FK Radnički Lukavac

Zoom088
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la Zoom088 » 18 sep 2012, 15:30

Hodza_manLju je napisao/la:Komsije, puste se terena. Nego sta se desava u Lukavcu? Cujem igraci ne dobivaju redovno plate? Idel to nabolje? Nadam se da cete prevazici krizu jer ste mi jedan od drazih klubova u ligi s kantona uz Bratstvo koje igra nekoliko godina po meni najljepsi fudbal s naseg kantona u ovoj ligi...Lijep pozdrav iz Banovica
Istina je da plata za avgust još uvijek nije isplaćena jer je općina kasnila sa svojom tranšom prema klubu. Reci tim koji ti se žale da ne kukaju bezze, jer koliko pokazuju na terenu treba oni klubu da plate, odnosno navijačima koji ih podržavaju i za njih deru grla i dlanove + troše lovu.

Razmaženi su oni previše, kasni im plata 7 dana i odmah kukaju. Neka se zapitaju jesu li zaslužili plate?!
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 18 sep 2012, 16:56

Jel istina ovo što se priča po Lukavcu, da je razlazom sa Slobodom Abdulah Ibraković najvjerovatnije novi trener Radničkog, danas, sutra će to da i zvanično bude, 90% sam rekao ja da će on biti trener novi, ali 10% je govorilo nemoj samo njega ipak na kraju izgleda biće on.............:(

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 18 sep 2012, 16:59

Zoom088 je napisao/la:
Hodza_manLju je napisao/la:Komsije, puste se terena. Nego sta se desava u Lukavcu? Cujem igraci ne dobivaju redovno plate? Idel to nabolje? Nadam se da cete prevazici krizu jer ste mi jedan od drazih klubova u ligi s kantona uz Bratstvo koje igra nekoliko godina po meni najljepsi fudbal s naseg kantona u ovoj ligi...Lijep pozdrav iz Banovica
Istina je da plata za avgust još uvijek nije isplaćena jer je općina kasnila sa svojom tranšom prema klubu. Reci tim koji ti se žale da ne kukaju bezze, jer koliko pokazuju na terenu treba oni klubu da plate, odnosno navijačima koji ih podržavaju i za njih deru grla i dlanove + troše lovu.

Razmaženi su oni previše, kasni im plata 7 dana i odmah kukaju. Neka se zapitaju jesu li zaslužili plate?!
Da nije možda Hadžiću napadaču treba da plate pa on veze nema još je i povrijeđen ne igra nikako, ali ono što je pokazao dosad je jedno veliko ništa, Slomić i njemu jel pa tu je tek 20 dana i hoće pare odmah jel ccccccc jedino Lugaviću Tigru kapu skidam i zaslužuje svaki cent dobar golman za neki klub i u Premier ligi......:)

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 18 sep 2012, 17:02

Vrlo lijepo uređene prostorije kluba, svaka čast. Radnički je ipak zaslužio ovakvo nešto samim plasmanom u Prvu ligu FBiH. :P

Siouux
Kontakt:

Post Postao/la Siouux » 18 sep 2012, 18:15

sodagrad je napisao/la:Jel istina ovo što se priča po Lukavcu, da je razlazom sa Slobodom Abdulah Ibraković najvjerovatnije novi trener Radničkog, danas, sutra će to da i zvanično bude, 90% sam rekao ja da će on biti trener novi, ali 10% je govorilo nemoj samo njega ipak na kraju izgleda biće on.............:(
Nije, nista od Ibraka druze!
S I O U X L U K A V A C 1 9 8 9

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 18 sep 2012, 18:19

Sjajne su vam ove dvije prostorije gore. Svaka čast, i na tome i na uređenju stadiona.
Hayley <3

samozeljo1987
Kontakt:

Post Postao/la samozeljo1987 » 18 sep 2012, 18:36

Samo nemojte Ibrakovica za trenera, otici ce te u kantonalnu ligu sa njim :roll:

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 18 sep 2012, 19:24

Kao i obicno, "mahala" je uvijek znala prva, tako je i za Ibrakovica bilo.

Naravno, mahalska!

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 18 sep 2012, 19:42

Zoom088 je napisao/la:Kao i obicno, "mahala" je uvijek znala prva, tako je i za Ibrakovica bilo.

