Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
ma nasa rep je svake godine sve jadnija i jadnija....ah stas kad igraju babini sinovi
- lolo d pitar
- Kontakt:
ko je tacno babin sin?hulle je napisao/la:ma nasa rep je svake godine sve jadnija i jadnija....ah stas kad igraju babini sinovi
nema tu bolan stela,nemamo mi kvalitetnije,oni bi mogli da hoce,ali im treba motivator,pravi trener,i treba im vodja u ekipi,treba im disciplina,a ne opijanje,dernecenje,zajebavanje.....
Treba im neko ko ce im hebat mamu ko Ciro da se probude.lolo d pitar je napisao/la:ko je tacno babin sin?hulle je napisao/la:ma nasa rep je svake godine sve jadnija i jadnija....ah stas kad igraju babini sinovi
nema tu bolan stela,nemamo mi kvalitetnije,oni bi mogli da hoce,ali im treba motivator,pravi trener,i treba im vodja u ekipi,treba im disciplina,a ne opijanje,dernecenje,zajebavanje.....
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Kako bolan nemamo. Imamo, imamo itekako. Al dok Mensur Staljin vodi reprezentaciju, mozemo se pozdraviti s njimalolo d pitar je napisao/la:
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
- lolo d pitar
- Kontakt:
ajde mi nabroji par igraca koju igraju negdje,bilo gdje,a da imaju kvalitet,i da su ga negdje pokazali,samo mi nemoj anonimusa,za koje niko nije cuo,a nema ih u repki?neko_iz_mase je napisao/la:Kako bolan nemamo. Imamo, imamo itekako. Al dok Mensur Staljin vodi reprezentaciju, mozemo se pozdraviti s njimalolo d pitar je napisao/la:
jest da je mensur los trener,ali i on bi volio da mi mozemo naprijed,i on bi pozvao igraca koji moze pomoci ekipi,ali nema koga da nadje
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Teletovic, Vasiljevic, Bajramovic, Mrsic, Djedovic, Kikanovic, ikonic... itd
Mislim, samo ovih 7 igraca bi napatilo svaku reprezenaticiju u Europi.
A i ptice na grani znaju zasto ih vecina nece da igra
- lolo d pitar
- Kontakt:
1,2,7,su picke i ja ih nikad ne bi vise zvao,kao hoce da se odmore,prije su dolazili kod mensura,a sad nece,jer misle da su ove kvalifikacije uzaludne,te da se ne mozemo plasirati dalje pored francuske i italije,ikona je nesto ko ljut sto su ga zajebali u klubu,pa mozda iz revolta nece ni za repku da igraneko_iz_mase je napisao/la:Teletovic, Vasiljevic, Bajramovic, Mrsic, Djedovic, Kikanovic, ikonic... itd
mrsic vec ima 40 godina,moze on,ali ima tu i djedovic na njegovoj poziciji,treba i on malo igratimmrsic se naljutio jer mu je menso rekao da ce imati sporednu ulogu,nekih 15 minuta po tekmi
ostal igraju
i sad mi reci,koji su to dobri,a dosad nisu zaigrali
usput,i kad su igrali svi gore navedni,mi smo gubili od velike britanije,mucili se u cazinu,ne mogu se sjetiti skim smo igrali tad,ove zadnje kvalifikacije,izrael meni se cini
- neko_iz_mase
- Kontakt:
kazes pod 1,2, 7 su picke
Pod 1 Mirza Teletovic, trenutno najbolji igrac kojeg BiH ima, i sigurno narednih 10 godina nece imati.
Pa naravno da covjek nece da igra. Momak koji bi trebao da ima status vodje tima, njemu Memso dadne 5-10 minuta po utakmici, aloooo ba.
