Armin Hodžić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Raonffa
Kontakt:

Re: Armin Hodžić

Post Postao/la Raonffa » 03 mar 2016, 19:01

kvalitet je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Na klupi protiv Istre u gostima. Tekma počinje u 18.00h.

Inače zadnje dvije utakmice (računajući i ovu) nije u prvih 11.
Tri puta provjeri informacije prije nego ih plasiraš. U prvoj je postavi, vode 1:0, Pjaca pogodio.
Bio je najavljen na klupi a i pred samu utakmicu sam vidio na rezultatima da je na klupi. Možda se neko povrijedio pa je uletio Ara, helem nejse.

@Goalgetter

Imao je neku povredu ali se oporavio, danas je na klupi.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 06 mar 2016, 15:02

U prvih 11 protiv Slaven Belupa.

nut_shell
Kontakt:

Post Postao/la nut_shell » 06 mar 2016, 16:19

GOL
Rođeni, Rođeni
Kraj Neretve Rođeni

"Mislim na Sea, dakle postojim."

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 06 mar 2016, 17:56

Dobro se snašao :D
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 06 mar 2016, 19:50

a gdje video?

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 06 mar 2016, 21:52

Vazno je da ga je zabio, da je ko drugi, već bi se 15 stranica ispisalo ;)
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 07 mar 2016, 00:19

PipiDugaCarapa je napisao/la:Vazno je da ga je zabio, da je ko drugi, već bi se 15 stranica ispisalo ;)
A da je pogodio ko drugi ne bi ni ti post napisao. Zato ajde molim te prestani s tim, vecina na ovom pdfu gleda podjednako sve reprezentativce osim vas par koji povremeno dodjete i prosipate ovu pricu.
Nad tobom sunce najljepše sja

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 07 mar 2016, 00:53

pinoglavi je napisao/la:
PipiDugaCarapa je napisao/la:Vazno je da ga je zabio, da je ko drugi, već bi se 15 stranica ispisalo ;)
A da je pogodio ko drugi ne bi ni ti post napisao. Zato ajde molim te prestani s tim, vecina na ovom pdfu gleda podjednako sve reprezentativce osim vas par koji povremeno dodjete i prosipate ovu pricu.
Pišem samo najboljima. :kafa:
Zaobiđi pinoglavi, zivota ti.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 07 mar 2016, 07:34

Dokle god budes pisao pacenicke postove necu te zaobilaziti.
Nad tobom sunce najljepše sja

Peace
Kontakt:

Post Postao/la Peace » 07 mar 2016, 09:22

Dzaba trpas kad ces ionako biti ignorisan.... prednost ce imati dokazane beskorisne krampe...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...

edoo3
Kontakt:

Post Postao/la edoo3 » 07 mar 2016, 09:48

Peace je napisao/la:Dzaba trpas kad ces ionako biti ignorisan.... prednost ce imati dokazane beskorisne krampe...

Kao npr.?
#15.10.2013 !!!

#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!

#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.

Peace
Kontakt:

Post Postao/la Peace » 07 mar 2016, 10:07

edoo3 je napisao/la:
Peace je napisao/la:Dzaba trpas kad ces ionako biti ignorisan.... prednost ce imati dokazane beskorisne krampe...

Kao npr.?
Ibisevic...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!

edoo3
Kontakt:

Post Postao/la edoo3 » 07 mar 2016, 10:20

Peace je napisao/la:
edoo3 je napisao/la:

Kao npr.?
Ibisevic...

Da je ovoj reprezentaciji barem jos 5-6 takvih "krampi " sa istim ili barem sličnim učinkom kao što je Vedad. Hodžić će dobiti priliku i treba da je dobije u narednim prijateljskim utakmicama ali trenutno je on nivo ispod Ibisevica.Mesa je gurao Vedada u periodu kada je bio u krizi, isto je učinjeno i sa Medunjaninom.Vedad sad apsolutno zaslužuje poziv i ako izuzmemo Dzeku Kao neprikosnovenog onda je ibisevic tik iza njega, pa tek onda Hodžić, djuric i ostali.
#15.10.2013 !!!

