Adnan Zahirović

amEl_rooB
Kontakt:

Re: Adnan Zahirović

Post Postao/la amEl_rooB » 03 jan 2013, 23:19

gruezi je napisao/la:Decko neznam jesil primjetio ali zolotic je puno bolji u igri naprijed ima puno bolju pas igru I zbog visine bolji je I u zracnim duelima...
Pa taj Zolotic je usao protiv Svaba u onoj 4:4 utakmici,ocajno odigrao,lik se gubio totalno.Sta bih tek bilo da je cuvao Ronalda ? Vidjeli smo kako je ginuo Zaha na Bilinom polju protiv Portugala,odusevio raju igrom protiv Bjelorusije. Koliko je samo prekinuo protivnickih napada,sjajnim pravovremenim izlascima u dresu reprezentacije.
Pa lik dok je igrao u Celiku,odskakao je za klasu od ostalih na toj poziciji u cijeloj Ligi.
Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45

Chelsea FC

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 03 jan 2013, 23:21

:lol: :lol: :lol: :lol: zajebo je i Pirla
DRUG NEBI TI PUNCA

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 03 jan 2013, 23:27

Uvijek isti qrčevi i palčevi se ponavljaju na topicima repke, stvarno vam svaka čast, oduševili ste me
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 jan 2013, 23:30

Fakat ovo guranje svojih igraca je preslo sve granice. Cuj Zolotic da igra u prvi 11 A-reprezentacije. Jest on talenat, ali nije ni blizu spreman za ovaj nivo. Ocekivao sam da ce se Zahirovic malo bolje razvijat i da ce vise napredovat, ali trenutno je najbolja opcija na poziciji zadnjeg veznog. Ne znam kakav je taj Hadzic, ali nije ni vazno kad nema pasos.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

cikac
Kontakt:

Post Postao/la cikac » 03 jan 2013, 23:32

A gdje igra Zahirovic. Da li je jos u onom klubu u drugoj ruskoj ligi ili su uspjeli nekog prevariti?

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 03 jan 2013, 23:36

Ljudi ja ne znam za vas ali meni Zahirović ulijeva ogromno povjerenje kada igra ispred odbrane . Možda neki očekuju od njega da organizuje igru , pokreće napade ali to nije njegov posao .
Isti tip igrača kao Rahimić , jedni dižu Rahimića u nebesa a isti za Zahu govore da je 0 igrač .

Sa četvericom u odbrani i Zahom ispred , Pape može da postavi ispred njih potpuno ofanzivnu formaciju ,i u svakom trenutku će imati 4 ili 3 ( ako oba beka nekim slučajem odu naprijed ) igrača spremnih na defanzivne zadatke .

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 jan 2013, 23:38

cikac je napisao/la:A gdje igra Zahirovic. Da li je jos u onom klubu u drugoj ruskoj ligi ili su uspjeli nekog prevariti?
Svaki igrac PLBiH bi dao bubreg da se dokopa druge lige Rusije.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 jan 2013, 23:39

Cartman je napisao/la:
cikac je napisao/la:A gdje igra Zahirovic. Da li je jos u onom klubu u drugoj ruskoj ligi ili su uspjeli nekog prevariti?
I to oba :mrgreen:
Zaha je u par navrata sam igrao ne poziciji,gdje smo vecinom navrata igrali sa dva.Naravno to laici vrlo lako predvide.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

cikac
Kontakt:

Post Postao/la cikac » 03 jan 2013, 23:44

Cartman je napisao/la:
Samo pitam? Dakle, jos je tamo. Postoji li ijedna ozbiljna reprezentacija u svijetu koja ima igraca u toj extra ligi?