Pod 2, za Sashu Vasiljevica reci da je picka, to ti je svarno bezveze,
Momak cim je zaigrao za BiH, automatski je izgubio klub, tj otjeran je, jer je prksio velikoj Srbiji, i da mi mu se zahvalio Menso kloc, umjesto njega dovede Bremera. Eto mu sad Bremera, nek mu igra....
Sto se tiche Ikonica,ko je iole upucen u kosarku u nasoj drzavi, zna da je Menso mislio uzeti pare preko njega kad ga je mislio u Siriju dovesti, na sto ovaj nije dao ni pricati, i tu je u potpunosti u pravu.
Ma bolan ne bio, Mrsicu da je i 50 godina, covjek je zadnje 2 sezone u top formi,i davati njemu sporednu ulogu da bi se Djedovic kalio, to je nidje veze, nek se kali u Spaniji, reprezentacija ne sluzi za kaljenje igraca, tu se dovede vec provjereni igraci.
Kad u jednom Feneru ne igra sporednu ulogu, zasto bi ovdje...
Pod 1 Mirza Teletovic, trenutno najbolji igrac kojeg BiH ima, i sigurno narednih 10 godina nece imati.
Pa naravno da covjek nece da igra. Momak koji bi trebao da ima status vodje tima, njemu Memso dadne 5-10 minuta po utakmici, aloooo ba.
Momak cim je zaigrao za BiH, automatski je izgubio klub, tj otjeran je, jer je prksio velikoj Srbiji, i da mi mu se zahvalio Menso kloc, umjesto njega dovede Bremera. Eto mu sad Bremera, nek mu igra....
Sto se tiche Ikonica,ko je iole upucen u kosarku u nasoj drzavi, zna da je Menso mislio uzeti pare preko njega kad ga je mislio u Siriju dovesti, na sto ovaj nije dao ni pricati, i tu je u potpunosti u pravu.
Ma bolan ne bio, Mrsicu da je i 50 godina, covjek je zadnje 2 sezone u top formi,i davati njemu sporednu ulogu da bi se Djedovic kalio, to je nidje veze, nek se kali u Spaniji, reprezentacija ne sluzi za kaljenje igraca, tu se dovede vec provjereni igraci.
- lolo d pitar
- Kontakt:
pod 1,ti ocito ne gledas utakmice reprezentacije,jer bi ocito znao da je teletovic najbolji igrac,da ima mozda i najvecu minutazu,a to 5-10 minuta,lupas,jer i menso prati kosarku,momak igra u prvoj petorci keramike,nema razloga da isto ne bude i kod nas u repki,aloooo baneko_iz_mase je napisao/la:kazes pod 1,2, 7 su picke
Momak cim je zaigrao za BiH, automatski je izgubio klub, tj otjeran je, jer je naprksio velikoj Srbiji, i da mi mu se zahvalio Menso kloc, umjesto njega dovede Bremera.
p0d 2,svaka cast sasi,dosao je kod nas,pametan momak ocdigledno,nece kod cetnika,ali je opet picka,izmislja razloge,nece da dodje,razlog pomenuh gore
pod 3,ikona je prije igrao kod mense,nema razloga da ga sad odbije
mrsic je u top formi,a koliko on miuta ima u feneru?,toliko bi imao i u repki,ali on nece,**** mi se za mrsica
i naravno da su picke,u najvecoj nevolji junaci se poznaju
@lolo nisi u pravu
Ikonić i Teletović vjerovatno i ne igraju isključivo zbog Mensura i njegovog odnosa prema istima.Vjerovatno bi i Hukić bio tu da je drugi selektor.Znamo vrlo dobro da je Đedović još sa 15 godina igrao ispred Ikonića u klubu a u reprezentaciji je također redovno bio u drugom planu tako da me ne čudi njegovo odbijanje poziva.Što se tiče Teletovića on je ulazio sa klupe kod Mensura.
Mršić nije ni pozvan iako je trebao igrati još do ovih kvalifikacija i tek onda od slijedećih dati veliku minutažu Đedoviću i Gordiću.Barem to je nekako logično pošto je Đedović tek ove sezone imao ozbiljniju minutažu u nekom klubu.
