tako da ko je zainteresovan za tekmu, bit ce kod mene karti, neka se javi na pp...............

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Da Husejnovic igra protvi Grcke ?Alfa_Muzijak je napisao/la:Treba Husejinovica zvati. U Dinamu su ga stesali, a dobar je igrac.
Naravno svi se molimo da Pjanic zaigra, al ne vidim boljeg AMC trenutno od Saida. Naravno ne brojim Misimovica...
Pa ne znam sad od pocetka, ali poceo je da igra u Dinamu i nemas nikoga na toj poziciji osim Ibricica...Elegant je napisao/la:Da Husejnovic igra protvi Grcke ?Alfa_Muzijak je napisao/la:Treba Husejinovica zvati. U Dinamu su ga stesali, a dobar je igrac.
Naravno svi se molimo da Pjanic zaigra, al ne vidim boljeg AMC trenutno od Saida. Naravno ne brojim Misimovica...
Alfa_Muzijak je napisao/la:Treba Husejinovica zvati. U Dinamu su ga stesali, a dobar je igrac.
A zasto ne brojis Misimovica?Alfa_Muzijak je napisao/la:Treba Husejinovica zvati. U Dinamu su ga stesali, a dobar je igrac.
Svraka i jeste za zayebancijebagrcavi je napisao/la:Alfa_Muzijak je napisao/la:Treba Husejinovica zvati. U Dinamu su ga stesali, a dobar je igrac.
Naravno svi se molimo da Pjanic zaigra, al ne vidim boljeg AMC trenutno od Saida. Naravno ne brojim Misimovica...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i onaj gore što Svraku gura u prvih 11, al on se zayebava, a ti izgleda mrtav ozbiljan.
jbg, evo ja znam jednu curu iz Tešnja,studira u Zenici. na fejsu prije svake utakmice stavi sliku sa 10 ulaznica za utakmicu(ne zbog prodaje,već onako da se pohvali). e sad kako ona koja živi u Tešnju dobije 10 ulaznica,a ja koji živim 20 metara od BP ne mogu kupiti niti jednu taman da cijelu noć čekam(kao protiv Portugala) j..ebi me ako znamNeRi_K je napisao/la: Pa dobro eto tih 300-400 i nije neka brojka, ali bolje i toliko nego nista. U Bihaću se nije nikako moglo doci do ulaznice za utakmicu protiv Portugala. Zenica je veci grad i to stoji, ali eto Bihać je onda trebao dobiti za slobodnu prodaju barem 150-200 karata.
Svima je jasno da se pojedini gradovi u potpunosti zapostavljaju kao da nisu dio ove drzave, ne prica niko o teorijama zavjere, ali jednostavno iako je Sarajevo glavni grad previse se forsira, a drugi se zapostavljaju.
Ja ovu drzavu volim iz sveg srca kao i nasu reprezentaciju, ali trebali bi se neki zapitati zasto je nama iz Krajine kupiti ulaznicu za utakmicu Hrvatske.
Svercerima se mora vec jednom stati na kraj, mogu oni kome hoce pricati da jedan covjek na svoju licnu kartu moze kupiti samo dvije ulaznice, pa kako onda sverceri u svoje ruke dobiju na stotine karata, znaci da sve krece od NSBiH.
Mislis ako si stavio par smajlija da si provalio? Barem si se ti ismijao...Papastathopoulos je napisao/la:
On ne broji misketa koji je kao vezni igrac u repki dao duplo vise golova nego vedo koji je napadac, a umjesto njega gura saida mcdonalds husejinovicau kakvom je sad stanju ? Jel' mu i sad treba da smrsa 15 kg, i taman bi dosao dotle da smrsa jos 20 kg da bi mogao potrcati ?
Dobar si, @muzjace, nema govora
Kontradiktoran si druze..prvo ga hoces u prvi sastav, pa odjednom da ne moze protiv grcke, to je velika tekmaAlfa_Muzijak je napisao/la:Mislis ako si stavio par smajlija da si provalio? Barem si se ti ismijao...Papastathopoulos je napisao/la:
On ne broji misketa koji je kao vezni igrac u repki dao duplo vise golova nego vedo koji je napadac, a umjesto njega gura saida mcdonalds husejinovicau kakvom je sad stanju ? Jel' mu i sad treba da smrsa 15 kg, i taman bi dosao dotle da smrsa jos 20 kg da bi mogao potrcati ?
Nisam cuo nista o Misimovicu 3 mjeseca i ako je u formi normalno da ce on igrati, a Said je u Dinamu dosao sebi i nije vise deba. Al ipak ne moze protiv Grcke, velika je to utakmica da bi se probavalo.
Jbg kad malo bolje razmislim... Miske je Miske.Papastathopoulos je napisao/la:Kontradiktoran si druze..prvo ga hoces u prvi sastav, pa odjednom da ne moze protiv grcke, to je velika tekmaAlfa_Muzijak je napisao/la:Mislis ako si stavio par smajlija da si provalio? Barem si se ti ismijao...Papastathopoulos je napisao/la:
Nisam cuo nista o Misimovicu 3 mjeseca i ako je u formi normalno da ce on igrati, a Said je u Dinamu dosao sebi i nije vise deba. Al ipak ne moze protiv Grcke, velika je to utakmica da bi se probavalo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.