Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

el-fighter
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la el-fighter » 14 maj 2009, 13:19

Ma kakav Gomez, Džeko je bolji od njega. Evo čitam i Čelzi se uključio u utrku za Džekom. Sada Džeko može birati. Nadam se da šta god izabere da će biti dobro po njega.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 14 maj 2009, 13:20

jesu njih 2 strasni (pogotovu DZEKO) a gdje ces rec da su jaci od MESSIA i ETTOA...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 maj 2009, 15:39

A_d_0 je napisao/la:jesu njih 2 strasni (pogotovu DZEKO) a gdje ces rec da su jaci od MESSIA i ETTOA...
Stavi Messia ili Ettoa u prosijecne klubove kao Hoffenahaim ili Wolfsburg.
Klinac bi bili strasni kao u kompletno jakoj Barceloni. :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 14 maj 2009, 16:02

harishp je napisao/la:
A_d_0 je napisao/la:jesu njih 2 strasni (pogotovu DZEKO) a gdje ces rec da su jaci od MESSIA i ETTOA...
Eto je igrao u Mallorci koja je slabija od Wolsfurga pa je opet bio najbolji strijelac...a tamo iza sebe nije imao Xavia,Messija,Iniestu da ga hrane loptama ;)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 14 maj 2009, 16:08

Ma koji igrač zna davati golove, on će ih davati, bilo da igra u Barceloni ili Žepču, i bilo da iza sebe ima Iniestu ili Bešliju.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 14 maj 2009, 16:31

el-fighter je napisao/la:Ma koji igrač zna davati golove, on će ih davati, bilo da igra u Barceloni ili Žepču, i bilo da iza sebe ima Iniestu ili Bešliju.
Upravo ;)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 maj 2009, 16:33

miky_hz je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Eto je igrao u Mallorci koja je slabija od Wolsfurga pa je opet bio najbolji strijelac...a tamo iza sebe nije imao Xavia,Messija,Iniestu da ga hrane loptama ;)
Ali ni blizu kao u Barceloni. :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 14 maj 2009, 16:35

nemojte ga Allahati porediti sa etom,, poredite ga sa henryem, drogbom, berbatovom samo sa njim nemojte,,,, joj odmah mi muka

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 14 maj 2009, 16:38

@harishp

Kakve to veze ima svijuti,on ako je dobar davat ce golove gdje god da igra,logicnije je da ce dati vise u ekipi koja za sezonu zabije 100 golova,nego za ekipu koja u sezoni zabije duplo manje, nije tesko shvatiti ;)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 maj 2009, 16:43

miky_hz je napisao/la:@harishp

Kakve to veze ima svijuti,on ako je dobar davat ce golove gdje god da igra,logicnije je da ce dati vise u ekipi koja za sezonu zabije 100 golova,nego za ekipu koja u sezoni zabije duplo manje, nije tesko shvatiti ;)
O tome i govorim sviju mi :mrgreen:
Kao gdje ce porediti Dzeku ili te lavove.A ne gledaju tim gdje ko igra.
Citaj prijasnje postove. ;)
Zabijao je Dzeko i u Teplicama koja je slabija i od Mallorce :lol: ako se vec ide gdje ko bio prije.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 15 maj 2009, 02:10

ja sam to mislio vise ironicno ;) nemoze se Dzeko jos porediti sa eto'om ili Henryem
Tracy McGrady!!!

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 15 maj 2009, 09:39

nije dzeko jos tog kalibra kao eto ili henry nadam se da ce biti bolji od njih u buducnosti
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 15 maj 2009, 10:05

Edo_Majka je napisao/la:
ja sam to mislio vise ironicno ;) nemoze se Dzeko jos porediti sa eto'om ili Henryem
Naravno da se Dzeko ne moze porediti sa Etoom jer je za klasu bolji :!:
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 15 maj 2009, 11:13

secer je napisao/la:
Edo_Majka je napisao/la:
Naravno da se Dzeko ne moze porediti sa Etoom jer je za klasu bolji :!:
evo barca bi dala eta i jos 70 mil € za ibrahimovica,, e jes taj eto igracina u pic materinu :mrgreen:

adi__
Kontakt:

Post Postao/la adi__ » 15 maj 2009, 11:47

evo barca bi dala eta i jos 70 mil € za ibrahimovica,, e jes taj eto igracina u pic materinu :mrgreen:
Ne vjeruj svemu sto se pise.

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 15 maj 2009, 12:03

adi__ je napisao/la:
Ne vjeruj svemu sto se pise.
ma tolika mu i jest vrijednost bro,,,, ne vrijedi ni centa vise oko 30 M €

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 15 maj 2009, 12:08

budimo realni...dzeko sad nije kao eto'o,henry i slicni...al kad bude njihovih godina bice za 3 klase bolji (pod uslovom da ovako nastavi)...

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 15 maj 2009, 12:19

A_d_0 je napisao/la:budimo realni...dzeko sad nije kao eto'o,henry i slicni...al kad bude njihovih godina bice za 3 klase bolji (pod uslovom da ovako nastavi)...
ma cini ti se ,, tehnicki je vec bolji od eta,, igra fantasticno glavom , poceo zabijati nogom ,ima visinu i dribling, pa **** te bolji je od eta,, henry je tehnicki jaci ali zato starost ga stize i sta znaci to biti njigovih godina,,, kolko je pele imo kad je najbolji bio , ronaldo ili ti mesi ili ronaldo drugi da ne nabrajam ili delpiero itd.... ne znam zbog cega je to eto bolji od dzeke,, dzeke koji od svog gola povuce kontru protiv bajerna i rutinski ga lijevom nogom zabije , dzeke koji protiv belgije daje gol o kakvom eto moze sanjat **** te,,,,,,,, dzeko koji ce obriti milerov rekord od 23 gola dzeko koji je jugoslovenski kov, skola koja je bolja od bilo koje africke i odakle to da afrikanci bolje igraju od nas jugoslovena ,,,,,,,, cijeni svoje **** ti

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 15 maj 2009, 12:54

joj kako bih volio da ode u chelsea...... iza njega da igraju essien joecole lampard mikel

niccolo
Kontakt:

Post Postao/la niccolo » 15 maj 2009, 13:36

daj ba kakv eto, dzeko ce za godinu dvije ako sve bude kako treba biti bolji od njega za klasu ili dvije, a henry je prica za sebe, poseban igrac, mozda ce mnogi reci zidan, ronaldo, maradona, mesi, kaka, ja kazem Thierry Henry ali nikad nije bio cijenjen koliko je trebao da bude nazalost, takva sudbina, kao i sam arsenal sto nije cijenjen kao man utd i liverpool. to je tako. daj boze da dzeko bude kao henry.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 42 gosta.