Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Desmond
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Desmond » 02 sep 2013, 23:20

nerkolfc je napisao/la:Ovaj ljetni prijelazni rok i prosli . Razlika ko nebo i zemlja . Mi smo ovako ko navijaci Arsenala cekali Dempseya i na kraju pojeli **** . Ovako je bolje , klub je organizovan , sve se odradilo na vrijeme , ide na bolje definitivno .
Ja sam sjedio molio da ne dođe Dempsey :D. A evo i ovi u Unitedu gube konce.
Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 02 sep 2013, 23:20

gaston je napisao/la:
Otelo je napisao/la:Breaking news:Herrera snubs United couse Liverpool want to sing him
Hoce da mu zapjevaju ? :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen:

Dovede Arsenal Ozila :o :o
Zadnja izmjena: Otelo, dana/u 02 sep 2013, 23:23, ukupno mijenjano 1 put.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 02 sep 2013, 23:23

Moyes radi Brendanove greske od proslog ljeta . Bivse igrace ce dovesti , zakazat ce i pola sezone ce se uigravati :D

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 02 sep 2013, 23:24

OTNYS_YNWA je napisao/la:
1L8F9C2 je napisao/la:Liverpool je uradio odlican posao, ciljano je doveo igrace. Istina nije ispunio zelje svih forumasa koji su u veliki klub gurali razne polovnjake, ali i ovo je dobro.Najvaznije da se i klupa fino popunila.

Iskreno nadam se da ce doci i Turan ima u njemu hljeba.

P.S. Cestitam ŠEFU na odlicnoj taktici protiv Uniteda :!:
Slazem se, posebno mi je drago sto tim nije 'pojacala' buranija kao sto je Bony, Ericsen,..
Upravo pricam o tome, doveli su se igraci koji nam trebaju a ne oni koji se svidjaju forumasima.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 02 sep 2013, 23:27

Ja se sve nadam da će otpustiti Aspasa kao Sarajevo Melunovića.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 02 sep 2013, 23:34

Henderson je napisao/la:Ja se sve nadam da će otpustiti Aspasa kao Sarajevo Melunovića.
Da se moze sad Bony dovesti, vjerujem da bi ŠEF otpustio Aspasa.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 02 sep 2013, 23:36

Hoce, poslusace te kao sto su i ranije radili. Svi tvoji veliki talenti briljiraju u timovima, dok u Liverpoolu imamo nedokazane talente.

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 02 sep 2013, 23:37

Henderson je napisao/la:Ja se sve nadam da će otpustiti Aspasa kao Sarajevo Melunovića.
Sto ti to treba nakon jednog savrsenog pocetka sezone :?
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 02 sep 2013, 23:38

Nisi u pravu.

(ovog ce te se nacitat do tekme sa Slovacima u Zilini).
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 02 sep 2013, 23:40

OTNYS_YNWA je napisao/la:Hoce, poslusace te kao sto su i ranije radili. Svi tvoji veliki talenti briljiraju u timovima, dok u Liverpoolu imamo nedokazane talente.
Kako to misliš gospon Malovčiću? Bony 4 gola za Swansea a Aspas 2 žuta kartona za Liverpool. Eriksen ima isto golova i asistencija za Tottenham koliko i Alberto za Liverpool. :mrgreen:
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 02 sep 2013, 23:45

Jes ali je Eriksen placen troduplo vise od Alberta a kao sto rece imaju isti ucinak :lol:

Nemoj da vas cudi sto ovaj napada Aspasa, on je jedne godine blatio Gerrarda kako je god mogao, a sad mu je dobar i preko istog sebi rejting dize na forumu.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 02 sep 2013, 23:46

Aspas asistenciju koja je Liverpoolu donijela 3 boda, te igrao svaki put kada je Sturidge zabijao. Pisam se na Bonyeva 4 gola kada su na dnu tabele. Prci l' te Prosvjetitelj? :)

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 02 sep 2013, 23:47

Rizo nije u pravu.

Porediti klasicnog napadaca sa igracem kao Aspas koji radi odlicno ono sto se trazi od njega je veoma cudno.

Najzad sto ne spomenes Hendersona kad vec spominjes statistiku Bony 4,2 a Henderson 0,0.

