Grčka - BiH / BiH - Litvanija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Grčka - BiH / BiH - Litvanija
Tako je..Miske kao joker sa klupe..Def treba poceti graditi igru na Pjanicu..Mladji je,pokretljiviji,jednako dobar tehnicar,igra u svom klubu,u boljoj ligi..Bezbroj prednosti.Misketa privikavati da je,kad ne mogu igrati obojica,on taj koji ide na klupu..Ako se bude nesto ljutio nek se goni u pm..Al valjda nece.. 

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
ja bih ovako,
Pa ti Susicu se misli
---------------------------------Begovic---------------------------------
---------------Mujdza----------Spahic---------Zukanovic-------------
---------------------Zahirovic-------------SALIHOVIC------------------
--Stevanovic---------------------Pjanic-----------------------Lulic-----
-------------------Ibisevic----------------------Dzeko-------------------
Naravno Miske u drugom poluvremenu,,,,

---------------------------------Begovic---------------------------------
---------------Mujdza----------Spahic---------Zukanovic-------------
---------------------Zahirovic-------------SALIHOVIC------------------
--Stevanovic---------------------Pjanic-----------------------Lulic-----
-------------------Ibisevic----------------------Dzeko-------------------
Naravno Miske u drugom poluvremenu,,,,
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Kome bolan ? Miske zna Dzeku kad trepne.. treba sto vise igraca u sredini nabacati stim da Lulic i Stevanovic po boku, Miske iza Dzeke.adriano_leite je napisao/la:Da, slazem se sa tim, a Misketa uvesti oko 60. minute, da svjezinom i znanjem slozi koju sansu za gol. Sigurno bi nam bio bolji takav, svjez, zeljan dokazivanja, nego da igra od samog pocetka, kada ce i Grci biti svjezi. Mi nemamo na klupi nikog za preokret, a Miske bi itekako mogao biti covjek za preokret.Rios je napisao/la:Ja da sam selektor ne bi se dvoumio sec koga da ostavim na klupi izmedju Pjanica i Misketa..Samo ako Mire bude spreman,a evo kaze da hoce..Miske ne igra u Dinamu,a vidjeli smo koliko je igra sa Pajnicem kao diregentom brza,pokretljivija..Znaci moj apsolutni izbor bi bio PjanicmandraX je napisao/la:Pjanić mora igrati protiv Grčke pa makar i Misketa morao prebacit' na klupu...
Bit' će sigurno situacija kad uzmemo loptu u noge, kad napravimo neki pritisak, Grci odmah zašaluju svoj gol, ne može krtica proći, tad će trebat' neko ko zna dobro potegnut van 16m, a Mire je stvoren za toga.![]()
Zatim slobodnjaci, prgavi Grci će udarat' kad god stignu, kako znaju...
Naravno, nije to jedini razlog zbog kojeg bi igrao, poslije Edina i Spahe, Mire je naš najbolji igrač.
Bojim se da bi grci lahko zatvorili samog Pjanica ovako sa Misimovicem

Ibisevic nije za 1min ovaj tip tekme.
President of the Union of European Football Associations
- adriano_leite
- Kontakt:
Miske je znao Dzeku kad trepne, Miske je bio strasan igrac, akcenat na to BIO, jos uvijek je dobar, ali ni sjena onog Misketa koji je poharao BL sa Dzekom. Miske nema snage, Miske je od odlaska iz Wolfsburga uvijek bivao u nemilosti trenera, pitanje je zasto je to tako. Nije moguce da Misketa svi mrze, vise je moguce da se Miske ulijenio, mozda ga godine pritisle. Ima on jos mnogo carolije u svojim nogama, ali nema covjek snage da igra na visokom nivou 90 minuta. Sto se tice Ibisevica, Ibisevic je itekako za ovakve tekme, gdje 1 gol moze odluciti utakmicu. Momak ima osjecaj za gol, momak trci, bori se, uvijek je jedan od nasih igraca koji najvise pretrci. Trci stalno, otvara se, dolazi u sanse. Ostaviti njega na klupi da bi igrao Miske, odnosno da se neko stavi da trci za Misketa u sredini ravno je grijehu, pogotovo kada se uzme u obzir da Vedo stalno igra i daje golove.Platini je napisao/la:Kome bolan ? Miske zna Dzeku kad trepne.. treba sto vise igraca u sredini nabacati stim da Lulic i Stevanovic po boku, Miske iza Dzeke.adriano_leite je napisao/la: Da, slazem se sa tim, a Misketa uvesti oko 60. minute, da svjezinom i znanjem slozi koju sansu za gol. Sigurno bi nam bio bolji takav, svjez, zeljan dokazivanja, nego da igra od samog pocetka, kada ce i Grci biti svjezi. Mi nemamo na klupi nikog za preokret, a Miske bi itekako mogao biti covjek za preokret.
Bojim se da bi lako grci zatvorili Pjanica ovako sa Misimovicemotvoreni bokovi Stevanovic i Lulic + Dzeko.
Ibisevic nije za 1min ovaj tip tekme.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Neka Pape & Co odluce na slatkim su mukama
kako god..
Nego da nedaj boze danas, sutra neko frci 2,3 sedmice
to je to 

-
- Kontakt:
Odmah istragu pokrenuti. Odmah ih staviti na stub srama sto rade protiv drzave i sto zele raspad Bosne i Hercegovine...Platini je napisao/la:Neka Pape & Co odluce na slatkim su mukamakako god..

