Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

blueman-TM87
Kontakt:

Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...

Post Postao/la blueman-TM87 » 01 dec 2011, 23:35

kulinban je napisao/la:
blueman-TM87 je napisao/la:
Hasse je napisao/la:Hitno potreban info za ov kosarkase: McCaleb,Tomic,San Emeterio i Pekovic,naravno radi se o z broju koseva svihovih igraca..Hvala unaprijed..
McCalebb 16, Tomic 10, San Emetrio 9, Pekovic 17
Halali kulin, brzi si :mrgreen:
I ljepše sam ih poredao! hehehe!
Jok ba, nije covjek tako napisao :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼

Hasse
Kontakt:

Post Postao/la Hasse » 01 dec 2011, 23:47

Hehe,hvala obojici..Jah,jbt,jel iko ziv ista danas dobio???Pozz

kulinban
Kontakt:

Post Postao/la kulinban » 01 dec 2011, 23:58

Hasse je napisao/la:Hehe,hvala obojici..Jah,jbt,jel iko ziv ista danas dobio???Pozz
Prosla mi tri na live klađenju , 3 kvote po 5,5, ali para nigdje! :lol:

Hasse
Kontakt:

Post Postao/la Hasse » 02 dec 2011, 00:11

Hehe,et valja,bar ces imat za vikend igrati.... P.S. Sjetim se najmiliih igracima Maccabia,kao kosarkasima istog..

armin1000
Kontakt:

Post Postao/la armin1000 » 02 dec 2011, 10:35

samo da se ovom prilikom javno zahvallim jakovu p na doniranih 2 eura, da mogu se nastavit kladit i učestvovat u ngradnoj igri, hvala ti care pa eto kad mognem ja ću ti vratit 8-)

Future
Kontakt:

Post Postao/la Future » 02 dec 2011, 15:32

Odigram ove Maldive 1,35 kvota i 1-1,a evo već 15 minuta sudijska nadoknada.
http://fkbuducnostbanovici.****/

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.

SPY
Kontakt:

Post Postao/la SPY » 02 dec 2011, 18:55

E **** ga ti ferrer po*eba mi listic jedan, koji je skoro prošao. :evil:

Što će nas povaljat milan večeras. :mrgreen:

afa97
Kontakt:

Post Postao/la afa97 » 02 dec 2011, 21:16

Ima ko da hoce poslat sta sirotinji?
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray

SPY
Kontakt:

Post Postao/la SPY » 02 dec 2011, 22:21

Otrese me hofenhajm oba daju na 60 kermi.. **** vam majq u picq svima retardiranu gol ne mozete dat je*eni

Eric Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Eric Cartman » 02 dec 2011, 22:33

SPY je napisao/la:Otrese me hofenhajm oba daju na 60 kermi.. **** vam majq u picq svima retardiranu gol ne mozete dat je*eni
I ja **** mamu Salihovicu sto je dobio zuti u 86 minuti,odigro manje od 4 zuta kartona i obori me et :oops:
Klikni OVDE da dobijes 10 centi.

SPY
Kontakt:

Post Postao/la SPY » 02 dec 2011, 22:34

Eric Cartman je napisao/la:
SPY je napisao/la:Otrese me hofenhajm oba daju na 60 kermi.. **** vam majq u picq svima retardiranu gol ne mozete dat je*eni
I ja **** mamu Salihovicu sto je dobio zuti u 86 minuti,odigro manje od 4 zuta kartona i obori me et :oops:
Prošle sedmice odigram keca na njih, ispale me u 90+ primaju gol 1:1. Prije 2 sedmice odigram oba daju protiv hamburga oni 2:0 izmaše boga oca. Pa dokle jeb* vas otac očev. :evil:

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 03 dec 2011, 11:40

rukomet zene, danska-urugvaj hendikep 28,5 :roll:
nema potpisa

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 03 dec 2011, 13:54

Sino ceko za pare Motherwell - Hibernian ja odigro keca i dvica bila,ja lagano bacim tiket, sinoc gledam odgodjena utakmica!
U kladionici mi govore moram cekat 15dana, najvjerovatnije da ce se dotad nastavit utakmica i da cu ispusit!!!
zalosno,zar ne
Stern des Südens

SPY
Kontakt:

