. Da Džeko zabije gol iz prve prilike, da Miske odigra utakmicu karijere, da Spahić svojom igrom ulije sigurnost i ostalim igračima odbrane. Ovo su utakmice na kojima se poznaju junaci, a nismo mogli zamisliti iskusnijeg i "boljeg" protivnika od Grčke.

Ne znam kakva je situacija sa Rahmimićem, ali ako može trčati 90 minuta, potrebniji nam je nego ikad.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 04 mar 2013, 17:00

:!:
slika
DRUG NEBI TI PUNCA

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 04 mar 2013, 17:03

Alfa_Muzijak je napisao/la:

Nisam cuo nista o Misimovicu 3 mjeseca i ako je u formi normalno da ce on igrati, a Said je u Dinamu dosao sebi i nije vise deba. Al ipak ne moze protiv Grcke, velika je to utakmica da bi se probavalo.
Kontradiktoran si druze..prvo ga hoces u prvi sastav, pa odjednom da ne moze protiv grcke, to je velika tekma ;)

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 04 mar 2013, 17:07

Papastathopoulos je napisao/la:
Alfa_Muzijak je napisao/la:

Kontradiktoran si druze..prvo ga hoces u prvi sastav, pa odjednom da ne moze protiv grcke, to je velika tekma ;)
Jbg kad malo bolje razmislim... Miske je Miske.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.