@Platini :
Prijatelju da se moze igrati sa 12 igraca bilo bi super
Prijatelju da se moze igrati sa 12 igraca bilo bi super

Kad se kaže 12-i igrač, misli se na publiku, ne bukvalno na igračaPlatini je napisao/la:to je to

Platini je napisao/la:Neka Pape & Co odluce na slatkim su mukamakako god..
to je to
Ja mislim da bi ih dobili sa 12 igraca

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
ma ima o je isti problem kao ja, MIske ili Pjana
samo sto je on na kraju stavio obadvojicu

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Sredicemo da BIH igra sa 12 vs 11
greska. Fakat se tesko odluciti..

-
- Kontakt:
Nije to 12-ti igrac, nego opticka iluzijavrebac86 je napisao/la:ma ima o je isti problem kao ja, MIske ili Pjanasamo sto je on na kraju stavio obadvojicu
![]()

On je htio kroz taj sastav reci da cemo tako brzo se kretati da ce izgledati kao da imamo 12 igraca na terenu

Kad krece prodaja ulaznica za Litvaniju 

Dobra je formacija..Platini je napisao/la:Neka Pape & Co odluce na slatkim su mukamakako god..
to je to

Jedina je dilema Miske ili Stevanovic... Po meni, Stevanovicu bi se trebala pruziti sansa od pocetka a Misketa cuvati za zadnjih pola sata cisto radi nekih mojih taktickih zamisli. Stevanovic bi pokrio dosta vise terena, pomogao odbrani a opet svojom brzinom i ubacivanjima mucio grcku odbranu.
Ma šta dobra, strašna.totasef1 je napisao/la: Dobra je formacija..![]()

Pa jel Platini il nije ? Može mu se i sa 12 igrača da igra 

DRUG NEBI TI PUNCA
Imam neki dobar osjecaj pred Grčku, pogotov kad sam cuo da cemo igrati sa 2 napadača.
Tako i treba,idemo se boriti, igrati svoju igru !

Tako i treba,idemo se boriti, igrati svoju igru !
- Goalgetter
- Kontakt:
Zadovoljan sam sa spiskom, sve sasvim korektno, Susic odstranio Vrancica koji nije standardan ni u Braunschweigu, a uvrstio Zukanovica na spisak.
Svidja mi se takodjer sto je Susic najavio da cemo sa 2 napadaca igrati u Atini, misljenja sam da drugacije nemozemo, mada sa Stevanovicem i Lulicem, dalo bi se i igrati u sistemu 4-5-1, ali ipak, sa Dzekom i Vedom u napadu je sada uigrano, i ne bi to trebalo mjenjati.
Medunjanin isto ulazi opet u kombinacije za prvi sastav, nakon sto je odigrao par utakmica u Turskoj, i polako stice onu fizicku spremu koja mu je potrebna za reprezentaciju, sad hoce li biti dovoljno za prvih 11 u Atini, vidjecemo, mada ako Pjanic bude igrao, Medo ostaje na klupi.
Svidja mi se takodjer sto je Susic najavio da cemo sa 2 napadaca igrati u Atini, misljenja sam da drugacije nemozemo, mada sa Stevanovicem i Lulicem, dalo bi se i igrati u sistemu 4-5-1, ali ipak, sa Dzekom i Vedom u napadu je sada uigrano, i ne bi to trebalo mjenjati.
Medunjanin isto ulazi opet u kombinacije za prvi sastav, nakon sto je odigrao par utakmica u Turskoj, i polako stice onu fizicku spremu koja mu je potrebna za reprezentaciju, sad hoce li biti dovoljno za prvih 11 u Atini, vidjecemo, mada ako Pjanic bude igrao, Medo ostaje na klupi.
ja bih ubacio jos Zukanovica i Sunjica da pojacam odbranumandraX je napisao/la:Ma šta dobra, strašna.totasef1 je napisao/la: Dobra je formacija..![]()

Bogami ja bi i Ibisevica da malo napad popravi.Nebi bilo lose i Sehu staviti u ovu formaciju mozda sa dva golmana bi bili sigurnijigiannini je napisao/la:ja bih ubacio jos Zukanovica i Sunjica da pojacam odbranumandraX je napisao/la:Ma šta dobra, strašna.totasef1 je napisao/la: Dobra je formacija..![]()

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.