Dušan Bajević - "Princ sa Neretve"
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Dušan Bajević - "Princ sa Neretve"
Pa svakako da hoće, oni koji su povrijeđeni se vraćaju umjesto ovih pokemona koji se tu nalaze.
Ali do tad ko živ ko mrtav, haman pa bukvalno.
Ali do tad ko živ ko mrtav, haman pa bukvalno.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Čaj od jagorčevine za Princa, nek mu Miske ode nabrat, dobra za pluća. Džem od šipka, šetnja u borovini. Malo šaha, koja popodnevska
. Spremni smo za play-off

⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Norvesku vodi Lagerback, pola godine stariji od Bajevica, Uruguay vodi Tabarez, 73 godine, Albaniju Reja, 75 godina, Gunes, Tumbakovic, Chaliandes u svega 3-4 godine mladji od Princa...pa nek onda svi odu na Vlasic, uzmu respiratore i piju caj od jagorcevine.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑21 mar 2020, 15:46Čaj od jagorčevine za Princa, nek mu Miske ode nabrat, dobra za pluća. Džem od šipka, šetnja u borovini. Malo šaha, koja popodnevska![]()
![]()
![]()
Lagerbäck je u kontinuitetu trener, nije 8 godina digao ruke od trenerskog posla pa onda odjednom preuzeo Island!DrFilgud je napisao/la: ↑21 mar 2020, 16:36Norvesku vodi Lagerback, pola godine stariji od Bajevica, Uruguay vodi Tabarez, 73 godine, Albaniju Reja, 75 godina, Gunes, Tumbakovic, Chaliandes u svega 3-4 godine mladji od Princa...pa nek onda svi odu na Vlasic, uzmu respiratore i piju caj od jagorcevine.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑21 mar 2020, 15:46Čaj od jagorčevine za Princa, nek mu Miske ode nabrat, dobra za pluća. Džem od šipka, šetnja u borovini. Malo šaha, koja popodnevska![]()
![]()
![]()
Pa odlucite, jesu li problem godine ili strucnost?Vucevich je napisao/la: ↑21 mar 2020, 16:41Lagerbäck je u kontinuitetu trener, nije 8 godina digao ruke od trenerskog posla pa onda odjednom preuzeo Island!DrFilgud je napisao/la: ↑21 mar 2020, 16:36Norvesku vodi Lagerback, pola godine stariji od Bajevica, Uruguay vodi Tabarez, 73 godine, Albaniju Reja, 75 godina, Gunes, Tumbakovic, Chaliandes u svega 3-4 godine mladji od Princa...pa nek onda svi odu na Vlasic, uzmu respiratore i piju caj od jagorcevine.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑21 mar 2020, 15:46Čaj od jagorčevine za Princa, nek mu Miske ode nabrat, dobra za pluća. Džem od šipka, šetnja u borovini. Malo šaha, koja popodnevska![]()
![]()
![]()
Ma ko da je bitno, samo nek je problem.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Kako vam ne dosadi?
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Kada sam slušao pres konferencije, začudio sam se malo
Kada sam uvidio da neće nikog od potencijalnih dovoditi
Kada sam vidio spisak digao sam uzbunu
Vrijeme je za rastanak

Uostalom, dosadno je, treba dodati ulje na vatru,

Kada sam uvidio da neće nikog od potencijalnih dovoditi

Kada sam vidio spisak digao sam uzbunu

Vrijeme je za rastanak

Uostalom, dosadno je, treba dodati ulje na vatru,

⚜️~⚜️~⚜️
Dobro, tebi je problem sto nije radio 8 godina.
Kontam, ali smo dosta puta iznijeli prilicno relevantan argument, da njegovo neupitno iskustvo, znanje i autoritet, mogu prevladati tu manu.
Pa valjda covjek gleda fudbal?
Niti se fudbal toliko promijenio, niti je Bajevic bio u dzunglama Papua Nove Guineje ovih 8 godina.
Dosadno je ponavljati istu priču, idemo u krugove. Vrijeme će pokazati.DrFilgud je napisao/la: ↑21 mar 2020, 16:57Dobro, tebi je problem sto nije radio 8 godina.
Kontam, ali smo dosta puta iznijeli prilicno relevantan argument, da njegovo neupitno iskustvo, znanje i autoritet, mogu prevladati tu manu.
Niti se fudbal toliko promijenio, niti je Bajevic bio u dzunglama Papua Nove Guineje ovih 8 godina.
Tako je, covjeku treba dati priliku da odigra barem jednu utakmicu.Vucevich je napisao/la: ↑21 mar 2020, 16:59Dosadno je ponavljati istu priču, idemo u krugove. Vrijeme će pokazati.DrFilgud je napisao/la: ↑21 mar 2020, 16:57Dobro, tebi je problem sto nije radio 8 godina.
Ta 'jedna utakmica' će vjerovatno biti posljednja prilika da reprezentacija ode na neko takmičenje u narednih 15 godina.
Ali nema veze, svakako možete opet navijati za Njemačku kao i prošli put

