mahane su mi to sto tesko pamtim a brzo zaboravljam, halaliharishp je napisao/la:P.S Neki su nam selektori znali i uduplati tu 40,ti to sad haman ustao pa krmeljav.

nego, ima vremena za zeku, mlad je.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
mahane su mi to sto tesko pamtim a brzo zaboravljam, halaliharishp je napisao/la:P.S Neki su nam selektori znali i uduplati tu 40,ti to sad haman ustao pa krmeljav.
ja sam malo gledo,,, ma Zeko fantastican,,krece se puno i po meni jedan od nasi igraca koji je u najboljoj formi,,, kad primi loptu stvarno se primjeti da ulijeva strah protivnicima,,Za_raju je napisao/la:Kako je Zeko odigrao danas vidim da je zuti karton zaradio?
Nesto mi nije htjelo otvoriti "Digi kanal na Turksatu" a on je prenosio!!!
Ma vidio sam ja proslu tekmu da je zeko explodirao,stvarno je zmija kad uzme loptu,sto jest jest odskace od ostalih za puno klasavrebac86 je napisao/la:ja sam malo gledo,,, ma Zeko fantastican,,krece se puno i po meni jedan od nasi igraca koji je u najboljoj formi,,, kad primi loptu stvarno se primjeti da ulijeva strah protivnicima,,Za_raju je napisao/la:Kako je Zeko odigrao danas vidim da je zuti karton zaradio?
Nesto mi nije htjelo otvoriti "Digi kanal na Turksatu" a on je prenosio!!!![]()
Kao sto rece Ermin:vrebac86 je napisao/la:ma realno gledano on je za malo jace ekipe iako ce i ovako napredovati,,primjeti se to,,, i ako ova njegova ekipa igra sve bolje i bolje,, ali zeko kad uzme loptu stvarno milina,,,ima dobar sut ,,brz je ,,dobar dribler ma **** Mesia
eh kad bi on to znao,,, po meni igrac koji konstantno igra veoma solidno ako ne i odlicno igra vec par utakmica vise na krilu i tu se dobro snalazi, ,i mislim da bi trebao biti sigurno medu 16 ako ne medu prvi 11,,,SemPer_fi je napisao/la:Momak zabija a Susic se misli hocel ga pozvat ccc sta pozvat treba da krene od prve kad je od svih napadaca u najboljoj formi ... On i Dzeko uff bio bi to dar mar za odbarnu Rumuna Dzeko vuce dvojcu na sebe a ovaj brzinom to iskoristava...
Pa i nije u nekoj formi,proslu je odgledao sa klupe a prije toga izasao u 55 min,SemPer_fi je napisao/la:Momak zabija a Susic se misli hocel ga pozvat ccc sta pozvat treba da krene od prve kad je od svih napadaca u najboljoj formi ... On i Dzeko uff bio bi to dar mar za odbarnu Rumuna Dzeko vuce dvojcu na sebe a ovaj brzinom to iskoristava...
O cemu ti? Pa da nije bilo Papeta,Zec i nebi bio reprezentativac.Otkako je Susic selektor Zec je i poceo da igra za reprezentaciju.Momak je bio dugo povrijedjen,tek sad poceo da igra. Prvo prati malo fudbal i desavanja oko nasih reprezentativaca,prije nego nadjes "validan" razlog da se ispljujes po Susicu.SemPer_fi je napisao/la:Momak zabija a Susic se misli hocel ga pozvat ccc sta pozvat treba da krene od prve kad je od svih napadaca u najboljoj formi ... On i Dzeko uff bio bi to dar mar za odbarnu Rumuna Dzeko vuce dvojcu na sebe a ovaj brzinom to iskoristava...
Ma pusti ove pljuvace,sto dodju sa nekim svojim razlozima da se ispljuju po Safetu. 90% njih nije jedne utakmice pogledalo tursku ligu,a skrabaju ovdje po forumima.santos je napisao/la: Pa i nije u nekoj formi,proslu je odgledao sa klupe a pre toga izasao u 55 min,
ovo je kup tekma i nije lose odigrao ali moze on mnogo bolje
hhh ja mislim da nisam popljuvao Safeta , jedan sam od rijetkih koji ga podrzavaju pogledaj moje postove, a Ermina pratim od Iskre pa nadaljePasodzigera je napisao/la:O cemu ti? Pa da nije bilo Papeta,Zec i nebi bio reprezentativac.Otkako je Susic selektor Zec je i poceo da igra za reprezentaciju.Momak je bio dugo povrijedjen,tek sad poceo da igra. Prvo prati malo fudbal i desavanja oko nasih reprezentativaca,prije nego nadjes "validan" razlog da se ispljujes po Susicu.SemPer_fi je napisao/la:Momak zabija a Susic se misli hocel ga pozvat ccc sta pozvat treba da krene od prve kad je od svih napadaca u najboljoj formi ... On i Dzeko uff bio bi to dar mar za odbarnu Rumuna Dzeko vuce dvojcu na sebe a ovaj brzinom to iskoristava...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.