Kralj kladionica, svaka castDrinaJedina je napisao/la:Sve prodje u prvih 45 min.zgmiky je napisao/la:Inter M.-Parma oba gol i 3+ 2.15
Inter M.-Parma over 1.5 1.pol. 2.50
Inter M.-Parma oba daju u 1.pol. 4.40
Inter M.-Parma 5+ 5.25
utakmica koja me vuče na golove, mislim da će ih biti, očekujem raspucani Inter koji može sam zabiti 4 ali eto možda i Parma zabije nešto a vjerujem da i hoće, pa eto sretno ako netko isprati nešto od ovoga
Svaka čast majstore!
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
☆Leo Messi☆
☆Roger Federer☆
☆Roger Federer☆
- EmirSioux89
- Kontakt:
Svaka čast majstoreLEO10 je napisao/la:Kralj kladionica, svaka castDrinaJedina je napisao/la:Sve prodje u prvih 45 min.zgmiky je napisao/la:Inter M.-Parma oba gol i 3+ 2.15
Inter M.-Parma over 1.5 1.pol. 2.50
Inter M.-Parma oba daju u 1.pol. 4.40
Inter M.-Parma 5+ 5.25
utakmica koja me vuče na golove, mislim da će ih biti, očekujem raspucani Inter koji može sam zabiti 4 ali eto možda i Parma zabije nešto a vjerujem da i hoće, pa eto sretno ako netko isprati nešto od ovoga
Svaka čast majstore!
Manchester United!
ebote kvota 125 prodje u 55 minuta i ja ne isprati covjeka 

1946
-
- Kontakt:
ajd raja
NBA
NHL
JEDA LISTIC ZA VECERAS KVOTA 10 dosta

NHL

tan idolu dolazi u sarajevo ba, kupi jos kojeg veznog da budemo sigurni da je dupla kruna tu.vincenttan je napisao/la:ajd rajaNBA
NHL
B-I-R !
SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !
SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !
-
- Kontakt:
PRVO DA ME KRENE NA KLADARI PA SE VIDIMOHaHu1x2 je napisao/la:tan idolu dolazi u sarajevo ba, kupi jos kojeg veznog da budemo sigurni da je dupla kruna tu.vincenttan je napisao/la:ajd rajaNBA
NHL
Westbrook -22,5+ under
Gasol -16,5+ under
Howard -15,5+ over
Gasol -16,5+ under
Howard -15,5+ over
@zgmiky :smajlikojiseklanja: svaka cast! 

*La Roma non si tifa, si AMA!*
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Detroit-Miami under 201,5
Veceras obje ekipe dobrano destkovane... Billups , Bynum i Stuckey out za Detroit a za Miami Wade i Beasley. Od kvalitetnih vanjskih igraca Detroitu ostao samo Jennings ali meni je 17,5 opet povisoko za igrati over.
Doduse, ja sam stavio under na Detroit 98,5 zato jer je na ukupni under pala kvota.
Veceras obje ekipe dobrano destkovane... Billups , Bynum i Stuckey out za Detroit a za Miami Wade i Beasley. Od kvalitetnih vanjskih igraca Detroitu ostao samo Jennings ali meni je 17,5 opet povisoko za igrati over.
Doduse, ja sam stavio under na Detroit 98,5 zato jer je na ukupni under pala kvota.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Sta mislite ljudi Miami 2, ne bi trebali dvije zaredom izgubit..a imali su fino vremena i za odmorit se, mislio sam to kombinovat sa Jamesom over i nekom od druge dvojce Wade ili Bosh, sta odigrat a ne pogrijesit 