Post Postao/la SPY » 03 dec 2011, 14:14

proFCB je napisao/la:Sino ceko za pare Motherwell - Hibernian ja odigro keca i dvica bila,ja lagano bacim tiket, sinoc gledam odgodjena utakmica!
U kladionici mi govore moram cekat 15dana, najvjerovatnije da ce se dotad nastavit utakmica i da cu ispusit!!!
zalosno,zar ne
Zavisi od kladionice, mislim da u nekima ima pravio ako se niko ne javi za neki dobitni tiket u određenom roku da opet te mogu isplatiti. Ali trebaš znat šta si odigrao, koliko si uplatio i slično. Mislim da to u premieru važi, nisam siguran. Ako te poznaje ona "teta" u kladionici, i zna da si uplatio ti taj listić da će ti isplatiti. Nešto slično se desilo mom jaranu. Izgubio listić, otišao u Derby poslovnicu i objasnio ženi kako šta i rekla mu da dođe za 15tak dana. I isplatila mu 94 KM.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 03 dec 2011, 14:20

Kakva sedmica. :mrgreen: Prvo sam se vratio iz mrtvih. Senzacija Briža na Ljudskom vrtu (gdje su Belgijanci nakon 3:0 došli na 3:4 protiv Maribora), teško prošlo 2, ali ipak je dobro. No da sve ne bude tako bajno pobrinuli su se Stoke (manje-više, na jednom listiću sam im'o i 1x) i Tottenham (prokleti Englezi). :(

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 03 dec 2011, 15:08

SPY je napisao/la:
proFCB je napisao/la:Sino ceko za pare Motherwell - Hibernian ja odigro keca i dvica bila,ja lagano bacim tiket, sinoc gledam odgodjena utakmica!
zalosno,zar ne
Zavisi od kladionice, mislim da u nekima ima pravio ako se niko ne javi za neki dobitni tiket u određenom roku da opet te mogu isplatiti. Ali trebaš znat šta si odigrao, koliko si uplatio i slično. Mislim da to u premieru važi, nisam siguran. Ako te poznaje ona "teta" u kladionici, i zna da si uplatio ti taj listić da će ti isplatiti. Nešto slično se desilo mom jaranu. Izgubio listić, otišao u Derby poslovnicu i objasnio ženi kako šta i rekla mu da dođe za 15tak dana. I isplatila mu 94 KM.
pa znam moci cu i ja to,ali je problem sto ce se najvjerovatnije utakmica za 15-tak dana odigrati i vjerovatno cu ja onda pasti na kladionici! A da imam tiket uz sebe mogao bih odma otici i podic novac umanjen za tu jednu utakmicu. Jedino ukoliko ima pravilo 48sati,da se onda ne ceka dalje!
BTW, radi se o Formuli kladionici!
Stern des Südens

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 03 dec 2011, 15:19

proFCB je napisao/la:
SPY je napisao/la:
zalosno,zar ne
pa znam moci cu i ja to,ali je problem sto ce se najvjerovatnije utakmica za 15-tak dana odigrati i vjerovatno cu ja onda pasti na kladionici! A da imam tiket uz sebe mogao bih odma otici i podic novac umanjen za tu jednu utakmicu. Jedino ukoliko ima pravilo 48sati,da se onda ne ceka dalje!
BTW, radi se o Formuli kladionici!
meni se desilo nesto slicno, tj odgodjena utakmica bila, sto je najgore taj par nisam ja odigrao, bili su parovi za srijedu i madju nijima se nadje Maroko-Tunis 1, odakle nezz ni sam, igraju u petak, hajd ja sve pogodim za srijedu, dodje petak kad ono odgodjena, odigrala se u nedjelju normala otisao i pokupio pare, samo sto ja nisam listic zagubio

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 03 dec 2011, 15:32

kod mene je jedini problem taj sto nemam tiketa,da ga imam otisao bih odma i podigao novac,utakmica odgodjena meni umanjena isplata svi zadovolni. No ovako cu morati sacekat 15 dana, a u medjuvremenu ce se vjerovatno utakmica odigrat i ja cu past!!! Bem ti sebe
Stern des Südens

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 03 dec 2011, 15:45

proFCB je napisao/la:kod mene je jedini problem taj sto nemam tiketa,da ga imam otisao bih odma i podigao novac,utakmica odgodjena meni umanjena isplata svi zadovolni. No ovako cu morati sacekat 15 dana, a u medjuvremenu ce se vjerovatno utakmica odigrat i ja cu past!!! Bem ti sebe
pa gdje ti je listic :roll: nakon 48 sati ako ne odigra listic je dobitan, samo ce se umanjiti dobitak. ne kontam to 15 dana nikako
nema potpisa

Hass
Kontakt:

Post Postao/la Hass » 03 dec 2011, 15:47

Imal iko osim mene,da je pao sinoc na Turowu,mame im se sjetim,nesposobne :twisted: :twisted: :twisted:
...Nek nam vrate Elvisa,HASETA,Brus Lija...

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.