Slažem se..dok je za Bayern ginuo,za repku je davao oko 30% svoje snage..jos nekad se i cuvao samo za klubmandraX je napisao/la:U Bayernu da, u reprezentaciji je bio na nivou današnjeg Avdije Jeebenog Vršajevića.u svoje vrijeme jedan od najboljih svjetskih bekova
Hasan Salihamidžić
Re: Hasan Salihamidžić
-
- Kontakt:
Smiješan ti je komentar. BAš smiješan. Nek su vam ovi sada primjer. Od svakog od ovih je pretrčao više na svakoj tekmi repke i to smisleno a ne bezveze trčeći.mandraX je napisao/la:U Bayernu da, u reprezentaciji je bio na nivou današnjeg Avdije Jeebenog Vršajevića.u svoje vrijeme jedan od najboljih svjetskih bekova
Fudbal je kolektivna igra, a ne skijaski skokovi.mandraX je napisao/la:U Bayernu da, u reprezentaciji je bio na nivou današnjeg Avdije Jeebenog Vršajevića.u svoje vrijeme jedan od najboljih svjetskih bekova
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Ma nije to samo Sinanović. Topalbećirević je jedan od glavnih krivaca za lošu sliku o njemu. Nikad neću zaboraviti kad je Braco dobio žuti karton protiv San Marina, a Topalbećirević poletio da kaže da je dobio namjeran karton i da neće igrati na Marakani u Beogradu... pogrešna informacija, a Braco je bio jedan od naših najboljih igrača na Marakani...obagol je napisao/la:Braco je direktno pomogao stotine i stotine naših ljudi, siročadi, siromašnih ali nije plaćao Sinanoviću da hoda za njim i da slika kako Braco dijeli koverte. A ako Avaz ne zabilježi, to se nije ni desilo. Sramota je kao se ophodimo prema našim legendama.
Najgore je bilo što je ta laž došla do navijača na tribinama koji su mu počeli psovati, pa je onda oficijelni spiker ispravio grešku, da bi ga na kraju ti isti navijači ispratili aplauzom... mizerija...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
hasana za selektora
Decko pogledaj slijedece tekme:mandraX je napisao/la:U Bayernu da, u reprezentaciji je bio na nivou današnjeg Avdije Jeebenog Vršajevića.u svoje vrijeme jedan od najboljih svjetskih bekova
Hrvatska 1996, Italija 1996, Slovenija 1996, Danska 1997, Malta 1999, Spanija 2000, Danska 2003, San Marino 2005, Srbija 2005,
samo od nekih na kojima je Hasan briljirao, pa mozemo nastaviti diskusiju.

Prije toga, Hasana i Avdiju nikad u istu recenicu ne stavljaj.

