Mobilni- gdje, kako, šta?

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

TheVerminator
Kontakt:

Re: Mobilni- gdje, kako, šta?

Post Postao/la TheVerminator » 09 nov 2012, 13:26

moustapha je napisao/la:
Devil je napisao/la:Jutros sam malo razgledao telefone posto planiram uskoro da menjam onaj svoj Samsung.

Nekako mi za oko najvise zapadaju HTC one,S,X i XL cene su im tu negde,a koliko mogu da primetim i specifikacije su im dosta iste.Sta mislite vi o njima i sta je otprilike jos u tom rangu od telefona ?
Ta serija HTC telefona je sigurno dobra s obzirom na odnos cijene i kvalitete. A s druge strane nekakav trend u svijetu je da HTC gubi korak za Samsungom i Appleom. Mozda da pogledas jos Samsung Nexus Prime. S cijenom je ispod HTC One X, ali je i dalje vrh. Od ostalog imas nove Xperia telefone, sada kao Sony.
Ja kad sam kupovao mobitel, pitam čovjeka šta misli o HTC-u, kaže lik," smeće obično, ne uzimaj to. Sony i Samsung miljama ispred." Iako mi je dotad mišljenje o HTCu bilo pozitivno, ipak ga ja ne uzmem..

I tako ja uzmem Xperiu S. Prezadovoljan ;)
Victoria Concordia Crescit

“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 09 nov 2012, 14:15

Neki drugi lik ce reci da je Samsung smece, treci ce reci da je Apple smece i tako se vrtimo u krug. Da si imao priliku korisiti HTC One X bio takodjer impresioniran. Svi ti telefoni podrzavaju skoro iste funkcionalnosti, jedino ostaje na svakome da odluci sta mu vise odgovara.
#divovi

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 09 nov 2012, 14:23

Sony Xperia S je fenemenalan telefon !!! 8-)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 09 nov 2012, 15:21

Strpi se jos mjesec . Pred Bozic i NG bi trebalo izaci finih fontela
Thomas Müller - Fußballgott

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 09 nov 2012, 21:34

moustapha je napisao/la:Neki drugi lik ce reci da je Samsung smece, treci ce reci da je Apple smece i tako se vrtimo u krug. Da si imao priliku korisiti HTC One X bio takodjer impresioniran. Svi ti telefoni podrzavaju skoro iste funkcionalnosti, jedino ostaje na svakome da odluci sta mu vise odgovara.
razlike nema, sve se svodi koga vise favoriziras, razlike izmedju HTC 1x i S3 nema, ima je u benchmarku, dok u praksi je i nema, ustvari ima, ali u milisekundama

ja i dalje cekam neki dobar 4inchni telefon, sve iznad mi nepase

ja znam jednog covjeka koji je i dan danas sa jednom prahistorijskom motorolom prezadovoljan :mrgreen:

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 09 nov 2012, 23:03

Kako na galaxy mini postaviti neku drugu temu?
kad skinem neku sa marketa on je instalira al svaki put kad izlazim iz neke aplikacije pita me hocu li da to izvrsim sa tom novom temom ili samsung home...kako da to ukinem i da samo koristi ovu novu? :roll:
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 09 nov 2012, 23:12

moustapha je napisao/la:
Devil je napisao/la:Jutros sam malo razgledao telefone posto planiram uskoro da menjam onaj svoj Samsung.

Nekako mi za oko najvise zapadaju HTC one,S,X i XL cene su im tu negde,a koliko mogu da primetim i specifikacije su im dosta iste.Sta mislite vi o njima i sta je otprilike jos u tom rangu od telefona ?
Ta serija HTC telefona je sigurno dobra s obzirom na odnos cijene i kvalitete. A s druge strane nekakav trend u svijetu je da HTC gubi korak za Samsungom i Appleom. Mozda da pogledas jos Samsung Nexus Prime. S cijenom je ispod HTC One X, ali je i dalje vrh. Od ostalog imas nove Xperia telefone, sada kao Sony.
Razlika je nekih 20-ak eura koliko vidim,One X 690,a ovaj 670,ali ako ih uporedim Nexus ima relativno losiju kameru po specifikacijama,ne znam kako je to u stvarnosti.

