A ove koji govore o poštenju bih zamolio (po tko zna koji put) da mi podastru dokaz o Troglavovom nepoštenju. Hvala.
ha, i kupres je razbio troglava pa to ne znači da je kupres za prve ligeArogantni je napisao/la:
Iako sam neutralan u pogledu ulaska u 1. ligu Federacije volio bi da Troglav udje iz razloga sto Troglav uvijek zakinu nekim sudackim aferama a Brotnjo se guralo i u PL od strane sudija i igralo je ''dobro'' dok je bilo para a kad je nestalo pravac 3. Liga... A i vidio sam sad da je Troglav razbio Brotnjo u medjusobnom duelu i pokazao da je jaci...
trebal crtat? a?Komisija je zaključila kako je igrač Jurina Marin imao pravo nastupa...
ajde lagano kanapu i na prvo drvobadblueboylivno je napisao/la:To mi i dalje ništa ne govori. Ništa u tom dopisu ne govori o (ne)poštenosti Troglava. Igrač je, kako je naknadno zaključeno, imao pravo nastupa, a IO to nije uvažio. I šta sad, uprava Troglava potplatila IO?
Da možda Sloga nema neprijatelje u Savezu, ha? Non stop od vas dolazida vas se krade, je.bote, više ta stranica ima tekstova protiv sudaca i tekstova o zavjerama nego izvještaja s utakmica.
badblueboylivno je napisao/la:Dobro, idem. Bok.
jasta je napisao/la:igman - bigeste 0-2
-smijesna utakmica domacina i genijalnost domaceg trenera do 45 min 3 izmjene
-rastrcana djeca gostiju ( sto me iznenadilo) konacno neko da moze ljeba
-troma,bezidejna,spora,kondiciono nespremna ekipa domacina ( pa cak i ovih 4-5 srednjoskolaca)
-2 suta 2 gola....jedan prekid...jedna katastrofalna greska domacina
-11 igraca gostiju na 30 metara od svog gola...svih 90 minuta
-odlicno sudjenje
-odlican golaman gostiju
eto tako to.....ne moze se ne trenirat a igrat
Kakva utakmica.....milion mrtvi prilika domacini imali.............al nece u gol.....remistarmo je napisao/la:Stolac-Lokomotiva 1:1(0:1)
Strijelci:0:1 Balalić(30'),1:1 Markić (51')
Žuti kartoni:Papac(Stolac),Mušić,Kovačević,Soldin(Lokomotiva)
Sudije:Elvir Čilić,Mateo Musa,Jure Musa
Stolac:Mulać,Krešić,(Perić)I.Bošković,Babić,Šutalo,Akrapović,(Ćoko),J.Bošković,Markić,Vujinović,Papac,
Subašić.Trener:Vide Raguž
Lokomotiva:Šuta,Zolj,Soldin,Kadrić,A.Ćorić(Bešo),Kalajdžić,Balavac(J.Ćorić),Mušić,Kovačević,E.Ćorić,
Razić(Elezović)Trener:Adis Obad
daj bola,cuj imali,al kazem ti tko je trebao dobiti................iz pouzdani izvora informacije,samo vidi omladinsku skolu nogometa stoca,tablice juniora i kadeta.....u prvom timu 80 % juniori igraju,marke igraci ne dobiju............remistarmo je napisao/la:Imala je i Lokomotiva svojih sansi ali nisu imali srece
to su ti oni otpatci iz veleza jel tako???cuo sam da je sad doslo neki igraca koji su bolji nego oni sto sad u velezu igraju..........remistarmo je napisao/la:jeli ti mislis da Lokomotiva ima para da daje igracima,varas se,Tu vlada cisti amaterizam.jedva za puta skupe pare
čovjek koji je izvalio da za slogu samo suci rade... daj bolabenfica1923 je napisao/la:daj bola,cuj imali,al kazem ti tko je trebao dobiti................iz pouzdani izvora informacije,samo vidi omladinsku skolu nogometa stoca,tablice juniora i kadeta.....u prvom timu 80 % juniori igraju,marke igraci ne dobiju............remistarmo je napisao/la:Imala je i Lokomotiva svojih sansi ali nisu imali srece
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.