Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- majestic24
- Kontakt:
Re: Miralem Pjanić
Ja se bojim da vi malo vise ocekujete od Pjanica.
KAD JE dosao u Lyon 2008,tu je bio juninho. Ajd razumjeli smo da se nece naigrati pored njega. Iduce godine je brazilac otisao,svi smo govorili "ovo je njegova godina"...ali nije bila. Bila je godina Gourcuffa. Gurali su ga maximalno a nije to opravdao. 2010 smo ocekivali da ce francuza baciti u drugi plan,ali opet po istom.
2011 je otisao u romu. Opet smo svi govorili "sad ce napokon pokazati sta zna" a zapravo imao je samo par dobrih partija i to je to.
KAD JE dosao u Lyon 2008,tu je bio juninho. Ajd razumjeli smo da se nece naigrati pored njega. Iduce godine je brazilac otisao,svi smo govorili "ovo je njegova godina"...ali nije bila. Bila je godina Gourcuffa. Gurali su ga maximalno a nije to opravdao. 2010 smo ocekivali da ce francuza baciti u drugi plan,ali opet po istom.
2011 je otisao u romu. Opet smo svi govorili "sad ce napokon pokazati sta zna" a zapravo imao je samo par dobrih partija i to je to.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
nije tacno...ta godina i jeste bila njegova..i bio je standardan prvotimac, te godine je i izbacio real madrid...majestic24 je napisao/la:Ja se bojim da vi malo vise ocekujete od Pjanica.
a sledece godine je trener francuz davao prednost francuzu - tako to ide u fudbalu - cak i pored svih kritika na racun gurkufa...jer su i ptice na grani vidjele da je to bezveze igraac...
a u romi je druga prica, od stalne promjene trenera, njegovih pozicija na terenu, do ucestalih povreda...sve to trebas imati na umu kada govoris o njemu..
pjanic ima kalibar za barcelonu...lakse je igrati s klasama na terenu nego u romi...i ja bih mogao igrati pored messija, xavija, inieste, a kamoli PJANIĆ...koji ima ogroman potencijal...samo mu je potrebno malo srece, tj. da odigra jednu sezonu bez povreda..ma zapravo, makar polusezonu...
- Goalgetter
- Kontakt:
http://www.youtube.com/asroma
Ako ce neko gledati, Pjanic sa Romom protiv Bursaspora. Miralem obrijan, u prvom sastavu
Ako ce neko gledati, Pjanic sa Romom protiv Bursaspora. Miralem obrijan, u prvom sastavu

- Unknown Genius
- Kontakt:
Dosta slab u prvom dijelu, kao i čitava Roma. Doduše, prijateljska je pa se nikome ne zamjeri puno, ali kad je već dobio priliku da igra nešto ofanzivnijeg veznog i da bude playmaker trebao bi se još više potruditi da se dokaže na toj poziciji. Nekako olako je izgubio 2-3 lopte, a i igra bez lopte mu je katastrofalna.
Ne mislim ništa zlonamjerno, najdraži mi je igrač, ali mora on ovo puno bolje.

Moje ime ovdje od sad znači pravda.
To je sto on i moze pruziti, nikad od njega extra klasa...Unknown Genius je napisao/la:Dosta slab u prvom dijelu, kao i čitava Roma. Doduše, prijateljska je pa se nikome ne zamjeri puno, ali kad je već dobio priliku da igra nešto ofanzivnijeg veznog i da bude playmaker trebao bi se još više potruditi da se dokaže na toj poziciji. Nekako olako je izgubio 2-3 lopte, a i igra bez lopte mu je katastrofalna.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Tek ce se zayebat ako predje u Zenit.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
kad odeš u rusiju , nema izlaza ..
je.biga , možda ispadne da je istina ovo za ovaj transfer..Evil Genius II je napisao/la:o transferu
zelim ostati ali ne znam kakva je ekonomska situacija u klubu.
ne vjerujem da je istina ..
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Ima izlaza, ali taj transfer se pravi iz male lige u Rusiju, i onda dalje u lige petice. To su uradili Ivanovic, Krasic, Vidic i tako dalje. A u ovom trenutku prelazit u Rusiju bi bila cista glupost za Pjanica.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Iako je Zenit mozda duplo jaci klub od Rome ovo je strateski katastrofalan potez za Pjanica. Nit mu odgovara stil igre u Rusiji nit se iz Rusije vidi ikakva perspektiva za napredak.
Pjanić ukoliko ode u Rusiju neka se popiša na karijeru.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Goalgetter
- Kontakt:
Nema od ovog nista 

Ma nije lud Pjanić toliko da ode u Rusiju,ruska liga nije ni u snu za njega.To bi mu bio najgluplji potez u životu.
yebes pare
yebes pare

cuj 14 miliona ce dati zenit sta bi sa totenhemovih 23 miliona ? isparila ponuda ili sta?
Ruska liga nisu samo pare, ona je bolja od francuske sigurno.
Ali taj korak Pjanicu u ovom trenutku nije dobar. Hajde da je tamo pocinjao kao u Lyonu pa bi mogao otic u bolji klub, ali sad npr da ode i potpise na 3,4 godine - to je lose za njega.
Ali taj korak Pjanicu u ovom trenutku nije dobar. Hajde da je tamo pocinjao kao u Lyonu pa bi mogao otic u bolji klub, ali sad npr da ode i potpise na 3,4 godine - to je lose za njega.
RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Medjiska glupost, cisto sumnjam da je zvanicna ponuda ikad postojala, kao da i ova postojiFordinjo je napisao/la:cuj 14 miliona ce dati zenit sta bi sa totenhemovih 23 miliona ? isparila ponuda ili sta?
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Nije. To sto imaju par ogromnih imena ima vrlo malo utjecaja na kompletni kvalitet lige, od glave do pete. I da jeste bolja od Francuske ne kontam sta hoces da kazes sa obzirom da bi mu povratak u Francusku isto bio glup potez, osim u PSG. Ali prelazak u Rusku ligu bi mu bio nenormalno glup potez.Damian je napisao/la:Ruska liga nisu samo pare, ona je bolja od francuske sigurno.
Ali ona ponuda od "23 miliona Eura" od Tottenhama mi je uvjek zvucila kao provala.

Nadam se samo da je i ovo neka patka u stilu Spahicevog prelaska u Bayer. Kao da se neki transfer kuha. Evo Bale ide u Real. 

Za svako interesovanje jacih klubova oko nasih igraca meni srce ko dzamija, ali kad vidjo Zenit hoce Pjanica dodje mi da placem.
Koliko god Zenit bio jak klub, jaci od Rome, ta Ruska liga je bezveze, prosjek. :p Jer svi mi ocekujemo da Pjanic zaigra u nekom velikom EU klubu, a ako ode u Rusiju gotovo je, ostade onda samo dobar igrac, nikad world class.
Koliko god Zenit bio jak klub, jaci od Rome, ta Ruska liga je bezveze, prosjek. :p Jer svi mi ocekujemo da Pjanic zaigra u nekom velikom EU klubu, a ako ode u Rusiju gotovo je, ostade onda samo dobar igrac, nikad world class.
Trenutno korisnika/ca: izdzezveubrazil i 61 gost.