FK Drina Zvornik

Megamon
Kontakt:

Re: FK Drina Zvornik

Post Postao/la Megamon » 28 okt 2010, 20:56

drinin vuk je napisao/la:E da do sada nije bilo kupovine u toku sezone,msm da bi i ovih 7 bodova Drine,znacilo jedno 12 ili 13 mjesto,jer tih par koji su kupovali ne bi imali ni 4 boda do sada,al to su stvari uobicajene,jbg Drina nije usla u prvenstvo da bi kupovala domace utakmice kao neki.....

Jadni vi sami protiv svih :mrgreen:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

BRIGATE ROSSONERE
Kontakt:

Post Postao/la BRIGATE ROSSONERE » 28 okt 2010, 21:54

B o X je napisao/la:
BRIGATE ROSSONERE je napisao/la: Hahaahahaah al se nasmija pored drine seljo mi je najdrazi klub a jos mozda navijas za juventus i real hahahahah nema sta vatreni navijac sa fisekom kospica na tribini :D gledajuci tu vam je negdje stadion u rangu sa onom grabovickom imate nesto zajednicko 50 stolica na citavom stadionu :mrgreen:
Kad vi napunite onaj stadionćić onda nešto pričajte, gledam vaše tzv. vatrene navijače nema sve ukupno tu negdje ko nas, ili je i vama izgovor da bojkotujete nešto...
Kada dozivis da se jedna utakmica pod okriljem FIFE ili UEFE igra kod tebe u tvome gradu na tvome stadionu onda mozes komentarisati moj post a dotada sanjaj da ce karta za beograd pojeftiniti i mozda pazarnim danom odes za bg pa i odgledas zvezdu il partizan ;)

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 28 okt 2010, 22:17

BRIGATE ROSSONERE je napisao/la:
B o X je napisao/la:
BRIGATE ROSSONERE je napisao/la: Hahaahahaah al se nasmija pored drine seljo mi je najdrazi klub a jos mozda navijas za juventus i real hahahahah nema sta vatreni navijac sa fisekom kospica na tribini :D gledajuci tu vam je negdje stadion u rangu sa onom grabovickom imate nesto zajednicko 50 stolica na citavom stadionu :mrgreen:
Kad vi napunite onaj stadionćić onda nešto pričajte, gledam vaše tzv. vatrene navijače nema sve ukupno tu negdje ko nas, ili je i vama izgovor da bojkotujete nešto...
Kada dozivis da se jedna utakmica pod okriljem FIFE ili UEFE igra kod tebe u tvome gradu na tvome stadionu onda mozes komentarisati moj post a dotada sanjaj da ce karta za beograd pojeftiniti i mozda pazarnim danom odes za bg pa i odgledas zvezdu il partizan ;)
Na tvoju veliku žalost, karta za Beograd će uvijek biti jeftina za mene i nema te cijene koja će me spriječiti da odem pogledati utakmicu dva največa kluba jugoistočne Evrope
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!

bilino polje
Kontakt:

Post Postao/la bilino polje » 28 okt 2010, 22:56

Phill Jackson je napisao/la:
drinin vuk je napisao/la:A Celik realno ono sto sam gledao nema uopste bolju ekipu od Drine to je sigurno.
sta sve neces cut boze sacuvaj :lol: :lol: :lol:
celik je za vas INSTITUCIJA bez 4 komada ne razmislajam da cete proci JUG ROBIJASI PUN PONOVO NEPROCJENIVO
samo celik ale samo celik ale

BRIGATE ROSSONERE
Kontakt:

Post Postao/la BRIGATE ROSSONERE » 28 okt 2010, 23:00

Na moju zalost nije jer ja sam uvijek bio okrenut ZAPADU a ti samo lagano prati istok i razumijem te da imas potrebu ici i gledati jer kod sebe u svomu mjestu nazalost nemas sta vidjeti ;)

