PSG: Navas, Hakimi, Kimpembe, Marqouinhos, Mbappe, Paredes, Neymar, Wijnaldum, Herrera, Diallo, Messi.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
U Dortmundu su svi klasa dok igraju dole cim odu iz tog kluba nije to to,ako cemo realno.Izuzev Levandovskog da je odmah nesto pokazao poslije transfera,ja neznam da je neko razvalio u drugom klubu kao sto je dole igrao,a masne pare uzimaju za svaku prodaju.
Kad skontas da tu fale najbolji igrač Evropskog Prvenstva, Verratti,Ramos i Mendes mali tek treba da se uigra, Di Maria klupa itd..
Apsolutno, i ja sam to kontao ali hajde reko da ne serem bezveze
Zato sto je Dortmund razvojni klub. Nije isto igrati u razvojnom i klubu koji cilja na trofeje.miky_hz je napisao/la: ↑15 sep 2021, 19:51U Dortmundu su svi klasa dok igraju dole cim odu iz tog kluba nije to to,ako cemo realno.Izuzev Levandovskog da je odmah nesto pokazao poslije transfera,ja neznam da je neko razvalio u drugom klubu kao sto je dole igrao,a masne pare uzimaju za svaku prodaju.
Gotze, Sahin kakve su se karijere predviđale samo, evo sad Sancho mada on će proigrati tamo.TheChief je napisao/la: ↑15 sep 2021, 19:56Zato sto je Dortmund razvojni klub. Nije isto igrati u razvojnom i klubu koji cilja na trofeje.miky_hz je napisao/la: ↑15 sep 2021, 19:51U Dortmundu su svi klasa dok igraju dole cim odu iz tog kluba nije to to,ako cemo realno.Izuzev Levandovskog da je odmah nesto pokazao poslije transfera,ja neznam da je neko razvalio u drugom klubu kao sto je dole igrao,a masne pare uzimaju za svaku prodaju.
Od pritiska, ozbiljnosti igre i svega drugog.
A na kraju, i lige.
Dembele, Mkhitaryan, Pulisic, Kagawa...emir18 je napisao/la: ↑15 sep 2021, 19:59Gotze, Sahin kakve su se karijere predviđale samo, evo sad Sancho mada on će proigrati tamo.TheChief je napisao/la: ↑15 sep 2021, 19:56Zato sto je Dortmund razvojni klub. Nije isto igrati u razvojnom i klubu koji cilja na trofeje.miky_hz je napisao/la: ↑15 sep 2021, 19:51U Dortmundu su svi klasa dok igraju dole cim odu iz tog kluba nije to to,ako cemo realno.Izuzev Levandovskog da je odmah nesto pokazao poslije transfera,ja neznam da je neko razvalio u drugom klubu kao sto je dole igrao,a masne pare uzimaju za svaku prodaju.
Od pritiska, ozbiljnosti igre i svega drugog.
A na kraju, i lige.
Bice prilike za vikend
Kod Kloppa novi pokemoni obično presjede prvi dio sezone na klupi. Rijetki poput Salaha i Dijka su odma ušli u startnih 11.
Ocekujem obojicu vec iduce godine u epl-u.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.