Sa Mršić-em i boljim selektorom mi sad nebi ni igrali dodatne kvalifikacije već bi bili plasirani pošto je grupa sa oslabljenim Izraelom i novoformiranom VB bila savršena prilika za prolaz.
Od ovog sada nema ništa i pitanje je da li ćemo proći i grupu kamoli igrati sa Francuskom ili Italijom gdje su nam šanse gotovo nikakve.
Ikonić i Teletović vjerovatno i ne igraju isključivo zbog Mensura i njegovog odnosa prema istima.Vjerovatno bi i Hukić bio tu da je drugi selektor.Znamo vrlo dobro da je Đedović još sa 15 godina igrao ispred Ikonića u klubu a u reprezentaciji je također redovno bio u drugom planu tako da me ne čudi njegovo odbijanje poziva.Što se tiče Teletovića on je ulazio sa klupe kod Mensura.
Mršić nije ni pozvan iako je trebao igrati još do ovih kvalifikacija i tek onda od slijedećih dati veliku minutažu Đedoviću i Gordiću.Barem to je nekako logično pošto je Đedović tek ove sezone imao ozbiljniju minutažu u nekom klubu.
Sa Mršić-em i boljim selektorom mi sad nebi ni igrali dodatne kvalifikacije već bi bili plasirani pošto je grupa sa oslabljenim Izraelom i novoformiranom VB bila savršena prilika za prolaz.
Od ovog sada nema ništa i pitanje je da li ćemo proći i grupu kamoli igrati sa Francuskom ili Italijom gdje su nam šanse gotovo nikakve.
Zadnja izmjena: blazz, dana/u 30 jul 2009, 15:15, ukupno mijenjano 1 put.
- neko_iz_mase
- Kontakt:
lolo d pitar je napisao/la: pod 1,ti ocito ne gledas utakmice reprezentacije,jer bi ocito znao da je teletovic najbolji igrac,da ima mozda i najvecu minutazu,a to 5-10 minuta,lupas,jer i menso prati kosarku,momak igra u prvoj petorci keramike,nema razloga da isto ne bude i kod nas u repki,aloooo ba
p0d 2,svaka cast sasi,dosao je kod nas,pametan momak ocdigledno,nece kod cetnika,ali je opet picka,izmislja razloge,nece da dodje,razlog pomenuh gore
mrsic je u top formi,a koliko on miuta ima u feneru?,toliko bi imao i u repki,ali on nece,**** mi se za mrsica
1.kao prvo, ovdje ti se moram nasmijati na ono sto si napisao gore.
Daj mi jednu utakmicu u reprezentaciji gdje je mirza odigrao 30 min. Jel mislis da momak nije sposoban za to ?
Ocito se Mensin sindrom zahvatio.
Pogledaj malo koliko je igrao protiv Izraela, u prelomnim utakmicama, kada je bilo biti ili ne biti.
Covjek je imao toliki pritisak iz TAU-a, gdje su mu govorili zasto da te pustamo na utakmice, kada skoro pa i ne igras, i ako vec tamo neces igrati, nama si ovdje potrebniji.
2. Sasa ne izmislja razloge, covjek je maltene izgubio karijeru zbog igranja u BiH, i kada ti kaze jedan veliki strateg kao Menso kloc, da mu je Bremer potrebniji, i da ne racuna na njega, dal bi ti kao covjek koji ima imalo principa zaigrao ponovo...
3. Ikona je igrao kod Mense, igrao bi kod svakog trenera vjeruj mi,igra jer tu hljeb zaradjuje,a razlog sam ti gore vec naveo. SIRIJA. drzava u kojoj igraju otpatci europske kosarke.