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 28 okt 2010, 23:03

Sta sve cuti necu,ok niko ne spori da je Celik vece ime u okvirima kroz istoriju,niko ne spori ni kapacitet vaseg stadiona,koji niste napunili zadnjih 20 godina,ni ime stadiona niko ne spori ni njegovu funkcionalnost,al to je stadion koji je napravio sistem.
A sto se tice sadasnjosti,Celik nema jacu ekipu to je sigurno,cak ni po imenima,mada govoriti o nekim imenima u ovoj smjesnoj ligi je krajnje komicno,ali eto msm da Drina po imenima ima i kvalitetniji sastav,o tom potom,cak i ako izgubi Drini je bitno da kuci do kraja ne pravi kikseve,cak mislim da ce i dva kola prije kraja prvenstva opstanak biti izboren,ukoliko naravno ne dodje do finansijskih problema, u sta cisto sumnjam,samo ono u sta ne sumnjam je to da ce na proljece od strane vecine klubova pocet kupovina,to je ono sto plasi a ne rivali.....
& $ - & " - & - &
ФСРС

BRIGATE ROSSONERE
Kontakt:

Post Postao/la BRIGATE ROSSONERE » 28 okt 2010, 23:03

bilino polje je napisao/la:
drinin vuk je napisao/la:A Celik realno ono sto sam gledao nema uopste bolju ekipu od Drine to je sigurno.
sta sve neces cut boze sacuvaj :lol: :lol: :lol:
celik je za vas INSTITUCIJA bez 4 komada ne razmislajam da cete proci JUG ROBIJASI PUN PONOVO NEPROCJENIVO
Sta li je ovaj i gdje gledao kada uporedjuje drinu sa bilo kojim premijerligasem :mrgreen: hajde mozda zeli da obrati paznju na sebe i svoju grupu hajde culi smo za tebe vidjeli klip znamo da postojite trebas biti sada zadovoljan :mrgreen:

BRIGATE ROSSONERE
Kontakt:

Post Postao/la BRIGATE ROSSONERE » 28 okt 2010, 23:09

drinin vuk je napisao/la:Sta sve cuti necu,ok niko ne spori da je Celik vece ime u okvirima kroz istoriju,niko ne spori ni kapacitet vaseg stadiona,koji niste napunili zadnjih 20 godina,ni ime stadiona niko ne spori ni njegovu funkcionalnost,al to je stadion koji je napravio sistem.
A sto se tice sadasnjosti,Celik nema jacu ekipu to je sigurno,cak ni po imenima,mada govoriti o nekim imenima u ovoj smjesnoj ligi je krajnje komicno,ali eto msm da Drina po imenima ima i kvalitetniji sastav,o tom potom,cak i ako izgubi Drini je bitno da kuci do kraja ne pravi kikseve,cak mislim da ce i dva kola prije kraja prvenstva opstanak biti izboren,ukoliko naravno ne dodje do finansijskih problema, u sta cisto sumnjam,samo ono u sta ne sumnjam je to da ce na proljece od strane vecine klubova pocet kupovina,to je ono sto plasi a ne rivali.....
samo da vidis kako nam je prazan stadion ;)

aguero88_
Kontakt:

Post Postao/la aguero88_ » 28 okt 2010, 23:11

B o X je napisao/la:
drinin vuk je napisao/la:
Brate bilo bi sjajno otici u Zenicu,msm da bi isao pun bus,ma ne mislim isao bi sigurno,jbg i ja studiram,al sad sam u ZV i isao bi 100%,nadam se da nece i ovaj put bit prazna obecanja.A Celik realno ono sto sam gledao nema uopste bolju ekipu od Drine to je sigurno.

Eto, kaže da će se ići sigurno, da je sve sređeno, ako slučajno ne budeš u toku javiću ti porukom sve detalje oko polaska i slč. Ma nije Čelik toliki bauk, imaju solidnu ekipu ali nije nepremostiva samo da pokažu ponovo igru kao protiv Veleža ili Budućnosti iz Banovića, bod je onda zagarantovan sigurno a ostalo šta se uradi...
ne znam koje godine protiv veleza ove sezone nismo igrali......hahaha i da uopste nema bolju ekipu :) uostalom nece vam ni peticu utrpat :) hahhaha koji debili majko ;) ii da protiv Buducnosti smo super odigrali :) ljudi imali jedan aut i dali nam gol :)
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 28 okt 2010, 23:14