Pa yebi ga, ko je bolja opcija za tu jednu-dvije utakmice od Bajevica?
Govorim o situaciji u kojoj se nalazimo. Ako bi trazili trenera za duzi period, da gradi tim, odgaja ekipu...onda bi neko drugi bio bolja opcija (mada ne znam ko?).
Ovako nam treba instant rezultat, neko ko sigurno ima znanje i autoritet da ih postroji i spremi za 7 dana. Ja ne vidim boljeg.
Pa eto nadam se da si u pravu, ali se bojim da je pokazao prvim spiskom gdje ovo vodi...DrFilgud je napisao/la: ↑21 mar 2020, 17:28Pa yebi ga, ko je bolja opcija za tu jednu-dvije utakmice od Bajevica?
Govorim o situaciji u kojoj se nalazimo. Ako bi trazili trenera za duzi period, da gradi tim, odgaja ekipu...onda bi neko drugi bio bolja opcija (mada ne znam ko?).
Ovako nam treba instant rezultat, neko ko sigurno ima znanje i autoritet da ih postroji i spremi za 7 dana. Ja ne vidim boljeg.
Vucevichu, previše pametuješ za nekoga ko olako mijenja mišljenje i ko se ne tako davno dovoljno izblamirao.
Popusti malo.
Popusti malo.
Virtu4l je napisao/la: ↑15 nov 2019, 22:45Vucevich je napisao/la:Dajte nam Robija i zavrsite ovaj cirkus.Vucevich je napisao/la:Kad bi taj bio legenda evropskog fudbala, asistent na svjetskom prvenstvu i dugogodisnji trener, onda da.Vucevich je napisao/la:Hajmo žuti https://sportsport.ba/fudbal/prosinecki-rekao-da/263170Vucevich je napisao/la:Gledao sam utakmice Azerbejdzana protiv Norveske, Ceske i Njemacke, i to mi je dovoljno.Vucevich je napisao/la:Najveci uspjeh u historiji Azerbejdzanske reprezentacije je napravio Robert Prosinecki.Vucevich je napisao/la:Bice to Prosinecki aBd i onda ce BiH otici na EP 2020 i SP 2022.Vucevich je napisao/la:Za Amara jesu samo navijaci Zeljeznicara, dok su za Robija svi ostali.Vucevich je napisao/la:Odvratna je ova kampanja protiv Roberta. Nismo ga zasluzili kao trenera.![]()
![]()
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Nije ti ovo tema Barcelone da ovako sereš smradu, mogu ti vadit postove gdje pišeš kako je Adnan Kovačević 'ništa gori od Bičakčića' ali je trošenje vremena
I kako sam već napisao, iako nema nikakve veze s ovom temom, naravno da jeste bio i još uvijek je duplo bolji od Amara.
I kako sam već napisao, iako nema nikakve veze s ovom temom, naravno da jeste bio i još uvijek je duplo bolji od Amara.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:

⚜️~⚜️~⚜️
Mislim da vodi ka tome da ce otici ili poslije baraza, ili poslije EP.Vucevich je napisao/la: ↑21 mar 2020, 17:48Pa eto nadam se da si u pravu, ali se bojim da je pokazao prvim spiskom gdje ovo vodi...DrFilgud je napisao/la: ↑21 mar 2020, 17:28Pa yebi ga, ko je bolja opcija za tu jednu-dvije utakmice od Bajevica?
Nece on ostati, pa ne treba od njega ni ocekivati velike pokusaje da nesto gradi. Spisak jeste donekle razocarenje, ali je razumljiv u ovakvoj situaciji
Doduse, sada je druga prica. Od eventualnog plasmana, do Ep ima godina. Tu se vec moze i mora potruditi da osvjezi i ojaca ekipu.
Mislim da sad i on konta da se zayebo. Odjednom ima posla vise od godinu dana, bar se nadam.
Valja pratiti igrace, deverati sa medijima, savezom, navijacima...
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], MostarskiSin i 5 gostiju.