Prva liga FBiH - 2018/19

Moderator/ica: GracanicaAA

harden
Kontakt:

Re: Prva liga FBiH - 2018/19

Post Postao/la harden » 29 okt 2018, 14:07

ASD je napisao/la: Veze nemas, Bosna je davno skrenula s puta.

Najpostenije 3 ekipe lige su Velez, Jedinstvo i Zvijezda.
Ko je ovaj, jucer napravio racun i vec insajderske baca?

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

alensa33
Kontakt:

Post Postao/la alensa33 » 29 okt 2018, 14:12

ASD je napisao/la:
alensa33 je napisao/la:Pricam o trenutnoj Bosni, u stvari upravi koja je nedavno dala ostavke.

A Zvijezda ti ubi sa poštenjem, nek ti Piska napiše šta ste sve trgovali...
Jedino vam se prošle sezone potrefilo da ne možete s parama ni blizu Sisoja i Olimpica.
Kazem ti, veze nemas, ta uprava koja je nedavno dala ostavke je dosla u klub zato sto se smijenila prosla uprava zbog postenja.
Pitaj navijace Bosne na forumu, ako meni ne vjerujes, ustvari, ne mozes ih ni pitati, razbjezali su se kad je ta uprava koju hvalis preuzela klub.
Ali kako bi ti to znao kad ne pratis ligu.

Ne hvalim, nego konstatujem da su bili pošteni (nisu davali pare sudijama, nisu dogovarali 3 za 3, nisu ulazili u tudje igrace, nisu prodavali ni kupovali utakmice), al zato im je malo falilo da ispadnu prošle godine (samo da je Buco otišao par kola ranije) a ove imaju pregršt bodova :).

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 29 okt 2018, 15:04

alensa33 je napisao/la:Pricam o trenutnoj Bosni, u stvari upravi koja je nedavno dala ostavke.

Jedino vam se prošle sezone potrefilo da ne možete s parama ni blizu Sisoja i Olimpica.
Kad vec pricas o Zvijezdi i Piski, pitaj ga sa kolikim budzetom je Zvijezda sklopila ekipu ove i prosle sezone i opet u vrhu. Kad pricas o parama onda nas izbaci iz tih prica.

Zvijezda nema mrlje osim onih tekmi sa Travnikom i Iskrom, i vjerovatno jos neke s tim da nismo prodali, nego su nas prodali. Trener, neki igraci i par ljudi iz uprave koji vise i nisu tu
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 29 okt 2018, 15:06

ASD je napisao/la:
alensa33 je napisao/la:
ASD je napisao/la:Treba kod nas uvesti da neki igrac bude nagradjen kad prijavi neku nepravilnost.
Evo recimo neki klub kaze igracu moras pustiti gol, on kada bi to prijavio zavrsio bi svoju karijeru.
Onaj golman Slavena je suspendovan od kluba jer nije pristao na nepravilnosti.
Znaci, sistem takav da moras biti korumpiran ili slijedi kazna.

Problem ove lige najveci je sto imamo 3x vise korumpiranih klubova nego postenih.
Kada bi se skratila liga i kada bi manje bilo ovih korumpiranih onda bi bilo teze namjestati.
Od poštenih imaš samo Bosnu iz Visokog.
Plus Jedinstvo iz Bihaca al oni brate nemaju nikakvog razloga da budu nepošteni :lol:
Veze nemas, Bosna je davno skrenula s puta.

Najpostenije 3 ekipe lige su Velez, Jedinstvo i Zvijezda.
Kad Jedinstvo postade pojam poštene ekipe?! Pa ljudi godinama ostaju u ligi zahvaljujući muljaži i namještanju. Pa i ona dobra sezona im je bila namještena samo ih Sisoje zezno, kupovo još više! Oni se sami hvale tim stvarima, izgleda da si komšija zaboravio na to ;)

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 29 okt 2018, 15:21

Ove godine raskrstili s tim stvarima nakon sto su nasli investitora.
Slaven je ove godine nagori, em igraju 3 za 3, em varaju zakon s mladim igracima, em imaju najgori teren u ligi pa sve bodove sto su osvojili to je bilo kuci.

