FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
nas je samo sarajevo nadigralo,na strani i kod kuce su nam sudije sprijecavale pobjedu,vidjecete u subotu,ako budu sudili kako treba,a do sada nisu,sigurno cete 2 primit,hoce nas u prvu ligu,mi imamo lovu,sudijama nedamo,al cemo zato kupiti po
canja i boriti se za evropu,imamo mi igraca jos za vas,onako kao smajlovic,bio je pun ko brod u zvijezdi,dobar je to igrac al nama treba bolji za 1500mjesecno,stan,hrana,tr
ebe,gotiva i jos posao ekonomiste...da doduse sloboda ima tradiciju,ime al od toga se ne kupuje nista i bas budes fukara.
canja i boriti se za evropu,imamo mi igraca jos za vas,onako kao smajlovic,bio je pun ko brod u zvijezdi,dobar je to igrac al nama treba bolji za 1500mjesecno,stan,hrana,tr
ebe,gotiva i jos posao ekonomiste...da doduse sloboda ima tradiciju,ime al od toga se ne kupuje nista i bas budes fukara.
normalazvjezdas je napisao/la:nas je samo sarajevo nadigralo,na strani i kod kuce su nam sudije sprijecavale pobjedu,vidjecete u subotu,ako budu sudili kako treba,a do sada nisu,sigurno cete 2 primit,hoce nas u prvu ligu,mi imamo lovu,sudijama nedamo,al cemo zato kupiti po

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Kenan Hodžić kadet FK Sloboda: Životna želja debi u prvom timu!
Član kadetske selekcije Slobode Kenan Hodžić i povremeni reprezentativac BiH u posljednjih nekoliko utakmica ponovo se vratio u staru formu. U narednom kolu Omladinske lige kadeti Slobode idu na megdan ekipi Budućnosti u Banoviće.
-Porazom na domaćem terenu od Rudara iz Prijedora izgubili smo prvo mjesto i sada Borac ima prednost od dva boda ispred nas. U Banovićima je pobjeda imperativ imamo bolji tim i to je prava prilika da tim izađe iz rezultatske krize.
Kao i svakom dječaku koji prolazi kroz Omladinski pogon Slobode tako i Kenanu je želja da zaigra za prvu momčad Slobode.
-Svi mi to želimo, imamo talentovanu kadetsku generaciju iz koje će sigurno biti materijala za prvi tim. A kada sam ja u pitanju na mjestu desnog beka već dugi niz godina je deficit u prvoj momčadi-rekao nam je Kenan Hodžić.
Član kadetske selekcije Slobode Kenan Hodžić i povremeni reprezentativac BiH u posljednjih nekoliko utakmica ponovo se vratio u staru formu. U narednom kolu Omladinske lige kadeti Slobode idu na megdan ekipi Budućnosti u Banoviće.
-Porazom na domaćem terenu od Rudara iz Prijedora izgubili smo prvo mjesto i sada Borac ima prednost od dva boda ispred nas. U Banovićima je pobjeda imperativ imamo bolji tim i to je prava prilika da tim izađe iz rezultatske krize.
Kao i svakom dječaku koji prolazi kroz Omladinski pogon Slobode tako i Kenanu je želja da zaigra za prvu momčad Slobode.
-Svi mi to želimo, imamo talentovanu kadetsku generaciju iz koje će sigurno biti materijala za prvi tim. A kada sam ja u pitanju na mjestu desnog beka već dugi niz godina je deficit u prvoj momčadi-rekao nam je Kenan Hodžić.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
E moj idolu, za Slobodu navijam od svoje 6 godine kada sam bio prvi put na stadionu, dok ovo pišem sa prozora gledam na stadion i željno čekam novu utakmicu mog voljenog kluba koji mi je u srcu. Uz Slobodu sam bio u u dobru i zlu, i kada smo bili prvi i kada smo bili zadnji i uvijek ću biti uz Slobodu i Fukare. Ne vidim svrhu ove svađe jer se s time samo poistovjećujem sa tobom a to ne želim. Jedno je prognoza, a drugo je želja kao što SCB kaže...fukara87 je napisao/la:Aulleta mogu ti reci da puno filozofiras , ja sam navijac Slobode i nikad se nebi usudio da prognoziram neki rezultat (pobjedu npr. Zvijezde)protiv svog voljenog kluba tj Fk Slobode , pogledaj malo ostale navijace i kad malo bolje vidis primjetis da svi prognoziraju pobjedu za svoj voljeni klub ili nerijeseno u najmanju ruku (naravno odnosi se navijacki) zato ne lupaj mnogo i ne pisi gluposti bolan jer ti nisi navijac Slobode
Toliko od mene, nadam se da si razumio, a ako nisi misli šta hoćeš, ja znam šta je istina.
FK SLOBODA <3
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
- slani grad
- Kontakt:
omladinac...uz svo duzno postovanje prema Zvijezdi,stanovima,platama,ekonomistima....mi smo za vas giganti....znaci..procitaj jos jedno polako.....GIGANTI....bili,sad smo i bit cemo....bar narednih 50 godina....vas svaki igrac bi sutra presao iz vaseg kluba u SLOBODU....i zato ne palamudi ovdje o necemu o cemu veze nemas...zvjezdas je napisao/la:nas je samo sarajevo nadigralo,na strani i kod kuce su nam sudije sprijecavale pobjedu,vidjecete u subotu,ako budu sudili kako treba,a do sada nisu,sigurno cete 2 primit,hoce nas u prvu ligu,mi imamo lovu,sudijama nedamo,al cemo zato kupiti po
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Ma naravno da ste giganti, ali pred stečajem. Kod vas u Tuzli klubovi se gase dok se u Gradačcu osnivaju novi 
Za 50 godina će cijela Tuzla propast u zemlju, nema vam spasa

