Vidjecemo sta ce pokazati..
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Bolje receno od strajka do redovnih plata i bonusa i priprema u Turskoj,na najvecem mogucem nivou..TzXHc je napisao/la:Što ti je reć život, od borbe za opstanak do borbe za titulu u samo jednom danu. Sretan je frajer pravo, vidjet ćemo koliko nam može ponuditi.
Moranjka je otisao zato sto je on zelio iz privatnih razloga.Beduin je napisao/la:I nije Bilo bolje ostaviti Moranjkica koji poznaje trenutni tim Slobode, struku, navijaci ga vole, iskusan takodjer, sasvim dobar za klupe? A dovodis jos jednog nespremnog igraca, ncnc. Postajemo Narodna kuhinja, u pm. Kupimo "nesto" iz najlosijeg i najnespremnijeg kluba u ligi.
Hajde, makar je evidentna stednja para i prilicno dobro to rade. Samo me zabrinjava sto u nastavak sezone i ne ulazimo nesto jaci, vec skoro pa isti.
Brate postojala je zelja da ostanu i Moranjkic i Kiso.sami su htjeli ici a bolje da idu nego da imas nezadovoljne igrace.Beduin je napisao/la:I nije Bilo bolje ostaviti Moranjkica koji poznaje trenutni tim Slobode, struku, navijaci ga vole, iskusan takodjer, sasvim dobar za klupe? A dovodis jos jednog nespremnog igraca, ncnc. Postajemo Narodna kuhinja, u pm. Kupimo "nesto" iz najlosijeg i najnespremnijeg kluba u ligi.
Hajde, makar je evidentna stednja para i prilicno dobro to rade. Samo me zabrinjava sto u nastavak sezone i ne ulazimo nesto jaci, vec skoro pa isti.
Sto je valjalo .... DA .DoeTz je napisao/la:Mi sve pokupismo iz Veleza
I gdje je otisao, u Federalnu? Nismo smjeli i Moranjku i Kisu pustiti tek tako, mada sam za Kisu cuo da smo dobili neku kintu, ali nebitno, sve dok se takve informacije ne objave na zvanicnoj tako necu ni ja pisati o tome.TaRgEt_ je napisao/la:Moranjka je otisao zato sto je on zelio iz privatnih razloga.Beduin je napisao/la:I nije Bilo bolje ostaviti Moranjkica koji poznaje trenutni tim Slobode, struku, navijaci ga vole, iskusan takodjer, sasvim dobar za klupe? A dovodis jos jednog nespremnog igraca, ncnc. Postajemo Narodna kuhinja, u pm. Kupimo "nesto" iz najlosijeg i najnespremnijeg kluba u ligi.
aleksandar_veliki je napisao/la:Bice stream 99.9 posto. Ne govorim sto posto jer uvijek je moguce da se nesto desi, ali kad bi sad utakmica krenula, bio bi stream. Nadam se da se nece nista desiti u roku pola sata sto bi onemogucilo stream...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.