Precijenjeni igraci

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Sabinho
Kontakt:

Re: Precijenjeni igraci

Post Postao/la Sabinho » 28 maj 2013, 01:43

Alen Halilovic :lol: :lol: :lol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 28 maj 2013, 12:19

Mauricio Isla
Sebastian Giovinco

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 29 maj 2013, 00:22

JTS je napisao/la:
Heller je napisao/la:Mauro Zarate
Zarate nikada nije bio precjenjen .. o njemu se pričalo shodno njegovim igrama, a kad je došao u Lazio igrao je odlično .. sad je propao zbog svog ponašanja, a i Reja ga je poj*bao kad ga je iz napada gurnuo na krilo .. šteta, mogao je dosta toga napraviti u karijeri
Na njega je potroseno 25 mil €
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 29 maj 2013, 01:21

Heller je napisao/la:
JTS je napisao/la:
Heller je napisao/la:Mauro Zarate
Zarate nikada nije bio precjenjen .. o njemu se pričalo shodno njegovim igrama, a kad je došao u Lazio igrao je odlično .. sad je propao zbog svog ponašanja, a i Reja ga je poj*bao kad ga je iz napada gurnuo na krilo .. šteta, mogao je dosta toga napraviti u karijeri
Na njega je potroseno 25 mil €
tačnije 22,5 mil € .. kao što sam već naveo, imao je sav talenat i potencijal da opravda te novce, da postane paklen igrač, ko ga je gledao, vidio je šta je sve radio i šta je sve mogao ostvariti u karijeri .. vodio je Lazio do osvajanja Coppa Italie .. malo njegovo qrčenje, malo ga i Reja poj*ebao i to je to .. tek mu je 26 godina, a propao je maximalno

kad smo već kod precjenjenih, evo i od mene njih par:

- Leandro Damiao
- PH Ganso
- Insigne
- Verratti
- Marquinhos
- Oxlade Chemberlain
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

AeGon099
Kontakt:

Post Postao/la AeGon099 » 29 maj 2013, 01:49

nani, modrić, joe allen, jovetić, tevez, sanchez, giroud, halilović, neymar, između ostalih. :)
Odlazi Safete.

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 29 maj 2013, 10:19

JTS je napisao/la: - Verratti
Čovjek je starter jednog od ponajboljih svjetskih klubova, i to iako je obični balavac i do ove sezone nije imao ni minute prvoligaškog nogometa. Prije je potcijenjen kad vidim koliko se o njemu malo priča u usporedbi s precjenjenim likovima tipa Balotelli ili El.
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!

BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa

Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 29 maj 2013, 10:54

AeGon099 je napisao/la:nani, modrić, joe allen, jovetić, tevez, sanchez, giroud, halilović, neymar, između ostalih. :)
nema sanse da je jovetic precijenjen
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 29 maj 2013, 10:59

JTS je napisao/la: Marquinhos
ne seri :mrgreen:

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 29 maj 2013, 12:52

Blaszczykowski je napisao/la:
Čovjek je starter jednog od ponajboljih svjetskih klubova, i to iako je obični balavac i do ove sezone nije imao ni minute prvoligaškog nogometa. Prije je potcijenjen kad vidim koliko se o njemu malo priča u usporedbi s precjenjenim likovima tipa Balotelli ili El.
Verratti ima veliki potencijal, al' o njemu piše kao da je već sada neka igračina .. tek treba da se dokaže, nema ni jednu poštenu sezonu iza sebe u karijeri
Evil Genius II je napisao/la:
JTS je napisao/la: Marquinhos
ne seri :mrgreen:
isto kao i Verratti :D

NON MOLLARE MAI

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 29 maj 2013, 14:08

marquinhos ako predje u barcelonu za ove pare o kojima se pise onda mozemo reci da je precijenjen i da za njega vazi sve to sto si napisao ali momak igra u sestoj ekipi talijanskog prvenstva ciji je najbolji defanzivac, placen je oko 5 miliona €, kapiten je brazilske reprezentacije do 17 godina i definitivno zasluzuje sve pohvale koje dobija jer o njemu se pise kao velikom potencijalu (sto i jeste) a nikako svjetskoj klasi (sto nije, barem zasad) ili sta vec. dakle, jedini razlog zasto je on po tebi precijenjen bi mogao biti taj sto igra u romi, i bilo sta osim toga je suplja prica.