Dragon Town
Ko visoko leti nisko pada...zmaj_Bosne je napisao/la:Ma naravno da ste giganti, ali pred stečajem. Kod vas u Tuzli klubovi se gase dok se u Gradačcu osnivaju novi
Ne zadaji se previše druže, pad u surovu realnost mogao bi biti jako bolan.
Spammer
djecace o cemu ti pricas ? de pustite te rasprave koje Gigant a ko nije , navedi mi ime nekog kluba koji se ugasio u Tuzli ? otkud ti znas da ce Tuzla za 50 godina propastu u zemlju jesil ti to Vidovnjak slusajno jesi strucnjak stvarno e moje dijete drago...morate vi jos hljeba da jedete pa da budete nesto a dotad ce te nama da pusete u ledjazmaj_Bosne je napisao/la:Ma naravno da ste giganti, ali pred stečajem. Kod vas u Tuzli klubovi se gase dok se u Gradačcu osnivaju novi

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- husein veličanstveni
- Kontakt:
Pa gasi vam se rukomet, ženska košarka, nema vas u odbojci, zapravo nema vas nigdje,fudbaleri vam igraju za 300 maraka i 300 u bonovima koje mogu iskoristiti samo u Bingu. Baš ste fukare.
U zvijezdi ako nisi znao mjesečna primanja igrača se kreću između 2500 i 3500 maraka 

Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
- husein veličanstveni
- Kontakt:
I još zaboravih reći, rukometaši Gradačca su igrali u Evropi, odbojkašice također, košarkaški invalidni klub iz Gradačca osvajao trofeje u Evropi a vi iz velegrada jedva da izađete iz kantona

Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
- KB-TM87
- Kontakt:
Sve to stoji ali Sloboda će uvjek biti veći klub od Zvijezde, kako god okreneš ...husein veličanstveni je napisao/la:I još zaboravih reći, rukometaši Gradačca su igrali u Evropi, odbojkašice također, košarkaški invalidni klub iz Gradačca osvajao trofeje u Evropi a vi iz velegrada jedva da izađete iz kantona![]()
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Jesi ikad čuo za Mustafu Hukića, Džavada Šećerbegovića, Damira Mršića, Jusufa Hatunića, Jasmina Hukića, Merseda Kovačevića, Mirzu Delibašića između ostalihhusein veličanstveni je napisao/la:I još zaboravih reći, rukometaši Gradačca su igrali u Evropi, odbojkašice također, košarkaški invalidni klub iz Gradačca osvajao trofeje u Evropi a vi iz velegrada jedva da izađete iz kantona![]()

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- Omerbavarac
- Kontakt:
Cega bolan 3500, krvnih zrnaca!husein veličanstveni je napisao/la:Pa gasi vam se rukomet, ženska košarka, nema vas u odbojci, zapravo nema vas nigdje,fudbaleri vam igraju za 300 maraka i 300 u bonovima koje mogu iskoristiti samo u Bingu. Baš ste fukare.U zvijezdi ako nisi znao mjesečna primanja igrača se kreću između 2500 i 3500 maraka