De Allaha ti vise skini nam se svima sa ***** sa svojim statistikama jer ih gledas jednodimenzionalno.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 02 sep 2013, 23:48

Pa sta ocekivati od ogranicenog momka? Ogranicen ko saksija.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 02 sep 2013, 23:51

OTNYS_YNWA je napisao/la:Aspas asistenciju koja je Liverpoolu donijela 3 boda, te igrao svaki put kada je Sturidge zabijao. Pisam se na Bonyeva 4 gola kada su na dnu tabele. Prci l' te Prosvjetitelj? :)
Odlazak jednog igrača iz ekipe najbolje se ocjenjuje po ekipi iz koje je došao. Pogledajmo gdje se Vitesse sada u odnosu na prošlu sezonu a gdje je Celta. Aspas veoma nedostaje Celti. Ne mogu nikako bez njega. :mrgreen:
Ne možeš nikako porediti njih dvojicu još uvijek ali ti se zalijećeš. Bony je imao mnogo manju minutažu i čak nije prošao pripreme sa njima, ali ga to nije spriječilo da pokaže zbog čega je doveden. Doduše, Aspas je imao prekrasnu asistenciju. :mrgreen:
Pa sta ocekivati od ogranicenog momka? Ogranicen ko saksija.
Svaka čast. ;)
Rizo nije u pravu.

Porediti klasicnog napadaca sa igracem kao Aspas koji radi odlicno ono sto se trazi od njega je veoma cudno.

Najzad sto ne spomenes Hendersona kad vec spominjes statistiku Bony 4,2 a Henderson 0,0.

De Allaha ti vise skini nam se svima sa ***** sa svojim statistikama jer ih gledas jednodimenzionalno.
Ja tek došao sa posla, 3 sata nisam bio blizu kompa i pogledaj stranicu iza ko je počeo o kome pričati. Ja nikog nisam spomenuo. Čak ne znam ni šta se dešavalo u ova zadnja 3 sata a imam šta vidjeti na temi.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 02 sep 2013, 23:56

Ja tebe al zbog neke opklade a ne da te provociram a sad si uhvatio pisat glupost i ovo sto sam rekao ovdje ti smijem bez problema reci i uzivo.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 03 sep 2013, 00:01

Meni je samo zao kada vidim sta ispade od onog finog Rize, po meni najboljeg forumasa. Ispade gramofonska ploca koja non stop vrti isto, ispade momak koji ne zna post napisati a da ne uvrijedi Rodgersa, ispade momak koji nas 90% na ovoj temi iritira sa tim istim postovima. Zalosno.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 03 sep 2013, 00:03

Otelo je napisao/la:Ja tebe al zbog neke opklade a ne da te provociram a sad si uhvatio pisat glupost i ovo sto sam rekao ovdje ti smijem bez problema reci i uzivo.
Ako radi odlično svoj posao, možeš li mi reći kako ima prosjek ocjena za ove 3 utakmice 5.6?
Jučer je on izgubio loptu kada je Welbeck prošao dvojicu i ušao u kazneni i još je Welbeck pao simulirajući za penal. Sreća naša pa je sudija bio realan i svirao simuliranje.

http://t.co/PP1kFUczWm" onclick="window.open(this.href);return false;

08:20 Pogledaj ko je izgubio loptu.
Zadnja izmjena: Henderson, dana/u 03 sep 2013, 00:08, ukupno mijenjano 1 put.

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 03 sep 2013, 00:05

Aspas je kriv sto je Welbeck simulirao :lol: Aspasa inace treba otjerati izgubio je loptu pa je nakon toga United izjednacio :mrgreen:

Ne zamjerite mu, ipak on nije cuo sta znaci kad igrac takticki odigra dobru utakmicu. Doduse on tek treba da pocne postovati ŠEFA i da se uklopi u to da razumije taktiku kao svrhu fudbalske igre.
Zadnja izmjena: 1L8F9C2, dana/u 03 sep 2013, 00:11, ukupno mijenjano 2 puta.

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 03 sep 2013, 00:07

Henderson je napisao/la:
Otelo je napisao/la:Ja tebe al zbog neke opklade a ne da te provociram a sad si uhvatio pisat glupost i ovo sto sam rekao ovdje ti smijem bez problema reci i uzivo.
Ako radi odlično svoj posao, možeš li mi reći kako ima prosjek ocjena za ove 3 utakmice 5.6?
Jučer je on izgubio loptu kada je Welbeck prošao dvojicu i ušao u kazneni i još je Welbeck pao simulirajući za penal. Sreća naša pa je sudija bio realan i svirao simuliranje.
sta seres koji k , koliko je placen ? prve dvije je dobro odigrao protiv mance se nije ni vidio i kao back up nam je idealan

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.