OFK Gradina Srebrenik

Moderator/ica: GracanicaAA

Luka
Kontakt:

Re: OFK Gradina Srebrenik

Post Postao/la Luka » 23 jul 2012, 21:10

Amer Jugo, nekadašnji fudbaler Veleža, pojačao je redove Gradine iz Srebrenika, novog premijerligaša Bosne i Hercegovine.

Jugo će pojačati konkurenciju u veznom redu, a sutra se očekuje da jedan lijevi bek potpiše za Gradinu, čime će biti zaključena lista pojačanja.

Iskusni veznjak je proteklih dana boravio na probi u češkoj Karvini, ali nije uspio dogovoriti transfer.
MOdric..MOdric..MOdric..

Amidza1
Kontakt:

Post Postao/la Amidza1 » 24 jul 2012, 01:19

Cujem Jugo je izjavio da ciljate na Ligu Prvaka HAHAHAH :D

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 24 jul 2012, 03:21

dobar je jugo nekad bio :D sad je malo ostario al opet ide valjat ce vam :)
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Luka
Kontakt:

Post Postao/la Luka » 24 jul 2012, 03:52

Jugo sa svojim premijerligaskim iskustvom ce nam dobro doci,spoj starijih(iskusnih igraca) i mladosti(poznato je kakvu omladinsku skolu gradina ima) je recept za ligu prvaka...:P:p..
MOdric..MOdric..MOdric..

blue815
Kontakt:

Post Postao/la blue815 » 24 jul 2012, 10:43

Amidza1 je napisao/la:Cujem Jugo je izjavio da ciljate na Ligu Prvaka HAHAHAH :D
Zbog cega provociras? Idi brate komentarisi negdje drugo, ima jos klubova pored Gradine!

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 24 jul 2012, 11:01

blue815 je napisao/la:
Amidza1 je napisao/la:Cujem Jugo je izjavio da ciljate na Ligu Prvaka HAHAHAH :D
Zbog cega provociras? Idi brate komentarisi negdje drugo, ima jos klubova pored Gradine!
Slažem se. Koji je to tvoj klub, što ne ideš na tu temu.. ako je tako uspješan u Ligi prvaka , pa nas zezaš nešto?
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Amidza1
Kontakt:

Post Postao/la Amidza1 » 24 jul 2012, 11:06

Malo brate ševe ,nema ljutnje :D

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 24 jul 2012, 11:19

Amidza1 je napisao/la:Malo brate ševe ,nema ljutnje :D
Kad se zezaš na tuđi račun, uvijek ima :D

Sutra u 18:00, Gradina - Radnik Bijeljina

Ovo će biti dobra provjera, mada je pripremna ništa ne mora da znači. Evo i kiše, fino za stadion, samo da prestane do sutra :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

blue815
Kontakt:

Post Postao/la blue815 » 24 jul 2012, 20:29

"DANAS JE NA GRADSKOM STADIONU ODRŽANA IZBORNA SKUPŠTINA UDRUŽENJA GRAĐANA PRIJATELJI I NAVIJAČI-FAN KLUB APACHI 86.DOSADAŠNJI PREDSJEDNIK EKREM DURANOVIĆ PODNIO JE OSTAVKU A MJESTO NJEGA IZABRAN JE MIRSAD MUTAPČIĆ,DOK ĆE FUNKCIJU PODPREDSJEDNIKA OPONAŠATI NEHRUDIN KOLE KOPAČIĆ.
ZATIM JE IZABRAN UPRAVNI ODBOR,SEKRETAR UDRUŽENJA KAO I VOĐE NAVIJAČKE SKUPINE APACHI".

Ko su nove vodje, zna li neko ?

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 24 jul 2012, 20:38

blue815 je napisao/la:"DANAS JE NA GRADSKOM STADIONU ODRŽANA IZBORNA SKUPŠTINA UDRUŽENJA GRAĐANA PRIJATELJI I NAVIJAČI-FAN KLUB APACHI 86.DOSADAŠNJI PREDSJEDNIK EKREM DURANOVIĆ PODNIO JE OSTAVKU A MJESTO NJEGA IZABRAN JE MIRSAD MUTAPČIĆ,DOK ĆE FUNKCIJU PODPREDSJEDNIKA OPONAŠATI NEHRUDIN KOLE KOPAČIĆ.
ZATIM JE IZABRAN UPRAVNI ODBOR,SEKRETAR UDRUŽENJA KAO I VOĐE NAVIJAČKE SKUPINE APACHI".

Znam, samo ne znam da li je to za pisati ovde.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

blue815
Kontakt:

Post Postao/la blue815 » 24 jul 2012, 20:48

Benjo_AFC86 je napisao/la:
blue815 je napisao/la:"DANAS JE NA GRADSKOM STADIONU ODRŽANA IZBORNA SKUPŠTINA UDRUŽENJA GRAĐANA PRIJATELJI I NAVIJAČI-FAN KLUB APACHI 86.DOSADAŠNJI PREDSJEDNIK EKREM DURANOVIĆ PODNIO JE OSTAVKU A MJESTO NJEGA IZABRAN JE MIRSAD MUTAPČIĆ,DOK ĆE FUNKCIJU PODPREDSJEDNIKA OPONAŠATI NEHRUDIN KOLE KOPAČIĆ.

Znam, samo ne znam da li je to za pisati ovde.
ima pp :S

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 25 jul 2012, 09:02

Amer Jugo je potpisao izgleda, juče je trenirao. Vidjeti ćemo ga danas. Kako čujem taj igrač je prije 2-3 sezone bio jedan od najboljih u PL, ali je po igri opao skroz u odnosu na tu/e godine.

Pripremama se priključio i lijevi bočni, Matija Katanec(22). Nekadašnji fudbaler Varteksa iz Varaždina i Croatie Sesvete. Igrao je i u Austriji, ne znam koja liga. Pozvan za u20 repku Hrvatske, al samo 10tak minuta upisao :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 25 jul 2012, 09:07

Hoće li JATA tv prenositi neke prijateljske utakmice Gradine ?
-RIVALDO-

PirloSTB
Kontakt:

Post Postao/la PirloSTB » 25 jul 2012, 11:18

Previse se opterecujete pricama o pojedinim igracima. Za vecinu njih Gradina je samo prolazna stanica.
Treba davati vise sanse nasim juniorima.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 25 jul 2012, 12:11

Ne vjerujem za JATU.

A Pirlo, pa skoro sve i jesu naši igrači odavde što igraju kako u prvoj postavi tako i u drugoj.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

kajl
Kontakt:

Post Postao/la kajl » 25 jul 2012, 12:22

jugo vam je nekad bio najjači trkač lige. ko pit bul, samo glavu zabije dole i pokrije trkom čitav teren. tada je upisao i dva nastupa za reprezentaciju. istina, jedan je bio u japanu kada je kodro vodio premijerligaše, a druga čini mi se kad je onaj bojkot bio. kad je pirić vodio repku protiv azerbejdžana. u svakom slučaju, imate bh reprezentativca ;) samo što trenutno nije ni blizu takvih igara, sad je sporiji i lijeniji ali dobro će vam doći njegvo iskustvo.

sretno u premijer ligi!

PirloSTB
Kontakt:

Post Postao/la PirloSTB » 25 jul 2012, 13:24

Benjo_AFC86 je napisao/la: A Pirlo, pa skoro sve i jesu naši igrači odavde što igraju kako u prvoj postavi tako i u drugoj.
Kako sam vidio u prvih 11 nije dosta nasih.
Nadam se da ce ovi sa strane biti profesionalci pa ispostovati ukazano povjerenje i ugovore, a ne da budu samo nijemi posmatraci i manekeni

Luka
Kontakt:

Post Postao/la Luka » 25 jul 2012, 13:25

Do prvog kola u Premijer ligi BiH, Gradina iz Srebrenika će odigrati još dvije kontrolen utakmice. Najprije večeras kada na Gradskom stadionu gostuje Radnik iz Bijeljine, a potom u subotu kada će u Gradačcu u generalnoj probi igrati sa Modriča Maksimom. Do sada su Srebreničani odigrali pet utakmica, ostvarivši četiri pobjede i poraz.

Iako je sezona i utakmica sa GOŠK-om sve bliža, u Gradini još uvijek nemaju zaokružen igrački kadar. U pregovorima sa rukovodstvom kluba je Amer Jugo, a nakon večerašnje utakmice sa Radnikom bit će poznato da li ostaje ili odlazi iz grada podno Majevice. Kada je riječ o ostalim igračima, trenera Adanalića je najviše zabrinula povreda Nikole Mikelinija, zbog koje je prinuđen na rokade u ekipi.

"Ne znam koliko će biti odsutan, ali je riječ o ozbiljnoj povredi mišića. Zbog toga moram Zoletića vratiti na stopersku poziciju, a u veznom redu tražiti druga rješenje. Brine me fizička sprema nogometaša, jer su neki bili na svakom treningu, a neki su odradili 10-15 treninga. Ekipu smo stvarali u hodu. Pribojavam se da se to ne odrazi na rezultat", kaže Samir Adanalić, šef struke Gradine.

Još jedna briga mori Srebreničane. Radovi na stadionu nisu počeli, a kako stvari stoje neće uskoro ni početi tako da će Gradina, najvjerovatnije, cijeli jesenji dio kao domaćin igrati u Gradačcu.
MOdric..MOdric..MOdric..

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 25 jul 2012, 13:27

Luka je napisao/la:Do prvog kola u Premijer ligi BiH, Gradina iz Srebrenika će odigrati još dvije kontrolen utakmice. Najprije večeras kada na Gradskom stadionu gostuje Radnik iz Bijeljine, a potom u subotu kada će u Gradačcu u generalnoj probi igrati sa Modriča Maksimom. Do sada su Srebreničani odigrali pet utakmica, ostvarivši četiri pobjede i poraz.

Iako je sezona i utakmica sa GOŠK-om sve bliža, u Gradini još uvijek nemaju zaokružen igrački kadar. U pregovorima sa rukovodstvom kluba je Amer Jugo, a nakon večerašnje utakmice sa Radnikom bit će poznato da li ostaje ili odlazi iz grada podno Majevice. Kada je riječ o ostalim igračima, trenera Adanalića je najviše zabrinula povreda Nikole Mikelinija, zbog koje je prinuđen na rokade u ekipi.

"Ne znam koliko će biti odsutan, ali je riječ o ozbiljnoj povredi mišića. Zbog toga moram Zoletića vratiti na stopersku poziciju, a u veznom redu tražiti druga rješenje. Brine me fizička sprema nogometaša, jer su neki bili na svakom treningu, a neki su odradili 10-15 treninga. Ekipu smo stvarali u hodu. Pribojavam se da se to ne odrazi na rezultat", kaže Samir Adanalić, šef struke Gradine.

Još jedna briga mori Srebreničane. Radovi na stadionu nisu počeli, a kako stvari stoje neće uskoro ni početi tako da će Gradina, najvjerovatnije, cijeli jesenji dio kao domaćin igrati u Gradačcu.
Odma veliki minus za ekipu, to je praktički sve gostujuće utakmice.
Uticat će to na tim ;)
-RIVALDO-

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 25 jul 2012, 13:47

U Gradačcu ćete od svih koji dođu na utakmicu imati podršku .Nemam lično razloga,a vjerujem i ostali da navijam za neku drugu ekipu,osim Zvijezde,koja bude igrala sa Gradinom.Na kraju krajeva,pola Srebrenika mi je u srodstvu,imam veliki broj prijatelja......A to da vam bude minus igrati kao domaćin na nasem stadionu nema puno veze.Zvijezda je ulaskom u PL.igrala kao domaćin nekoliko utakmica u Orašju i zabilježila sve pobjede,.Mislim,kada smo počeli igrati u Gradačcu da su usljedili i prvi porazi.Sve u svemu,mislim da imate ekipu koja će izboriti opstanak.Hamzu iskoristite jedno poluvrijeme,ima snage da bude ključan igrač za poluvrijeme.Ovaj Jugo je bio klasa prije tri,četiri godine.U prosloj sezoni jedva se primjećivao.PUNO SREĆE..............

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.