NBA Playoff 2011
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA Playoff 2011
Dallas podera Thundera,likovi ne igraju odbranu i to je to,Dirk pokazao da je ove godine bio zdrav da bi bio ili mvp ili jako blizu toj nagradi.Adriano cestitke cavsi strasan posao uradili,brzo se vracate
- SaltCityAttack
- Kontakt:
dema je napisao/la:Dallas podera Thundera,likovi ne igraju odbranu i to je to,Dirk pokazao da je ove godine bio zdrav da bi bio ili mvp ili jako blizu toj nagradi.Adriano cestitke cavsi strasan posao uradili,brzo se vracate
ne mogu da vjerujem da je imao 24FT :shock...pa i Rose mora ponovo krneuti igrati svoju igru i ici na ovoliki broj FT, ako ne bude isao sut naravno..jer i Rose bi trebao sa svojom igrom imati barem svku tekmu 15FT.
Svaka cast Dirku na vecerasnjoj utakmici skidam mu kapu...ma ne fulaju ljudi nista u pm, pa da su igrali protiv bilo koga dobili bi sinoc
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 18 maj 2011, 21:19, ukupno mijenjano 1 put.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- BernardBarnjak
- Kontakt:
svaki kontakt na dirku se svira. i zato ima 24 FT. malo previse rekao bih. a dallas je stvarno cudna ekipa, totalno nekovencionalna...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
svaki kontakt na dirku je faul. a svaki treci za zatvora.BernardBarnjak je napisao/la:svaki kontakt na dirku se svira. i zato ima 24 FT. malo previse rekao bih. a dallas je stvarno cudna ekipa, totalno nekovencionalna...
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- adriano_leite
- Kontakt:
Hehehe hvala, na drugoj sam temi pisao moje vidjenje drafta, ja sam prezadovoljan, jer svi koji su navijali za Cavse cak i na njihovom forumu su bili skepticni jer se nisu radili trejdovi, pa su mnogi osudjivali Dana sto je uzeo Barona i pick Clippersa, ali eto ispade da je dobro sto smo to uradili. Imamo jos uvijek TBE od Jamesa pa je moguce ubrzo ocekivati neki veliki trade za nas u noci drafta. Uglavnom, kako god, izgleda da nasa kriza nece bas dugo trajati, imamo odlicnog trenera, odlicne pickove, solidne mlade igrace u Gibsonu, Hicksonu, Eyengi, te Sessionsu. Optimista sam pred sljedecu sezonu, samo da ne bude lock out. Ne znam samo kako to ide, da li ce nama ostati ovi pickovi ako bude lock out, pa da za sljedecu sezonu opet biramo prvi?dema je napisao/la:Dallas podera Thundera,likovi ne igraju odbranu i to je to,Dirk pokazao da je ove godine bio zdrav da bi bio ili mvp ili jako blizu toj nagradi.Adriano cestitke cavsi strasan posao uradili,brzo se vracate
Znam da je van teme ali nadam se da mi se nece obrisati komentar, jer tema nba je zakljucana i ne moze covjek samo u ovoj temi da pise o play offu.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
bice draft koliko ja znam prije tog eventualnog lock outa,od kojeg nema nista,bice sezona blizu su dogovora ionako,brzo bi mogli do play offa opetadriano_leite je napisao/la:Hehehe hvala, na drugoj sam temi pisao moje vidjenje drafta, ja sam prezadovoljan, jer svi koji su navijali za Cavse cak i na njihovom forumu su bili skepticni jer se nisu radili trejdovi, pa su mnogi osudjivali Dana sto je uzeo Barona i pick Clippersa, ali eto ispade da je dobro sto smo to uradili. Imamo jos uvijek TBE od Jamesa pa je moguce ubrzo ocekivati neki veliki trade za nas u noci drafta. Uglavnom, kako god, izgleda da nasa kriza nece bas dugo trajati, imamo odlicnog trenera, odlicne pickove, solidne mlade igrace u Gibsonu, Hicksonu, Eyengi, te Sessionsu. Optimista sam pred sljedecu sezonu, samo da ne bude lock out. Ne znam samo kako to ide, da li ce nama ostati ovi pickovi ako bude lock out, pa da za sljedecu sezonu opet biramo prvi?dema je napisao/la:Dallas podera Thundera,likovi ne igraju odbranu i to je to,Dirk pokazao da je ove godine bio zdrav da bi bio ili mvp ili jako blizu toj nagradi.Adriano cestitke cavsi strasan posao uradili,brzo se vracate
Znam da je van teme ali nadam se da mi se nece obrisati komentar, jer tema nba je zakljucana i ne moze covjek samo u ovoj temi da pise o play offu.
