FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Sinošnji gol Selimovića, ako neko može da postavi....
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
- tarikhordas
- Kontakt:
Sinoc aferim za manijake..Bio sam na tekmi i treba onako igracima sve skrhat kad se vuku na terenu ko balerine a ne ko nasi "nema vaze" IMA VEZE! Aferim za manijake..
I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...
pa sinoc su dobili osam zuti kartona pa su im **** materInkognito je napisao/la:Nek si nam rekao. Hvala ti, o veliki prosvjetitelju, o šahu, kralju, idolu, matu.rossoner je napisao/la:Nisam bio na utakmici. Reklo bi se iz opravdanih razloga. Pa cu biti kratak. TO ponasanje navijaca ravno nuli. Ako cemo biti posteni i priznati. Jest da oni igraju kao babe, ali to je najgori metod da ih natjeras da igraju bolje. Sad ce neki reci pa tek su onda zaigrali... Znam ja nas... Vec dajte mi recite kako je mali Ćirso odigrao u napadu? Ima li potencijala da zamjeni Adilovića koji je večeras svojim odnosom i svojom neprofesionalnošću vječito kod mene položio? Ako neće igrati Adilović, da li onda da očekujemo opet Ramića u Zenici, ili samo Selimovića u špicu ?
Naime, kada tvoja ekipa istrči na megdan Makabiju u TA i izgubi sa 6:0 sa dobijenim jednim žutim kartonom to je problem. Jer se ne bore. Isto se desi u Travniku. Jedan žuti karton. Mlitavi su, ne bore se koliko treba da se bore za sveti dres. Nema veze što ne znaju. Ima veze što se ne trude i što se ne bore. To se ne oprašta. Posjeta na Koševu je to potvrdila.
Kako to ispraviti. Da im pošaljemo po tufahiju i da im se izvinemo jer im je mrsko uklizati ili dobiti žuti karton ?
Koji si ti kocijas. Nemoj molim te nikad vise sa takvim razmisljanjem na Kosevo doci. Eto ti Grbavice pa tamo psuj do mile volje!tarikhordas je napisao/la:Sinoc aferim za manijake..Bio sam na tekmi i treba onako igracima sve skrhat kad se vuku na terenu ko balerine a ne ko nasi "nema vaze" IMA VEZE! Aferim za manijake..
Klub od četri mjeseca smo arhivirali,sad treba dobro iskoristiti ovu pauzu i dobro se pripremiti.Pa onda u Zenicu po tri boda 

noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga
- Curva_SUD
- Kontakt:
Igra nam je bila FUJ !
Jedino sto me raduje su ta 3 boda.. al i to jedva nekako.. pored one stative... i jos par sansi recimo da smo dosli do zasluzenog gola...
Svi znamo zasto je Adilovic dobio crveni...evo gledam sinoc pregled.. nit se bunio sto ga je dobio... j.bla ga ZENICA !
U ZENICU PO BODOVE!
Jedino sto me raduje su ta 3 boda.. al i to jedva nekako.. pored one stative... i jos par sansi recimo da smo dosli do zasluzenog gola...
Svi znamo zasto je Adilovic dobio crveni...evo gledam sinoc pregled.. nit se bunio sto ga je dobio... j.bla ga ZENICA !

U ZENICU PO BODOVE!
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR
Selimović: Krizi je došao kraj
Ja bih rekao da je kriza tek pocela,a Adilovic je zbog onog crvenog kartona pokazao koliki mentol.
Ja bih rekao da je kriza tek pocela,a Adilovic je zbog onog crvenog kartona pokazao koliki mentol.
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
-
- Kontakt:
Hordaš krhaj svojima ostavi se nas primitivac jedan.tarikhordas je napisao/la:Sinoc aferim za manijake..Bio sam na tekmi i treba onako igracima sve skrhat kad se vuku na terenu ko balerine a ne ko nasi "nema vaze" IMA VEZE! Aferim za manijake..
Keenan.- je napisao/la:Selimović: Krizi je došao kraj
krize nije ni bilo nnego je vjestacki stvorena komentarima na raznoraznim forumima bas takvim ko sto je tvoj
i ovog curva-sud
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
može biti da je ovo prekretnica, jer velike ekipe pobjeđuju i kad loše odigraju.
makar se odbrana dozvala, i to je početak. nisu nam stvorili nijednu pravu šansu ni sa igračem više i to je ogroman napredak u odnosu na zrinjski, travnik i široki.
makar se odbrana dozvala, i to je početak. nisu nam stvorili nijednu pravu šansu ni sa igračem više i to je ogroman napredak u odnosu na zrinjski, travnik i široki.
Ma ja ba kakva kriza, jedino što je sad Željo gurnuo Olimpick u krizu.nick je napisao/la: krize nije ni bilo nnego je vjestacki stvorena komentarima na raznoraznim forumima bas takvim ko sto je tvoj
i ovog curva-sud