4. Bola ne bio, Mrsic je 2008 bio kapiten Fenerbahcea, toliko o tome koliko je igrao i kakvu je ulogu imao u timu.
Pod 5 ovdje je ocito ko je neinformisan o dogadjanju u reprezentaciji, i ko ne prati
- lolo d pitar
- Kontakt:
pod 1,i ja cu se nasmijati na tvoje neznanje,vezano za mirzu,i njegovu minutazu u repkineko_iz_mase je napisao/la:lolo d pitar je napisao/la: pod 1,ti ocito ne gledas utakmice reprezentacije,jer bi ocito znao da je teletovic najbolji igrac,da ima mozda i najvecu minutazu,a to 5-10 minuta,lupas,jer i menso prati kosarku,momak igra u prvoj petorci keramike,nema razloga da isto ne bude i kod nas u repki,aloooo ba
1.kao prvo, ovdje ti se moram nasmijati na ono sto si napisao gore.
Daj mi jednu utakmicu u reprezentaciji gdje je mirza odigrao 30 min. Jel mislis da momak nije sposoban za to ?
Ocito se Mensin sindrom zahvatio.
Pogledaj malo koliko je igrao protiv Izraela, u prelomnim utakmicama, kada je bilo biti ili ne biti.
Covjek je imao toliki pritisak iz TAU-a, gdje su mu govorili zasto da te pustamo na utakmice, kada skoro pa i ne igras, i ako vec tamo neces igrati, nama si ovdje potrebniji.
2. Sasa ne izmislja razloge, covjek je maltene izgubio karijeru zbog igranja u BiH, i kada ti kaze jedan veliki strateg kao Menso kloc, da mu je Bremer potrebniji, i da ne racuna na njega, dal bi ti kao covjek koji ima imalo principa zaigrao ponovo...
3. Ikona je igrao kod Mense, igrao bi kod svakog trenera vjeruj mi,igra jer tu hljeb zaradjuje,a razlog sam ti gore vec naveo. SIRIJA. drzava u kojoj igraju otpatci europske kosarke.
4. Bola ne bio, Mrsic je 2008 bio kapiten Fenerbahcea, toliko o tome koliko je igrao i kakvu je ulogu imao u timu.
Pod 5 ovdje je ocito ko je neinformisan o dogadjanju u reprezentaciji, i ko ne prati
pod 2,nije mogao izgubiti karijeru,kad je posije bosne otisao u spaniju negdje,jel to gubljenje karijere?
pod 3,redoslijed dogadjanja, prvo hoce menso njega da posalje u siriju,onda ikona igra u repki,i sad nece,znaci ti sto pricas nema veze,ikona,da je ljut zbog toga bio,nikad ni ne bi bio u repki,bar ne kod mense
pod 4 i bukva je bio kapiten bosne pa nije ni minute igrao,bavcic je kapitenm bio pa nije bio medju boljima,ove godine,istzi slucaj sa ikonom
sto ce reci da ako si kapiten ne mora znaciti da si najbolji,ili medju boljim igracima
mrsicu u feneru igra 10.15 minuta najvise,pratio sam ga,a iako igra,igra odlicno
ja nisam spominjao njegove kvalitete,nego minutazu,jer onnije bio zadovoljan sa 10-15 minuta u repki,a ite ima u feneru
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Sto ne volim nikako kad neko otvori google, pa se pravi da je pokupio svu pamet svijeta.lolo d pitar je napisao/la:[
sto ce reci da ako si kapiten ne mora znaciti da si najbolji,ili medju boljim igracima
mrsicu u feneru igra 10.15 minuta najvise,pratio sam ga,a iako igra,igra odlicno
ja nisam spominjao njegove kvalitete,nego minutazu,jer onnije bio zadovoljan sa 10-15 minuta u repki,a ite ima u feneru
Ne mora znaciti da si najbolji ako si kapiten, ali MORA znaciti da trener i igraci u tebe imaju najvise povjerenja, sto je susta suprotnost od onoga sto se njemu davalo u reprezentaciji.
