Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Imam potpuno isti problem kao i @adnan, pa ako uspijes rijesiti, napisi molim te kako 

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- anonymousHD
- Kontakt:
Pretražio sam sve živo, ali ne mogu nači driver za adapter/modem ( Marvell Yukon 88E8001/8003/8010 PCI Gigabit Ethernet Controller ).
Može neko pomoći :$

Pa gdje si ti trazio :S.anonymousHD je napisao/la:Pretražio sam sve živo, ali ne mogu nači driver za adapter/modem ( Marvell Yukon 88E8001/8003/8010 PCI Gigabit Ethernet Controller ).![]()
http://download.cnet.com/Marvell-Yukon- ... 82111.html
http://download.cnet.com/Marvell-Yukon- ... 64600.html
U skole zvanicno treba uvesti predmet koristenje google-a.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
- anonymousHD
- Kontakt:
Profesore, kako skinuti sa ove stranice? Meni ne treba spyware ili neka sra.nja već driver za modem.guber90 je napisao/la:Pa gdje si ti trazio :S.anonymousHD je napisao/la:Pretražio sam sve živo, ali ne mogu nači driver za adapter/modem ( Marvell Yukon 88E8001/8003/8010 PCI Gigabit Ethernet Controller ).![]()
http://download.cnet.com/Marvell-Yukon- ... 82111.html
http://download.cnet.com/Marvell-Yukon- ... 64600.html
U skole zvanicno treba uvesti predmet koristenje google-a.
- moustapha
- Kontakt:
- anonymousHD
- Kontakt:
Pokušao sam ja skinuti sa ovih stranica danas, dok su radili linkovi, ali skine neki spyware, neke desete programe... 

- moustapha
- Kontakt:
To pored su sponzorski linkovi koje trebas ignorisati. Onaj koji bi trebao da radi je na Download now i cini se da je neispravan. Error 404 Page not found!anonymousHD je napisao/la:Pokušao sam ja skinuti sa ovih stranica danas, dok su radili linkovi, ali skine neki spyware, neke desete programe...
#divovi
- Ponos Torina
- Kontakt:
adnan_nanda je napisao/la:Imam i ja pitanje
Neće da mi očitaje prazne DVD-ove nikako, znači ne prepoznaje ih, kao da ih nema. Dok sve ostale osim praznih normalno otvara. Zna li neko do čeg' je to?
Tako to pocinje,ja mislim da ces morati kupiti novi DVD RW,samo je pitanje vremena kada ce prestati da ti cita dvd-ove,cd ce citati,ovo ti govorim iz licnog iskustva,vec su mi tako otisla,probao sam sve solucije,ali sam morao na kraju kupiti novi....
Za ovaj modem gore
http://extranet.marvell.com/drivers/dri ... iverId=175
http://www.downloadatoz.com/driver/down ... 44409.html
http://www.downloadatoz.com/driver/down ... 44409.html
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ovako imam problem..U automobilu imam CD player koji NEPODRZAVA mp3 format ,i tu nije prije bio nikakav problem,jer ja sprzim obicni cd,sa 15-ak pjesama i slusam bez problema...ali u zadnje vrijeme na cd mi stane 18 pjesama(otprilike) a przi se u formatu mp3?!?!
PLS HELP AKO IKO ZNA U CEMU JE PROBLEM!
Pretpostavljam da snimaš sa programom Nero. Prilikom otvaranja programa moraš izabrati opciju Audio CD.alacious je napisao/la:Ovako imam problem..U automobilu imam CD player koji NEPODRZAVA mp3 format ,i tu nije prije bio nikakav problem,jer ja sprzim obicni cd,sa 15-ak pjesama i slusam bez problema...ali u zadnje vrijeme na cd mi stane 18 pjesama(otprilike) a przi se u formatu mp3?!?!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtu4l je napisao/la:Pretpostavljam da snimaš sa programom Nero. Prilikom otvaranja programa moraš izabrati opciju Audio CD.alacious je napisao/la:Ovako imam problem..U automobilu imam CD player koji NEPODRZAVA mp3 format ,i tu nije prije bio nikakav problem,jer ja sprzim obicni cd,sa 15-ak pjesama i slusam bez problema...ali u zadnje vrijeme na cd mi stane 18 pjesama(otprilike) a przi se u formatu mp3?!?!
Hvala probat cu sutra...pa ti javim

- adnan_nanda
- Kontakt:
Evo konačno sam uspio napravitiPuma je napisao/la:Imam potpuno isti problem kao i @adnan, pa ako uspijes rijesiti, napisi molim te kako

Samo prati ovo:
I.
1. Klikni Start, i tada klik Run.
2. U okvir kucaj regedit, a zatim klikni ok
3. onda nadji sljedece:
HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Explorer \ CD Burning \ Drives
4. Na File meniju, klikni Export.
5. U File name okviru, kucaj backup of drives key, zapamtite lokaciju gdje ces spremiti datoteke, a onda klikni Save.
II.
1. U navigation pane alata Registry Editor klikni na Volume (GUID) folder pod Drives, gdje je GUID 32 znakov identifikator.
2. U desnom dijelu Registry Editor klikni Drive Type.
3. U okvir Value data upiši 1 ako je pogon CD-R disk ili 2 ako se radi o CD-RW(kod mene je DVD-RW pa sam ukucao 4

4. Kliknite U redu, a zatim zatvori Registry Editor.
III.
1. Klikni Start, a zatim My Computer.
2. Pod Removable Storage Devices sa desnom tipkom miša klikni pogon, CD-R ili CD-RW pogon(ili šta već imaš), a zatim klikni Properties.
3. Ako se prikaže kartica Recording, Windows prepoznaje pogon kao uređaj za snimanje.
4. Klikni na Close.
Ja ovaj treći korak nisam ni radio jer je već bila prikazana ta kartica recording, tak' da nema potrebe, pa ti vidi kako je kod tebe, ajd pa javi ako uspiješ ili ako zapneš negdje.

Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
Hvala ti puno,sada radiVirtu4l je napisao/la:Pretpostavljam da snimaš sa programom Nero. Prilikom otvaranja programa moraš izabrati opciju Audio CD.alacious je napisao/la:Ovako imam problem..U automobilu imam CD player koji NEPODRZAVA mp3 format ,i tu nije prije bio nikakav problem,jer ja sprzim obicni cd,sa 15-ak pjesama i slusam bez problema...ali u zadnje vrijeme na cd mi stane 18 pjesama(otprilike) a przi se u formatu mp3?!?!

zapeo sam kod ovoga koraka, gdje da nadjem ovoadnan_nanda je napisao/la:Evo konačno sam uspio napravitiPuma je napisao/la:Imam potpuno isti problem kao i @adnan, pa ako uspijes rijesiti, napisi molim te kako![]()
Samo prati ovo:
I.
1. Klikni Start, i tada klik Run.
2. U okvir kucaj regedit, a zatim klikni ok
3. onda nadji sljedece:
HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Explorer \ CD Burning \ Drives
4. Na File meniju, klikni Export.
5. U File name okviru, kucaj backup of drives key, zapamtite lokaciju gdje ces spremiti datoteke, a onda klikni Save.
II.
1. U navigation pane alata Registry Editor klikni na Volume (GUID) folder pod Drives, gdje je GUID 32 znakov identifikator.
2. U desnom dijelu Registry Editor klikni Drive Type.
3. U okvir Value data upiši 1 ako je pogon CD-R disk ili 2 ako se radi o CD-RW(kod mene je DVD-RW pa sam ukucao 4logično mi je bilo i eto uspjelo je.)
4. Kliknite U redu, a zatim zatvori Registry Editor.
III.
1. Klikni Start, a zatim My Computer.
2. Pod Removable Storage Devices sa desnom tipkom miša klikni pogon, CD-R ili CD-RW pogon(ili šta već imaš), a zatim klikni Properties.
3. Ako se prikaže kartica Recording, Windows prepoznaje pogon kao uređaj za snimanje.
4. Klikni na Close.
Ja ovaj treći korak nisam ni radio jer je već bila prikazana ta kartica recording, tak' da nema potrebe, pa ti vidi kako je kod tebe, ajd pa javi ako uspiješ ili ako zapneš negdje.

nikako ne mogu da skontam
Call the coroner!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ako si uradio prvi korak, ne treba ti drugi, to su ti samo rjesenja kako da rjesis problem
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Imama jedan problem.
Računar mi radi normalno, bez ikakvih problem, sve dok ne pokrenem neku igricu, recimo soccer i odjednom zablokira ili zaledi i primoran sam da ga restartujem...
Ja mislim da mi je otišla grafička jer sam instalirao najnovije drajevere i opet se ista stvar ponavlja...
Zna li neko u čemu je problem? I kako ga mogu riješiti?
Računar mi radi normalno, bez ikakvih problem, sve dok ne pokrenem neku igricu, recimo soccer i odjednom zablokira ili zaledi i primoran sam da ga restartujem...
Ja mislim da mi je otišla grafička jer sam instalirao najnovije drajevere i opet se ista stvar ponavlja...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- adnan_nanda
- Kontakt:
HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Explorer \ CD Burning \ Drives\ VOLUMEPuma je napisao/la:zapeo sam kod ovoga koraka, gdje da nadjem ovo
tu ti je volume, znači ispod Drives, odnosno u njemu, i kad kliknes na VOLUME onda tamo u prozoru desno nadji ono što ti se traži u sledecem koraku.
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
Bianconeri1988 je napisao/la:Imama jedan problem.
Problem sa pregrijavanjem 95% trebas ocistiti PC,ispuhat prasinu sa graficeke i procesora i promjenuti pastu na procu ako znas...skini everest prvo pa provjeri temperature i napisi komponente
RIP SALE VILENJAK
Rijeseno, hvala ti punoadnan_nanda je napisao/la:HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Explorer \ CD Burning \ Drives\ VOLUMEPuma je napisao/la:zapeo sam kod ovoga koraka, gdje da nadjem ovo
tu ti je volume, znači ispod Drives, odnosno u njemu, i kad kliknes na VOLUME onda tamo u prozoru desno nadji ono što ti se traži u sledecem koraku.

Call the coroner!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
to je do procesora, znam iz licnog iskustva kad sam uzeo pc i koristio stock cooler, i udjem u igricu cooler ori, sve dok nisam uzeo novi, probaj ti da zamjenis pastu, jer ovi cooleri kad dodju uz procesor nakrhaju na njih paste briga ih za nas, dovoljno je sasvim maloBianconeri1988 je napisao/la:Imama jedan problem.