Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- MocMahale444
Re: Edin Džeko
ma jok nikad
neka zavrse I prvi nikad za njih navijat. Dzeko glumi malo nas kloc.

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
A sta glumi sa Kolarovom se zna 8 godina kao braca su, sa perisicem je jaran do kosti i normalno je da ce za njih navijati. I ja cu vise voliti da srbija i hrvatska naprave neki uspjeh nego nego japan cile ili rusija. Mene jedino sto jede u tome je sto ce se pobjedama komsija vise radovati u lukavici, bijeljini, kiseljaku i posusju, nego u Subotici, Krusevcu, Karlovcu ili VarazdinuMocMahale444 je napisao/la:ma jok nikadneka zavrse I prvi nikad za njih navijat. Dzeko glumi malo nas kloc.

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- MocMahale444
esprit24 je napisao/la:A sta glumi sa Kolarovom se zna 8 godina kao braca su, sa perisicem je jaran do kosti i normalno je da ce za njih navijati. I ja cu vise voliti da srbija i hrvatska naprave neki uspjeh nego nego japan cile ili rusija. Mene jedino sto jede u tome je sto ce se pobjedama komsija vise radovati u lukavici, bijeljini, kiseljaku i posusju, nego u Subotici, Krusevcu, Karlovcu ili VarazdinuMocMahale444 je napisao/la:ma jok nikadneka zavrse I prvi nikad za njih navijat. Dzeko glumi malo nas kloc.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
zanimljivo mi je jer bez italije nemam nekog kog bi podrzavao pa mi ostaje samo navijati protiv komsija, da toga nema ne bi ni gledao...
Zarathustra
- AndreWilliams
- Kontakt:
I meni su Francuzi antipaticni, bas kao i Svicarci. Razumijem te potpuno.Moggi je napisao/la:zanimljivo mi je jer bez italije nemam nekog kog bi podrzavao pa mi ostaje samo navijati protiv komsija, da toga nema ne bi ni gledao...
a belgijanke i poljakinje ? danci ?AndreWilliams je napisao/la:I meni su Francuzi antipaticni, bas kao i Svicarci. Razumijem te potpuno.Moggi je napisao/la:zanimljivo mi je jer bez italije nemam nekog kog bi podrzavao pa mi ostaje samo navijati protiv komsija, da toga nema ne bi ni gledao...
Zarathustra
- JackTheStripper
- Kontakt:
Moggi je napisao/la:a belgijanke i poljakinje ? danci ?AndreWilliams je napisao/la:I meni su Francuzi antipaticni, bas kao i Svicarci. Razumijem te potpuno.Moggi je napisao/la:zanimljivo mi je jer bez italije nemam nekog kog bi podrzavao pa mi ostaje samo navijati protiv komsija, da toga nema ne bi ni gledao...
Poljakinje su

Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
- AndreWilliams
- Kontakt:
Treba nam tema sa navijacicama u glavnoj ulozi, osim ako vec ne postoji. Da ne spamamo babukinu temu.
Roma prodaje Alisona i Rađu, upitno je šta li će dovesti za novu sezonu, ako ne dođu kvalitetna pojačanja šteta bi bilo i da Džeko tu ostane. 

- Goalgetter
- Kontakt:
Prodaju li obojicu, zapitao bih se na njegovom mjestu da li se isplati ostati u Romi. Doveli su Cristantea, Marcana i Corica, sto po meni do sada nije i impresivno. Kluivert je blizu potpisa, ali ni to nije pojacanje koje ce odmah mozda biti od pomoci.Sheyi je napisao/la:Roma prodaje Alisona i Rađu, upitno je šta li će dovesti za novu sezonu, ako ne dođu kvalitetna pojačanja šteta bi bilo i da Džeko tu ostane.
Alissona ce morati prodati, donijece im brdo love, ali za Radju nema potrebe.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Alisona nece prodavati osim ako ne zablista na SP pa mu se poveca cijena astronomska iskoristit ce onda to.
Za Radju lafo ga inter evo 3 sezone kupuje, i njega i Manolasa i jos brdo igraca
Za Radju lafo ga inter evo 3 sezone kupuje, i njega i Manolasa i jos brdo igraca
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Godinu dana nije zabio za repku. A i to je bilo protiv Gibraltara. 8 utakmica. Neprihvatljivo.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ko je gledao svjetsko prvenstvo mogao je vidjeti koliko je Lewandovski bolji od Dzeke. How about NO!
Jeste, moglo se i vidjeti kako Dzeko ni ne igra na tom turniru uopste.Wolffire je napisao/la:Ko je gledao svjetsko prvenstvo mogao je vidjeti koliko je Lewandovski bolji od Dzeke. How about NO!
Jel to najpametnije sto si mogao smisliti?Vucevich je napisao/la:Jeste, moglo se i vidjeti kako Dzeko ni ne igra na tom turniru uopste.Wolffire je napisao/la:Ko je gledao svjetsko prvenstvo mogao je vidjeti koliko je Lewandovski bolji od Dzeke. How about NO!
I to je drastično "pokazao" protiv KolumbijeWolffire je napisao/la:Ko je gledao svjetsko prvenstvo mogao je vidjeti koliko je Lewandovski bolji od Dzeke. How about NO!

Realno, teško da bi i Džeko odigrao nešto bolje sa onakvim saigračima. Sjetite se Brazila, nije vala ni Džeko protiv Argentine i Nigerije (minus onaj ofsajd) bio ništa bolji od Lewe protiv Senegala i Kolumbije. I jedan i drugi su napadači koji zavise od svojih saigrača i to je tako, a obojica su vrhunski igrači što dovoljno govori broj postignutih golova oba igrača u reprezentativnim dresovima.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
poredis dva igraca koji mnogo zavise od vezni igraca i krila ,ako ih oni ne gurnu u sansu niti Dzeko ni Lewa nece stvoriti sami sebi priliku..Wolffire je napisao/la:Ko je gledao svjetsko prvenstvo mogao je vidjeti koliko je Lewandovski bolji od Dzeke. How about NO!
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
- MikeToreno
- Kontakt:
Nije istina. Džeko i Rađa su sami nosili romu ove sezone. Pogotovo u CL. Za razliku od Lewe, Džeko se povlači u vezni red, tim osigurava protok lopte i otvara prostor krilnim napadačima sa sjajnom pas igrom (po standardima klasičnog napadača). Uz to je osvajao gomilu duela, a i sigurno pretrči više od skorašnjeg Roberta kojeg je zahvatio loš slučaj qrcobolje.phily je napisao/la: poredis dva igraca koji mnogo zavise od vezni igraca i krila ,ako ih oni ne gurnu u sansu niti Dzeko ni Lewa nece stvoriti sami sebi priliku..
Ja ne poredim nista nego na ovoj temi se Dzeko osporavao xxxxx puta i govorilo se kako ne moze u istu recenicu sa Lewom i jos nekim likovima da ne trazim sad.phily je napisao/la:poredis dva igraca koji mnogo zavise od vezni igraca i krila ,ako ih oni ne gurnu u sansu niti Dzeko ni Lewa nece stvoriti sami sebi priliku..Wolffire je napisao/la:Ko je gledao svjetsko prvenstvo mogao je vidjeti koliko je Lewandovski bolji od Dzeke. How about NO!
Trenutno korisnika/ca: General505, xinxee i 29 gostiju.