- adriano_leite
- Kontakt:
Eh dema onda si mi uljepsao dan ako sve ovako bude. Odlicno za moj tim.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- alfarouqaminu
- Kontakt:
ma ja slusam da ce draft sigurno biti... Evo i NFL strajkuju... tako ce i NBA igraci,mada iskreno ne bi volio....adriano_leite je napisao/la:Eh dema onda si mi uljepsao dan ako sve ovako bude. Odlicno za moj tim.
Nego onaj Nowizki juce ko lud,svaka cast
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Sinoc smo imali dosta "polarnih meda" na terenu...
Dirk sam 24 slobodna (36 kao tim), a Thunder 43 kao tim
I pored 48 Dirka, Thunder je uvijek bio tu negdje. Da je Westbrook odigrao bolje, svasta je se moglo desiti. Njegovih 3-15fgm, ih je skupo kostalo.

Dirk sam 24 slobodna (36 kao tim), a Thunder 43 kao tim

I pored 48 Dirka, Thunder je uvijek bio tu negdje. Da je Westbrook odigrao bolje, svasta je se moglo desiti. Njegovih 3-15fgm, ih je skupo kostalo.
Postovanje treba zaraditi.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
ma thunderi ce se buditi,ne boj se... Nema sta Nowizki odigrao najbolji mec sezone... Morace Ibaka malo bolje da igra odbranu...Westbroook los u sutu,katastrofa,Durant sjajan,lik ubaci sa lakocom 40 poena pre toga memphisu 39 u sedmoj tekmi...Ma bice ovde svasta,mozda cemo opet gledati sedam tekmi thundera,mada bice tesko da prodju dallas,ali ja mislim da imaju sanse... pola pola je za prolazakkad_kako je napisao/la:Sinoc smo imali dosta "polarnih meda" na terenu...![]()
Dirk sam 24 slobodna, a Thunder 43 kao tim![]()
I pored 48 Dirka, Thunder je uvijek bio tu negdje. Da je Westbrook odigrao bolje, svasta je se moglo desiti. Njegovih 3-15fgs, ih je skupo kostalo.
dalas ce ovo proci ja mislim,i biti tvrd i majamiju i cikagu...dirk,kid i ostali znaju da im je ovo mozda i zadnja sansa zbog godina da dodu do prstena...
- alfarouqaminu
- Kontakt:
veruj mi bice ovde sedam meceva,mozda sest... Jaki su i thundersi,ko napravi brejk prvi on ce proci...novo_ime je napisao/la:dalas ce ovo proci ja mislim,i biti tvrd i majamiju i cikagu...dirk,kid i ostali znaju da im je ovo mozda i zadnja sansa zbog godina da dodu do prstena...
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Samo sto su se na Dirku sinoc skoro pa svi izmjenjali u odbrani. Od Ibake, do Kolinsa, preko Duranta, ma svi su ga cuvali. Pokusali su ga i udvajati, ali su radili veoma los posao. Uvijek je drugi covjek kasnio na njega. A, imao je Dirk i srecu sinoc da su sudije bile pre, pre blage. Tako je i utakmica krenula, kad su Perkins i Chandler, dobili tehnicke, pa za skoro nista. Malo sto su prsa u prasa, i dobise po tehnicku. Glupost. Ali vec smo ustanovili u ovom PO, da sudije nemaju iste kriterije. Jedni sude blago, dok kod drugih, treba da izbode covjeka da bi dobio licnu.alfarouqaminu je napisao/la:ma thunderi ce se buditi,ne boj se... Nema sta Nowizki odigrao najbolji mec sezone... Morace Ibaka malo bolje da igra odbranu...Westbroook los u sutu,katastrofa,Durant sjajan,lik ubaci sa lakocom 40 poena pre toga memphisu 39 u sedmoj tekmi...Ma bice ovde svasta,mozda cemo opet gledati sedam tekmi thundera,mada bice tesko da prodju dallas,ali ja mislim da imaju sanse... pola pola je za prolazakkad_kako je napisao/la:Sinoc smo imali dosta "polarnih meda" na terenu...![]()
Dirk sam 24 slobodna, a Thunder 43 kao tim![]()
I pored 48 Dirka, Thunder je uvijek bio tu negdje. Da je Westbrook odigrao bolje, svasta je se moglo desiti. Njegovih 3-15fgs, ih je skupo kostalo.