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 29 okt 2018, 15:25

Slaven i ne može bolje. Sastavili ekipu od vaših i naših bivših igrača a da su baš valjali ne bi obje ekipe ispale!

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 29 okt 2018, 15:25

SMR187 je napisao/la:

Kad vec pricas o Zvijezdi i Piski, pitaj ga sa kolikim budzetom je Zvijezda sklopila ekipu ove i prosle sezone i opet u vrhu. Kad pricas o parama onda nas izbaci iz tih prica.

Zvijezda nema mrlje osim onih tekmi sa Travnikom i Iskrom, i vjerovatno jos neke s tim da nismo prodali, nego su nas prodali. Trener, neki igraci i par ljudi iz uprave koji vise i nisu tu
Ma Zvijezda je super po tom pitanju.
Cisto sumnjam da su se uzimale neke pare na prodaji jer je Iskra bila totalno bez para u tom momentu.
Vi nikad niste ni prodavali utakmice, mozda nekad prije nesto sezona igrali 3 za 3 s prijateljskim klubovima ali biznis nikad.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 29 okt 2018, 15:28

studeni je napisao/la:Slaven i ne može bolje. Sastavili ekipu od vaših i naših bivših igrača a da su baš valjali ne bi obje ekipe ispale!
Tako nekako, nece se oni nesto zadrzati ovdje, ne moze ovako vjecno, eto njih uskoro u drugu ligu federacije i to ponovo na duze staze

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 29 okt 2018, 17:24

Ovo je ako se sjecate @nepostenaliga. Frajer koji se u sve kleo da ce velez pustit travniku, jer je sve dogovoreno sve je on vidio koliko para,usluga za uslugu i kad ih mlatnusmo nestade misteriozno s foruma. Evo brata opet s insajderskim. Kaze Bosna Visoko, posteni jer su zadnji jel

Babinho
Kontakt:

Post Postao/la Babinho » 29 okt 2018, 17:46

SMR187 je napisao/la:

A vidi vidi smr187 druže sto se i ti pravdaš sad kad ti neko dirne klub, a pitao si se neki dan zašto Veležovci pisu ovdje toliko, pa ovo sto ovaj lik je napisao za Velež, Zvijezdu sad se odavno piše o Velezu, šire se neistine po portalima kako mešetari guraju Velež, a nigdje nikakvi dokaza i onda se pitaš zašto su se Veležovi navijači digli toliko i pisu ovdje... na ovom forumu sam iskusio da svak može pisat sta hoće, izgleda ima puno likova koji su bez posla, nemaju u sta vrijeme svoje koristiti pa iz dosade stvaraju razne tekstove o namjestanjima. Alensa33 može pisat do milje volje ali dok ne izbaci neke konkretne dokaze Ave pda u vodu, a mislim da rezultati i igra na terenu su dovoljni dokazi kad je Velež u pitanju za njegove navode. Takodje vjerujem sa i Tosk i Zvijezda i Jedinstvo igraju normala i pošteno.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 29 okt 2018, 18:03

drakensang je napisao/la:Ovo je ako se sjecate @nepostenaliga. Frajer koji se u sve kleo da ce velez pustit travniku, jer je sve dogovoreno sve je on vidio koliko para,usluga za uslugu i kad ih mlatnusmo nestade misteriozno s foruma. Evo brata opet s insajderskim. Kaze Bosna Visoko, posteni jer su zadnji jel
Evo ga :mrgreen: poslje ove utakmice pobjegao i nije se vracao vise. Insajder iz bjelimica :lol: :lol:
nepostenaliga je napisao/la:Ibro da nije dobio Orašje, sto posto bi letio, sve je bilo spremno. Dogovor je sada da se pusti Travniku, pa ga ovu utakmicu sigurno neće dirati.
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 29 okt 2018, 18:30

