Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH: 20. kolo
Slavija - Kozara 1
Komitet namjestio da Slavija izgubi u prošlom kolu, sad će im vratiti.Sviraće 2 ili 3 penala da nadoknade prošle utakmice.
Čelik - Sarajevo 2
Pape rek'o da neće više reprezentacija igrati u Zenici ako Sarajevo izgubi, a pošto je dobar sa Glavašom ovaj mu je sredio.
GOŠK - Široki Brijeg 1
GOŠK ovo uzima, zato jer je širokom Ivica Osim namjestio da igra u finalu kupa da bi Široki mogo otići u evropu, tako da će pustiti ovu tekmu.
Velež - Leotar 1
Velež mor'o pustit' Široki da prođe u finale po naređenju grobara BH fudbala Ivice Osima, tako da će da im vrate za to pa će pobijediti Leotar
Željezničar - Olimpic 1
Namjestiće Ivica, ja se ne brinem.Šuška se da će svirati 3 penala, i još 3 slobodna na 17 metara.
Zvijezda - Zrinjski 2
Ivica prošlo kolo namjestio x Želji u Mostaru, pa je red da superjaki Zrinjski pobijedi isto tako superjaku Zvijezdu
Borac - Travnik 1
Šteta, Ivica i zli komitet naštimali da F.K. Bunker igra pred praznim tribinama.Ako Travnik zabije gol treba očekivati utrčavanje igrača sa klupe Bunkera i minimalno napad na sudije.Također, pošto je polufinale kupa Ivica namjestio Želji, sad će namjestiti neku minimalnu pobjedu F.K. Bunkera, možda neki penal u 90. ili tako nešto.
Sloboda - Rudar Prijedor 1
Nakon što je Sloboda uplatila nekoliko desetina hiljada maraka savezu ( IVICI OSIMU ) mislim da bi ovu utakmicu trebala glatko dobiti, ako ne mognu, Ivica će zvati sudije da to riješe.
Komitet namjestio da Slavija izgubi u prošlom kolu, sad će im vratiti.Sviraće 2 ili 3 penala da nadoknade prošle utakmice.
Čelik - Sarajevo 2
Pape rek'o da neće više reprezentacija igrati u Zenici ako Sarajevo izgubi, a pošto je dobar sa Glavašom ovaj mu je sredio.
GOŠK - Široki Brijeg 1
GOŠK ovo uzima, zato jer je širokom Ivica Osim namjestio da igra u finalu kupa da bi Široki mogo otići u evropu, tako da će pustiti ovu tekmu.
Velež - Leotar 1
Velež mor'o pustit' Široki da prođe u finale po naređenju grobara BH fudbala Ivice Osima, tako da će da im vrate za to pa će pobijediti Leotar
Željezničar - Olimpic 1
Namjestiće Ivica, ja se ne brinem.Šuška se da će svirati 3 penala, i još 3 slobodna na 17 metara.
Zvijezda - Zrinjski 2
Ivica prošlo kolo namjestio x Želji u Mostaru, pa je red da superjaki Zrinjski pobijedi isto tako superjaku Zvijezdu
Borac - Travnik 1
Šteta, Ivica i zli komitet naštimali da F.K. Bunker igra pred praznim tribinama.Ako Travnik zabije gol treba očekivati utrčavanje igrača sa klupe Bunkera i minimalno napad na sudije.Također, pošto je polufinale kupa Ivica namjestio Želji, sad će namjestiti neku minimalnu pobjedu F.K. Bunkera, možda neki penal u 90. ili tako nešto.
Sloboda - Rudar Prijedor 1
Nakon što je Sloboda uplatila nekoliko desetina hiljada maraka savezu ( IVICI OSIMU ) mislim da bi ovu utakmicu trebala glatko dobiti, ako ne mognu, Ivica će zvati sudije da to riješe.
DRUG NEBI TI PUNCA
Re: Premijer liga BiH - opcenito
Ma nema nijedan sudija muda to da uradi realnodzenan01 je napisao/la:Sad pročitah da je u pravilniku takmičenja našeg saveza navedeno, da u slučaju uvredljivog skadniranja sa tribina delegat može zatražiti pražnjenje tribine. Zašto se to nije primjenjivalo u ist. Sarajevu , Banja Luci... ostaje nepoznanica . Osim ako za njih " ubi zakolji da turčin ne postoji " i skandiranja vezana za Srebrenicu nisu uvredljiva!??
-
- Kontakt:
*p!p!t@* je napisao/la:Kao 1. ljudi su došli na utakmicu bez transova i neorganizovanoŠB.TRN je napisao/la:Ne vidim nigdje da se kaznilo Velez za dopustanje dolaska gostujucih navijača,ne vijede ista pravila za sve!!!![]()
2. njih će se u Vrapčićima uvijek srdačno dočekati
3. vi kad' dođete proći ćete isti tretman kao i oni
Naravno jer huliganstva u Red Army-u nema, a niti to Velež podržava, sad' shvati što Velež nije kažnjen...

