KK Partizan

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Re: KK Partizan

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 10 jan 2011, 19:37

da se citiram sa teme cibona,kako bi izgledala najbolja petorka partizana svih vremena po izboru onih koji prate ovu temu?

jeremija

Post Postao/la jeremija » 10 jan 2011, 19:56

Hemofarm-Partizan 64-71(35-28)......Partizan opet loše ušao u utakmicu,primio 24 poena u 1/4 kao protiv đetića,Hemofarm dominirao u skoku u prvom poluvremenu.Drugo poluvrijeme u znaku Partizana,čak 8 ofanzivnjih skokova više nego Vrščani...Džavai bio odličan (14 poena 7/9 za dva,5 skokova)..Odlični bili i Džerels,Gist ,Kecman i naravno Veseli(podjelio 7 asistencija).Partizan ušao u formu..sad je na 3.mjestu....Vujanić će ovde doći kao kec na desetku..Ovaj tim još nije rekao svoju zadnju riječ u Euroligi.. 8-)
Srbin sam i tim se ponosim...

PFC

ofanziva23
Kontakt:

Post Postao/la ofanziva23 » 10 jan 2011, 20:05

To majstori,vraćamo se u formu kada je to najpotrebnije,kada se odlučuje o sudbini! :lol: :lol: :lol: ,pobeda protiv jednog od tri favorita za titulu Hemofarma,svaka čast momcima.Još kad tu Vujke dodje,biće mama mia :lol: :lol: :lol: .

p.s. Neno, za Peru sam ono napisao iz razloga što je čovek dominantan po broju trofeja!

jeremija

Post Postao/la jeremija » 10 jan 2011, 20:18

kakavdanakneiskustvu je napisao/la:da se citiram sa teme cibona,kako bi izgledala najbolja petorka partizana svih vremena po izboru onih koji prate ovu temu?

Dalipagić,Slavnić,Kićanović,Đorđević,Divac
,Paspalj,Nakić,Pecarski,Obradović,Grbović
,Danilović,Rebrača,Lončar,Tomašević,Brkić
,Berić,Drobnjak,Koturović,Vujanić,Lukovski
,Radošević,Petrović,Milojević,Krstić,Avdalov
ić,Tripković,Bogdanović,Peković,Veličković,Š
ćepanović,Ostojić,Avdalović,Šuput,Mekkejleb,
Roberts,Haus,Palasio,Step
,Marić,Peković,Veseli,Kecman.......

I sad treba naći idealnih 5.. :o :mrgreen: ...potrajaće 8-)

PFC

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 10 jan 2011, 20:23

jeremija je napisao/la:
kakavdanakneiskustvu je napisao/la:da se citiram sa teme cibona,kako bi izgledala najbolja petorka partizana svih vremena po izboru onih koji prate ovu temu?

evo mojih 5

đorđević
danilović
dalipagić
paspalj
divac

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 10 jan 2011, 21:49

jeremija je napisao/la:

Boldovane odmah izbaci jer ne mogu u isti kos Divac i Suput npr...Ili npr. Maric koji je odigrao jednu sezonu...
Ima ih jos, ali nisam htio 8-) 8-) 8-)
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 10 jan 2011, 21:51

Posto ne znam koga bi izbacio ja bih ovako stavio

Djordjevic
Kicanovic
Danilovic
Dalipagic
Divac

Ostalo je samo ime.....

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 10 jan 2011, 21:57

neno#4 je napisao/la:
jeremija je napisao/la:

Boldovane odmah izbaci jer ne mogu u isti kos Divac i Suput npr...Ili npr. Maric koji je odigrao jednu sezonu...

pa i pecarski vala

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 10 jan 2011, 22:02

I Palasio i Roberts i Bogdanovic...
Sve je to kratkog daha, nesumnjivo da su dali ogroman doprinos, ali sve je bilo bazirano na timskoj igri..

Ostalo je samo ime.....

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 10 jan 2011, 22:06

4. pobjeda u nizu. sta je ovo postao neki trend pisati neke najbolje petorke svih vremena po temama :D
You are someone else I am still right here

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 10 jan 2011, 22:07

fera je napisao/la:4. pobjeda u nizu. sta je ovo postao neki trend pisati neke najbolje petorke svih vremena po temama :D

ma palo mi na pamet

jeremija

Post Postao/la jeremija » 10 jan 2011, 23:36

neno#4 je napisao/la:
jeremija je napisao/la:

Pa dobro sad,dalo bi se to sad provući kroz šito i rešeto :mrgreen: ,naravno da se Šuput ili Bogdanović ne mogu porediti s Divcem ili Đorđevićem...Ali svakako ne bi izbacivao Marića,čovjek jeste odigrao jednu sezonu..ali ostaće zlatnim slovima upisan u bogatu istoriju KK Partizan...Jbg 3 titule,igrao na FF Evrolige ,Bio MVP regularnog djela,Izabran u najbolji tim,Najbolji strijelac tima...Ima dosta razloga da bude u odabranima....Realno gledano ostvario je veći uspjeh za 1 godinu u Partizanu nego npr jedan Peković,Krstić,Milojević(baziram se ovde samo na centre)..Možda ne kao Milojević,ali svakako je ispred Pekmena i Krleta(I oni su osvajali titule,ali nsiu igrli F4,uz to su igrali više sezona od njega)...Po meni što se tiče centara u partizanu:1.Divac 2.Drobnjak 3.Milojević 4.Rebrača 5.Marić ;)

PFC

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 10 jan 2011, 23:48

Pa Drobnjak, Milojevic ti uopste nisu klasicni centri...
Pekovic nije otisao na F4 samo zahvaljujuci cistoj kradji u Vitoriji od strane sudija...

Covjek je sigurno za koplje ispred Marica...Sigurno...
Aleks je odlicno odigrao prvi dio, povrijedio se na Badnje vece protiv Ritasa, i onda propustio TOP 16...
Po meni Divac, Rebraca, Pekovic, Krstic, pa tek onda svi ostali..

Ostalo je samo ime.....

jeremija

Post Postao/la jeremija » 11 jan 2011, 00:18

neno#4 je napisao/la:Pa Drobnjak, Milojevic ti uopste nisu klasicni centri...
Pekovic nije otisao na F4 samo zahvaljujuci cistoj kradji u Vitoriji od strane sudija...

Aleks je odlicno odigrao prvi dio, povrijedio se na Badnje vece protiv Ritasa, i onda propustio TOP 16...

Pa Drobnjak jeste centar,ali sa veoma mekom rukom i dobrim šutom (I Sabonis je gađao trice ;) ..)...Po potrebi je igrao i na 4...naročito dok je bio mlađi i pokretljiviji ( U svom prvom mandatu u Partizanu)...Milojević je iako visok "svega" 202 cm,igrao centra bez problema,jer je bio jak ko crna zemlja....a bez problema je igrao 4...Ali ipak bio je centar.

E sad, Peković jeste sjajan centar,ali po meni ne odskače on mnogo od Aleksa..Sve u svemu obojica su "zvijeri"...

Krle u Partizanu je bio dobar,to stoji...Ali nije ni blizu dao doprinos i ostavio trag kao Drobnjak,Marić..pa i Peković...To što je on kasnije ostavrio zavidnu NBA karijeru i postao jedan od najboljih Euro centara sadašnjice..to se sve događalo NAKON Partizana..Ja ove igrače rangiram samo po onome kakav su uspjeh i trag ostavili u Partizanu. 8-) pozz

PFC

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 11 jan 2011, 02:50

Jedva cekam top 16 fazu,bas da vidim kako ce se partizan nositi sa verovatnom najtezom grupom :mrgreen:

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 11 jan 2011, 07:43

jeremija je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:Pa Drobnjak, Milojevic ti uopste nisu klasicni centri...

Pa Drobnjak jeste centar,ali sa veoma mekom rukom i dobrim šutom (I Sabonis je gađao trice ;) ..)...Po potrebi je igrao i na 4...naročito dok je bio mlađi i pokretljiviji ( U svom prvom mandatu u Partizanu)...Milojević je iako visok "svega" 202 cm,igrao centra bez problema,jer je bio jak ko crna zemlja....a bez problema je igrao 4...Ali ipak bio je centar.

E sad, Peković jeste sjajan centar,ali po meni ne odskače on mnogo od Aleksa..Sve u svemu obojica su "zvijeri"...

Krle u Partizanu je bio dobar,to stoji...Ali nije ni blizu dao doprinos i ostavio trag kao Drobnjak,Marić..pa i Peković...To što je on kasnije ostavrio zavidnu NBA karijeru i postao jedan od najboljih Euro centara sadašnjice..to se sve događalo NAKON Partizana..Ja ove igrače rangiram samo po onome kakav su uspjeh i trag ostavili u Partizanu. 8-) pozz
Mozda bi ja tebi vjerovao da je Drobnjak centar da ga nisam gledao sto puta :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Evo dat cu ti primjer iz sezone 2006/2007, kada je igrao zajedno u tandemu sa Pekovicem...
Drobnjak na 4, Pekovic na 5....

Sto se tice Milojevica, NIJE ni on klasicni centar...Ja bih ga ovako nazvao krilni centar zarobljen u konstituciji petice...
Ne pa i Pekovic...Pekovic je bio najbolji igrac EL dok je igrao za Partizan..I statisticki i ukupno...
Sve ti govori kako Aleks igra u PAO...Kakav je igrac van sistema i sablona...
A Nikola cim je otisao kod Obradovica je poceo odlicno da igra...

