Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Rosicky
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Rosicky » 08 dec 2014, 18:28

SamoZeljo je napisao/la: Npr. jedan Alexis i na terenu i van terena pokazuje kako se istinski bori za klub ciji dres nosis.
Od ljubavi koju Jack ima za Arsenal nema neke koristi osim faula, kartona, povreda i tako to. Van terena je isto tako los primjer, sto za jednog kapitena nije mala stvar.
To je ono što hoću da kažem.

Ja sam uvijek bio za to da ide,nikad ga nisam volio i sumnjam da ću ikada.

Harun93
Kontakt:

Post Postao/la Harun93 » 08 dec 2014, 18:33

pa i ronaldinjo je radio gore stvari, maradona se **** drogiro, giggs i terry **** bratove i suigraceve zene i sad govoriti da je jack olos nema logike. Naravno da tako fudbaler ne treba da se ponasa, i to ne utice na njegovu igru, fazon je sto nema adekvatnog trenera da mu pokaze i da ga nauci, koliko puta su nam sastav i formacija bili u haosu, i sad ocekivat od njega da nas spasava nije realno jer nema ko da ga nauci, frajer fuli cist gol i bit ce pljuvan do kraja sezone, pa i laurent je mnogo puta grijesio, a niko ga nije pljuvo i blatio.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 08 dec 2014, 18:39

Svi koje si nabrojao su te stvari radili kasnije.
Ronaldinjo je mogao jos vise i bolje da nije pobijesnio kasnije. Maradona je isto tako po stare dane postao narkoman a ovi sto snajke ganjaju su isto tako po stare dane poceli. Skontali da qrcu vrijeme prolazi pa navalili. :)
Jack je u godinama koje odlucuju njegovu karijeru. Ne moze se on porediti sa gore nabrojanim.

Harun93
Kontakt:

Post Postao/la Harun93 » 08 dec 2014, 18:48

e vala volio je i ronaldinjo u mladjim danima cugnut koju na zabavi medju gologuzim zenama, neki su cak uzivali sa maloljetnim prostitutkama, mnogo je mladih igraca koji su se provodili kad su dobili povecu platu, mnogo igraca puse cigare, pa opet igraju fudbal, cast izuzetcima, ali suditi jacku na osnovu nekoliko izleta koje je imao nije posteno. Neko ga voli umociti, neko voli zalomiti, neko slupa skupo auto, jednostsvno to je njihov privatni zivot s kojim oni rade sta hoce i sve dok to ne utice na igru, to se tolerise
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 08 dec 2014, 18:55

Pa dobro, ali mi ne pricamo samo o Jacku nego o Jacku kao kapitenu. To nije isto.
Meni se cini da je neko od gore spomenutih izgubio kapitensku traku zbog incidenta koji si ti naveo kao primjer da i drugi rade. Nije to isto kad uradi igrac ili kapiten. Kapiten je PRIMJER.

Ja ne zamjeram nikom na provodu, imaju pravo i sigurno bi i ja radio iste stvari. To nije najveci problem.
Jack nije sazreo za kapitena. Ni u kojem pogledu.
Ovi gore nabrojani su bili vrhunski WC igraci, on to nije i sumnjam da ce biti.

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 08 dec 2014, 19:02

Navedi mi jedan primjer gdje je igrač izgubio traku zbog tog što su ga uhvatili sa flašom ili cigarom i ja ću se odmah deaktivirat sa foruma?

Momka od 22 godine par puta uhvatili sa flašom i sad on kao bruka klub? Kako jbte?

Ovaj klub brukaju bezmudni likovi koji se u toku utakmice ponašaju kao balerine i navijači koji se na Emiratima ponašaju kao na Labuđem jezeru.
A.F.C. Bournemouth!

Harun93
Kontakt:

Post Postao/la Harun93 » 08 dec 2014, 19:12

mes cini da se kod nas organizuje vanredno kolo binga i ko dobije jackpot taj nam bude kapiten, al garantujem ti kad bi sad jacku dali traku, mjesto njemacko spanske koalicije, bolje bi bilo, jer jack ne bi se ustrucavao prigovorit i izderat na bilo koga, jer kod velikih timova kapiteni su englezi bas zbog tog njihovog karaktera
— Tony Adams.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 08 dec 2014, 19:13

Rambo: Momak je nabrojao i ove j*bace snajki i zena od drugih igraca. Jedan od njih je izgubio traku zbog ponasanja koje ne prilici kapitenu. Terry je izgubio kapitensku traku u reprezentaciji ali ne zbog losije igre, nego ponasanja koje ne prilici kapitenu.

Na pice i provod nisam mislio kad sam to rekao ali Jack nije u godinama ni u situaciji u kojoj su bili gore nabrojani. Ne mozes ti kao Jack raditi neke stvari koje rade Ronaldinjo ili Maradona. Cinjenica.
On je decko u razvoju, on se jos uvijek gradi i kao igrac i kao licnost se jos formira.

