PL BiH 2011/12
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL BiH 2011/12
Koji gol mladog Grahovca,ne znam da li ste vidjeli na pregledu sinoc.
Steta samo sto smo igrali pred praznim tribinama,pa niko nije vidio uzivo...Svaka cast majstore.

- bistrikboy
- Kontakt:
Prelijep gol petom,sigurno najljepsi gol kola!jubitubi je napisao/la:Koji gol mladog Grahovca,ne znam da li ste vidjeli na pregledu sinoc.Steta samo sto smo igrali pred praznim tribinama,pa niko nije vidio uzivo...Svaka cast majstore.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Grahovac je jedan od boljih igrača ligejubitubi je napisao/la:Koji gol mladog Grahovca,ne znam da li ste vidjeli na pregledu sinoc.Steta samo sto smo igrali pred praznim tribinama,pa niko nije vidio uzivo...Svaka cast majstore.
http://www.javno.ba/nogomet/pl-bih-adil ... borac.htmlPL BiH - Adilović, Radović, FK Borac
IZBOR 11. KOLA
Igrač kola: Eldin Adilović (FK Željezničar)
Trener kola: Dragan Radović (FK Rudar)
Momčad kola: FK Borac
Potez kola: Asistencija Damira Kojaševića za gol Sarajeva protiv Zrinjskog
Junak kola: Dalibor Kozić (FK Kozara)
Tragičar kola: Feđa Dudić (NK GOŠK)
TOP 5
1. Eldin Adilović (FK Željezničar)
2. Slobodan Maksimović (FK Rudar)
3. Dalibor Kozić (FK Kozara)
4. Haris Harba (NK Olimpic)
5. Srđan Grahovac (FK Borac)
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Svaka cast Kojasevicu na onom prolazu i peti za Haskica,ali za potez kola mislim da je gol Grahovca bez premca.
Je li ima negde insert Olimpic-Slavija,trazio na YT ali ne mogu naci. 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
ove godine siroki osvaja ligu ,red je na njih 
a kup sarajevo

a kup sarajevo
Ne lupetaj, kao i predhodne dvije-tri sezone za titulu se bore Zeljo, Sarajevo, Siroki, Borac. Sto se kupa tice u igru su opet isiti timovi.Sheyi je napisao/la:ove godine siroki osvaja ligu ,red je na njih
a kup sarajevo
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
jasta je, ne izmisljajte bez veze. fol zeljeznicari dali zeleno svjetlo u sred zabrane, ma hajde
a mimo zabrane inace nema dogovora, ne daju manijaksi

Slazem se, mada je ono vise sretno nego spretno al je uslajubitubi je napisao/la:Svaka cast Kojasevicu na onom prolazu i peti za Haskica,ali za potez kola mislim da je gol Grahovca bez premca.