Ostalo je samo ime.....

ŽeljkoB
Kontakt:

Post Postao/la ŽeljkoB » 11 jan 2011, 10:31

oni su obeležili Partizan i ne postoji pet najboljih jer su svi najbolji:
Dražen Dalipagić, Dragan Kićanović, Todorić, Kerkez, Marić, Petrović, Pešić, Beravs, Zečević, Savović,
Aleksandr Đordjević, Vlade Divac, Žarko Paspalj, Ivo Nakić, Miroslav Pecarski, Željko Obradović, Goran Grbović, Predrag Danilović,
Stevanović, Dragutinović, Rebrača, Šilobad, Koprivica, Lončar, Šarić
Berić, Brkić, Drobnjak, Čubrilo,
Tomašević, Koturović, Lukovski,
Radošević, Đokić,
Čanak, Varda, Marković, Vesa Petrović,
Vujanić, Krstić, Avdalović,
Tripković, Bogdanović, Perović, Veličković, Borovnjak, Šćepanović, Milojević, Ostojić, Šuput,
Kecman, Tepić, Peković,
Rekorder: Božić Pera

A ne smeju se zaboraviti jer bez njih nebi bio ova veličina: Aleksandar Nikolić, Ranko Žeravica, Borislav Ćorković, Dušan Ivković, Zoran Slavnić, Borislav Džaković, Vladislav Lučić, Dušan Vujošević, Željko Obradović, Željko Lukajić, Miroslav Nikolić, Milovan Bogojević, Darko Ruso, Vlada Jovanović.

(što ne umanjuje doprinos ljudi koji su igrali za Partizan pre njih)

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 11 jan 2011, 23:26

ŽeljkoB je napisao/la:oni su obeležili Partizan i ne postoji pet najboljih jer su svi najbolji:
Dražen Dalipagić, Dragan Kićanović, Todorić, Kerkez, Marić, Petrović, Pešić, Beravs, Zečević, Savović,
Aleksandr Đordjević, Vlade Divac, Žarko Paspalj, Ivo Nakić, Miroslav Pecarski, Željko Obradović, Goran Grbović, Predrag Danilović,
Stevanović, Dragutinović, Rebrača, Šilobad, Koprivica, Lončar, Šarić
Berić, Brkić, Drobnjak, Čubrilo,
Tomašević, Koturović, Lukovski,
Radošević, Đokić,
Čanak, Varda, Marković, Vesa Petrović,
Vujanić, Krstić, Avdalović,
Tripković, Bogdanović, Perović, Veličković, Borovnjak, Šćepanović, Milojević, Ostojić, Šuput,
Kecman, Tepić, Peković,
Rekorder: Božić Pera

A ne smeju se zaboraviti jer bez njih nebi bio ova veličina: Aleksandar Nikolić, Ranko Žeravica, Borislav Ćorković, Dušan Ivković, Zoran Slavnić, Borislav Džaković, Vladislav Lučić, Dušan Vujošević, Željko Obradović, Željko Lukajić, Miroslav Nikolić, Milovan Bogojević, Darko Ruso, Vlada Jovanović.

(što ne umanjuje doprinos ljudi koji su igrali za Partizan pre njih)
Mi smo razgovarali o najboljoj petorci, a ne o igracima koji su ostavili traga u Partizanu...
Vidi se da imaju/imali najveci dijapazon kvalitetnih igraca, ali ovdje se ipak pricalo o onim super kvalitetnim...

Ostalo je samo ime.....

jeremija

Post Postao/la jeremija » 12 jan 2011, 23:50

Majstor Vujanić

Panionios je savladao Aris na gostujućem terenu sa 89:84 u 12. kolu grčke A1 lige, a kao i pre nekoliko dana protiv Iraklisa, briljirao je Miloš Vujanić. Iskusni plej, koji će naredne nedelje ponovo obući dres Partizana, zabeležio je 24 poena (11-7 za dva, 6-3 za tri) i osam asistencija za atinski tim i potvrdio da će biti veliko pojačanje za crno-bele.

Sjajnu partiju u 12. kolu grčkog šampionata pružio je i bivši plej Partizana Milton Palasio. Igrač sa Belizea je u pobedi Kavale nad Paneliniosom (81:70) sakupio 17 poena, devet skokova, po četiri asistencije i ukradene lopte za sjajan indeks korisnosti 29.

PFC

ofanziva23
Kontakt:

Post Postao/la ofanziva23 » 13 jan 2011, 19:03

-Kidanje Širokog, sredina treće četvrtine 70-27 (bez Gista u timu,sa petorkom Klobučar,Mirosavljević,Lučić,Jaramaz,Bešović) :lol: :lol: :lol: DOMINACIJA!

Odgovori

Natrag na “Evropska košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.