Mislim da cu na kraju ipak HTC One x uzeti. A kolika je razlika izmedju One x i One XL,osim sto je XL skuplji pet eura ? :?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 09 nov 2012, 23:52

XL ima dual core cpu, a 1x ima quad core cpu, ugl 1x bi trebao biti bolji, zasto ne pricekas LGiev Nexus? stock android, i rahat si

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 09 nov 2012, 23:59

QUARESMA 18<<< je napisao/la:XL ima dual core cpu, a 1x ima quad core cpu, ugl 1x bi trebao biti bolji, zasto ne pricekas LGiev Nexus? stock android, i rahat si
Idem sledece sedmice u Nemacku pa razgledam sta uzeti,jer mi rekose da su tamo jeftinije telefoni nego u Srbiji.
Ne predstavljaju meni nesta puno te brojke oko procesora jer se ne razumem previse,bitno mi je da ima neke super opcije i to je to.Volim da mi neko kaze ko se razume to ti je ekstra i gotovo.A meni su bas ovi HTC zapali za oko.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

rock87
Kontakt:

Post Postao/la rock87 » 10 nov 2012, 00:00

Mozeli mi neko pojasniti o Motoroli Atrix planiram je uzeti sebi pa ako neko moze ukratko da napise kakva je?

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 10 nov 2012, 00:07

Devil je napisao/la:
QUARESMA 18<<< je napisao/la:XL ima dual core cpu, a 1x ima quad core cpu, ugl 1x bi trebao biti bolji, zasto ne pricekas LGiev Nexus? stock android, i rahat si
Idem sledece sedmice u Nemacku pa razgledam sta uzeti,jer mi rekose da su tamo jeftinije telefoni nego u Srbiji.
Ne predstavljaju meni nesta puno te brojke oko procesora jer se ne razumem previse,bitno mi je da ima neke super opcije i to je to.Volim da mi neko kaze ko se razume to ti je ekstra i gotovo.A meni su bas ovi HTC zapali za oko.
cuj, neces pogrijesiti s htc.om, jer je to jedan od najjacih trenutno telefona s androidom, govorim ti za nexus, jer ces dobiti direktno naredne update od googlea, dok za htc, samsung i ostale ces morati cekati jedno vrijeme

btw, javi utiske kad kupis telefon :)

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 10 nov 2012, 00:13

Jel' ima neko Xperiu X10? Mislio sam sebi uzimati pa ako neko moze koju rijec...
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

BigSam
Kontakt:

Post Postao/la BigSam » 12 nov 2012, 11:29

iPhone 4S!Zna li neko imal negdje da je dekodiranje jeftinije od 300 km?Hvala unaprijed

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 12 nov 2012, 14:09

nisam bas upoznat sa dekodiranje iphonea, kako to ide, ali mislim da ne mozes, jer znam da su neki zvali americki at&t da im oni otkljucaju, a imas i one fore sa x-sim il kako se vec zovu :) sto je daleko jeftinije, nema smisla davati preko 100 km za dekodiranje telefona, pa nije avion

__EmIr__
Kontakt:

Post Postao/la __EmIr__ » 13 nov 2012, 23:52

Imam jedan krajnje iritirajuci problem s mobitelom htc desire. Naime, kad god lupim mobitelom malo lupim negdje pojavi se poruka SD card removed i ne moze se ni slikati nit ista drugo , jos na to sve pobrise se sve iz galerije! :D. Probavao sam svasta i isti problem uvijek , ako ima neko da zna neki 'lijek' neka napise molim vas dok ga nisam razbio. Hvala unaprijed!
Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 16 nov 2012, 21:38

ja ne znam sta mi je sa mobitelom
znaci neko mi posalje poruku na mobitel ja je dobijem i procitam je
i odgovorim na nju i prodje 5-10 sec i meni dolazi ista poruka od ovoga
sto mi je poslo tako stalno :S

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 16 nov 2012, 21:48

arelinho je napisao/la:ja ne znam sta mi je sa mobitelom
znaci neko mi posalje poruku na mobitel ja je dobijem i procitam je
i odgovorim na nju i prodje 5-10 sec i meni dolazi ista poruka od ovoga
sto mi je poslo tako stalno :S
instaliraj antivirus i onda skeniraj s njim i on ce vjerovatno naci par virusa i izbrisati ih i problem rjesen...ovo vrijedi ako je neki "bolji tel" da se moze skinuti antivirus ,moja preporuka kaspersky za mobitel ;)
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

jocker92
Kontakt:

Post Postao/la jocker92 » 17 nov 2012, 17:55

Jel ima neko iskustva sa gledanjem tekmi preko mobitela?Laptop mi me rahmetli par dana pa sam konto gledati par utakmica preko mobitela.Mislim jel to moguce ikako?Mobitel je nokia c7.

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 17 nov 2012, 18:48

probaj preko sportlemon stranice, bar je meni radilo kod sgs

jocker92
Kontakt:

Post Postao/la jocker92 » 17 nov 2012, 19:16

Ne radi,samo pise da ne moze otvorit link.Mozda je do browsera?Hvala u svakom slucaju.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], JackW, MostarskiSin i 17 gostiju.