Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Kakve to veze ima? Pa da imaju pistolje umjesto nozeva rokali bi. Ovako mogu samo nozem, logicno jebte. Mozda ne 155 ali eto.Kajzer10 je napisao/la: ↑12 sep 2025, 16:55Imamo li statisticke podatke o broju smrtnih slucajeva kod mass shootings u Americi s jedne i cakijanja u Europi s druge strane?
Meni je logicno, ako je nesto “mass” i pritom “shooting”, da je puno fatalnije od cakijanja. Uostalom, Europa problem cakijanja ima unazad par godina otkako je svakakav olos pustila u svoje dvoriste. U Americi taj problem postoji bog zna otkad i direktna je posljedica slobode nabavljanja oruzja.
Koju bi valjda sad trebalo ograniciti. Jbg, za Charlija. Bili bi Magatori supci ako ne pristanu.
Bilo bi i kod nas svega jos vise da imamo pristup oruzju kao ovi tamo.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Prema procjenama, broj komada nelegalnog oružja u rukama stanovnika BiH je između 750 hiljada i milion.
Cijene oružja na crnom tržistu pristupačne su svakom džepu. Imaš polovnih pištolja između 200 do 1000 KM. Uz jaču kupovinu dobiješ kesu ručnih bombi.
Da bi nelegalno kupio pistolj, dovoljno ti je npr. u Konjicu pitat kod svako drugog gazde il konobara prometnijeg kafića. Već sutra dan će ti završit posao.
U Sarajevu msm da to ide duplo brže.
Imamo oružja ležimo na njemu. Ne ko Ameri, ali više nego dovoljno za haos.
I ovamo u Švabiji vjerujem da bi do ponoći mogao zbaviti npr. Glock 19 Gen 4, od nekog Turčina, pofino ispod cijene.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
A Boga mi i bez vozackih naprave probleme. Bolje receno, sto su svakome dali automobil bez ikakvih psiholoskih provjera. Narodski receno, svaka budala danas vozi automobil.
Citam jucer uhvatili vozaca Golfa 4 sa kaznama od 18.500 maraka.

I to nije jedini slucaj...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nešto je truhlo u Americi.Nasilni zločin svakih 25,9 sekundi
Ubojstvo svakih 31,1 minutu
Silovanje svakih 4,1 minutu
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Retardiran lik jbt. 

Istraga objavila puni video sukoba userovog sina i Vilušića, te scenu kad ga šiptar mučki udara s leđa nakon čega je preminuo u bolnici.
it's football day
- Quartararo
- Kontakt:
- ASD
- Kontakt:
Vlast u TK je totalno pod kontrolom mafije.
U pritvoru. Moze ostati maksimalno 2 godine. Tu ce cirkus biti i na kraju ce dobiti nekih 15 godina uz Naserovu stelu...Quartararo je napisao/la: ↑12 sep 2025, 20:55Postoji li korumpiranija država na planeti? Jel normalno da su ovog oslobodili bili? Nisam pratio, šta se sad dešava?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- ASD
- Kontakt:
Nakon ovog svega što u TK rade, tačno da ljudima bude žao jer je Zika Turković uhapšen jer je šef mafije Naser Keljmendi morao bježati van države, Naser Orić nije smio izaći iz Hotela, a za Smaju niko nije znao.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
U TK je život vrhunski, ali banovićko kerče to ne može znati jer ne izlazi iz kuće i izmišlja lažne prijatelje po raznim dijelovima planete 
Što se tiče ovog šiptara što je ubio Saleta, da nije u pritvoru završio roknuo bi ga neko svakako u gradu, frajer se ponaša već dvije godine ko šerif i iz zaj.ebancije uzme šutati random ljude i djecu ispred diskoteke gdje je radio kao security vikendom mimo svog dilerskog posla

Što se tiče ovog šiptara što je ubio Saleta, da nije u pritvoru završio roknuo bi ga neko svakako u gradu, frajer se ponaša već dvije godine ko šerif i iz zaj.ebancije uzme šutati random ljude i djecu ispred diskoteke gdje je radio kao security vikendom mimo svog dilerskog posla

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Je li i tebe šutao? Naziva čovjeka kerom bez ikakvog povoda. Kakva mrska sorta ljudi....
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Još jedan isfrustrirani navijač bauerna koji mi pokušava skočiti za vrat 

A sta mu bi da krene pogresnim putem, znam ga ko jako fino dijete nekad. Sjecam se da su ga izbacili onda zbog dopinga. Otisao bas krivim putembaboedindzeko09 je napisao/la: ↑12 sep 2025, 21:55U TK je život vrhunski, ali banovićko kerče to ne može znati jer ne izlazi iz kuće i izmišlja lažne prijatelje po raznim dijelovima planete
Što se tiče ovog šiptara što je ubio Saleta, da nije u pritvoru završio roknuo bi ga neko svakako u gradu, frajer se ponaša već dvije godine ko šerif i iz zaj.ebancije uzme šutati random ljude i djecu ispred diskoteke gdje je radio kao security vikendom mimo svog dilerskog posla![]()
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Upao u loše društvo jbg, još ga udarili kompleksi, frustracije šta već ne a i osladila se brza/lagana para. Stalno je govorio da bez 4-5 hiljada maraka mjesečno bi život bio jadan i dosadan. Roditelji žive vani (ja mislim Austrija), nije imao ni nadzora ni kontrole, radio šta hoće i dobiješ to što dobiješ.
Jedno vrijeme se bio i smirio lafo, vjera ovo ono (uvijek je on klanjao 5 namaza), ali nije dugo potrajalo jer je falilo para pa se vratio brzom novcu

On je malo prije ovoga tek počeo se "družiti" sa Amarom (koliko sam čuo, jer Amar otkad je prodao pola kafića u Tuzlu je baš rijetko dolazio, jednom u 3 mjeseca), ovo što se desilo je bio čisto njegov pokušaj "dokazivanja" pred njim, da mu je vjeran i sl. jer je bio u solidnim odnosima sa Saletom do te noći, viđao sam ga često kod njega u kafani.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.