daffy je napisao/la:stvarno.. ali stvarno ste mi smijesni.. Dzeko je jedanput izjavio da zeli igrati Ligu Prvaka i vi ste se ufatili te recenice dozivotno.. izjavljivao je on da zeli da igra u Milanu i Juventusu, najdrazim klubovima.. ko ga pita da li zeli.? niko ama bas niko od ovih sto ce ici u Ligu Prvaka nema love ili nema interesa, dok je Juve vec stupio u kontakt sa Wolfsburgom.. doci ce sa 40 miliona i kupit ce ga.. bolje Europa Ligu nego nista sa Wolfsima.. ajde, navedite mi nekoga ko ce ici u LP da ima para, da ima zelju da dovede Dzeku, i da Dzeko ima zelju da ode u taj klub..
Dzeko ima zelju da igra u Juventusu, Juventus ima para.. pa j*biga Dzeko nije Maradona pa da mora igrati Ligu Prvaka, ako Buffon i Chiellini mogu igrati u EL sto on ne moze? a jasno je svima da ce Juve vec sljedece igrati u LP.. Juve, za razliku od 90% klubova koje vi gore navodite nije od juce.. vec je klub sa imenom i prezimenom.. a vi se nadajte da ce on u Bayern kada su fino bavarci rekli da nece nikako dovoditi Dzeku, kada Milan nema para.. i sl..
a kad je to džeko izjavio da zeli igrati u juve
a to sto su bavarci rekli da nece džeku to nije tacno,naravno da celnici bayerna nece pricati o novim igracima,jer bi onda bilo dosta nervoze u ekipi,a bayern igra jos u finalu kupa i lige prvaka tako da nervoza medju napadacima u ovom slucaju nebi dobro dosla
a neznam bas sto se ti toliko nadas za juve,po meni je i milan bolji barem igraju ligu prvaka,il u englesku samo juve nek nebude