NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Treba reći da je Zvijezda dosada prijateljske utakmice odigrala dosta dobro, da su protivnici solidni (3.ligaši Jadran i Zmaj i premijerligaš HNL Cibalija) i da se nisu brukali kao Željo naprimjer odigrao 2:2 sa 3. ligašem Labinom. Uostalom, Zvijezda je ovakve utakmice uvijek igrala dobro (Osijek, Zagreb), vidjet ćemo kako će biti u prvenstvu, čini se da ima mjesta optimizmu.
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Pa hoce li Dialiba i Husenibasic ostati u Zvijezdi ili neemir_dj je napisao/la:Nogometaši Zvijezde jučer su otputovali na drugi dio priprema u Makarsku. Umjesto ozljeđenog Saše Šest ekipi se priključio Elvis Čolić, koji će se pokušati nametnuti stručnom štabu. Zvijezda će na Jadranu boraviti 12 dana. U Gradačcu su ostali Nedim Huseinbašić, Mousa Diabang i Edis Sandžakli, koji će raditi po već utvrđenom programu šefa stručnog štaba Zorana Čurguza. ovaj članak je objavio tip.ba jeli zna kakav je ovo igrač... podatke mislim valjali gdje je igrao... a čuj mousa ostao zar stvarno....
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Moussa stoposto ne ostaje, njegova karijera u Gradačcu nije završena, jer bi mogao otići na posudbu u Mionicu, manji klubić. Nedim Huseinbašić želi ostati i ima važeći ugovor koji ga veže s klubom, dok u klubu nisu sigurni žele li ga zadržati. Sve će biti riješeno dolaskom ekipe sa priprema.FK Sarajevo je napisao/la:Pa hoce li Dialiba i Husenibasic ostati u Zvijezdi ili neemir_dj je napisao/la:Nogometaši Zvijezde jučer su otputovali na drugi dio priprema u Makarsku. Umjesto ozljeđenog Saše Šest ekipi se priključio Elvis Čolić, koji će se pokušati nametnuti stručnom štabu. Zvijezda će na Jadranu boraviti 12 dana. U Gradačcu su ostali Nedim Huseinbašić, Mousa Diabang i Edis Sandžakli, koji će raditi po već utvrđenom programu šefa stručnog štaba Zorana Čurguza. ovaj članak je objavio tip.ba jeli zna kakav je ovo igrač... podatke mislim valjali gdje je igrao... a čuj mousa ostao zar stvarno....
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- zvijezdica
- Kontakt:
Rabotnički (Makedonija) - Zvijezda Gradačac 3:1 (Šehric)
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
opaa, ipak smo jednu izgubilizvijezdica je napisao/la:Rabotnički (Makedonija) - Zvijezda Gradačac 3:1 (Šehric)

Dragon Town
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Ovaj Sehric izgleda da nije los,a i Rabotnicki je u ovom trenutku prevelik zalogaj znajte da je prije par godina i Zrinjski iz Kup UEFA izbacio ali opet niste losi sretnozmaj_Bosne je napisao/la:opaa, ipak smo jednu izgubilizvijezdica je napisao/la:Rabotnički (Makedonija) - Zvijezda Gradačac 3:1 (Šehric)
- zvijezdica
- Kontakt:
Ovu utakmicu Zvijezda je igrala bez Vasilića i Hamzića (pošteda zbog lakših povreda), tako da ovaj rezultat nije pokazatelj prave vrijednosti ekipe Zvijezde. Danas (subota) nogometaši Zvijezde su stigli u Gradačac i u nastavku priprema očekujemo da će pokazati da je to opet ona prava Zvijezda iz sezone 2008/2009. Sretno Zmajevi!FK Sarajevo je napisao/la:Ovaj Sehric izgleda da nije los,a i Rabotnicki je u ovom trenutku prevelik zalogaj znajte da je prije par godina i Zrinjski iz Kup UEFA izbacio ali opet niste losi sretnozmaj_Bosne je napisao/la:opaa, ipak smo jednu izgubilizvijezdica je napisao/la:Rabotnički (Makedonija) - Zvijezda Gradačac 3:1 (Šehric)
-
- Kontakt:
-Podsjetimo, Zvijezda je prije te utakmice pobijedila Sladoranu iz Županje (4:1), Cibaliju iz Vukovara (1:0), Zmaj iz Makarske (2:0) te Jadran Ploče (2:0).-pisao E.Skoric
Zasto toliko grijesite,bas me zanima dali je to neznanje ili ... Cibalija je iz Vinkovaca
Zasto toliko grijesite,bas me zanima dali je to neznanje ili ... Cibalija je iz Vinkovaca
yummymummy je napisao/la:-Podsjetimo, Zvijezda je prije te utakmice pobijedila Sladoranu iz Županje (4:1), Cibaliju iz Vukovara (1:0), Zmaj iz Makarske (2:0) te Jadran Ploče (2:0).-pisao E.Skoric
Ma, očito greška nenamjerna, ne znam zašto bi je neko namjerno napisao...
-
- Kontakt:
Gdje se igraju utakmice sa LJubićem, Slogom, Radnikom i Modričom?
U subotu s Ljubićem u Obudovcu. Ostalo ćemo vidjeti.zmaj od b. je napisao/la:Gdje se igraju utakmice sa LJubićem, Slogom, Radnikom i Modričom?
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Curguz nezadovoljan sa ovim Colicem jos je upitno hoce li potpisati zna li ko vise

- zvijezdica
- Kontakt:
zmaj od b. je napisao/la:Gdje se igraju utakmice sa LJubićem, Slogom, Radnikom i Modričom?
U subotu u 14 sati sa FK "Ljubić" Prnjavor u Vidi 1 (na Popovači).MinistaR je napisao/la:U subotu s Ljubićem u Obudovcu. Ostalo ćemo vidjeti.zmaj od b. je napisao/la:Gdje se igraju utakmice sa LJubićem, Slogom, Radnikom i Modričom?
Ako igrate sa dobojskom Slogom onda cete sigurno u Doboju igrati, ovi nasi ne idu nigdje u goste.
Sirotinja! Hehe

Ne brini se, platit ćemo vam mi troškove.bojdo je napisao/la:Ako igrate sa dobojskom Slogom onda cete sigurno u Doboju igrati, ovi nasi ne idu nigdje u goste.Sirotinja! Hehe

- zmaj_Bosne
- Kontakt:
joj kako sada pada snijeg ne znam da li je bas moguce igranje te utakmice.zvijezdica je napisao/la:zmaj od b. je napisao/la:Gdje se igraju utakmice sa LJubićem, Slogom, Radnikom i Modričom?U subotu u 14 sati sa FK "Ljubić" Prnjavor u Vidi 1 (na Popovači).MinistaR je napisao/la:U subotu s Ljubićem u Obudovcu. Ostalo ćemo vidjeti.zmaj od b. je napisao/la:Gdje se igraju utakmice sa LJubićem, Slogom, Radnikom i Modričom?
Dragon Town
Zapadao bijeli vrag, još uvijek pada, nekakva mećava. Nema šanse da se danas tekma odigra.
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Gledan gospodina,samo nek se sjedi u kancelariji...lopatu u ruke i cisti snijegMinistaR je napisao/la:Zapadao bijeli vrag, još uvijek pada, nekakva mećava. Nema šanse da se danas tekma odigra.

A C A B !
-
- Kontakt:
Da li neko tacno zna igrali se danas utakmica?
Nije odigrana zbog nevremena, kao što sam i najavio.Bosanski zmaj je napisao/la:Da li neko tacno zna igrali se danas utakmica?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.