Pod 1 mi naravno nisi argumentovao, jer i ne mozes. Mirza nije nijednu odigrao u reprezenaciji u skladu sa njegovim mogucnostima. Najveca minutaza mu je bila 24 minute.
Za Sashu, otisao je u Menorcu, klub u kojem je imao mjesecnu platu 2000 eura, i zivio je u 40 kvadrata sa 3 cimera ,samo da bi covjek prezivio dok nije presao AEK
Za Ikonu ti necu vishe da pishem, jer vidim da neces da citas.
I ako ti u slijedecem postu bude svrha da imas samo jedan vishe na forumu, a ne napises nesto argumentovano, bolje da ga i ne pishes.
- lolo d pitar
- Kontakt:
e sto si ti bezobrazan i nedokazan,to moje oci vidjele nisuneko_iz_mase je napisao/la:Sto ne volim nikako kad neko otvori google, pa se pravi da je pokupio svu pamet svijeta.lolo d pitar je napisao/la:[
Ne mora znaciti da si najbolji ako si kapiten, ali MORA znaciti da trener i igraci u tebe imaju najvise povjerenja, sto je susta suprotnost od onoga sto se njemu davalo u reprezentaciji.
Pod 1 mi naravno nisi argumentovao, jer i ne mozes. Mirza nije nijednu odigrao u reprezenaciji u skladu sa njegovim mogucnostima. Najveca minutaza mu je bila 24 minute.
Za Sashu, otisao je u Menorcu, klub u kojem je imao mjesecnu platu 2000 eura, i zivio je u 40 kvadrata sa 3 cimera ,samo da bi covjek prezivio dok nije presao AEK
Za Ikonu ti necu vishe da pishem, jer vidim da neces da citas.
I ako ti u slijedecem postu bude svrha da imas samo jedan vishe na forumu, a ne napises nesto argumentovano, bolje da ga i ne pishes.
sta sam to majkemi guglao,pa pokupio pamet svijeta
ti ocigledno mene ne shvatas,mrsic bi bio kapiten repke sigurno,ali bi igrao 15 minuta,a on je htio vise,to je poenta oko damira mrsica,sve e to super,on je igracina,momcina,dobricina,mudrac,ali nije htio prihvatiti minutazu koju ima i u feneru
pod 1,nisam ti argumentovao,jer nisam guglao,a da sam guglao,nasao bi ti sigurno,a sad mi ne pada napamet to traziti,jer i akd bi nasao,ti bi opet nasao neki treci razlog,a ako imas zelju,andji mito gdje je on igrao 5-10 minta,to je smijesno,apsurdno
pod 2,dobro si izmislio te podatke,da nisi mozda isao na google,kao da si pokupio svu pamet svijeta covjece,koji broj paika nosi vvasiljevic
za ikonu nemoj da pises,jer si se dovoljno provalio,i svaka sljedeca rijec o njemu,bice tvoj blam
i oept cu da se nasmijem za ovu svrhu za jedan vise
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Kao i sto sam ocekivao.... samo jedan post vishe.
- lolo d pitar
- Kontakt:
hahahahahhaha,ma bravo,ne mozes se ti ba sa mnom rasporavljati,nemam ja 10 godina,i sam si skontao da nisi upravu,i sad se kao izvlacis,jedan post vise,stvarno jadnoneko_iz_mase je napisao/la:Kao i sto sam ocekivao.... samo jedan post vishe.
nego samo mi reci sta sam to guglao,pa sam pokupio svu pamet svijeta?