nemoj mi toga :D

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 29 maj 2013, 14:10

Marquinos precijenjen, a svim silama se pokušava oprati teniser Zarate. :roll:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 29 maj 2013, 14:21

ako postoji neki Laziale koji patološki mrzi Zaratea, onda sam to ja .. Zarateova cijena je možda bila previsoka, al' njegov talenat, potencijal i priča o tome kakav je igrač, sigurno nije .. po treći put pišem, da je nastavio kako je krenuo, da se nije desilo šta se desilo, on bi danas bio jedan od najtraženijih na svijetu, a možda čak i igrao u nekom od najvećih klubova

ja kažem da Verratti i Marquinhos imaju talenat i veliki potencijal, al' jarane nisu još dokazani igrači, pa pobogu oni imaju tek jednu pravu sezonu iza sebe, a ovog Marquinhosa već kao traži Barca :roll: on ako bi sada mogao biti prvi izbor u Barci, ja ću sebi qrac odsjeći

da je barem bio pametan, a ne umišljen i da ga Reja i Lotito nisu sj*ebali .. svako nosi krivicu za njegovu propast

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: JTS, dana/u 29 maj 2013, 14:27, ukupno mijenjano 1 put.

NON MOLLARE MAI

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 29 maj 2013, 14:23

Pa nije ni Zarate dokazan igrac.Doveden za masne pare a nije 3 utakmice odigrao kako treba.

Verratti je vec sada jedan od nosioca igre PSG-a punog Super-starova dok je Marquinos otkrice sezone i momak koji ima konstantu.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 29 maj 2013, 14:28

Zarate je najsebičniji lik koji se bavi(o) fudbalom. :mrgreen:

Bilo je i talentovanijih igrača koji su za manje novca došli u Evropu, što ga automatski svrstava u precijenjene igrače. I, ne znam opet kako Marquinosa stavi na tu listu, momak ima svega 19 godina. Došao za 4 puta manje novca od Zaratea, igrao dobro (barem koliko sam ja upratio) i to je to.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 29 maj 2013, 14:39

Balotelli i El Shaarawy precjenjeni :o ,El Shaarawy u prvom dijelu sezone sam nosio Milan ,19 golova ove sezone u svim takmicenjma nije mala cifra za igraca od 20 godina ,a Balotelli je se malo smirio u Milanu i zaista pruza odlicne partije,pazi statistike otkako je dosao u Milan 13 utakmica 12 golova i 4 asistencije za njega nije puno dati 24 miliona(ne znam cega da li su u pitanju funti ili eure ne znam :mrgreen: )
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 29 maj 2013, 14:42

Johny je napisao/la:Pa nije ni Zarate dokazan igrac.Doveden za masne pare a nije 3 utakmice odigrao kako treba.
ti očito nikad nisi gledao Zaratea ..
Monolog je napisao/la:Zarate je najsebičniji lik koji se bavi(o) fudbalom. :mrgreen:

Bilo je i talentovanijih igrača koji su za manje novca došli u Evropu, što ga automatski svrstava u precijenjene igrače. I, ne znam opet kako Marquinosa stavi na tu listu, momak ima svega 19 godina. Došao za 4 puta manje novca od Zaratea, igrao dobro (barem koliko sam ja upratio) i to je to.
on je bio sebičan, al' je bio igračina ..

riječ 'precjenjen' ima dvosmisleno značenje .. precjenjen u smilu novčane vrijednosti (u tom smislu Zarate je bio precjenjen jer još nije igrao u evropi, a to su realno velike pare), odnosno precjenjen u smislu kvaliteta

Marquinhos iza sebe ima jednu odigranu sezonu u evropi, u Romi, odigrao je tu sezonu jako dobro .. a onda bum !!! Barca traži Marquinhosa, čak je i veliika cifra se spominjala :roll: za igrača koji ima samo JEDNU sezonu u evropi, koji već u narednoj može pasti .. jeste precjenjen čim ga Barca 'navodno' traži .. pored nekih drugih stopera (Pique, Hummels) koji ga mogu nosati u zubima .. mali je talenat i veliki potencijal i u budućnosti bi trebao zaigrati u nekom od najvećih klubova na svijetu, a oni već sada od njega napraviše klasu što je i sam Genije napisao gore ..

