Ovo je bolest, od malena uce tako djecu.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑12 sep 2025, 16:44Ozymandias je napisao/la: ↑12 sep 2025, 16:39Ovaj sto je upucao Kirka ce haman na kraju ispast republikanac.
![]()
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Nije tesko mrziti antipaticnog Kirka.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑12 sep 2025, 16:44Ozymandias je napisao/la: ↑12 sep 2025, 16:39Ovaj sto je upucao Kirka ce haman na kraju ispast republikanac.
![]()
-
- Kontakt:
Normalno da je Republikanac. Šta kaže ono alem, Demokrate ne znaju ni puške držat
Eto šta vam se dešava kad se svaka budala uči od malih nogu da puca, to im ko hobi dođe.
Šta će sad Trump slagat, a ovi popušit opet.

Eto šta vam se dešava kad se svaka budala uči od malih nogu da puca, to im ko hobi dođe.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Sta kazes za ovog woke crnca derpa sto je roknuo charlia
- Quartararo
- Kontakt:
Smorili ste s amerikancima i rokanjem i republikancima. 

Sigurno ti je kakav rod.

Zadnja izmjena: Masqareda, dana/u 12 sep 2025, 16:53, ukupno mijenjano 1 put.
To je ovaj baboedindzeko krivQuartararo je napisao/la: ↑12 sep 2025, 16:51Smorili ste s amerikancima i rokanjem i republikancima.![]()

MAGA terorizam. Case closed 

Zadnja izmjena: Tekashi, dana/u 12 sep 2025, 16:55, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Sta ces tebra, ne guze redovno kao ti, pa mogu samo o politici i Trumpu pricati.Quartararo je napisao/la: ↑12 sep 2025, 16:51Smorili ste s amerikancima i rokanjem i republikancima.![]()

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Imamo li statisticke podatke o broju smrtnih slucajeva kod mass shootings u Americi s jedne i cakijanja u Europi s druge strane?
Meni je logicno, ako je nesto “mass” i pritom “shooting”, da je puno fatalnije od cakijanja. Uostalom, Europa problem cakijanja ima unazad par godina otkako je svakakav olos pustila u svoje dvoriste. U Americi taj problem postoji bog zna otkad i direktna je posljedica slobode nabavljanja oruzja.
Koju bi valjda sad trebalo ograniciti. Jbg, za Charlija. Bili bi Magatori supci ako ne pristanu.
Meni je logicno, ako je nesto “mass” i pritom “shooting”, da je puno fatalnije od cakijanja. Uostalom, Europa problem cakijanja ima unazad par godina otkako je svakakav olos pustila u svoje dvoriste. U Americi taj problem postoji bog zna otkad i direktna je posljedica slobode nabavljanja oruzja.
Koju bi valjda sad trebalo ograniciti. Jbg, za Charlija. Bili bi Magatori supci ako ne pristanu.
Zadnja izmjena: Kajzer10, dana/u 12 sep 2025, 16:55, ukupno mijenjano 1 put.
Ma poslo ga deep state da ga rokne, i sad ide cover-up. Americko prodavanje muda pod bubregeBundesliga je napisao/la: ↑12 sep 2025, 16:50Normalno da je Republikanac. Šta kaže ono alem, Demokrate ne znaju ni puške držat![]()

- Ozymandias
- Kontakt:
Zasto? Bas je zanimljiva tema. Gledat kako se narativ MAGAtora rusi ko kula od karata.Quartararo je napisao/la: ↑12 sep 2025, 16:51Smorili ste s amerikancima i rokanjem i republikancima.![]()
-
- Kontakt:
Ma samo pricajte. Koga briga sta Goretzka u narodu jos poznatiji kao Desanka Sakic i Greivis laprdaju.
I am not yet born; O hear me.
svugdje ima ubica i poremecenih, nijedna drzava nije imuna na to, problem je odgovor drustva prema tome, kroz javni diskurs ili reforme, u americi se zmiri na sve a traze se neki suludi razlozi zbog cega je to tako i zbog cega se nista ne mijenja, ako su zadovoljni da svako malo neko izroka neku skolu ili sta vec onda sam i ja
- tuzlak1987
- Kontakt:
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Sve su ovo izraelci i njemačka pašćad krivi. Otpad planete i čovječanstva.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Zaboravio si napisati da ga zene zele, i da ima keshovinu. A da i da je lijep.19vendetta87 je napisao/la: ↑12 sep 2025, 16:54Sta ces tebra, ne guze redovno kao ti, pa mogu samo o politici i Trumpu pricati.Quartararo je napisao/la: ↑12 sep 2025, 16:51Smorili ste s amerikancima i rokanjem i republikancima.![]()
![]()
Da ne znas mozda imal gdje kakva statistika koliko te zene zele ako nisi lijep, nemas keshovinu vs lijep, nemas keshovinu vs nisi lijep, imas keshovinu vs lijep i imas keshovinu? I onda da to sve isto uporedis sa guzis vs koliko te zene zele?
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, Sheyi i 240 gostiju.