Newcastle United F.C.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Jeste li zadovoljni dosadasnjim transferima?

1. Da
21
72%
2. Ne
8
28%

Ukupno glasova: 29

gloryhunter
Kontakt:

Re: Newcastle United F.C.

Post Postao/la gloryhunter » 02 jul 2011, 16:32

Monolog je napisao/la:Izgleda da će Xisco (konačno) napustiti Newcastle. :mrgreen: Pojavila se vijest da je Deportivo zainteresovan za njega (to i nije ništa novo), no ništa se još ne zna. S obzirom na platu koju prima (50k sedmično) kombinovanu sa učinkom, njegov odlazak (pa makar bio besplatan) je dobra stvar za Newcastle. :mrgreen:

Opet se spominje Taylor i kaucija u njegovom ugovoru. Nadam se da će se to riješiti čim prije i da će ovaj lijevi bek pojačati Newcastle.
Gledao sam Xisca sad kad je igrao u Deportivu 3 puta, lik ima desnu nogu isto ko Carroll lijevu, a i vrlo dobar udarac glavom. Kupili su igraca a nisu ga ni isprobali pošteno. Možda i nije dobar ali to se ne zna jer lik je igrao minimalno.
Nek ga prodaju ako nece bit medju prva 4 izbora....

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 04 jul 2011, 10:55

Evo i sportsport.ba je objavio ovo u vezi Erdinga. Dakle, malo je pojačana prethodna ponuda, al' još ništa nije ni prihvaćeno ni odbačeno, no očekuje se ipak da će nakon zvaničnog Leonardovog imenovanja PSG dati zeleno svjetlo Newcastle-u kada je ovaj igrač u pitanju. Time bi se napadački dio tima upotpunio, a ne bi se potrošilo puno novca (2 nova napadača za manje od 8 miliona Eura). :mrgreen:

Danas je izašla i vijest da je Pardew zainteresovan da na godinu dana dovede na posudbu Sergia Canalesa iz Real Madrida. No, spominju se još i Everton i Aston Villa, pa...Također, izašla je i jedna zayebancija na wikipediji, a to je da je Canales potpis'o petogodišnji ugovor sa Newcastleom. Naravno, radi se o šali, tako da...
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 04 jul 2011, 11:02

Eh, drago mi je čuti da Toon nije odustao od Erdinca. Ima nešto u njemu što me tjera na pomisao da može uspjeti u Premier Ligi, i mislim da je glupost od PSG-a što su doveli Gameira, a ovoga vjerovatno prodaju, ako će sada već jurišati na sami vrh. Samo da ga ne ureknem sa ovolikim hvalospjevima. :mrgreen:

Nego, čitam da bi zamjena za Enriquea mogao biti Bridge? A Enrique je navodno između Arsenala, kojima odlazi Clichy, i Liverpoola, koji želi napokon popuniti ovu poziciju?
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 04 jul 2011, 11:06

Iskren da budem, mislim da od Bridge-a neće biti ništa iz jednog jednostavnog razloga - rodnog lista. :mrgreen: Vidiš i sam koliko je samo podmlađivanje u timu i kakvi se igrači dovode, a kome se sve ne izlazi u susret kada je produženje ugovora u pitanju. Znam da se pisalo da bi Bridge mog'o doći na posudbu, al' to su male šanse. Enrique bi mog'o napustiti St. James Park (nije novost, pisao sam o tome više puta pa sam tako dosadio i samom sebi :mrgreen: ), al' negdje pročitah da bi ga ove nove akvizicije natjerale da potpiše novi dugogodišnji ugovor, jer bi tako Ashley pokaz'o da želi Newcastle vratiti na staze stare slave. Btw, i mene da pitaš rek'o bih da Bridge ne dolazi, čak ni u slučaju odlaska Enriquea. Shane Ferguson i vjerovatno Niel Taylor (ako se ova sapunica završi u skorije vrijeme) će biti na toj poziciji.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 04 jul 2011, 11:14

A zna li se ko je tvorac ove ideje 'podmlađivanja tima'? Ne vjerujem baš da je Ashleyu ovo palo napamet. Je l' postoji neki direktor fudbala, kao što je kod nas Comolli, ili je u pitanju nešto drugo? Nije vrag da je začetnik ovoga Pardew? :mrgreen:

Joj, što će mi biti merak sada igrati PES-a sa Newcastleom. ''Coloccini za Cabayea, ovaj na lijevu stranu za Marveauxa, koji upošljava Erdinca. Mevlut prolazi, upošljava Dembu Ba. Goool!'' :mrgreen: A prije, kad god bi ih uzeo NUFC, to je neka defanziva, nemaš nijednog igrača koji može nešto uraditi...

Da ja ne odem u off, sad pročitah šta je neko napisao na wikipediji:
On 4 July 2011, Canales signed a Five year contract with Newcastle United for a fee believed to be around £12m. Sergio said in an interview that he wanted to play for a big team in the EPL and to win trophies!
:lol:
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 04 jul 2011, 11:23

Škrtost Ashleya, kombinovana sa znanjem Pardewa te poslovnim sposobnostima Dereka Llamibasa (direktor). Pardew se ne pita toliko koliko ova dvojica (odnosno, pita se, al' to što on kaže niko i ne sluša :mrgreen: ). Ide se na to da se finansijski stabilizuje klub, da se gradi neka budućnost sa mladim nadama i da se tako u budućnosti pokuša vratiti brand Newcastle-a.

