Nećeš valjda reći da je Turan bolji od MatePonos Torina je napisao/la:Arda i niko drugi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Nećeš valjda reći da je Turan bolji od MatePonos Torina je napisao/la:Arda i niko drugi
Došao da odradi drugu smjenu ko noćni čuvarDesmond je napisao/la:Reporter sky sportsa iz Liverpoola prenio da je Rodgers došao u prostorije kluba oko pola 6. Možda to znači da se sprema neki posao.
Primjetio sam da se pretvaraš u pravu divuHenderson je napisao/la:Osim toga, od silnoga trčanja sam ogladnio.
Ne pomaže snikers u ovoj situaciji.gio10 je napisao/la:Primjetio sam da se pretvaraš u pravu divuHenderson je napisao/la:Osim toga, od silnoga trčanja sam ogladnio.
Bolje bi nam bilo da dovedemo Ardu bar ja mislim tako,jer Arda moze i Lijevo krilo i centralnog veznog a Mata Centralnog plus Arda bi pjeske dosao u LiverpoolBeyKopites je napisao/la:Nećeš valjda reći da je Turan bolji od MatePonos Torina je napisao/la:Arda i niko drugi![]()
Ide u London po Matugaston je napisao/la:Evo na SSN rekose da ce Rodgers ubrzo da ide sa Melwooda.
Pretpostavljam da je to to za nas.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.