fura se na DzekuPrincipatus je napisao/la:Stilic slavi titulu sa bosanskom zastavom.
[youtube][/youtube]

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
fura se na DzekuPrincipatus je napisao/la:Stilic slavi titulu sa bosanskom zastavom.
[youtube][/youtube]
Nemoj Muratovica boga ti da neko nasljedujebosnas_ je napisao/la:Vrijeme je da i Stilic predje u neku jacu ligu,mislim da je poljsku davno prevazisao..tu je osvojio sve,sad treba preci u neki jaci klub...On je po meni buducnost bh reprezentacije,nasljednik Muratovica i Rahimica..
biskitt je napisao/la:Dobar je stilic, ali igra u losoj ligi.
Gledam neki dan Liga Srbije ima bolji rejting od poljske lige, a od hrvatske lige su bolji za jedno mjesto.
definitivno mora bjezati iz poljske ako misli napraviti karijeru.
I da moram biti iskren pa reci da mi ja Safet Susic skrenuo paznju na (ne)kvalitet poljske lige, inace bih mislio da imaju bolji rejting nego sto realno imaju.
Ahmed.S je napisao/la:Stilic jeste dobar,ali i da sam Susic isto bih vjerovatno uradio..Kaze da je imao dilemu .Bekric,Stilic ili ALispahic-odlucio se za Mehmeda..I mislim da je ok,mlad momak,igra sezonu iz snova,i vjerovatno ce otic u neki dobar klub...Jos su tu,Pjanic i Misimovic,Medunjanin,......Da je Stila kakav bek ili ti stagod
Stila i Alispahic igraju razlicitu poziciju zdravo.Stila mora zamijeniti Misketa ili Pjanica a Alispahic dvojicu penzionera Rahimica ili Muratovica zdravo.nick je napisao/la:Ahmed.S je napisao/la:Stilic jeste dobar,ali i da sam Susic isto bih vjerovatno uradio..Kaze da je imao dilemu .Bekric,Stilic ili ALispahic-odlucio se za Mehmeda..I mislim da je ok,mlad momak,igra sezonu iz snova,i vjerovatno ce otic u neki dobar klub...Jos su tu,Pjanic i Misimovic,Medunjanin,......Da je Stila kakav bek ili ti stagod
sibenik evropa zdravo,prvak zdravo igra u losoj ligi u prosjecnom klubu...stila najbolji strani igrac redovno igra evropske tekme osvojio prvenstvo...
gdje ti je logika...
Ma da, samo takve i odgajamo na Grbavicimirzza je napisao/la:koji majstor je stilke
Ako je Dzeko bio sljivotres,onda ste garant Stilica zvali trnokop.Virtu4l je napisao/la:Ma da, samo takve i odgajamo na Grbavicimirzza je napisao/la:koji majstor je stilke
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.