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
- tarikhordas
- Kontakt:
Znali neko jel se prenosi kartoni iz kupa u ligu ?
I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...
Samo crvenitarikhordas je napisao/la:Znali neko jel se prenosi kartoni iz kupa u ligu ?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
1. Zeljeznicar +11
2. Siroki Brijeg +8
3. Sarajevo +5
4. Borac +5
5. Zrinjski +5
6. Olimpik +2
7. Zvijezda -2
8. Celik -3
9. Rudar -4
10. GOSK -4
11. Sloboda -5
12. Travnik -5
13. Velez -6
14. Kozara -8
15. Leotar -8
16. Slavija -14
2. Siroki Brijeg +8
3. Sarajevo +5
4. Borac +5
5. Zrinjski +5
6. Olimpik +2
7. Zvijezda -2
8. Celik -3
9. Rudar -4
10. GOSK -4
11. Sloboda -5
12. Travnik -5
13. Velez -6
14. Kozara -8
15. Leotar -8
16. Slavija -14
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
Od ovih sa + predznakom, Sarajevo i Široki po 7 kući, a ostali po 5 kući odigrali.tm84 je napisao/la:1. Zeljeznicar +11
2. Siroki Brijeg +8
3. Sarajevo +5
4. Borac +5
5. Zrinjski +5
6. Olimpik +2
7. Zvijezda -2
8. Celik -3
9. Rudar -4
10. GOSK -4
11. Sloboda -5
12. Travnik -5
13. Velez -6
14. Kozara -8
15. Leotar -8
16. Slavija -14
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
- Alen Škoro
- Kontakt:
Sarajevo, 31.10.2011.
U cilju zaštite ustavnosti, digniteta, ugleda i renomea FK Sarajevo, Upravni odbor FK Sarajevo daje,
SAOPŠTENJE ZA JAVNOST
FK Sarajevo u vezi odluke Komiteta za normalizaciju F/NS BiH
o zabrani navijačima FK Sarajevo da prisustvuju derbiju FK Ţeljezničar-FK Sarajevo
Posljednja odluka Komiteta za normalizaciju F/NS BiH da se ne dozvoli navijačima FK Sarajevo organizovan, a u suštini obzirom na karakter odluke i svaki drugi, dolazak na gradski derbi sa FK Ţeljezničar koji treba biti odigran dana 05.11.2011. godine, predstavlja sve drugo nego normalnu odluku, u meritumu odluka je diskiriminatorna i neustavna!
Nije u skladu sa Ustavom Bosne i Hercegovine jednoj grupi građana gradaSarajeva i Bosne i Hercegovine koji navijaju za FK Sarajevo i nose bordo obiljeţja svog Kluba zabraniti dolazak na utakmicu kao javnu manifestaciju radi podrške svom Klubu a drugoj grupi građana grada Sarajeva i Bosne i Hercegovine to dozvoliti.
Radi se o presumpciji krivice i takovo postupanje Komiteta za normalizaciju je nelegitimno i nelegalno, odnodno nema uporište niti u jednom pravnom aktu ove Drţave.
Ne vjerujemo da je ovakav slučaj sportske doskriminacije igdje zabiljeţen i institucije koje su nadleţne za praćenje ustavnosti pod hitno bi morale reagovati u ovom slučaju masovnog kršenja ustavnih prava jedne kategorije građana.
FK Sarajevo duţe vremena upozorava na različite nepravilnosti i anomalije u našem fudbalu.
U našem zadnjem saopćenju izdatog nakog utakmice odigrane dana 24.09.2011.g. sa Širokim brijegom, jasno smo ukazali na postojanje dirigovanog naconalnog huliganizma!
Ova odluka Komiteta za normalizaciju je neanalitična i površna, Komitet nije ušao u suštinu problema i neće da prihvati činjenicu da su huliganski prekidi utakmica rezultat nacionalno ostrašćenih umova instrumentalizirani za najniţe političke potrebe.
U slučaju fudbalskog derbija između dva kluba iz Sarajeva (ujedno i dva najveća kluba u BiH) to jednostavno nije slučaj niti ta vrsta jasno uočene opasnosti postoji.
Radi se o građanima grada Sarajeva, prijateljima, komšijama, rođacima, koji vole svoj grad, ţive za njega samo se dva puta godišnje po 90 minuta podijele u bordo i plave tabore i navijaju za klub koji vole.
Nakon svakog derbija zajedno odu na kafu uz osebujno sarajevsko „nadmudrivanje i analiziranje utakmice“!
Ako Komitet to nije prepoznao onda je pitanje pod čiji su uticaj pali članovi Komiteta i čiji će cilj ovom neustavnom zabranom biti ostvaren.
Ili da ogolimo do kraja ovu situaciju, misle li zaista članovi Komiteta da će doći do incidenata kada budu igrali Zrinjski i Široki brijeg ili Borac i Rudar iz Prijedora!
Ne treba biti naivan niti nas to moţe zavarati, nešto drugo je cilj i ima isključivo političke konotacije!
Ukoliko Komitet u narednom periodu do gradskog derbija ne promijeni odluku, Uprava i menadţment FK Sarajevo neće otići da prisustvuju derbiju na Grbavici jer imamo običaj da zajednički, kao grupa prisustvujemo utakmicama našeg Kluba te nosimo obiljeţja FK Sarajevo u kom slučaju bi pali pod sankcije Komiteta za normalizaciju stanja u fudbalu u BiH.
Bez naših navijača gradski derbi je upropašten, minoriziran i sveden na palančke utakmice te bez prisustva navijača FK Sarajevo koji nas vjerno prate po BiH i Europi i naše prisustvo je suvišno.
UPRAVNI ODBOR FK SARAJEVO
Sarajevo, dana 31.10.2011. godine
NON MOLLARE MAI
brate, koje pateticno saopstenje
bolje da ga nisu ni objavili...

bolje da ga nisu ni objavili...
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
- viva_il_chelik
- Kontakt:
Fazon je sto ce ukinuti zabranu u cetvrtak !
opet svi protiv divova?
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.