FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Curva_SUD
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Govorite da nam Sarajevo nece bit nikakav konkurent...
Vidjecete
budimo realni
svi mi ovdje navijamo za Želju i hocemo naravno sve dobro za njega
al moramo ponekad i biti realni...
Trenutno su nam maleni najveci konkurenti koliko god mi to poricali to je nazalost tako...
Znam da ce na ovaj post biti kritika... al se zapitajte malo...
Vidjeli ste kako igraju...
Sve dok ove pi.ke ovako igraju oni su nam najveci konkurenti!!!
Vidjecete
budimo realni
svi mi ovdje navijamo za Želju i hocemo naravno sve dobro za njega
al moramo ponekad i biti realni...
Trenutno su nam maleni najveci konkurenti koliko god mi to poricali to je nazalost tako...
Znam da ce na ovaj post biti kritika... al se zapitajte malo...
Vidjeli ste kako igraju...
Sve dok ove pi.ke ovako igraju oni su nam najveci konkurenti!!!
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR
Sa ovom ekipom nema nas nigdje ostaje nam da se nadamo nekom cudu pa da Osim dovede jednog ili dvojicu pravih pojacanja ali koliko je tvrdoglav tesko on i dalje misli da ima dobru ekipu
- spielführer_21
- Kontakt:
ide li ekipa gdje na mini-pripreme??... trebaju im 

Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Ti ocito puno uhljupa u familiji imas pa si pun iskustva nekog, sta li? Ne kontam,je li toliko tesko zamisliti situaciju gdje te doslovno 10 min djeli od 0:0, 5 bodova i 13 mjesta na tabeli?? Vi umisljate kao da se to dogadja nekom drugom a 10 minuta vas je djelilo od toga... mozak malo ukljuci...sine.. pa probaj zamisliti scenarij - ako mozes - nista viseblueman-TM87 je napisao/la:Kakav si ti uhljup to je nevjerovatno. Unikat siUPS je napisao/la:a jeste i vi nafakasi cudni, 10 minuta vas je ovaj put djelilo od totalnog raspada sistemabice bolje, drugi put
Takve majka samo jednom rađa, a drugi put abortira. Smoru jedan

- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
I vas je djelilo 3 minute pa ste od 87 do 93 zabili 2 gola pa skontaj jeste i vi nafakasi ?UPS je napisao/la:Ti ocito puno uhljupa u familiji imas pa si pun iskustva nekog, sta li? Ne kontam,je li toliko tesko zamisliti situaciju gdje te doslovno 10 min djeli od 0:0, 5 bodova i 13 mjesta na tabeli?? Vi umisljate kao da se to dogadja nekom drugom a 10 minuta vas je djelilo od toga... mozak malo ukljuci...sine.. pa probaj zamisliti scenarij - ako mozes - nista viseblueman-TM87 je napisao/la:Kakav si ti uhljup to je nevjerovatno. Unikat siUPS je napisao/la:a jeste i vi nafakasi cudni, 10 minuta vas je ovaj put djelilo od totalnog raspada sistemabice bolje, drugi put
Takve majka samo jednom rađa, a drugi put abortira. Smoru jedan
@jubitubi
Ja iskreno u ovom postu ne vidim nista pogresno osim ovog dijela da nam siroki i sarajevo nece biti konkurenti iako mi saad u kakvoj smo situaciji se ne mozemo nazivat konkuretima za titulu.
svoj ti pos'o !
A ima par nelogicnosti,najsmjesnije mi je u stvari,kako opet navlacite vodu na svoj mlin,mislim kod vas je sve optimisticno,Siroki je svoje pokazao,Sarajevo imalo laksi raspored i pasce,a Borac je kao najbolji,al ni oni nisu nesto.Na kraju ispada,jedino vi ostajete za trofeje.
A moj neki dobronamjeran savjet je,da se drugi ne gledaju,da vi igrate kako znate,da igrate svoju igru,pobjedjujete,a onda vas boli briga hocemo li mi,Sarajevo ili Siroki igrati dobro ili ne.
A moj neki dobronamjeran savjet je,da se drugi ne gledaju,da vi igrate kako znate,da igrate svoju igru,pobjedjujete,a onda vas boli briga hocemo li mi,Sarajevo ili Siroki igrati dobro ili ne.
"Fudbaleri Željezničara dobili su slobodna dva dana.
Naredni trening zakazan je za srijedu (31. 08.) u 18.00h. Još uvijek je otvorena mogućnost da ekipa u narednim danima otputuje na mini pripreme u neki od bh. sportskih centara".
Naredni trening zakazan je za srijedu (31. 08.) u 18.00h. Još uvijek je otvorena mogućnost da ekipa u narednim danima otputuje na mini pripreme u neki od bh. sportskih centara".
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Ma nisi me bas najbolje skontao druze...nenavlacim ja vodu na nas mlin,daleko od tog,samo hocu da kazem da nije kod nas bas sve ni tako crno i lose kako se ovde pise..najzad,malo mira u kuci i pozitivnija atmosfera su nam prijeko potrebni...a ni negledam plaho,niti se osvrcem na rezultate tamo nekih drugih..cisto poredjenja radi sam naveo one primjere i usporedbe...ali kad su u pitanju konkurenti za titulu,e tu sam i dalje misljenja da cemo jedinu i ozbiljnu konkurenciju imati u Borcu.jubitubi je napisao/la:A ima par nelogicnosti,najsmjesnije mi je u stvari,kako opet navlacite vodu na svoj mlin,mislim kod vas je sve optimisticno,Siroki je svoje pokazao,Sarajevo imalo laksi raspored i pasce,a Borac je kao najbolji,al ni oni nisu nesto.Na kraju ispada,jedino vi ostajete za trofeje.
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR
Blagoje Bratić je napisao/la:Ima li kakav video gol,i izjave nakon utakmice od sinoć,zna li iko ???
Bilbija najvjerovatnije napušta Vosu, mogli bi ga angažovati.
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Sad i ja to kontam, bas bi nam dobro dosao, al tesko da ce on kod nas preci.deno_TM87 je napisao/la:Bilbija najvjerovatnije napušta Vosu, mogli bi ga angažovati.
Volim te Zeljo!!!
-
- Kontakt:
$ нас ?.deno_TM87 je napisao/la:Bilbija najvjerovatnije napušta Vosu, mogli bi ga angažovati.
"? ' & рано $,? ' " у / прође"
-
- Kontakt:
Vrlo vjetovatno da ce ga osim zaganjati, valjda ce shvati da baljic i ramic jos nisu neki kvalitet, a da adilovic nije napadac za nas, sve je do amara, ako htjedne nas je.... 100%& & ? 1926 je napisao/la:$ нас ?.deno_TM87 je napisao/la:Bilbija najvjerovatnije napušta Vosu, mogli bi ga angažovati.
Ja volim Želju za njega sve, ooo naprijed Željo do pobjede, u boj kad krenemo sve pred sobom rusimo, Željo mi te volimo kako god zavrsio...
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
za njeg borac ima najvece sanse,ali amar ako bas zagrize uzima ga 100 %
svoj ti pos'o !
drug ovo za adilovica si 100% u pravu alposmatrac sa juga 87 je napisao/la:Vrlo vjetovatno da ce ga osim zaganjati, valjda ce shvati da baljic i ramic jos nisu neki kvalitet, a da adilovic nije napadac za nas, sve je do amara, ako htjedne nas je.... 100%& & ? 1926 je napisao/la:$ нас ?.deno_TM87 je napisao/la:Bilbija najvjerovatnije napušta Vosu, mogli bi ga angažovati.
ima **** baba uh seki ga zovu

Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
Evo slobodnog napadaca kakav bi nam trebao, odrijesiti kesu , platiti momka i problem rijesen ako naravno zeli da igra za nas .
- eliminator
- Kontakt:
pustite tu pricu ako zeli da igra za nas, das mu pare i to je tomaster44 je napisao/la:Evo slobodnog napadaca kakav bi nam trebao, odrijesiti kesu , platiti momka i problem rijesen ako naravno zeli da igra za nas .
- Curva_SUD
- Kontakt:
Adilovic ima zaebanog starog..tako sam cuo
zbog starog je zaigro u Čeliku
cak je bio kapiten
to je mogo sprovodit u Čeliku
u ŽELJI nemoze
zbog starog je zaigro u Čeliku
cak je bio kapiten
to je mogo sprovodit u Čeliku
u ŽELJI nemoze

...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR
potpisujemjug-onostalgicar je napisao/la:vecina ovih sto osudjuju teren vide samo na slikama i na tekmi nisu ni bili a kamoli navijali punih 90 minuta
sad tekma je protiv olimpica dodju samo oni najludji da je gledaju jer vole želju, naravno da je nervoza tu ipak se navija i za prvih 45 minuta jedina pozitivna stvar je to navijanje.Pocinje drugo poluvrijeme pocinje se navijati, moglo se sjest gledat tekma i ovdje analizirat kao da si gvardiola al ne stalo se navijalo se u nadi da ce onih 11 debila naterenu bar sastavit pas, naravno nista se od toga ne dogoadja nervoza je ogromna raja pocinju psovat al i to su pojedinci... onda ulazi adilaga i dobija crveni- da je karadzica udario to neopravdava sto je ostavio ekipu na cjedilu kad ga je najvise trebala.Dogadja se neki obrnuti efekat i mi umjesto da se povucemo napadamo, navijaci su opet tu glasniji i glasniji, konacno i go pada ludilo na tribinama iako smo svi svjesni da je go rezultat neke nafake a ne znanja rada i nekog pristupat igri al eto svejedno.Pocinju nas napadat mi se povlacimo i tada gledam stanica kako pravi greske kakve necu vidjet jos dugo vremena nigdje drugo cak nina terenima sa djecom od 5 godina i raja naravno pizde, ni ostatak ekipe nije nista bolji jer je karic lose postavljen na go i jedina sreca je da one budale nisu ni opucale na njega,ekipa se ne moze prepoznati i u tim trenutcima igramo ko kozara i gore.Kraj je utakmice zovemo igrace da im cestitamo i dignemo samopouzdanje iako su odigrali najlosiju utakmnicu u zadnje 2 godine.Gledamo kako pljescu i odlaze u svlacionicu , naravno da je u nama u tom trenutku sve veci i veci bijes, pa zasta smo mi sad navijali zasto smo dolazili zasto smo ispisali 4500 strana na ovom forumu ako nasi igraci nece da podjele radost sa nama.Pocinje se prijetiti i psovati neopravdavam ni to al smo izrevoltirani njihovom reakcijom...
sve u svemu dusa me zaboljela kad su neka djecurlija i kvazi strucnjaci ovog foruma stali na stranu igraca, to se ne moze uradit jer taj jug je dao za njih sve koliko su puta ti momci popili batine po nekim vukojebinama ove bosne za te ljude koliko puta se odvajala zadnja marka od usta da bi se željo isao gledat.Necu osporit ima tu dosta klosara al ima i fine raje.
forum je za malu raju preporucujem vam da sa vremena na vrijeme odete i na tekmu a ne samo na trening pa da onda pricate jel fer bit ljut na one mazge ili nije
pozdrav sa juga!!!!

VOLIM TE ZELJO
evo gledam Barsu protiv Viljareala, još ga nisu zabili. Čuje se i pokoji zvižduk i negodovanje sa tribina, sad će im se noge svezat... 

Trenutno korisnika/ca: tiagofaria25 i 35 gostiju.