-
- Kontakt:
Posto uvijek govorim kako na kladari nista nije sigurno i nema covjeka koji zna predlozit cu po meni jedan par koji bi trebao proci glat
Howard over 15,5
Howardu je danas rodjendan.
Danas obratite pozornost na Dwighta Howarda…igra protiv svog Orlanda koji ga je prosle godine u dvije utakmice faulirao oko 40 puta i u koje je Dwight izveo nevjerovatnih 60 slobodnih bacanja!!! Nebi me čudilo da se istom taktikom posluže i danas, obzirom da je ekipa Orlanda relativno ista prošlogodišnjoj a i trener je isti! Za over koji pickiram danas i pola ovoga bi bilo dovoljno. Čak i bez cijele ove statistike Howard je maksimalno napaljen kad igra protiv Orlanda.
Iskreno ja ga n e volim igrati over ali mi radi ovih podataka izgleda dosta realno
Howard over 15,5
Howardu je danas rodjendan.
Danas obratite pozornost na Dwighta Howarda…igra protiv svog Orlanda koji ga je prosle godine u dvije utakmice faulirao oko 40 puta i u koje je Dwight izveo nevjerovatnih 60 slobodnih bacanja!!! Nebi me čudilo da se istom taktikom posluže i danas, obzirom da je ekipa Orlanda relativno ista prošlogodišnjoj a i trener je isti! Za over koji pickiram danas i pola ovoga bi bilo dovoljno. Čak i bez cijele ove statistike Howard je maksimalno napaljen kad igra protiv Orlanda.
Iskreno ja ga n e volim igrati over ali mi radi ovih podataka izgleda dosta realno

svidja mi se, vjerovatno pratim i igram jos Jennings 16,5 over i jos cu nes skontatdr.van nostrand je napisao/la:Detroit-Miami under 201,5

-
- Kontakt:
U premieru vec na 196,5dr.van nostrand je napisao/la:Detroit-Miami under 201,5

- DrinaJedina
- Kontakt:
I Detroit skinuše na 96,5 .. Stoka! 

Dobili su Minnesotu sinoćBrezovac je napisao/la:Sta mislite ljudi Miami 2, ne bi trebali dvije zaredom izgubit..a imali su fino vremena i za odmorit se, mislio sam to kombinovat sa Jamesom over i nekom od druge dvojce Wade ili Bosh, sta odigrat a ne pogrijesit
ali su nedavno izgubili od Detroita,večeras idu po osvetu
vežem Howard+Miami,al mi treba jos nesto

You'll never walk alone.
-
- Kontakt:
Afflalo under !
NHL
NY Rangers-Washington under 5.5 1.60
Chicago-Florida under 5.5 1.90
Vancouver-Colorado under 5.5 1.60
4.86
Minnesota-San Jose 1.tr X 2.50
Toronto-Boston 1.tr. 2 2.75
6.87
neki manji ulog nisam baš zicer da će proć
u NBA se ne razumijem ali kad bih igrao onda bi to bilo ovako
Detroit Pistons-Miami Heat under 196,5
Houston-Orlando Magic / Orlando under 98,5
OklahomC-Indiana Pacers under 193,5
6.33
hvala ljudi na čestitkama
NY Rangers-Washington under 5.5 1.60
Chicago-Florida under 5.5 1.90
Vancouver-Colorado under 5.5 1.60
4.86
Minnesota-San Jose 1.tr X 2.50
Toronto-Boston 1.tr. 2 2.75
6.87
neki manji ulog nisam baš zicer da će proć
u NBA se ne razumijem ali kad bih igrao onda bi to bilo ovako
Detroit Pistons-Miami Heat under 196,5
Houston-Orlando Magic / Orlando under 98,5
OklahomC-Indiana Pacers under 193,5
6.33
hvala ljudi na čestitkama

sad zasad digrano Bosh over, James over, Howard over, miami 2 i Huston over 209,5
mozda to pocetka jos staa promijenim al to bi trebalo da bude to

-
- Kontakt:
Harden je neizvjestanBrezovac je napisao/la:sad zasad digrano Bosh over, James over, Howard over, miami 2 i Huston over 209,5

posto je Premier smanjio granicu odustao sam od undera koseva na tekmi i odigrao ovo:
Jennings 16,5 over
LBJ 26,5 over
Bosh 14,5 over
imam jos dva listica u maxbet-u.
Harden vjerovatno igra veceras.
Sretno svima
Jennings 16,5 over
LBJ 26,5 over
Bosh 14,5 over
imam jos dva listica u maxbet-u.
Harden vjerovatno igra veceras.
Sretno svima

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.