Naravno, mahalska!
Dobro je hvala bogu samo ne njega, a vrijeme je više da imenuju nekoga drže nas u neizvjesnosti 10-tak dana............:)

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 18 sep 2012, 19:50

Ma samo lagano, ne zuri nam se. Jos nismo zadnji na tabeli :D

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 18 sep 2012, 22:18

Zoom088 je napisao/la:Ma samo lagano, ne zuri nam se. Jos nismo zadnji na tabeli :D
I to što kažeš, može nam se ;)
Valjda se u nedjelju još malo udaljimo od začelja.

televizor
Kontakt:

Post Postao/la televizor » 19 sep 2012, 11:20

Znal se ljudi ko ce nam biti novi trener ??? Srijeda je a nema jos novog imena ?

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 19 sep 2012, 11:30

televizor je napisao/la:Znal se ljudi ko ce nam biti novi trener ??? Srijeda je a nema jos novog imena ?
Danas će se vjerovatno znati.

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 19 sep 2012, 12:38

Darko Vojvodić je novi šef stručnog štaba FK Radnički.

http://lukavac-x.ba/lukavac/sport-lukav ... nicki.html" onclick="window.open(this.href);return false;

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 19 sep 2012, 12:42

Kakva je ubleha taj Vojvodic,sad ce on nafurati sve kako Radnicki ostaje sigurno u ligi,a kad bude brod tonuo on ce prvi pobjeci.Kad je gostovao s Teslicem u Janji dize tri prsta,a kad je igrao u Slobodi klanja pred Fukarama,prodaje se gdje stigne.Naravno ekipi Radnickog zelim da ostane u ligi,imate najbolje navijace u prvoj federalnoj,zbog toga zasluzujete da ostanete.Sretno u nastavku.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

Siouux
Kontakt:

Post Postao/la Siouux » 19 sep 2012, 12:46

kupus army je napisao/la:Kakva je ubleha taj Vojvodic,sad ce on nafurati sve kako Radnicki ostaje sigurno u ligi,a kad bude brod tonuo on ce prvi pobjeci.Kad je gostovao s Teslicem u Janji dize tri prsta,a kad je igrao u Slobodi klanja pred Fukarama,prodaje se gdje stigne.Naravno ekipi Radnickog zelim da ostane u ligi,imate najbolje navijace u prvoj federalnoj,zbog toga zasluzujete da ostanete.Sretno u nastavku.
Nadamo se da ce nama pomoci ;) Mislim vjerujem u njega..
A hvala to za navijace, trudimo se! pozz
S I O U X L U K A V A C 1 9 8 9

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 19 sep 2012, 12:50

@kupus army,
Zašto ne napišeš zbog čega je dizao 3 prsta? Jeste li mu sa tribina psovali "četničku majku" (iako mu je majka bošnjakinja)? Nemoj reći da niste jer sam bio na utakmici, slučajno (s jednim našim bivšim fudbalerom koji je oženjen iz Janje).

Ne branim ga ovdje, samo ako pišeš kako je dizao 3 prsta onda napiši i zbog čega je to uradio, tj. da ste ga isprovocirali da to uradi.

RuS
Kontakt:

Post Postao/la RuS » 19 sep 2012, 13:21

Zoome nek nam je bog na pomoci...

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 19 sep 2012, 13:50

kupus army je napisao/la:Kakva je ubleha taj Vojvodic,sad ce on nafurati sve kako Radnicki ostaje sigurno u ligi,a kad bude brod tonuo on ce prvi pobjeci.Kad je gostovao s Teslicem u Janji dize tri prsta,a kad je igrao u Slobodi klanja pred Fukarama,prodaje se gdje stigne.Naravno ekipi Radnickog zelim da ostane u ligi,imate najbolje navijace u prvoj federalnoj,zbog toga zasluzujete da ostanete.Sretno u nastavku.
dobar si ti lik..i smijesan..pravo :lol: :lol:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 19 sep 2012, 14:17

Dobro je na kraju ispalo jer čuo sam da je prvo Crnkić bio kandidat, ali da hoće puno love ni manje ni više nego 2000 KM mjesečno, poslije njega Ibraković, ali hvala upravi što je ispoštovala nas navijače i nije njega postavila za trenera jer ga niko ne voli od nas, i sad eto Vojvodić na kraju nek je sa srećom pa da upiše i on i Radnički prvu pobjedu već sad u nedjelju protiv Rudara.........SRETNO:)

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.