Naravno da sam šaldžija kad' nisi ni na domaću utakmicu otiš'o a ne na gostovanje ...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
-
- Kontakt:
Bio sam kad smo vas razvalili 2:5 na vasem terenu ,meni dosta*p!p!t@* je napisao/la:Naravno da sam šaldžija kad' nisi ni na domaću utakmicu otiš'o a ne na gostovanje ...

Sto se premijer lige tice Liga 10 bi bila nesto najbolje
I superkup bi trebalo uvest ponovo (samo jos to nemamo

- benfica1923
- Kontakt:
Molim lijepo da vidim gdje sam ja to napisao da zalim sto vas nisu pobili.....nista nisam rekao,osim da ste pametni nebi lajali po temi Borca....lottdogg je napisao/la:benfica koji je javno juce zalio zbog toga sto nas nisu sve pobili i dalje komentarise na ovom forumu![]()
i onda se cudite sto se ne moze nista kvalitetno napisati , kad vidim da se nista ne sankcionise onda i ja da kazem da zalim sto ih turci sve ne pobise , e da vidim dal ce biti dvostruki arsini
Slavija - Kozara --Kada sezona ovisi o ovoj utakmici jednostavno morate dobiti,pobjeda domacina!
Čelik - Sarajevo--Sta da kazem,obje ekipe igraju los i bezidejan nogomet,mala prednost Celiku,mada mislim da ce biti 0:0
GOŠK - Široki Brijeg---Mislim da ce Siroki da dobije,u slucaju poraza ili remija Zeljo je prvak,dakle pobjeda Sirokog
Velež - Leotar ---Uzima ovo velez,leotar ne zna za pojam gostujuci teren!
Željezničar - Olimpic--Teska i minimalna pobjeda Zelje!
Zvijezda - Zrinjski--Zrinjski je los ove godine,zvijezda ovo uzima minimalno,mada ne iskljucujem 0:0
Borac - Travnik----Pobjeda domacina!
Sloboda - Rudar Prijedor--Sloboda uzima ovo,rudar opasno ide ka 2 ligi.
Čelik - Sarajevo--Sta da kazem,obje ekipe igraju los i bezidejan nogomet,mala prednost Celiku,mada mislim da ce biti 0:0
GOŠK - Široki Brijeg---Mislim da ce Siroki da dobije,u slucaju poraza ili remija Zeljo je prvak,dakle pobjeda Sirokog
Velež - Leotar ---Uzima ovo velez,leotar ne zna za pojam gostujuci teren!
Željezničar - Olimpic--Teska i minimalna pobjeda Zelje!
Zvijezda - Zrinjski--Zrinjski je los ove godine,zvijezda ovo uzima minimalno,mada ne iskljucujem 0:0
Borac - Travnik----Pobjeda domacina!
Sloboda - Rudar Prijedor--Sloboda uzima ovo,rudar opasno ide ka 2 ligi.
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!
Kraj price!!!!!
Sarajevo: Slavija - Kozara 2-0 slavija dobra ekipa ove polusezone
Zenica: Čelik - Sarajevo 0-1 obje ekipe nisu pokazale mnogo, ipak mislim da je vrijeme da sarajevo uzme u zenici
Gabela: GOŠK - Široki Brijeg 0-2 siroki je poslje zelje najbolja ekipa u ligi, uzimaju rutinski
Mostar: Velež - Leotar 1-1 velez umoran od kupa,hercegovacki derbi ce zavrsiti nerijeseno
Sarajevo: Željezničar - Olimpic 3-1 zeljo ce ovo uzeti lagano
Gradačac: Zvijezda - Zrinjski 2-2 dobra utakmica, mislim da ce biti x
Banja Luka: Borac - Travnik 2-0 borac mnogo bolji
Tuzla: Sloboda - Rudar Prijedor 1-0 sloboda ce ovo uzeti domacinski
Zenica: Čelik - Sarajevo 0-1 obje ekipe nisu pokazale mnogo, ipak mislim da je vrijeme da sarajevo uzme u zenici
Gabela: GOŠK - Široki Brijeg 0-2 siroki je poslje zelje najbolja ekipa u ligi, uzimaju rutinski
Mostar: Velež - Leotar 1-1 velez umoran od kupa,hercegovacki derbi ce zavrsiti nerijeseno
Sarajevo: Željezničar - Olimpic 3-1 zeljo ce ovo uzeti lagano
Gradačac: Zvijezda - Zrinjski 2-2 dobra utakmica, mislim da ce biti x
Banja Luka: Borac - Travnik 2-0 borac mnogo bolji
Tuzla: Sloboda - Rudar Prijedor 1-0 sloboda ce ovo uzeti domacinski
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!
pa blizi ste vi juce bili bunkeru nego mi.biste sastavili tri pasa i dve kontre.al ajd,bitno da je borac bunkerbagrcavi je napisao/la: Borac - Travnik 1
Halo ti 0tras,Velez je iz Mostara a ne iz VrapcicaRosas7 je napisao/la:I. Sarajevo: Slavija - Kozara 1 s+slavija je bolja ekipa,i u boljoj formi,kozara ostala bez jednog od najboljih trenera u pl,smijesi im se algano poraz i 1. liga rs
Zenica: Čelik - Sarajevo x i jedna i druga ekipa nisu bas u formi,celk pao poslije odlaska beganovica,sarajevo pocetak proljeca takodjer lose,nerjeseno
Gabela: GOŠK - Široki Brijeg 2ovo nije potrebno komentirat,siroki bolja ekipa puno
Vrapčići: Velež - Leotar 1velez je kuci opasan i unatoc ispadanju iz kupa,oni ovo lagano uzimaju
Sarajevo: Željezničar - Olimpic xsto sam vidio u mostaru,zeljo nije nesto,olimpic u formi,i sigurno moze do boda
Gradačac: Zvijezda - Zrinjski 2a nadam se da cemo uzeti ovo,mada smo u losoj formi na proljece
Uglavnom nek si ti stavio da je Velez iz Vrapcica i ti si happy![]()
Banja Luka: Borac - Travnik 1borac je uipak jedna od najbojlih ekipa u pl bih,travnik puno losiji
Tuzla: Sloboda - Rudar Prijedor xu rasulu i jedna i druga ekipa,moze svasta biti