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
sad će im navijači je.. familijuellaxaz je napisao/la:Ma ja ba kakva kriza, jedino što je sad Željo gurnuo Olimpick u krizu.nick je napisao/la: krize nije ni bilo nnego je vjestacki stvorena komentarima na raznoraznim forumima bas takvim ko sto je tvoj
i ovog curva-sud

ma napravili neku ludjacku atmosferu, jos od poraza od sirokog ali sad ce septembar, djeca u skolu valjda ce citat lektire i manit se foruma... nek raspravljaju o jadima mladog vertera i slicnim.ellaxaz je napisao/la:Ma ja ba kakva kriza, jedino što je sad Željo gurnuo Olimpick u krizu.nick je napisao/la: krize nije ni bilo nnego je vjestacki stvorena komentarima na raznoraznim forumima bas takvim ko sto je tvoj
i ovog curva-sud
kad smo osvojili titulu igrali nerjesno sa zrinjskim i prijedorom na grbavici a sad se ufatili adilovica i jebu majke od bjesa
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Mene boli činjenica što nema 500 normalnih navijača kako treba...Ali ne samo mladji, nego i stariji počnu pljuvati odmah, kao da smo u nekoj velikoj krizi, a šest bodova nam prvoplasirana momčad bježi 

-
- Kontakt:
Jedna je realna stvar u svemu, a to je da nama niko ne odgovara............
uvijek neka kukanja, ne valja ovo, ne valja ono....... 

:)
To , omar, u potpunosti se slažem, 6 bodova, to je nista, a već sada igraju pod pritiskom, a znaš da se u aprilu rjesava prvak, a u to vrijeme Željo ce biti naviknut igranjem pod pritiskom, sve ovo je prednost, a jucerašnja pobjeda daje snagu.Jedino sto je loše da igrači nisu pozdravili navijače, to je smjesno i radi toga moraju biti kažnjeni, nek im Amar uzme i onih 200 km, papcine.Omar500 je napisao/la:Mene boli činjenica što nema 500 normalnih navijača kako treba...Ali ne samo mladji, nego i stariji počnu pljuvati odmah, kao da smo u nekoj velikoj krizi, a šest bodova nam prvoplasirana momčad bježi
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Jednostavno neki ljudi ciljano prave negativnu atmosferu oko kluba i to se prenosi i na trbine .Omar500 je napisao/la:Mene boli činjenica što nema 500 normalnih navijača kako treba...Ali ne samo mladji, nego i stariji počnu pljuvati odmah, kao da smo u nekoj velikoj krizi, a šest bodova nam prvoplasirana momčad bježi

“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
zna li neko gdje idu na pripreme za vrijeme paauze
Ja kad čitam forum pomislim da je 90 minuta bilo organizovano pljuvanje, prozivanje rodbine igračima, zviždanje... Ne možeš ti kontrolisat 50 nadrogiranih pljuvača, koji su počeli psovat i na zagrijavanju. Nemojte pisati o utakmici i navijanju vi koji niste bili!!! Od početka je krenulo normalno, pjesme, navijanje, podrška...NISU POKAZALI NIŠTA ! Nema veze kad smo ih ispratili na poluvremenu izmješano je bilo aplauza i zvižduka. Kad su se vraćali na teren, samo aplauzi. Opet je krenulo navijanje, podrška, a NAŠI IDALJE NIŠTA. I kad očekuješ da slome protivnika oni dobiju crveni. Šta čovjek da radi, previše su isprozivali Adilovića, al utakmica ide dalje. Nastavile su se normalne pjesme, uz pljuvanje pojedinaca... U par navrata je počelo IGRAJTE PI***, al ne kontam šta je tu problem. Hoću da opravdaju povjerenje, koje smo im ukazivali iz utakmice u utakmicu ! Zabiju go, navijanje bude extra do kraja, i kad hoćemo da ih nagradimo za pobjedu, oni se naprave "gospoda" i odšetaju. A imali su odličnu podršku sva ova kola, u Širokom i poslije onakve tekme u Makabiju, su Manijaci došli i nadglasali Škripare. Na Piroti su imali izvrsnu podršku i opet ništa ! A šta mislite da im podrška izostane jednu utakmicu, pa da igraju kao Olimpik u sablasnoj atmosferi ? 

Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
Svi ste svjesni da ovo nije onaj tim sa priprema i da je Adilovic potpuni promasaj,ali jednostavno vi se zelite predstaviti kao neka veca klasa koja zeli dokazati da voli ovaj klub vise od onih koji kritikuju isti,te tvrdite da krize nema(isto kao sto ste to tvrdili na pocetku sezone 2006/7).Dalje,pametujete i pisete komentare tipa "sad ce djeci pocet skola,navijanje ostavite odraslim" itd...Ako pogledate malo tribine,vidjet ce te da je tu mnogo djece koja podrzavaju igrace na isti nacin kao i vi,dlanovima i glasom,ali vi ste ti koji se zelite predstaviti kao kulturni ljudi a slusao sam gore psovke iz usta 25-togodisnjaka nego od nekog djeteta,ali to je vas izbor i vi nastavite kriviti mladju populaciju za desavanja na tribinama/klubu iako ste u nekim slucajevima 2x gori od njih.
Zadnja izmjena: Keenan.-, dana/u 29 avg 2011, 11:16, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC