Rezultat:
Loserpool 1 : 3 ARSENAL (Kuyt - Arshavin(2),Gallas)
Arshavin će opet da ih uništi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Oooo,pa sta ima ljubavi nisam te prepoznoWolverine je napisao/la:Dok Arsenal ne osvoji nesto. to jest zauvjek.
Do sutra, al' zanimljivo je da od kada to stoji, Chelski nije pobijedio nikoga.Cesc Fabregas 4 je napisao/la:@ljubav
koliko ce ti još dana u potpisu pisati to "blue is the colour".Muka mi više![]()
Onda je možda bolje da ostaneljubav je napisao/la:Do sutra, al' zanimljivo je da od kada to stoji, Chelski nije pobijedio nikoga.Cesc Fabregas 4 je napisao/la:@ljubav
koliko ce ti još dana u potpisu pisati to "blue is the colour".Muka mi više![]()
Sad @lejla misli:"Joj, jest ona moja ljubav lukava, kako me prevari hinjski."Cesc Fabregas 4 je napisao/la:Onda je možda bolje da ostaneljubav je napisao/la:Do sutra, al' zanimljivo je da od kada to stoji, Chelski nije pobijedio nikoga.Cesc Fabregas 4 je napisao/la:@ljubav
![]()
haha sta mi navodis chelsea, man, liverpool... boli mene briga za njih. samo kazem da arsenal, barem sa trenutnom politikom i srecom koju nema nece nikada nista osvojit.Cesc Fabregas 4 je napisao/la:Oooo,pa sta ima ljubavi nisam te prepoznoWolverine je napisao/la:Dok Arsenal ne osvoji nesto. to jest zauvjek.![]()
Tješi se ti,ali evo Chelski remiziro,a Mancho gubi.Sutra pobjeda protiv Loserpoola i imamo pravo dobre šanse za titulu.Mada mi volimo kad nas podcjenjuju,onda smo još bolji
Skiknuse i pobjegose u sumu!Wolverine je napisao/la:haha sta mi navodis chelsea, man, liverpool... boli mene briga za njih. samo kazem da arsenal, barem sa trenutnom politikom i srecom koju nema nece nikada nista osvojit.Cesc Fabregas 4 je napisao/la:Oooo,pa sta ima ljubavi nisam te prepoznoWolverine je napisao/la:Dok Arsenal ne osvoji nesto. to jest zauvjek.![]()
Tješi se ti,ali evo Chelski remiziro,a Mancho gubi.Sutra pobjeda protiv Loserpoola i imamo pravo dobre šanse za titulu.Mada mi volimo kad nas podcjenjuju,onda smo još bolji
Ja se sve vise slazem sa tobomWolverine je napisao/la: haha sta mi navodis chelsea, man, liverpool... boli mene briga za njih. samo kazem da arsenal, barem sa trenutnom politikom i srecom koju nema nece nikada nista osvojit.
Pipita je napisao/la:Ja se sve vise slazem sa tobomWolverine je napisao/la: haha sta mi navodis chelsea, man, liverpool... boli mene briga za njih. samo kazem da arsenal, barem sa trenutnom politikom i srecom koju nema nece nikada nista osvojit.Nema nista od naslova ako i dalje mislite ubacivati 18-godisnjake u sastav
haahhahalejla je napisao/la:
razlika izmedju Chelsea i Arsenala je sto mi svoju djecu koristimo za ne daj boze, a vi za ligu prvaka
hahaha,,, names, pleaseCesc Fabregas 4 je napisao/la:Jednom das malo priliku rezervistima u utakmici LP gdje si već osigurao prvo mjesto u LP i onda te mjesec dana prozivaju zbog toga.![]()
@lejla
razlika izmedju Chelsea i Arsenala je sto su naša djeca duplo bolja od vaše i što su naša djeca postale zvijezde a vaša prosjecni igraci championshipa![]()
jel ti pratis Arsenal uopste ? cuj jednom...Cesc Fabregas 4 je napisao/la:Jednom das malo priliku rezervistima u utakmici LP gdje si već osigurao prvo mjesto u LP i onda te mjesec dana prozivaju zbog toga.![]()
@lejla
razlika izmedju Chelsea i Arsenala je sto su naša djeca duplo bolja od vaše i što su naša djeca postale zvijezde a vaša prosjecni igraci championshipa![]()
to je to ljudi imaju najbolju finansijsku situaciju u fudbalu i kažu preskup džeko 30 mil koji bi im super došao i umjesto da dovedu dvojicu igrača(zadnjeg veznog i napadača)dokazanihWolverine je napisao/la:jel ti pratis Arsenal uopste ? cuj jednom...Cesc Fabregas 4 je napisao/la:Jednom das malo priliku rezervistima u utakmici LP gdje si već osigurao prvo mjesto u LP i onda te mjesec dana prozivaju zbog toga.![]()
@lejla
Ima jedna veca razlika izmedju Chelsea i Arsenala. Chelsea ima zvijezde tipa Drogbe, Lamparda, Cecha, Essiena koje su prepoznali dok jos nisu bili ekstra popularni igraci. Onda su tu Terry, Cole i jos neki.. Arsenal takvih igraca ima veoma malo. najbolji igrac je Fabregas, Arshavin i Van Persea koji se svake sezone povrijedi. Ovi ostali su ili djeca, ili zbog povreda nikada nece ostvariti karijeru kakvu mogu: Nasri, Rosicky, Eduardo...
Nemoj me pogresno razumit Ja volim vise Arsenala nego Chelsea. Ali treba biti malo objektivan i priznati da je u ovom momentu Chelsea 10 puta jaci od Arsenala. vidjelo se i u medjusobnom ogledu.
Napiso sam jednom zato što je @lejla napisala "razlika izmedju Chelsea i Arsenala je sto mi svoju djecu koristimo za ne daj boze, a vi za ligu prvaka"-cime je ocigledno mislila na tekmu sa OlympiakosaWolverine je napisao/la:jel ti pratis Arsenal uopste ? cuj jednom...Cesc Fabregas 4 je napisao/la:Jednom das malo priliku rezervistima u utakmici LP gdje si već osigurao prvo mjesto u LP i onda te mjesec dana prozivaju zbog toga.![]()
@lejla
Ima jedna veca razlika izmedju Chelsea i Arsenala. Chelsea ima zvijezde tipa Drogbe, Lamparda, Cecha, Essiena koje su prepoznali dok jos nisu bili ekstra popularni igraci. Onda su tu Terry, Cole i jos neki.. Arsenal takvih igraca ima veoma malo. najbolji igrac je Fabregas, Arshavin i Van Persea koji se svake sezone povrijedi. Ovi ostali su ili djeca, ili zbog povreda nikada nece ostvariti karijeru kakvu mogu: Nasri, Rosicky, Eduardo...
Nemoj me pogresno razumit Ja volim vise Arsenala nego Chelsea. Ali treba biti malo objektivan i priznati da je u ovom momentu Chelsea 10 puta jaci od Arsenala. vidjelo se i u medjusobnom ogledu.