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Borac -Travnik Utakmica u kojoj je pobjednik već ranije poznat. Borac ove sezone svojom lepršavom igrom mami uzdahe sa tribina širom BiH pa i dalje. Navijači Borca prosto u zanosu emocija ne mogu da se suzdrže pa vrlo često pohrle igračima i prije nego što se utakmica završi. Najveća sportska kuća na svijetu SKy Sport već je u poodmakloj fazi pregovora oko otkupa prava za Borčeve utakmice slijedeće godine. Ekipa Travnika svjesna svojih mogućnost ne gaji iluzije da može da ugrozi super jaki Borac. Trener gostiju ističe da će Travniku biti čast ako budu mogli biti dostojan sparing partner velikom Borcu.Igrači Travnika noćima ne spavaju od uzbuđenja što će ponovo zaigrati sa velikim asovima kaošto su Kajkut Krunić Radulovič i drugi. Ali Bosna nebi bila Bosna da tu nema neki paradoks.Vjerovali ili ne Borac nije prvi a zašto ? To se pitaju mnogi u nevjerici. Naime ima jedan čovjek u komitetu Ivica Osim vjerovatno nikada niste čuli za njega (neki anonimus)koji otima Borcu bodove kako bi instant klub Željezničar bio prvi. Željezničar je jedan mali klub iz Teherana ups Sarajeva koji nastoji da otme ono što Borcu pripada. Dok je Ivica Hadžibegića Bajevića i ostalih anonimusa koji fudbal nisu gledali na televizija a kamoli igrali nema napredka. Ali zato naši prosalvljeni asovi poput Ušanovića Dominikovića Čeke stoje po strani i čekaju priliku da spase što se spasiti da.
- Bordostrik
Svi razlicito misljenje imaju, sve je moguce... Sad sam i sam neodlucan, ali vidjecemo kakvi ce se obrti desiti 