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 07 mar 2016, 10:45

E svašta... :rol:
Nazvati beskorisnom krampom igrača koji na kontu ima 89 golova u Bundesligi ne može onaj ko to posmatra sa sportskog aspekta nego onaj ko ga, iz nekog razloga, očito ne podnosi, tako da ja tu ne vidim objektivnost nego neki lični animozitet. A kad objektivnosti nema, čemu onda raspravljati o nečemu, tako da, @edoo3 ne trudi se... ;)

Peace
Kontakt:

Post Postao/la Peace » 07 mar 2016, 11:01

Da da, imam animozitet prema 2 najgora igraca trenutno u repci Ibisevicu i medunjaninu... normalno ako ne racunamo germaniju... jer oni su ipak dokazani nemaci pojma...
I dokle god se stari parmaci budu gurali, na ustrb mladjih i boljih poput Are, Cimirota, pa i malog Radeta, mi cemo hoblati fotelje i kauce ispred TV kad budu EP i SP; normalno bez nase repke...

I normalno da je Ibisevic gori igrac od Are... frajer ne zna nista fudbala... analfabeta obicna koja osim zavrsnice nema ništa... zato smo mi i sterilna repka sto nam on igra bitnu ulogu u napadu...

edoo3
Kontakt:

Post Postao/la edoo3 » 07 mar 2016, 11:33

Peace je napisao/la:Da da, imam animozitet prema 2 najgora igraca trenutno u repci Ibisevicu i medunjaninu... normalno ako ne racunamo germaniju... jer oni su ipak dokazani nemaci pojma...
I dokle god se stari parmaci budu gurali, na ustrb mladjih i boljih poput Are, Cimirota, pa i malog Radeta, mi cemo hoblati fotelje i kauce ispred TV kad budu EP i SP; normalno bez nase repke...

I normalno da je Ibisevic gori igrac od Are... frajer ne zna nista fudbala... analfabeta obicna koja osim zavrsnice nema ništa... zato smo mi i sterilna repka sto nam on igra bitnu ulogu u napadu...

Dajte nam onda jos takvih loših igrača, samo nek nas odvedu na sp, omoguće baraz za EP....i nek i dalje budu najgori u moru svjetske klase kakvom obilujemo u reprezentaciji.
#15.10.2013 !!!

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 07 mar 2016, 12:07

Nista protiv Vedada pogotovu ne sada kada igra dobro u BL. Ipak treba priznati da i Armin igra odlicno a boga mi je puno raznovrsniji igrac od Vedada. Zabija dosta, izborio prvi sastav i vrlo brzo ce ako ovako nastavi on izguravati ove nase veterane iz prvog tima. To treba da nas veseli a ne da se oko toga prepucavamo. Vedad je uvijek bio pravi sidras, klasicni centarfor i to odlican a Armin je nesto skroz suprotno od toga. Tehnicki jak igrac odlicnog suta. Rafiniran tehnicar koji zna sa loptom. Dobro je da smo dobili i ovakvog igraca.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 07 mar 2016, 12:10

Armin ce svoju sansu sigurno dobiti, ne dobije li je u sljedecim tekmama ovim prijateljskim prvi cu zamjeriti Mesi. On i Cimirot moraju da dobiju visoku minutazu.

A te paljbe na Vedada, okanite se vise.

primasquadra
Kontakt:

Post Postao/la primasquadra » 07 mar 2016, 13:58

http://sportsport.ba/ino_fudbal/hrvatsk ... lda/186739

da je ne znam kakav igrač šta je ovo ? katastrofa...

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 07 mar 2016, 14:05

primasquadra je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/hrvatsk ... lda/186739

da je ne znam kakav igrač šta je ovo ? katastrofa...
Ovo je dokaz da ce biti vrhunski napadac svidjalo ti se ili ne. Meni se osobno ne svidja i stvarno djeluje ruzno. Treba reci i ovo, da je bog dao pa da je Dzekson bio ovakav tko zna gdje bi mu kraj bio. Ne svidjaju mi se napadaci koji igraju za sebe ali su skoro uvijek vrhunski.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, denza, EdinjoBos, kakarut, katalinski, Kaunas, Proximic i 41 gost.