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Na Marakani je pokazao šta su muda i začepio usta svima koji su ga kao nešto kritikvoali. Jedini igrač koji se nije prepao divljaka i atmosfere u toj utakmici.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Takodjer 2003 protiv Danaca, jedini koji je odigrao tekmu. Barba se nije vidio Gravesen ga pojeo za dorucak, Konjic i Hibic ne mogu smiriti loptu od treme, Musica je Romedal uzimao lopatom.Virtu4l je napisao/la:Na Marakani je pokazao šta su muda i začepio usta svima koji su ga kao nešto kritikvoali. Jedini igrač koji se nije prepao divljaka i atmosfere u toj utakmici.
Protiv Srbije je Koroman lomio Musica kako je htio, dok Haso ne preuzmu, od tada se Koroman nije vidio.
I onda dodje neki balavac i prosipa pricu od debelog Bahe koji izmisli da je Haso namjerno dobio karton da ne igra na Marakani.
Isti taj Baho se nikad, ali nikad nije izvinuo za nepromisljenu izjavu.
@bhsport, ne brini, nije mi 13 godina, pa da kenjam bez razloga. Ok, pretjerao sam i ja stavivši ga u istu rečenicu sa Avdijom, al' to je više na šalu vuklo, nego na realnost. Hasan je bio igračina, Bayern sam i gledao zbog njega, ja i stari nismo propustili tekmu, ali...Za mene on nikad nije gin'o u reprezentaciji, dok je u Bayernu dominir'o, mogao je u isti koš sa Carlosom jbt. Kažem ti, to je moje mišljenje, i ja ga nikom ne pokušavam "utuvit" u glavu na silu, tako je kako je.
Pogledaj tekme koje sam ti nabrojao, pa mozemo pricati dalje. Pogledaj ko je najvise ginuo u tim tekmama.
Ko je jednog Sergia raznio na Kosevu 2000, kada ga je pretrcavao kako je stigao, ko je razbio Dance 1997 po lijevoj strani, i sa tri asisetncije donio pobjedu.
Pogledaj zalaganje 2003 u Sarajevu, tu tekmu je doktorski odigrao kao i Marakanu.
Da ne bude samo protiv velikih, Hasan se jedini od jacih imena odazvao u Musovicevom debaklu na Malti 1999 godine kada je bio strijelac gola i protiv San Marina 2005 cini mi se.
Imao je Hasan vise dobrih nego losih tekmi u dresu repke, ali od njega se ocekivalo da predibla 10 igraca i da go, a on to nije mogao.
Porediti Bajern i repku BiH u to vrijeme je malo bezobrazno.
Na kraju je otjeran ko ker, tacnije sam se oprostio nakon divljackog nasrtaja danasnjeg kapitena u poluvremenu tekme sa Francuzima.
Ko je jednog Sergia raznio na Kosevu 2000, kada ga je pretrcavao kako je stigao, ko je razbio Dance 1997 po lijevoj strani, i sa tri asisetncije donio pobjedu.
Pogledaj zalaganje 2003 u Sarajevu, tu tekmu je doktorski odigrao kao i Marakanu.
Da ne bude samo protiv velikih, Hasan se jedini od jacih imena odazvao u Musovicevom debaklu na Malti 1999 godine kada je bio strijelac gola i protiv San Marina 2005 cini mi se.
Imao je Hasan vise dobrih nego losih tekmi u dresu repke, ali od njega se ocekivalo da predibla 10 igraca i da go, a on to nije mogao.
Na kraju je otjeran ko ker, tacnije sam se oprostio nakon divljackog nasrtaja danasnjeg kapitena u poluvremenu tekme sa Francuzima.
- Neandertalac
- Kontakt:
To je bila samo kap koja je prelila casu . I svako ko kaze kako se Hasan cuvao na utakmicama reprezentacije je fudbalski laik .. Reci za jednog takvog takvog igraca , za taj profil igraca , kako se stedio i davao 30% svojih mogucnosti ...Boze sacuvaj ...bhsport je napisao/la:Pogledaj tekme koje sam ti nabrojao, pa mozemo pricati dalje. Pogledaj ko je najvise ginuo u tim tekmama.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Igrač koji traži da se protivnik štedi, i zbog toga "napusti" reprezentaciju za mene nikad neće biti legenda ma kako se on zvao i koliko god dobrih utakmica odigrao.
DRUG NEBI TI PUNCA
- Neandertalac
- Kontakt:
Nemoj pisati neistine i plasirane lazi . Nemoj nasijedati na iste . Nemoj na kraju krajeva , sve ono dobro sto je taj covjek nama dao , zaboraviti i bii nezahvalan . Nemoj radi sebe , sve i da je tako kao sto kazes , ostani covjek .bagrcavi je napisao/la:Igrač koji traži da se protivnik štedi, i zbog toga "napusti" reprezentaciju za mene nikad neće biti legenda ma kako se on zvao i koliko god dobrih utakmica odigrao.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Hasanova igra protiv Danske je najbolja individualna izvedba jednog fudbalera koju sam ja uzivo gledao. A nagledao sam se utakmica. Jednostavno bio je perfektan i nezaustvljiv u toj utakmici. Steta sto ostali nisu bili bar na pribliznom nivou. I da, jos jednom, Hasan je nas najbolji posliieratni igrac i zadugo necemo imati nikog slicnog.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Obraz se godinama stvara, a za jedan trenutak se gubi.Neandertalac je napisao/la:Nemoj pisati neistine i plasirane lazi . Nemoj nasijedati na iste . Nemoj na kraju krajeva , sve ono dobro sto je taj covjek nama dao , zaboraviti i bii nezahvalan . Nemoj radi sebe , sve i da je tako kao sto kazes , ostani covjek .bagrcavi je napisao/la:Igrač koji traži da se protivnik štedi, i zbog toga "napusti" reprezentaciju za mene nikad neće biti legenda ma kako se on zvao i koliko god dobrih utakmica odigrao.
Pitaj ljude u Jablanici šta misle o njemu i šta misle o Mirzi Teletoviću.
DRUG NEBI TI PUNCA
U onoj Jablanici gdje je Hasan svake godine dolazio sa porodicom na godisnji a mogao se na Maldivima brckati?
Hasan salihamidzic ,covjek koji je pobjegao sa priprema njenmacke repke da bi igrao za svoju. Covjek na kojem su iskompleksirani selektori praktikovali disciplinu . Covjek preko cijih ledza su mafioze poput ahmeda pasalica prodavale raznorazne muline,jakirevice itd... Covjek koji je I sve I jednoj jacoj utakmici bio nas najbolji igrac,protiv spanije u sarajevu 200te,protiv spanije u zenici 2004te,protiv danske na kosevu protiv srbije na marakani... Ali isto tako covjek koji je cesto izbjegavao prijateljske utakmice a ko ne bi da je bio na njegovom mjestu... Da vasim znojem svoj dzep puni jedan alkos I dzilkos poput pasalica ,pitao bih vas ja bi li vi igrali da ste u njegovim cipelama...
Šta misle, ti nam reci? I koji ljudi? Ja savršeno znam šta misle o njemu. Samo mi nemoj kopirati ono sa Klixa i sličnih mahalskih izvora.bagrcavi je napisao/la:Pitaj ljude u Jablanici šta misle o njemu i šta misle o Mirzi Teletoviću.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Odi u Jablanicu i priupitaj ljude šta misle o Braci a šta o Mirzi. I vidi koja je razlika. Dok je jedan izbjegavao svoju rodbinu i glumio zvijezdu, drugi je ljetos nosio ugalj svojim roditeljima.
DRUG NEBI TI PUNCA
Baš te zato pitam, jer sam bezbroj puta bio u Jablanici i savršeno znam šta se misli o njemu. Posebno znam šta se mislilo u godinama kad je žario i palio Evropom. Još je veća laž da je izbjegavao rodbinu i da je glumio zvijezdu. Njegova rodbina je dobila sve što su željeli, stanove, auta
U prilog ovome govori njegov humanitarni rad koji je dostupan svakome.
Mirzu bez veze uvlačiš u diskusiju sa željom da ovo preraste u raspravu Salihamidžić vs. Teletović. U Hasanovo vrijeme internet nije bio toliko popularan da bi od njega napravio ikonu, kao što je to sad slučaj sa Džekom ili Teletovićem.

Mirzu bez veze uvlačiš u diskusiju sa željom da ovo preraste u raspravu Salihamidžić vs. Teletović. U Hasanovo vrijeme internet nije bio toliko popularan da bi od njega napravio ikonu, kao što je to sad slučaj sa Džekom ili Teletovićem.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.