Neprijetim nikome, otkud ti te misljenje? Zanima me onako jer sam blizu Gelsenkirchenu, i kako ja malo posmatram vidim da si mozda malo u vezi sa njim?Majstor10 je napisao/la:kome ti prijetis??

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Neprijetim nikome, otkud ti te misljenje? Zanima me onako jer sam blizu Gelsenkirchenu, i kako ja malo posmatram vidim da si mozda malo u vezi sa njim?Majstor10 je napisao/la:kome ti prijetis??
aaaa mislio sam ti ljut sto nosi dres njemacke pa hoces da ga prebijes haha neznam bas tacno gdje zivi samo smo se druzili u stuttgartu kad je bio ovdje nikad nisam bio kod seov stan u gelsenkirchenuEmir_BIH je napisao/la:Neprijetim nikome, otkud ti te misljenje? Zanima me onako jer sam blizu Gelsenkirchenu, i kako ja malo posmatram vidim da si mozda malo u vezi sa njim?Majstor10 je napisao/la:kome ti prijetis??
hehe, ok nema veze, znaci u Gelsenkirchenu. Mislio sam da malo posjetim naredni mjeseci.Majstor10 je napisao/la:aaaa mislio sam ti ljut sto nosi dres njemacke pa hoces da ga prebijes haha neznam bas tacno gdje zivi samo smo se druzili u stuttgartu kad je bio ovdje nikad nisam bio kod seov stan u gelsenkirchenuEmir_BIH je napisao/la:Neprijetim nikome, otkud ti te misljenje? Zanima me onako jer sam blizu Gelsenkirchenu, i kako ja malo posmatram vidim da si mozda malo u vezi sa njim?Majstor10 je napisao/la:kome ti prijetis??
ma da se druzi sa njim nece da ga prebije ne moze momku niko nista seo je rusilac i moze svakome usta razvalitChuckie je napisao/la:Sta ces mu raditi?
Haj nam brate priznaj... jel te Kolosinac oshinuo po supku? Priznaj nam jer nista drugo necemo povjerovati.Majstor10 je napisao/la:ma da se druzi sa njim nece da ga prebije ne moze momku niko nista seo je rusilac i moze svakome usta razvalitChuckie je napisao/la:Sta ces mu raditi?
sa takvim potpisom "bitches ain't shit" nisam vise ocekivao od tebe nego takav blesav odgovorreptile je napisao/la:Haj nam brate priznaj... jel te Kolosinac oshinuo po supku? Priznaj nam jer nista drugo necemo povjerovati.Majstor10 je napisao/la:ma da se druzi sa njim nece da ga prebije ne moze momku niko nista seo je rusilac i moze svakome usta razvalitChuckie je napisao/la:Sta ces mu raditi?
Mogu ga promjeniti na La ilaha illallah il nesto drugo.. al pitanje ostaje isto.sa takvim potpisom "bitches ain't shit" nisam vise ocekivao od tebe nego takav blesav odgovor
ja kako obozavam momka tako ce svaki bosanac uskoro kad dodje da igra za nasu repku i kad bude medju najboljima na svijetureptile je napisao/la:Mogu ga promjeniti na La ilaha illallah il nesto drugo.. al pitanje ostaje isto.sa takvim potpisom "bitches ain't shit" nisam vise ocekivao od tebe nego takav blesav odgovor
Elegant je napisao/la:Ostaje da vidimo koga je odabrao.
Da iz današnjeg Sporta, samo su napisali da je ovom Bećireviću rekao to iz naslova kada ga je ovaj posjetio prije meča sa Nürnbergom i još su napisali da se zove Asmirlegenda reala je napisao/la:Kad vidim sličan naslov na ss.ba tad ću povjerovati, Avazu![]()
![]()
Nego haj postavi cijeli interviju, ako ima, i jel to u današnjem Sportu da idem kupiti??
Ko je ovaj Bećirević, jel on neka bitna faca??? Valjda su se sastali u ime saveza.rio_Ferdy88 je napisao/la:Da iz današnjeg Sporta, samo su napisali da je ovom Bećireviću rekao to iz naslova kada ga je ovaj posjetio prije meča sa Nürnbergom i još su napisali da se zove Asmirlegenda reala je napisao/la:Kad vidim sličan naslov na ss.ba tad ću povjerovati, Avazu![]()
![]()
Nego haj postavi cijeli interviju, ako ima, i jel to u današnjem Sportu da idem kupiti??
BaDa12 je napisao/la:Ma, nije razgovor s nijm. Još mu ime pogriješiše. Aj hajd..![]()
Aferim momčino, tako te volimoemir_ je napisao/la:Muštuluk Sead otkazao nastup za U21 Njemačke, razlog, operacija zuba![]()
![]()
![]()
http://www.dfb.de/news/de/d-u-21-maenne ... 41230.html
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Brazzzoo123 i 39 gostiju.