Btw, ja sam prolazio sa Routledgeom i nabaciv'o Carrollu (može to povrditi i @Dreamer koji je znao primiti bruku golova na taj način). :mrgreen:

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 04 jul 2011, 11:41

Ima li gdje Shearera u klubu ? :D

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 04 jul 2011, 11:44

Claus je napisao/la:Ima li gdje Shearera u klubu ? :D
Ima. U srcima svih navijača.

gloryhunter
Kontakt:

Post Postao/la gloryhunter » 04 jul 2011, 15:37

Sergio Canales se povezuje s Newcastleom na Tribalu :P To je pozicija koju je Nolan igrao.
Real Madrid ga je kupio prije godinu dana za 6M eura, slaba sezona i 10 nastupa U La Ligi znaci da bi ga mi mogli uzet za 4-5M
slika
91' godiste, mladi reprezentativac...zasto ne?.....

gloryhunter
Kontakt:

Post Postao/la gloryhunter » 04 jul 2011, 15:56

Claus je napisao/la:Ima li gdje Shearera u klubu ? :D
ima na stadionu Shearer's Bar klub je vlasnik, samo za brand placaju neka prava Sheareru.
slika

Per Ciljan Skjelbred
Kontakt:

Post Postao/la Per Ciljan Skjelbred » 04 jul 2011, 16:40

gloryhunter je napisao/la:Sergio Canales se povezuje s Newcastleom na Tribalu :P To je pozicija koju je Nolan igrao.
Real Madrid ga je kupio prije godinu dana za 6M eura, slaba sezona i 10 nastupa U La Ligi znaci da bi ga mi mogli uzet za 4-5M
slika
Imamo dobre odnose sa Realom, mi njima uvalili jednog flopa, oni nam za godinu dana uvalili drugog flopa... :mrgreen:

gloryhunter
Kontakt:

Post Postao/la gloryhunter » 04 jul 2011, 16:43

Per Ciljan Skjelbred je napisao/la:
gloryhunter je napisao/la:Sergio Canales se povezuje s Newcastleom na Tribalu :P To je pozicija koju je Nolan igrao.
slika
Imamo dobre odnose sa Realom, mi njima uvalili jednog flopa, oni nam za godinu dana uvalili drugog flopa... :mrgreen:
I film smo snimali zajedno s njima :lol:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 05 jul 2011, 09:36

Prijateljska sa Fiorentinom se igra na St. James Parku i to 6. avgusta u 16:00. Što se tiče N'Zogbie, kako sada stvari stoje, vjerovatno će preći u Aston Villu (naravno, ništa još nije sigurno, al' sve se više šuška o njegoom prelasku u birminghamski klub).

gloryhunter
Kontakt:

Post Postao/la gloryhunter » 05 jul 2011, 14:25

Vjerojatno ništa od Erdinca. želi ostat u PSG-u. Ako ne možemo uzet Sturridgea stvarno neznam koga ćemo dovest a da je internacionalna klasa od napadača. :?: :?: :?:

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 06 jul 2011, 10:05

Evo citam da bi Hargreaves mogao doci kod vas, al pod ugovorom "pay-as-you-play" mislim da je to dobra ponuda i dobar igrac za Newcastle.
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

gloryhunter
Kontakt:

Post Postao/la gloryhunter » 06 jul 2011, 12:09

haxonja je napisao/la:Evo citam da bi Hargreaves mogao doci kod vas, al pod ugovorom "pay-as-you-play" mislim da je to dobra ponuda i dobar igrac za Newcastle.
slika

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 06 jul 2011, 15:19

Neko je bas optimistican od "Svraka" po pitanju ankete. :lol:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 06 jul 2011, 15:22

Ja sam glas'o za opciju pod rednim brojem 3. Btw, meni su čudni i ovi što su glasali za ispadanje (pa ja mogu nabrojati barem 7 ekipa koje imaju slabiji roster od Svraka). :mrgreen:

Što se tiče Owena (Hargreavesa :mrgreen:), ja stvarno nisam nigdje vidio da se spominje u kontekstu prelaska u Newcastle i sigurno da se ja pitam, ne bih ga dovodio pa makar ne potrošio ni jedan jedini peni. :mrgreen:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 06 jul 2011, 15:23

Monolog je napisao/la:Ja sam glas'o za opciju pod rednim brojem 3. Btw, meni su čudni i ovi što su glasali za ispadanje (pa ja mogu nabrojati barem 7 ekipa koje imaju slabiji roster od Svraka). :mrgreen:

Što se tiče Owena (Hargreavesa :mrgreen:), ja stvarno nisam nigdje vidio da se spominje u kontekstu prelaska u Newcastle i sigurno da se ja pitam, ne bih ga dovodio pa makar ne potrošio ni jedan jedini peni. :mrgreen:
Pa nemoj prepisivati. :lol: I ja sam glasao za opciju tri jer prosto ne vidim kako bi se mogli ubaciti u borbu za Evropu,ali isto tako ne vidim i kako bi mogli ispasti. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 06 jul 2011, 15:25

Devil je napisao/la:Pa nemoj prepisivati.
Ma prešlo mi u naviku zbog fakultetskih obaveza. :mrgreen: Nije do mene, krivićemo obrazovni sistem. :mrgreen:
Interesantno je da niko nije glas'o za opciju broj 4. :roll:

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.