Babinho je napisao/la:
SMR187 je napisao/la:

A vidi vidi smr187 druže sto se i ti pravdaš sad kad ti neko dirne klub, a pitao si se neki dan zašto Veležovci pisu ovdje toliko, pa ovo sto ovaj lik je napisao za Velež, Zvijezdu sad se odavno piše o Velezu, šire se neistine po portalima kako mešetari guraju Velež, a nigdje nikakvi dokaza i onda se pitaš zašto su se Veležovi navijači digli toliko i pisu ovdje... na ovom forumu sam iskusio da svak može pisat sta hoće, izgleda ima puno likova koji su bez posla, nemaju u sta vrijeme svoje koristiti pa iz dosade stvaraju razne tekstove o namjestanjima. Alensa33 može pisat do milje volje ali dok ne izbaci neke konkretne dokaze Ave pda u vodu, a mislim da rezultati i igra na terenu su dovoljni dokazi kad je Velež u pitanju za njegove navode. Takodje vjerujem sa i Tosk i Zvijezda i Jedinstvo igraju normala i pošteno.
Ja nekad imam osjecaj kao da pisem spanski majke mi.. Posto si vec drugi ili treci koji mi pise istu stvar :D

Drug vrati se na moj post, taj na koji ciljas. Nisam rekao da me nervira sto pisete ovdje, nego me nervira kad se neko kurci i bespotrebno proziva druge. Sto bi mi smetalo ako ti neko prozove klub za nesto, da ti to opravdas ako znas da nije tako? Isto to i ja radim

Ja sam samo rekao da me nervira sto se izdizete kao da ste bogovi medju nama mravima, kad znamo da nije tako.
Nekad je bilo, ali sad ste samo najbolji, i zasluzeno prvoplasirani tim Prve federalne lige. I to je to.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 29 okt 2018, 18:37

@smr187
Vjeruj mi druze da i meni vecina "nasih" forumasa ide na qurac sa ovim nekim glupim djecijim forama, da imam ulogu moderatora prvo bih poslao ovih nasih 4-5 na hladjenje pa onda mancinija haha :))))))
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 29 okt 2018, 18:57

Ma **** to prozivanje. Mene lično boli **** za Olimpik. Mi imamo svoju računicu, sredili smo ekipu, mogu samo ostalima da poželim da krenu ovim putem, da sve bude transparentno i da svi dižemo ovu igru u našoj državi na neki veći nivo.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 29 okt 2018, 19:03

Uživajte:
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 29 okt 2018, 19:12

Čist penal nije sviran Veležu.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 29 okt 2018, 19:47

harden je napisao/la:Čist penal nije sviran Veležu.
Jesi ono ti u Mostaru trenutno?? Dodji bola nekad na utakmicu, ne ujedamo mi. :thumbup:

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 29 okt 2018, 19:58

zizu1991 je napisao/la:
harden je napisao/la:Čist penal nije sviran Veležu.
Jesi ono ti u Mostaru trenutno?? Dodji bola nekad na utakmicu, ne ujedamo mi. :thumbup:
Jesam, kontao sam al' nemam prevoz, a i često sam subotom na faksu pa mi se ne da smoren ići. :mrgreen:

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 29 okt 2018, 20:07

harden je napisao/la:Jesam, kontao sam al' nemam prevoz, a i često sam subotom na faksu pa mi se ne da smoren ići. :mrgreen:
Ma dobro, pošteno. Ta nije Jedinstvo u pitanju da stopiraš.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 29 okt 2018, 20:08

zizu1991 je napisao/la:
harden je napisao/la:Jesam, kontao sam al' nemam prevoz, a i često sam subotom na faksu pa mi se ne da smoren ići. :mrgreen:
Ma dobro, pošteno. Ta nije Jedinstvo u pitanju da stopiraš.
Za svoj klub bih i pješice išao, to nije problem. :lol:

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.