Covjece ti ili ne kontas post ili zelis provocirati,covjek je mislio na utakmicu Drina-Velez. A ok ako si rob,ali cak i navijacki ces bit razocaran u subotu,msm cak da ce od te utakmica Drina pocet igrat,jer prakticno prvih 8 kola su igrali 70 minuta,sto dovoljno govori da bivsi trener nije dovoljno uradio na fizickoj spremi,nadam se da cemo konacno krenuti put Zenice,te da iako ne odemo ce Drina u susret sa Slavijom uci sa 8 bodova....
& $ - & " - & - &
ФСРС

aguero88_
Kontakt:

Post Postao/la aguero88_ » 28 okt 2010, 23:16

drinin vuk je napisao/la:Covjece ti ili ne kontas post ili zelis provocirati,covjek je mislio na utakmicu Drina-Velez. A ok ako si rob,ali cak i navijacki ces bit razocaran u subotu,msm cak da ce od te utakmica Drina pocet igrat,jer prakticno prvih 8 kola su igrali 70 minuta,sto dovoljno govori da bivsi trener nije dovoljno uradio na fizickoj spremi,nadam se da cemo konacno krenuti put Zenice,te da iako ne odemo ce Drina u susret sa Slavijom uci sa 8 bodova....
kod nas se igra 90 minuta inace :) pa makar i hodali hahah pa procitaj recenicu, nigdje se ne spominje drina i da kako cu ja znati o cemu on misli, jer vidim da su mu misli debilne, ajde zivi bili pa vidjeli, javim ti se u subotu :)

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 28 okt 2010, 23:17

drinin vuk je napisao/la:Sta sve cuti necu,ok niko ne spori da je Celik vece ime u okvirima kroz istoriju,niko ne spori ni kapacitet vaseg stadiona,koji niste napunili zadnjih 20 godina,ni ime stadiona niko ne spori ni njegovu funkcionalnost,al to je stadion koji je napravio sistem.
nego ti drug svezi kamen oko vrata al sto tezi i u drinu skoci poslusaj me to ti je naj bolje :D :D

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 28 okt 2010, 23:21

Pa dobro **** i ja bih volio da je Celik Manchester City.

Al realnost je takva,a reci nekome da ce primit 5 komada od u najblazem slucaju boljeg rivala,tj od rivala koji je bolji je suludo.Cak i da se desi ta petica ona ne mora nista znaciti,eto Zeljo je znao primat 4 komada,mnogi drugi i vise pa na kraju budu ispred onih od kojih su primili petarde.
Onda mozda sam nesto izmislio u vezi stadiona? :shock:

Budimo realni da su Drini sistemi pravili i gradili,te da su Drinu sistemi podrzavali mozda bi mali grad Zvornik uradio i puno vise...al dobro nije to bas u domenu sporta,ali kazem realnost je nekada bolna,ali i kao takva bolja je od lazne konstatacije....
& $ - & " - & - &
ФСРС

aguero88_
Kontakt:

Post Postao/la aguero88_ » 28 okt 2010, 23:22

mozda je ovaj drinin vuk neki sabin rodjak pa mu ovaj drugi javio da ce pustiti hahahha ajde bujrum da vidimo i to cudo, ako nista uspio si me dobro nasmijati ;)

i da reko sam : nece vam ni peticu utrpat hahaha

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 28 okt 2010, 23:24

aguero88_ je napisao/la:mozda je ovaj drinin vuk neki sabin rodjak pa mu ovaj drugi javio da ce pustiti hahahha ajde bujrum da vidimo i to cudo, ako nista uspio si me dobro nasmijati ;)
Ne kontam,smatras ako tvoj Celik izgubi da je prodato?
Zar je vas klub na to spao da prodaje domace tekme i to nekoj maloj Drini kako robcici je zovu?
Je li to ta velicina sportska iz Zenice pa da prodaj?
Ili je mozda ta zenicka sila kupovala do sada?
Je li taj Celik do sada kupovao,kako sam cuo znali su kupovati i gol razliku,mozda su me navijaci Veleza slagali?
& $ - & " - & - &
ФСРС

BRIGATE ROSSONERE
Kontakt:

Post Postao/la BRIGATE ROSSONERE » 28 okt 2010, 23:25

drinin vuk je napisao/la:Pa dobro **** i ja bih volio da je Celik Manchester City.