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 jan 2013, 23:45

cikac je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
Samo pitam? Dakle, jos je tamo. Postoji li ijedna ozbiljna reprezentacija u svijetu koja ima igraca u toj extra ligi?
Postoji li obiljna reprezentacija sa igracima iz nase ili Madjarske lige? To mu je konkurencija.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 jan 2013, 23:46

cikac je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
Pa nemas ni ozbiljne reprezentacije u svijetu koja ima igraca da igra u PLBIH.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

cikac
Kontakt:

Post Postao/la cikac » 03 jan 2013, 23:50

Samo sam pitao, a odgovor nisam dobio. Znaci nasa konverzacija zavrsava? Uzivajte.

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 04 jan 2013, 00:01

Ako ćemo pravo , crnogorski stoper , Džudović mislim , igra u Nalchiku , kapiten je . Eh sad , gledajući da je Crna Gora dobila Engleze , je li onda Crna Gora ozbiljna reprezentacija ?

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 04 jan 2013, 00:02

bavarian_bk je napisao/la:Ako ćemo pravo , crnogorski stoper , Džudović mislim , igra u Nalchiku , kapiten je . Eh sad , gledajući da je Crna Gora dobila Engleze , je li onda Crna Gora ozbiljna reprezentacija ?
Nije.
Sve dok ne ode na neko veliko takmičenje, isto kao i mi.
DRUG NEBI TI PUNCA

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 04 jan 2013, 00:04

bagrcavi je napisao/la:
bavarian_bk je napisao/la:Ako ćemo pravo , crnogorski stoper , Džudović mislim , igra u Nalchiku , kapiten je . Eh sad , gledajući da je Crna Gora dobila Engleze , je li onda Crna Gora ozbiljna reprezentacija ?
Nije.
Sve dok ne ode na neko veliko takmičenje, isto kao i mi.
A kako onda gledati na reprezentacije tipa : Moldavija , Estonija , Luxemburg , etc. etc. ako smo i mi i Crnogorci neozbiljne reprezentacije ?

Stavljaš u isti koš gore navedene države , sa nama , Crnogorcima a znaš da bi gore navedene dobile minimalac 3 komada od nas i Crnogoraca :)

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 04 jan 2013, 00:08

Oni su odron reprezentacije, ili ti poluamaterske.A mi ćemo biti ozbiljni kad se negdje plasiramo, do tad smo neozbiljna reprezentacija sa par dobrih igrača.
DRUG NEBI TI PUNCA

nihco

Post Postao/la nihco » 04 jan 2013, 00:10

Cocalic i Ljevakovic su puno bolji igraci od Zahirovica i trebali bi imati prednost na poziciji def. veznog, takodjer Zukanovic , to sto mu se kao konkurencija postavljaju Svraka i Sesar je druga stvar..
Zadnja izmjena: nihco, dana/u 04 jan 2013, 00:13, ukupno mijenjano 4 puta.
Sent from my Commodore 64

teferič
Kontakt:

Post Postao/la teferič » 04 jan 2013, 00:10

bagrcavi je napisao/la:Oni su odron reprezentacije, ili ti poluamaterske.A mi ćemo biti ozbiljni kad se negdje plasiramo, do tad smo neozbiljna reprezentacija sa par dobrih igrača.
pa ima ti i ta mjesta, al sa igračima iz naše lige, teško da ćemo taj prag preći

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 04 jan 2013, 00:25

cikac je napisao/la:Samo sam pitao, a odgovor nisam dobio. Znaci nasa konverzacija zavrsava? Uzivajte.
Ako nisi u stanju saznat gdje igra putem googlea, onda i jest najbolje da zavrsimo konverzaciju.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 04 jan 2013, 00:42

nihco je napisao/la:Cocalic i Ljevakovic su puno bolji igraci od Zahirovica i trebali bi imati prednost na poziciji def. veznog, takodjer Zukanovic , to sto mu se kao konkurencija postavljaju Svraka i Sesar je druga stvar..
To ti pratis Izraelsku, Cesku i Rusku ligu pa znas da su oni bolji ? Ajde molim te, malo je reci da Zahirovic gine na terenu, momak se ne stedi sekunde kada igra za reprezentaciju.

A sada tek tako reci da su ova dva bolja ne pije vode. Svraka i Sesar su visak to je sigurno.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.