NON MOLLARE MAI

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 29 maj 2013, 14:49

Marquinhos ima iza sebe jednu bolju sezonu nego Zarate pet, ajmo dalje mogu i ja izvalit da Gojkovića iz Slobode traži Man Utd...
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 29 maj 2013, 14:56

Zarate je imao tri jako dobre sezone u Laziju, a onda je počeo da se qrči, pa ga Reja sj*ebao, pa Lotito, pa ode u Inter na posudbu gdje se nije mogao sastaviti i naći mjesto u ekipi kod čak tri trenera, pa se vratio u Lazio i zbog već rečeno svog ponašanja nije čak ni u ekipi, nego je na tribinama .. i Lotito glupi je odbijao ponude za njega jer želi da ga unišiti totalno, a na kraju će ovaj otići bez odštete .. mnogo je teških i ružnih riječi palo između Zaratea i Lotita, o Zarate je čak igrače Lazija nazvao čobanima .. bio je idol kod navijača, sad je najomraženiji među njima

bio je predodređen za velike stvari, nije uspio, ni prvi ni posljednji .. u posljednjoj odigranoj sezoni u Laziju imao je 24 godine i još mnoštvo toga ispred sebe u karijeri, al' .. sad mu je 26 i vjerovatno će se vratiti u matični klub Velez u Argentinu

u posljednjoj sezoni za Lazio, pod vodstvom Reje koji ga je gurno sa pozicije napadača na krilo, krilnog napadača, zabio je 9 golova i upisao 10 asistencija .. i zašto bi takvog igrača dali u Inter na posudbu???

NON MOLLARE MAI

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 29 maj 2013, 15:27

meho-medo je napisao/la: Balotelli i El Shaarawy precjenjeni :o ,El Shaarawy u prvom dijelu sezone sam nosio Milan ,19 golova ove sezone u svim takmicenjma nije mala cifra za igraca od 20 godina ,a Balotelli je se malo smirio u Milanu i zaista pruza odlicne partije,pazi statistike otkako je dosao u Milan 13 utakmica 12 golova i 4 asistencije za njega nije puno dati 24 miliona(ne znam cega da li su u pitanju funti ili eure ne znam :mrgreen: )
Pa mnogi ih precjenjuju. Recimo Faraonea se nakon jedne odlične sezone počelo trpati u top napadače svijeta, a sad se ista priča nakon par golova ponavlja sa Balotellijem. On je napredovao u Milanu, ali ne može se sad odjednom zaboraviti da je u jačem Premu bio loš, kao ni to da je u ovih 12 golova bar pola iz penala. ;)

Veratti je u usporedbi s njima potcjenjen iako je najbolji mladi talijanski nogometaš.
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!

BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa

Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 29 maj 2013, 15:35

meho-medo je napisao/la: Balotelli i El Shaarawy precjenjeni :o ,El Shaarawy u prvom dijelu sezone sam nosio Milan ,19 golova ove sezone u svim takmicenjma nije mala cifra za igraca od 20 godina ,a Balotelli je se malo smirio u Milanu i zaista pruza odlicne partije,pazi statistike otkako je dosao u Milan 13 utakmica 12 golova i 4 asistencije za njega nije puno dati 24 miliona(ne znam cega da li su u pitanju funti ili eure ne znam :mrgreen: )
Pa mnogi ih precjenjuju. Recimo Faraonea se nakon jedne odlične sezone počelo trpati u top napadače svijeta, a sad se ista priča nakon par golova ponavlja sa Balotellijem. On je napredovao u Milanu, ali ne može se sad odjednom zaboraviti da je u jačem Premu bio loš, kao ni to da je u ovih 12 golova bar pola iz penala. ;)

Veratti je u usporedbi s njima potcjenjen iako je najbolji mladi talijanski nogometaš.
Nisu oni top napadaci naravno ,ali jesu na putu da to postignu ,pa valja znati dat gol i iz penala :mrgreen: ,pe eto i kada oduzmes penale na 13 utakmica 6 golova i 4 asistencije ti je opet poprilicno dobra statistika,i Faraone nije top napadac svijeta ali trenutno mi do 21. godine ne pada na pamet napadac koji je bolji od njega(mozda jedino Neymar) :? Sto znaci ako nastavi da se razvija kako treba ako Bog da za jedno 2 sezone top napadac ,ali Faraone nije samo napadac ne znam koliko si gledao njegovih utakmica ,ako si gledao vjerovatno si zapazio da se Faraon vraca i pomaze odbrani
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Zaključano

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.