Nemoj se provaljivati. Malo gledaj u realnost a ne u neke mahalske price.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Istina kreću se toliko najboljim igračima u većini klubova u PL BiH.Omerbavarac je napisao/la:Cega bolan 3500, krvnih zrnaca!husein veličanstveni je napisao/la:Pa gasi vam se rukomet, ženska košarka, nema vas u odbojci, zapravo nema vas nigdje,fudbaleri vam igraju za 300 maraka i 300 u bonovima koje mogu iskoristiti samo u Bingu. Baš ste fukare.U zvijezdi ako nisi znao mjesečna primanja igrača se kreću između 2500 i 3500 maraka
![]()
![]()
![]()
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Omerbavarac potpisujem tvoj post, cuj momka 3500 hahahahOmerbavarac je napisao/la:Cega bolan 3500, krvnih zrnaca!husein veličanstveni je napisao/la:Pa gasi vam se rukomet, ženska košarka, nema vas u odbojci, zapravo nema vas nigdje,fudbaleri vam igraju za 300 maraka i 300 u bonovima koje mogu iskoristiti samo u Bingu. Baš ste fukare.U zvijezdi ako nisi znao mjesečna primanja igrača se kreću između 2500 i 3500 maraka
![]()
![]()
![]()

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Cuj ovoghusein veličanstveni je napisao/la:Pa gasi vam se rukomet, ženska košarka, nema vas u odbojci, zapravo nema vas nigdje,fudbaleri vam igraju za 300 maraka i 300 u bonovima koje mogu iskoristiti samo u Bingu. Baš ste fukare.U zvijezdi ako nisi znao mjesečna primanja igrača se kreću između 2500 i 3500 maraka

-
- Kontakt:
Ljudi iz Gradačca su se organizovali i ulažu u sport.To je istina da pojedini igrači Zvijezde primaju takvu platu i zbog toga smo ljuti na igrače jer ne daju sve od sebe kada se vidi u kakvim uslovima rade ostali klubovi. Gradačac nije kriv što je takvo stanje što se tiče sporta u Tuzli.Cijelo vrijeme aludirate na to da Vlada TK pomaže Zvijezdi i oklnim mjestima, a istina je sasvim drugačija.Za izgradnju stadiona u Gradačcu Vlada TK nije dala niti jedne jedine marke,stadion se gradi finansijama naših privrednika i građana.Gradačac ima tenutno premijerligaša u rukometu koji je prošle sezone igrao u Evropi,takođe odbojkašice koje su bile druge u BiH,Omladinac koji igra u Prvoj Federalnoj ligi.To je vaš problem što vam u klubovima sjede nesposobni ljudi i što vam je privreda slaba.Iskreno,meni je Sloboda draga i pored Zvijezde to je moj drugi klub.harry_90 je napisao/la:Cuj ovoghusein veličanstveni je napisao/la:Pa gasi vam se rukomet, ženska košarka, nema vas u odbojci, zapravo nema vas nigdje,fudbaleri vam igraju za 300 maraka i 300 u bonovima koje mogu iskoristiti samo u Bingu. Baš ste fukare.U zvijezdi ako nisi znao mjesečna primanja igrača se kreću između 2500 i 3500 maraka
jos 3500 km hahah..nije ni cudo sto nam sport ne ide kada iz vlade TK izdvajaju mala sredstva,to jest nikakva,to ti je kad sjednes sa drveta na stolicu,daje se nekim klubovima iz okolnih opcina,za koje niko nije cuo izvan BiH,dignut ce se tuzlanski sport ne brini,barem se za sportsko drustvo Sloboda zna od Jugoslavije do Europe,tako da psst.Mirza Delibasic,Mustafa Hukic,Razija Mujanovic,Damir Mrsic,Jasmin Hukic,Dzevad Secerbegovic,Jusuf Hatunic itd.Pozz
Daj nekvarite temu koji je bolji klub i kome ko pomaze i ko ima odbojkase u 1 ligi itd ....... znamo svi da je Sloboda ispred svih sa TK i to ce teko i ostati pojedini klubovi naprave izlet u 1 ligu i tu ostanu par sezona svi dobro znamo gdje je zvijezda igrala do prije par sezona , ja bi volio da zvijeda i ostali klubovi sa TK budu u najvisim rangovima takmicenja naravno ispod Slobode 

Live for nothing or die for something
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
Sadikovic najavio da ce na kraju polusezone prozvat opoziciju koja radi protiv Slobode,da vidimo i to.I jos je rekao da ce ih prozvat imenom i prezimenom,dal nam se smijesi sudbina FK Sarajeva ?
EDIT:Presli smo 9000 postova,svaka cast !
EDIT:Presli smo 9000 postova,svaka cast !
- slani grad
- Kontakt:
husein veličanstveni je napisao/la:Pa gasi vam se rukomet, ženska košarka, nema vas u odbojci, zapravo nema vas nigdje,fudbaleri vam igraju za 300 maraka i 300 u bonovima koje mogu iskoristiti samo u Bingu. Baš ste fukare.U zvijezdi ako nisi znao mjesečna primanja igrača se kreću između 2500 i 3500 maraka

UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.