Neka frka, a?!
- GaetanoScirea
- Kontakt:
Ukoliko Travnik bude igrao hrabro kao na Grbavici sigurno Banja Luku može napustiti neporažen.
Volim te, Željo!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Slavija - Kozara derbi zacelja pobjeda Slavije 2-0
Čelik - Sarajevo duel starih rivala po bod tamam 1-1
GOŠK - Široki Brijeg Pobjeda gostiju 0-1
Velež - Leotar Pobjeda Veleza 3-1
Željezničar - Olimpic Pobjeda Zelje 2-1
Zvijezda - Zrinjski Nerijeseno 2-2
Borac - Travnik Gosti mogu do boda
Sloboda - Rudar pobjeda Slobode najcescim rezultatom otkad se igra PL 1-0
Čelik - Sarajevo duel starih rivala po bod tamam 1-1
GOŠK - Široki Brijeg Pobjeda gostiju 0-1
Velež - Leotar Pobjeda Veleza 3-1
Željezničar - Olimpic Pobjeda Zelje 2-1
Zvijezda - Zrinjski Nerijeseno 2-2
Borac - Travnik Gosti mogu do boda
Sloboda - Rudar pobjeda Slobode najcescim rezultatom otkad se igra PL 1-0

Tooooooop Listaaaa Nadrealistaaaaaaa dvaaaaaaa
LjumanM95 je napisao/la:07.04.2012.
I. Sarajevo: Slavija - Kozara 1-0 borba za opstanak u ligi
Zenica: Čelik - Sarajevo 1-1 svi ne(sretni)
Gabela: GOŠK - Široki Brijeg 0-1 tvrdo ali siroki kvalitetniji
Mostar: Velež - Leotar 1-1 velez se ispraznio u kupu
Sarajevo: Željezničar - Olimpic 2-1 otimacina kola
Gradačac: Zvijezda - Zrinjski 2-1 navijacki
Banja Luka: Borac - Travnik 2-0 sigurica kola
Tuzla: Sloboda - Rudar Prijedor 1-1 mesarski ali zbog prenosa mozda rudar uzme bod
liga 10 podhitno
inace stanje u ligi ide na bolje,sudjenje se popravilo,ali jos ima dosta gresaka(namjernih i slucajnih)
inace stanje u ligi ide na bolje,sudjenje se popravilo,ali jos ima dosta gresaka(namjernih i slucajnih)
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
I. Sarajevo: Slavija - Kozara 16:00
Derbi zacelja , konacno pobjeda Slavije kuci .
moja prognoza 1
Zenica: Čelik - Sarajevo 16:00
Ovdje ce svasta da bude ,Celik i Sarajevo u rezultatskoj krizi .
moja prognoza x2
Gabela: GOŠK - Široki Brijeg 16:00
Pobjeda Sirokog , usli u finale kupa , gurat ce prema naprijed i u ligi
moja prognoza 2
Mostar: Velež - Leotar 16:00
Pobjeda Rođenih , 3 boda ostaju u Vrapcicima
moja prognoza 1
Sarajevo: Željezničar - Olimpic 16:00
Iako Olimpic trazi Europu , boda nece vidjeti na Grbavici
moja prognoza 1
Gradačac: Zvijezda - Zrinjski 16:00
Zvijezda rasterecena , u gornjem dijelu tabele , Zrinjski gonja Europu , bit ce svasta .
moja prognoza x
Banja Luka: Borac - Travnik 16:00
Pobjeda Borca , iako je Travnik u zoni ispadanja ..
moja prognoza 1
Tuzla: Sloboda - Rudar Prijedor 16:00
Slabe su obadvije ekipe , Sloboda u "boljoj" formi
moja prognoza 1
Derbi zacelja , konacno pobjeda Slavije kuci .
moja prognoza 1
Zenica: Čelik - Sarajevo 16:00
Ovdje ce svasta da bude ,Celik i Sarajevo u rezultatskoj krizi .
moja prognoza x2
Gabela: GOŠK - Široki Brijeg 16:00
Pobjeda Sirokog , usli u finale kupa , gurat ce prema naprijed i u ligi

moja prognoza 2
Mostar: Velež - Leotar 16:00
Pobjeda Rođenih , 3 boda ostaju u Vrapcicima

moja prognoza 1
Sarajevo: Željezničar - Olimpic 16:00
Iako Olimpic trazi Europu , boda nece vidjeti na Grbavici
moja prognoza 1
Gradačac: Zvijezda - Zrinjski 16:00
Zvijezda rasterecena , u gornjem dijelu tabele , Zrinjski gonja Europu , bit ce svasta .
moja prognoza x
Banja Luka: Borac - Travnik 16:00
Pobjeda Borca , iako je Travnik u zoni ispadanja ..
moja prognoza 1
Tuzla: Sloboda - Rudar Prijedor 16:00
Slabe su obadvije ekipe , Sloboda u "boljoj" formi
moja prognoza 1