Al realnost je takva,a reci nekome da ce primit 5 komada od u najblazem slucaju boljeg rivala,tj od rivala koji je bolji je suludo.Cak i da se desi ta petica ona ne mora nista znaciti,eto Zeljo je znao primat 4 komada,mnogi drugi i vise pa na kraju budu ispred onih od kojih su primili petarde.
Onda mozda sam nesto izmislio u vezi stadiona? :shock:

Budimo realni da su Drini sistemi pravili i gradili,te da su Drinu sistemi podrzavali mozda bi mali grad Zvornik uradio i puno vise...al dobro nije to bas u domenu sporta,ali kazem realnost je nekada bolna,ali i kao takva bolja je od lazne konstatacije....
Pa zato kada vas nisu pravili i gradili sistemi poklopi se to ti je moj savjet i pokazi respect a ne pricaj okolo kako smo mi ovo oni ono a nisi siguran da je tako ;) nisi bio u ovome dijelu BOSNE a pricas nebuloze ;) pogledaj klip pa daj komentar

aguero88_
Kontakt:

Post Postao/la aguero88_ » 28 okt 2010, 23:27

aguero88_ je napisao/la:mozda je ovaj drinin vuk neki sabin rodjak pa mu ovaj drugi javio da ce pustiti hahahha ajde bujrum da vidimo i to cudo, ako nista uspio si me dobro nasmijati ;)
Zar je vas klub na to spao da prodaje domace tekme i to nekoj maloj Drini kako robcici je zovu?
Je li taj Celik do sada kupovao,kako sam cuo znali su kupovati i gol razliku,mozda su me navijaci Veleza slagali?
pa to je i pticama na grani jasno da se igralo 3 za 3 mozda se i sad igra, jer saba je ponovo tu, to je realnost, i zato je i bojkot na jugu mislim jedan od razloga, aaa navijace veleza pitaj ili trenera kada su trebali ispasti iz lige ko im je pomogao da ostanu :) ajd vidimo se mi u subotu, naravno ako dodjes :)

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 28 okt 2010, 23:28

ovo je definitivno najsmjesniji post,ko bolan nije napunio bilino,ne provaljuj se tu :lol: :lol: :lol:

cuj drina i po imenima ima jaci sastav hahahahaahaa :!:

evo pozivam sve forumase da kazu koji im je drinin igrac poznat :lol:

samo siroki i borac na papiru imaju jacu ekipu od celika,al dzaba to tebi objasnjavat kad si presmjesan..drzi se ti srbijanske lige,ocito da o ovoj nasoj nemas blage
Zadnja izmjena: Phill Jackson, dana/u 28 okt 2010, 23:29, ukupno mijenjano 1 put.
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

BRIGATE ROSSONERE
Kontakt:

Post Postao/la BRIGATE ROSSONERE » 28 okt 2010, 23:29

aguero88_ je napisao/la:
pa to je i pticama na grani jasno da se igralo 3 za 3 mozda se i sad igra, jer saba je ponovo tu, to je realnost, i zato je i bojkot na jugu mislim jedan od razloga, aaa navijace veleza pitaj ili trenera kada su trebali ispasti iz lige ko im je pomogao da ostanu :) ajd vidimo se mi u subotu, naravno ako dodjes :)
Ako ga puste sa faxa ima predavanje u subotu :mrgreen: ponesi index dobices kartu upola cijene :mrgreen:

BRIGATE ROSSONERE
Kontakt:

Post Postao/la BRIGATE ROSSONERE » 28 okt 2010, 23:31

ovo je definitivno najsmjesniji post,ko bolan nije napunio bilino,ne provaljuj se tu :lol: :lol: :lol:

cuj drina i po imenima ima jaci sastav hahahahaahaa :!:

evo pozivam sve forumase da kazu koji im je drinin igrac poznat :lol:

samo siroki i borac na papiru imaju jacu ekipu,al dzaba to tebi objasnjavat kad si presmjesan..drzi se ti srbijanske lige,ocito da o ovoj nasoj nemas blage
Pogledaj clip nisam ti ga djabe postavio nauci nesto nemoj samo gledati u istok :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.