veteran 1987 je napisao/la:
Priznaces da je to malo kontradiktorno, jer ako je Siroki klub u kom su finansije i ostali segmenti koji cine klub u odlicnom stanju, onda mi to da niko nece da preuzme generalovu funkciju nije jasno zasto. Takvo radno mjesto bi svako pozelio. Bice da je ipak nesto drugo.
kevin ti je objasnio u cemu je poanta vec, nije to samo uzmi klub i nastavi dalje, Jelica su podrzavali bas svi u UO, ima poznanstva u svojoj bransi, znanje, ekonomsku moc i utjecaj, a to nije bas tako jednostavno za steci u ovom poslu, stotine je primjera raznih biznismena, gospodarstvenika koji su preuzeli neki klub pa nisu svojim dolaskom isti automatski unaprijedili, Jelic je zivio NK Široki Brijeg, nazalost previse parazita oko njega nije.
Zato se naravno mora oprezno pristupiti novom izboru, a to da je iznenadno i da se nije ni razmisljalo o novom predsjedniku pokazuje i situacija gdje klub jos uvijek trazi celnika, a Jelic je svoje obavio i vise nego dobro i ostavlja klub bez dugova i u dobrom stanju svakome tko bude sposoban ga voditi.
To je covjek za pozeljeti na celu bilo kojeg kluba i ja mu jos jednom cestitam i skidam kapu za sve sto je uradio za NK Široki Brijeg, kakvim ga je zatekao, sto je od njega napravio i kakvog ga ostavlja, to je jedan od jako, jako rijetkih svijetlih primjera u siroj regiji, tako da ove price o ''misterioznom isceznucu'' su meni, kao upucenijem u kompletnu pricu i koji je svjestan da isti i tako i tako vec godinama nije u Širokom Brijegu i da godinama aktivno najavljuje svoj odlazak, odnosno vec jednom je ostavku i povukao, smijesni.
...Život za Široki...