Eurobasket 2017
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Eurobasket 2017
Najjaci par Evrope na 1 i 2. Steta sto Dragon nije mladji par godina ili sto nema prvenstva 2019. Mogu i ove godine do medalje svakako.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Bravo za Slovence, meni su licno najdraza reprezentacija na prvenstvu. Kako je lijepo vidjeti bratski odnos izmedju dvije najvece zvijezde u ekipi, Doncica i Dragica. Kod nas svako svoj ego ima i svako po svome gura. Dok zadovoljis trenera, pa Mirzu, pa Juku, pa sad i Musu, nikad tu prave hemije nece biti. Ja se jos nadam da ce se njih trojica bar jednom okupiti pod Duletovon palicom, mada su realno male sanse za to.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Kawhi je napisao/la:Najjaci par Evrope na 1 i 2. Steta sto Dragon nije mladji par godina ili sto nema prvenstva 2019. Mogu i ove godine do medalje svakako.
malo si pretjerao

Jel neko gledao Gruzijce, sta im bi pa izgubise od Ukrajine 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
za najjaci par na 1 i 2 ili za medalju?lumani je napisao/la:Kawhi je napisao/la:Najjaci par Evrope na 1 i 2. Steta sto Dragon nije mladji par godina ili sto nema prvenstva 2019. Mogu i ove godine do medalje svakako.
malo si pretjerao
- JohnCleese
- Kontakt:
Bravo za Kokoskova i Sloveniju.
Sad slijedi cas kosarke za Messinu i zabare. Ocekujem double-double Mantasa i Jonasa za sigurnu pobjedu
Sad slijedi cas kosarke za Messinu i zabare. Ocekujem double-double Mantasa i Jonasa za sigurnu pobjedu

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Link za italiju?
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
@filip,
nisu ni Nando/Parker i Evan losi..Rubio i Llull..Srbi su uvijek dobro pokriveni na toj poz..
a sto se tice medalje,zasto da ne..
nisu ni Nando/Parker i Evan losi..Rubio i Llull..Srbi su uvijek dobro pokriveni na toj poz..
lumani je napisao/la:@filip,
da,jedan od tri najbolja bekovska para u evorpi su sigurno
Nas sudija sudi na ovoj tekmi.
15.10.2013.
Dragic je vise bolji od Parkera nego sto je Luka losiji od Nanda. Isto i za Milosa i Bogdana. Rubia i Llulla sam zaboravio.lumani je napisao/la:@filip,
Fazon je sto se kod njih zna ko je ko. Dragic je prvi igrac i to zna cijela ekipa pa i Luka. Kod nas bi Musa i Juka da budu ispred Mirze sto ne moze.kobe24 je napisao/la:Bravo za Slovence, meni su licno najdraza reprezentacija na prvenstvu. Kako je lijepo vidjeti bratski odnos izmedju dvije najvece zvijezde u ekipi, Doncica i Dragica. Kod nas svako svoj ego ima i svako po svome gura. Dok zadovoljis trenera, pa Mirzu, pa Juku, pa sad i Musu, nikad tu prave hemije nece biti. Ja se jos nadam da ce se njih trojica bar jednom okupiti pod Duletovon palicom, mada su realno male sanse za to.
Evo i Italija konacno licina nesto jer su konacno shvatili ko je ko. Belineli je broj jedan, Datome dva i Melli tri. Da je Galo tu vjerovatno bi imali problema ko i prije sto se tice toga.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Janezi dobri boga mi, Dragić očigledno želi u stilu da završi reprezentativne nastupe
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Svaka cast SK. Najbolje utakmice danas ne prenose.
Edit: link za italiju?
Zadnja izmjena: BernardBarnjak, dana/u 03 sep 2017, 17:50, ukupno mijenjano 1 put.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Musa i Mirza odigrali par utakmica i Mirza naravno bio ispred 17-godisnjaka i niko nije imao problem s tim.Kawhi je napisao/la: Fazon je sto se kod njih zna ko je ko. Dragic je prvi igrac i to zna cijela ekipa pa i Luka. Kod nas bi Musa i Juka da budu ispred Mirze sto ne moze.
Evo i Italija konacno licina nesto jer su konacno shvatili ko je ko. Belineli je broj jedan, Datome dva i Melli tri. Da je Galo tu vjerovatno bi imali problema ko i prije sto se tice toga.
Juka je mozda bio ispred al i to je zasluzeno, jer je bio pet puta bolji igrac od Mirze prosle godine koji se propisno osramotio s obzirom u kakvom stanju je dosao igrati utakmice.
Igrali losu odbranu u prvom poluvremenu, a Ukrajinci usput pogodili par ludih suteva... poslije se u drugom nisu uspijevali vratiti. Podcijenili protivnika ocigledo.Kaunas je napisao/la:Jel neko gledao Gruzijce, sta im bi pa izgubise od Ukrajine
Nije ni Galo njima toliki problem, koliko one dvije ojebine Bargnani i Gentile. S njima u ekipi bi i Jordan prop'o.Kawhi je napisao/la: Evo i Italija konacno licina nesto jer su konacno shvatili ko je ko. Belineli je broj jedan, Datome dva i Melli tri. Da je Galo tu vjerovatno bi imali problema ko i prije sto se tice toga.
- JohnCleese
- Kontakt:
http://live.robinwidget.org/streamvideo ... 47227.htmlBernardBarnjak je napisao/la:Svaka cast SK. Najbolje utakmice danas ne prenose.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
BernardBarnjak je napisao/la:Svaka cast SK. Najbolje utakmice danas ne prenose.
prenosi sportklub 1 hrvatska
Ja nna sk1 gledam italija litvanija
I oni milion nekih signala haha
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
I oni milion nekih signala haha
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
Imas na hrvatskom SK.BernardBarnjak je napisao/la:Svaka cast SK. Najbolje utakmice danas ne prenose.
http://videostream.dn.ua/videopage/vide ... cation=ufi
Ima i ovdje, samo nadji sa strane utakmicu.
Bas tako. Kod nas bi Juka da bude iznad Mirze, a Musa bi da se nadmece s Jukom i da nekako pokupi svu popularnost te nove generacije, tj. da on bude prvo ime. S takvim njihovim stavovima, tesko cemo kad imati sve njih na okupu.Kawhi je napisao/la:Fazon je sto se kod njih zna ko je ko. Dragic je prvi igrac i to zna cijela ekipa pa i Luka. Kod nas bi Musa i Juka da budu ispred Mirze sto ne moze.kobe24 je napisao/la:Bravo za Slovence, meni su licno najdraza reprezentacija na prvenstvu. Kako je lijepo vidjeti bratski odnos izmedju dvije najvece zvijezde u ekipi, Doncica i Dragica. Kod nas svako svoj ego ima i svako po svome gura. Dok zadovoljis trenera, pa Mirzu, pa Juku, pa sad i Musu, nikad tu prave hemije nece biti. Ja se jos nadam da ce se njih trojica bar jednom okupiti pod Duletovon palicom, mada su realno male sanse za to.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.