Bundesliga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Prednost Bayerna nad drugoplasiranim će biti:

1) 7 bodova
30
32%
2) 10 bodova
23
24%
3) 15 ili više
42
44%

Ukupno glasova: 95

bh hrvat
Kontakt:

Re: Bundesliga

Post Postao/la bh hrvat » 25 mar 2009, 17:55

Freaky_22 je napisao/la:Ja mislim da će Wolfsburg osvojiti titulu, Bayern će biti drugu, HSV treći, a Herta i Hoffenheim će se boriti za četvrto mjesto
nije losa tabela, samo treba zamijeniti mjesta hsv-u i bayernu

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 25 mar 2009, 17:59

Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 12 sep 2013, 02:41, ukupno mijenjano 1 put.

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 25 mar 2009, 21:34

nisam navijac nijednoga kluba u njemackoj, jedino su mi dragi klubovi gdje igraju nasi igraci sa ex yu prostora kao sto su hsv, wukovi, herta, seljaci. bayerna su svi zedni i bojim se da se nece moci oduprijeti troglavoj aždaji

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 25 mar 2009, 23:28

Za prvo mjesto do kraja ce se boriti Bayern, HSV i Wolfsburg ( jest bilo tesko ovo reci, znati i napisati ;) :mrgreen: )!
Bayern gura na dva fronta, HSV cak na tri, a Vukovi imaju samo prvenstvo. Proljece je cesto bilo njihovo, sto se i ove sezone pokazalo. Derbi Bayerna i Wolfsburga u narednom kolu ce mnogo toga pokazati...jos da BvB otkine koji bod Herthi. 8-)
Vom Jäger zum Gejagten

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 26 mar 2009, 22:03

Markus Feulner bivsi Bayernov junior i igrac ce na kraju sezone pojacati BVB,potpisat ce ugovor na 3 godine(+1)...
Fred Rutten od danas vise nije trener Schalke-a,na njegovu ce poziciju ce doci Mike Buskens i Yuri Muelder bivsi igraci SO4...
Svi klubovi druge i trece lige blagovremeno predali dokumente potrebne za licencu u sezoni 2009/2010... 8-)
Klubovi bundeslige imaju vremena do kraja aprila...

Tabela 2.lige:
1 Freiburg 15 48
2 Gr. Fürth 16 45

3 Mainz 05 17 44
4 1. FCK 9 41
5 Duisburg 13 40
6 Nürnberg 12 40
7 St. Pauli -5 38

Tabela 3.lige:
1. Union Berlin 27 59
2. Paderborn 27 52

3. Düsseldorf 27 47
4. Emden 26 45
5. Offenbach 27 43
6. Erfurt 27 42
7. Unterhaching 27 42
8. Bayern II 26 40
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 29 mar 2009, 01:36

Tabela 2.lige:
1 Freiburg 15 48
2 Gr. Fürth 16 45
3 Mainz 05 17 44
4 1. FCK 9 41
5 Duisburg 13 40
6 Nürnberg 12 40
Konacno se Nurnberg poceo malo dizati, samo da mu ne bude kasno..koliko golova primljenih u zadnjim minutama!!! :roll:
Kad se sjetim prosle sezone i silnih uspona i padova ( a najvise peha ), osvojiti kup nakon 100 godina, biti 5 u prvenstvu, prezimiti u Evropi i na kraju pored nekoliko grobarskih ekipa ala Bielefeld, ne izboriti opstanak.... :oops:
Prodali Misimovica, Saenku, Vitteka, Karisteasa i jos nekoliko dobrih igraca, doveli-vratili Schefera iz Vfb na golu, i od tih silnih zaradjenih para nikoga nisu doveli da bi mogli expresno se vratiti u elitu...
Ali mozda im se i ovako posreci (sumnjam), da ponovo imamo pravi Bavarski derby FCB-FCN!!! 8-)
Vom Jäger zum Gejagten

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 03 apr 2009, 13:00

Sad igramo sa Vukovima :D

Ribery na jednoj strani na drugoj Dijamant Dzeko i Miske, Sretno nasim reprezentativcima ... Ali Bayern mi je u SRCU !!!

DinceManijak
Kontakt:

Post Postao/la DinceManijak » 03 apr 2009, 16:05

Bice sutra jako jako zanimljiva tekma izmedu Bayerna i Vukova, od davno tabela nije bila zanimljivija.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Who Dares Wins~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

bosnjoo
Kontakt:

Post Postao/la bosnjoo » 03 apr 2009, 16:50

Kako je sa Salihovicem? dal je spreman za sutra? Dalk ko sta zna?
Manijak do smrti....

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 03 apr 2009, 22:29

sutra dva derbija u bundesligi i nadajmo se pobjedi domacina, vukova i hsv-a

Butmiran
Kontakt:

Post Postao/la Butmiran » 03 apr 2009, 23:33

Da ga hoce Miske zabit' sutra,bilo bi mi pravo drago.
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 03 apr 2009, 23:56

Veceras Schalke pobjedi protiv Arminije sa "nuznim" trenerskim dvojcem Buskens i Mulderom (ex-igraci) 2:0 u gostima (strijelci Farfan i Kurany). U cvajti Nurnberg nastavlja pobjedonosnu seriju :) , veceras pao Koblenz!
Inace, ovih dana se u Njemackoj najvise govori o samaru, koji je Podolski opalio Ballacku za vrijeme utakmice protiv Welsa. Zar se i to moze njima desiti?! :o :lol:
Vom Jäger zum Gejagten

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 04 apr 2009, 00:24

http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... llack.html

eto ko nije vidio kako ga je podolski slozio :D ,samo tu strijelicu :arrow:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 04 apr 2009, 00:32

Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 12 sep 2013, 02:56, ukupno mijenjano 1 put.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 apr 2009, 03:06

geronimo je napisao/la:Veceras Schalke pobjedi protiv Arminije sa "nuznim" trenerskim dvojcem Buskens i Mulderom (ex-igraci) 2:0 u gostima (strijelci Farfan i Kurany). U cvajti Nurnberg nastavlja pobjedonosnu seriju :) , veceras pao Koblenz!
Inace, ovih dana se u Njemackoj najvise govori o samaru, koji je Podolski opalio Ballacku za vrijeme utakmice protiv Welsa. Zar se i to moze njima desiti?! :o :lol:
Kako nece pa nije ni jedan straselaufer,sweinhajvansteiger nego jedan bugarin a drugi poljak.Pa eto onako usput :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 04 apr 2009, 13:28

@ RZ 88

drug nemoj porediti golove Podolskog i Ballacka. Iskreno meni je licno to smijesno. Onaj retard zna samo dati golove Lihtensteinu, San Marinu itd. Gdje je bio kad je njemacka repka igrala protiv Portugala, Francuske, Brazila itd. Ballack je tim ekipama davao golove, a ja za Podloskog znam da je jednom dao dva gola Brazilu, dva Poljskoj i jedan Hrvatskoj sto je vrijedno spomena. Mozda treba dodati jos ona dva gola protiv Svedske na SP-u 2006.
Njemacki navijaci su pritisnuli Loewa i traze da izbaci Podolskog iz njemacke repke. Pa to je isto kao da bi Ibrici Spahicu opalio samar. Malo se Poldi ufurao pa ko je ko on. Cisti prosjek po mom misljenju.

Sto se tice Bundeslige, danas ocekujem najneizvjesniji vikend ove sezone. HSV igra kuci protiv Hoffenheima, Bayern gostuje Wolfsburgu (mislim da je Bayern tu obezbjedio tri titule pobjedama od 2-0) i ona sretna Hertha docekuje kralja nerijesenih rezultata Borussiu Dortmund. Ono ostalo nije vrijedno spomena. Za ove tri utakmice ne zelim nista prognozirati jer je to ne moguce. Wolfsburg je kuci jak, a znamo da Bayern voli gostovanja u gradu automobila, HSV igra protiv Hoffenheima, kojem ce vratiti Sejo, Ba i Obasi, ali oni nisu u formi, HSV-u nedostaje Boateng, Alex Silva, Reinhardt, Castelen, Demel, Chupo-Moting itd. No HSV je dokazao da moze i sa krnjavim sastavom pobjediti ekipe iz gornjeg dijela tabele. Ona sretna Hertha ne zna ni sama sta je snaslo, ceka gresku protivnika i kaznjava, mislim da Dortmund danas ima sanse da odnese sva tri boda ako rano postignu pogodak jer ce se Hertha tada morati otvoriti sto joj nikako ne odgovara.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 04 apr 2009, 13:41

amerosm je napisao/la:@ RZ 88

drug nemoj porediti golove Podolskog i Ballacka. Iskreno meni je licno to smijesno. Onaj retard zna samo dati golove Lihtensteinu, San Marinu itd. Gdje je bio kad je njemacka repka igrala protiv Portugala, Francuske, Brazila itd. Ballack je tim ekipama davao golove, a ja za Podloskog znam da je jednom dao dva gola Brazilu, dva Poljskoj i jedan Hrvatskoj sto je vrijedno spomena. Mozda treba dodati jos ona dva gola protiv Svedske na SP-u 2006.
Njemacki navijaci su pritisnuli Loewa i traze da izbaci Podolskog iz njemacke repke. Pa to je isto kao da bi Ibrici Spahicu opalio samar. Malo se Poldi ufurao pa ko je ko on. Cisti prosjek po mom misljenju.
Slazem se za ovo posljednje, nisam mogao vjerovati kada sam procitao da ce ostati nekaznjeno. Kada je izbacio Kuranya iz reprezentacije, onda je definitivno to zasluzio i Podolski. Debil se umislio, mangup :twisted:

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 04 apr 2009, 13:49

danas obracun stratega magata sa prepotentnim henesom koji ga je potjerao iz bayerna. dok je magat bayern trenirao bundesliga se osvajala laganini a sada ce im uspjeh biti direktan ulazak u lp. potjerali su zvjezdinja koji je najbolji vezni igrac bundeslige. nekako me ovaj klub iz minhena polako poceo podsjecati na salke. puno price malo prikazanoga na terenu

Bez_komentara
Kontakt:

Post Postao/la Bez_komentara » 04 apr 2009, 14:00

Znate li sta je sa Sejom?Na RTL-u pise da nije na spisku povrijedjenih igraca. :D

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 04 apr 2009, 14:15

Bez_komentara je napisao/la:Znate li sta je sa Sejom?Na RTL-u pise da nije na spisku povrijedjenih igraca. :D
Citam sad na oficijelnoj stranici Hoffenheima da je otisao sa timom u Hamburg, ali ne znam hoce li zaigrati.

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.