Rekonstrukcija stadiona u BiH
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
Dobro je to sto ce Zenica kao i BiH imat ragbi teren ,ali ko ce na njemu igrat ragbi u BiH nije puno zastupljen kao ni u Zenici svi su za fudbal ja mislim.
Tako da je investicija beze i bolje da su uložili to npr. u Bilino Polje ili nesto drugo.

Ma nemaš ti onda pojma... Mogu slobodno reć da je podjednako zastupljen kao i fudbal, u zadnje vrijeme sve više momaka se prijavljuje za ragbi, budu razni omladinski turniri... Imaju dva kluba, Čelik i Rudar... Čelik igra regionalnu ligu i uvijek je prvak BiH, ispred Dervente ja mislimnime_tm87 je napisao/la:Dobro je to sto ce Zenica kao i BiH imat ragbi teren ,ali ko ce na njemu igrat ragbi u BiH nije puno zastupljen kao ni u Zenici svi su za fudbal ja mislim.Tako da je investicija beze i bolje da su uložili to npr. u Bilino Polje ili nesto drugo.

I što se tiče te investicije, mislim da će samo uraditi teren, a stadion sa tribinama ne... Tako da to nije velika lova...
Čelik Zenica 1945
A jeli stavljena nova travnata podloga na teren Bilinog Polja, bilo je priča da će do početka sezone staviti novu travnatu podlogu za grijanjem i sa novim drenažnim sistemom?Nimla_RZ je napisao/la:Ma nemaš ti onda pojma... Mogu slobodno reć da je podjednako zastupljen kao i fudbal, u zadnje vrijeme sve više momaka se prijavljuje za ragbi, budu razni omladinski turniri... Imaju dva kluba, Čelik i Rudar... Čelik igra regionalnu ligu i uvijek je prvak BiH, ispred Dervente ja mislimnime_tm87 je napisao/la:Dobro je to sto ce Zenica kao i BiH imat ragbi teren ,ali ko ce na njemu igrat ragbi u BiH nije puno zastupljen kao ni u Zenici svi su za fudbal ja mislim.Tako da je investicija beze i bolje da su uložili to npr. u Bilino Polje ili nesto drugo.
![]()
I što se tiče te investicije, mislim da će samo uraditi teren, a stadion sa tribinama ne... Tako da to nije velika lova...
DRUG NEBI TI PUNCA
- underground
- Kontakt:
Bilo je prica al sad zasad od toga nema nista mada po meni na BP jos samo fali adekvatan travnjak i to je tobagrcavi je napisao/la:A jeli stavljena nova travnata podloga na teren Bilinog Polja, bilo je priča da će do početka sezone staviti novu travnatu podlogu za grijanjem i sa novim drenažnim sistemom?Nimla_RZ je napisao/la:Ma nemaš ti onda pojma... Mogu slobodno reć da je podjednako zastupljen kao i fudbal, u zadnje vrijeme sve više momaka se prijavljuje za ragbi, budu razni omladinski turniri... Imaju dva kluba, Čelik i Rudar... Čelik igra regionalnu ligu i uvijek je prvak BiH, ispred Dervente ja mislimnime_tm87 je napisao/la:Dobro je to sto ce Zenica kao i BiH imat ragbi teren ,ali ko ce na njemu igrat ragbi u BiH nije puno zastupljen kao ni u Zenici svi su za fudbal ja mislim.Tako da je investicija beze i bolje da su uložili to npr. u Bilino Polje ili nesto drugo.
![]()

UNITED CONVICTS ! ! !
Plavo, ružno, utonulo u bijelo.
Ko je to, sta je to, kaži... kaži... ?!
Plavo, ružno, utonulo u bijelo.
Ko je to, sta je to, kaži... kaži... ?!
Ma kakav ragbi ba pravac Amerika i tamo udri, ali opet dobro je da imamo sto vise tih sportskih objekata i neka, ali opet meni licno se ne svidja ragbi kao sport.Nimla_RZ je napisao/la:Ma nemaš ti onda pojma... Mogu slobodno reć da je podjednako zastupljen kao i fudbal, u zadnje vrijeme sve više momaka se prijavljuje za ragbi, budu razni omladinski turniri... Imaju dva kluba, Čelik i Rudar... Čelik igra regionalnu ligu i uvijek je prvak BiH, ispred Dervente ja mislimnime_tm87 je napisao/la:Dobro je to sto ce Zenica kao i BiH imat ragbi teren ,ali ko ce na njemu igrat ragbi u BiH nije puno zastupljen kao ni u Zenici svi su za fudbal ja mislim.Tako da je investicija beze i bolje da su uložili to npr. u Bilino Polje ili nesto drugo.
![]()

Amerika i ragbi k'o nebo i zemlja.nime_tm87 je napisao/la: Ma kakav ragbi ba pravac Amerika i tamo udri

Čelik Zenica 1945
Čitam danas u novinama u Travnku se nastavlja izgradnja čini mi se istočne tribine, ako neko ima neku sliku ili info nek baci ovdje ?
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
znaci gotova Otoka
ajte Sarajlije bacite neke slicice 

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
- Ponos Torina
- Kontakt:
ma neznam sta je gotovo popravljena samo postojeca tribina koliko ja znam i to je to....delko je napisao/la:znaci gotova Otokaajte Sarajlije bacite neke slicice

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
:O pa sad procitah da je trebao moj racBo gostovati tamo ali nece samo zato jer je komisija kasno obavjestena
ali dobro na slicnom igra i GOSK
tj samo jedna tribina sredjena 

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Sa jednog drugog foruma...delko je napisao/la:znaci gotova Otokaajte Sarajlije bacite neke slicice

Nije jos gotovo ali je uradjeno 95% posla. U ovaj sektor za goste ste trebali vi biti prvi,ali nisu prijavili komisiji za licencu stadiona na vrijeme za slijedece kolo,tako da ce ga otvoriti utakmica Olimpik-GOSK
Zadnja izmjena: -A-, dana/u 13 sep 2011, 23:37, ukupno mijenjano 1 put.
pa sto ovako usarenise stolice, lici mi na dugu, da ovi sa otoke nisu neke gejlije 

'de ste Holandjani ni sam vas prepoznao.
Samo oni znaju ovako usareniti stadion.

Samo oni znaju ovako usareniti stadion.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
- Kontakt:
Estádio Municipal de Aveiro (SC Beira-Mar)
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Zaboravih na ovaj,ako se ne varam stadion Beire Mar. 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
To je taj.
http://www.wikistadiums.org/estadio-mun ... aveiro/464" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.wikistadiums.org/estadio-mun ... aveiro/464" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.