Gradski rivalitet je prisutan u svakoj diskusiji odkad znam za sebe..od biranja boje auta,carapa ili drugih banalnih(za druge) stvari....mi izrazavamo nasa misljenja bas o toj temi ali sa licnog aspekta, buduci da smo na sportskom forumu(duplo) logicno je da smo navijacki obojeni, da je ovo forum zaljubljenika u bakrene cesme, i ja bi prvi rekao smirite dozivljaj...Unofficialpage je napisao/la:Nije poenta koje odakle, u kontekstu repke nije bitno za koji klub igra određeni igrač. Uredu je pohvala, ali provokacije što je Željo dao 2 a Sarajevo 1 (možete i obrnuti broj, nebitno) igrača sinoć nije im mjesto na ovom pdf-u. Bitno je može li on šta dati repci ili ne.DenchiNL je napisao/la:Opet ti kazem, cudno ti da sarajlije pisu na sarajevskom portalu o igracima koji su sinoc igrali za repku iz sarajevskih klubova....mislim apsurd te recenice je suvisan...
Ako neko iz krajine igra u repci jel mislis da ga na krajinskom forumu kad ga hvale je li to cudno a neko "protestuje" i koliko mislis da je ovima stalo sto neko protestuje? Necu ti rec da ti je prica glupa to ti nikad ne bi reko....
A napisati ono sto si ti napisao je samo odlika tebe i krij se iza te Mod znacke, stavise pokrij se skroz po glavi...