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Slavija - Kozara Derbi sa zacelja, znaci pobjeda domacina 2-0
Čelik - Sarajevo X2 navijacki jos uz TV prenos BHT super.
GOŠK - Široki Brijeg derbi znaci ovo bi mogao da bude rezultat 1-2
Velež - Leotar Pobjeda domacina sigurna 3-1
Željezničar - Olimpic ovdje svi znamo da je ekipa Olimpica neugodan protivnik, ali komsije deru tako da je 2-1.
Zvijezda - Zrinjski Zvijezda pobjedjuje, zrinjski los 1-0
Borac - Travnik 1 ko kuca iako bi ja volio da travnicani uzmu bod!
Sloboda - Rudar X po meni.,ili pobjeda domacina sa 1-0 u 89.
Čelik - Sarajevo X2 navijacki jos uz TV prenos BHT super.

GOŠK - Široki Brijeg derbi znaci ovo bi mogao da bude rezultat 1-2
Velež - Leotar Pobjeda domacina sigurna 3-1
Željezničar - Olimpic ovdje svi znamo da je ekipa Olimpica neugodan protivnik, ali komsije deru tako da je 2-1.
Zvijezda - Zrinjski Zvijezda pobjedjuje, zrinjski los 1-0
Borac - Travnik 1 ko kuca iako bi ja volio da travnicani uzmu bod!
Sloboda - Rudar X po meni.,ili pobjeda domacina sa 1-0 u 89.

FK Sarajevo <3<3
R.I.P.VEDRAN PULJIC:((
R.I.P.VEDRAN PULJIC:((
Slavija - Kozara slavija dere ovo sa 4:1
Čelik - Sarajevo 1:1 drage nam komsije ce uzeti bod
GOŠK - Široki Brijeg 1:1 svima dobro ,a nama najbolje
Velež - Leotar 0:2 iznenadjenje kola,velež je sagorio u kupu
Željezničar - Olimpic po obicaju ŽELJU ne komentarisem,samo igram na njega na kladionici
Zvijezda - Zrinjski 2:2 remi sa puno frke(na terenu ne u publici)
Borac - Travnik 0:3 u kamenolomu pred svojim vernim navijacima aj bojac dobija po obicaju 0:3
Sloboda - Rudar sto ja volim reci corav goni sakatog 0:0 sa puno prekrsaja
Čelik - Sarajevo 1:1 drage nam komsije ce uzeti bod
GOŠK - Široki Brijeg 1:1 svima dobro ,a nama najbolje
Velež - Leotar 0:2 iznenadjenje kola,velež je sagorio u kupu
Željezničar - Olimpic po obicaju ŽELJU ne komentarisem,samo igram na njega na kladionici
Zvijezda - Zrinjski 2:2 remi sa puno frke(na terenu ne u publici)
Borac - Travnik 0:3 u kamenolomu pred svojim vernim navijacima aj bojac dobija po obicaju 0:3
Sloboda - Rudar sto ja volim reci corav goni sakatog 0:0 sa puno prekrsaja
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
mmmirza je napisao/la:LjumanM95 je napisao/la:07.04.2012.
I. Sarajevo: Slavija - Kozara 1-0 borba za opstanak u ligi
Zenica: Čelik - Sarajevo 1-1 svi ne(sretni)
Gabela: GOŠK - Široki Brijeg 0-1 tvrdo ali siroki kvalitetniji
Mostar: Velež - Leotar 1-1 velez se ispraznio u kupu
Sarajevo: Željezničar - Olimpic 2-1 otimacina kola
Gradačac: Zvijezda - Zrinjski 2-1 navijacki
Banja Luka: Borac - Travnik 2-0 sigurica kola
Tuzla: Sloboda - Rudar Prijedor 1-1 mesarski ali zbog prenosa mozda rudar uzme bod

Vidi se da pratiš Velež, baš su se ispraznili

I naravno mahanje ovim wanna be huliganima koji smatraju da je Velež iz Vrapčića

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.