ova rasprava ode u nedogled, lolo covjek ti je fino napisao, menso favorizira neke igrace i to je tako vazda bilo, zbog toga je otislo milion igraca iz repke, ne trebamo ih nabrajati, mirzu je ubijo u pojam, dok kenu i bavketa voli ko svoju djecu, znamo svi za incident sa sasom to nije potrebno pricati,
ne znam ovo za siriju ali poznavajuci mensu cini mi se moguce za ikonu, i nek ga je ****, ova repka svakako nije repka nase drzave, nego privatna prcija i putujuci cirkus i sada je poceo svoju turneju ljeto 2009, temelje ove repke je svakako udario Neno Markovic, covjek koji je pokusao ispraviti krive drine i kojem nisu dali da radi.
ne znam ovo za siriju ali poznavajuci mensu cini mi se moguce za ikonu, i nek ga je ****, ova repka svakako nije repka nase drzave, nego privatna prcija i putujuci cirkus i sada je poceo svoju turneju ljeto 2009, temelje ove repke je svakako udario Neno Markovic, covjek koji je pokusao ispraviti krive drine i kojem nisu dali da radi.
Cuva Bog Zelju svog!
- 23 KING JAMES
- Kontakt:
mirzza slažem se s tobommirzza je napisao/la:ova rasprava ode u nedogled, lolo covjek ti je fino napisao, menso favorizira neke igrace i to je tako vazda bilo, zbog toga je otislo milion igraca iz repke, ne trebamo ih nabrajati, mirzu je ubijo u pojam, dok kenu i bavketa voli ko svoju djecu, znamo svi za incident sa sasom to nije potrebno pricati,
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o
- storm_raider
- Kontakt:
Sto se tice Bajramovicevog odnosa s igracima to znaju i ptice na grani. Mensur je jednostavno previse arogantan. Misli da zna mnogo o kosarci(u to ne ulazim), ali automatski time smatra da je dobar trener. Dobar trener prvo mora biti psiholog, pa tek onda ostalo.
Sport je lijek za tijelo i duh.
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Ja se s tobom ne mogu raspravljat. LOL
Ja se s tobom uopste ne raspravljam, ja hocu tebi da otvorim oci ovdje, jer neces da vidis situaciju u reprezentaciji, da vidis ovaj razdor koji Menso uvodi.
Ja sam tebi sve argumentovao, a ne vidim da si ti ista napisao da mene uvjeris u suprotno.
Utakmica BiH izrael. Mogu ti je poslati komplet.
Deru nas Izraelci prvu cetvrtinu, ubishe nas. U drugoj cetrvtini ubacuje Mirzu, koji im 5 napada za redom daje koseve, koji ih jednostavno dere ko seljak opanke, i taman kad smo usli u egal, Menso kloc poziva na klupu Mirzu i ne ubacuje ga do zadnje 2 minute utakmice......
Nije niko rekao da imas 10 godina, ali ako imas vishe, razmisljaj malo tom glavom, nemoj da ti sluzi samo za shisanje.
Mirzza druze, nazalost ali tako je sve kako si i napisao.
Ja se s tobom uopste ne raspravljam, ja hocu tebi da otvorim oci ovdje, jer neces da vidis situaciju u reprezentaciji, da vidis ovaj razdor koji Menso uvodi.
Ja sam tebi sve argumentovao, a ne vidim da si ti ista napisao da mene uvjeris u suprotno.
Utakmica BiH izrael. Mogu ti je poslati komplet.
Deru nas Izraelci prvu cetvrtinu, ubishe nas. U drugoj cetrvtini ubacuje Mirzu, koji im 5 napada za redom daje koseve, koji ih jednostavno dere ko seljak opanke, i taman kad smo usli u egal, Menso kloc poziva na klupu Mirzu i ne ubacuje ga do zadnje 2 minute utakmice......
Nije niko rekao da imas 10 godina, ali ako imas vishe, razmisljaj malo tom glavom, nemoj da ti sluzi samo za shisanje.
Mirzza druze, nazalost ali tako je sve kako si i napisao.
Zadnja izmjena: neko_iz_mase, dana/u 30 jul 2009, 16:04, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919, Maverick, Muumii i 8 gostiju.