Sinoc pored Dirka sigurno najzasluzniji za pobjedu Dallas-a, je J.J. Barea. Momak je odigrao utakmicu predobro. U 4/4 je cini mi se imao 12 (od 21 ukupno) poena za redom postignutih. Fino je se pokrio Dallas na toj poziciji PG-a, kad im Kidd ode...
Bit ce ovo dobra serija u kojoj oba tima imaju sansu da prodju u finale. Thunder je pokazao dosta toga finog sinoc. Nisu se predavali, iako ih je Dirk ubijao iz napada u napad.
Ja licno nemam nekog svog favorita u tom duelu. Meni je vazno samo da bude finih utakmica, kao ona sinoc.
Postovanje treba zaraditi.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Ono je sramota kakvi se faulovi sviraju Dirku.
Mislim svaka cast, odigrao je maestralnu utakmicu, ali daj jeb*ote kao da sam gledao balet a ne muski sport sta mu sviraju sudci, ne smije niko puhnut u njega. Smijesno!
A sto se tog bojkota tice, nema od tog nista sto posto.
Mislim svaka cast, odigrao je maestralnu utakmicu, ali daj jeb*ote kao da sam gledao balet a ne muski sport sta mu sviraju sudci, ne smije niko puhnut u njega. Smijesno!
A sto se tog bojkota tice, nema od tog nista sto posto.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
U šta si ti gledao!? Ubijali su ga! I to su tek svaki treći faul na njemu svirali.Titova-Juga je napisao/la:Ono je sramota kakvi se faulovi sviraju Dirku.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Bilo je situacija gdje su ovi pravili grube faulove ali su prevladavale one gdje mu se nisi smio pribliziti na 20cm, odmah sviraju. Previse zaista, sto ne umanjuje njegov ucinak u utakmici ali eto.Begonja je napisao/la:U šta si ti gledao!? Ubijali su ga! I to su tek svaki treći faul na njemu svirali.Titova-Juga je napisao/la:Ono je sramota kakvi se faulovi sviraju Dirku.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Ovo je vjerovatno najimpresivnija playoff partija u posljednje 3-4 godine. Imao je Dirk još dva slična izdanja ovom u playoff-u.Titova-Juga je napisao/la:Bilo je situacija gdje su ovi pravili grube faulove ali su prevladavale one gdje mu se nisi smio pribliziti na 20cm, odmah sviraju. Previse zaista, sto ne umanjuje njegov ucinak u utakmici ali eto.Begonja je napisao/la:U šta si ti gledao!? Ubijali su ga! I to su tek svaki treći faul na njemu svirali.Titova-Juga je napisao/la:Ono je sramota kakvi se faulovi sviraju Dirku.
- Donnie Darko
- Kontakt:
dirk je jucer imao najefikasniju utakmicu nekog igraca u historiji
zabio je 48 poena na 93% true shooting, sto je hebeno impresivno. najblizi u playoffu mu je barkley koji je zabio 56 poena na 73 TS%, a u regularnoj sezoni amare sa 49 poena na 89 TS%. statistike vaze samo poslije 86 godine, wilt je sigurno imao milijarde efikasnijih tekmi 

- SaltCityAttack
- Kontakt:
Evo ga Rose je izasao na parket prije 15 minuta ... tu je sprema se , a vidim jos na parketu i Mike Milera i on se haman sprema da nas ubija tricama
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Titova-Juga
- Kontakt:
Tišu bola ne sluti, ne treba nam neki sa strane da se razigra, tad smo tek na*je*baliSaltCityAttack je napisao/la:a vidim jos na parketu i Mike Milera i on se haman sprema da nas ubija tricama

Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.