Opet ponavljam, za provod mu ne zamjeram ali te stvari ga nece napraviti kapitenom. Definitivno.

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 08 dec 2014, 19:16

Voajeru doslo bar malo iz dupeta u glavu i odlucio da u Tursku ne vodi Sancheza i Koscelnya. :clap:
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 08 dec 2014, 19:47

lineup
Szczesny
Debuchy, Mertesacker, Chambers, Bellerin
Oxlade-Chamberlain, Flamini, Ramsey
Campbell, Sanogo, Podolski
subs
Ainsley Maitland-Niles, Gedion Zelalem, Chuba Akpom, Stefan O’Connor, Alex Iwobi and Glen Kamara
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 08 dec 2014, 19:49

topnik1 je napisao/la:lineup
Szczesny
Debuchy, Mertesacker, Chambers, Bellerin
Oxlade-Chamberlain, Flamini, Ramsey
Campbell, Sanogo, Podolski
subs
Ainsley Maitland-Niles, Gedion Zelalem, Chuba Akpom, Stefan O’Connor, Alex Iwobi and Glen Kamara
Šta je ovo ?
Pld W D L
38 26 12 0

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 08 dec 2014, 19:52

Sastav za Galatu :opaopa:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 08 dec 2014, 19:59

Drago mi je da se maestro Cazorla odmara za bitne meceve :cool:
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 08 dec 2014, 20:06

Ja samo prenosim sa Arsebloga :D

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 08 dec 2014, 20:16

Hulla ste dobili.

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 08 dec 2014, 20:59

Samo se kod nas sastav zna dan prije :lol:
Belmin6 je napisao/la:Hulla ste dobili.
Sreća naša pa igramo kod kuće
Pld W D L
38 26 12 0

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 08 dec 2014, 21:16

rambo16 je napisao/la:Momku 22 godine. Naravno da je povreda od 2 godine uticala na njegovu igru (a na čiju ne bi?!)
Ustvari,pravo čudo je kako uopšte ima snage da počinje iznova nakon katastrofalnih povreda.

Njegovo ponašanje na terenu je vrijedno trake u svakom momentu. Ponašanje van terena je OK.
Big deal što su ga par puta uhvatili sa flašom. Tony Adams je cugao pred svaku tekmu pa je bio ikona!

Adams je igrao pametno, ovaj je čisto dijete koje misli da nešto postiže što se busa igračima koji su veći od njeg, kapiten nije samo uloga u kojoj glumiš mangupa nego uloga u kojoj ti prevodiš ekipu.

On nit je znao predvodit ekipu protiv United ( nije bio kapiten ) ali sve se lopte njemu davale da ih on diriguje, šta je uradio? Izgubili smo meč zbog njegovih promašaja i sebičnosti, on je krivac za onaj poraz.

Ramsey je za njega čist primjer discipline, momak radi vrijedno, kada radi tu su i golovi, ne možeš araja taraja jednu noć i onda nazad u fudbal da postaneš zvijezda jer si kao " potencijal " nema toga.

Ramsey je doživio gore od Wilshera, direktan lom noge i još brojne povrede, igrao je katastrofalno, malo je rec da je bio katastrofalan, zvizdali su ga, podjebavao ga svako i niko nije očekivao da Ramsey postane ono što je danas a nadam se da će ON postati kapiten ove ekipe jer je motor našeg veznog reda kada tu nema Ozila.

Momak najviše trči od naših svih igrača, pogledajte zadnje mečeve i sve će vam biti jasno.

Kapiten ne smije biti glup i zaslijepljen ljutnjom, zato Wilshere ne treba da bude kapiten, kapiteni su pametni igrači i VOĐE na terenu, Ramsey je bolji igrač od Wilshera trenutno i kasnije će biti i prije bi dao kapitensku traku Ramseyu nego Jacku koji se neće opametiti zadugo ( daj Bože da se ikako opameti ).

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 08 dec 2014, 21:27

Apsolutno tacno, Ramsey je zasluzio da bude kapiten mnogo vise nego Wilshere. Ako nista od tog momka vec imamo jednu vrhunsku sezonu gdje je bio najbolji igrac, work rate mu je ogroman a nije nafuran ko Wilshere i nije se ufurao u ulogu nekog rodjenog vodje na terenu i siguran sam da je Ramsey bio umjesto Wilshera u onoj situaciji dodao bi Alexisu a i da ne bi zabio bi bar gol :cool:
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 08 dec 2014, 21:30

E moj pajo, kad je Wilshere bio igrač sezone i kad je dominirao zelenim terenima, Ramsey nije igrao profi fudbal :)

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 08 dec 2014, 21:36

Mene i dalje zanima gdje je onaj lik što je vikao za Ramseya da će biti WC a mi mu se smijali :D
Lagano je prošle sezone mogao da nas maltretira :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 3 gosta.