Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Šta ba za maloljetnike?? jesu ovo neke s forumaSteph je napisao/la:![]()
![]()
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ ... 0751_o.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo za vas maloljetnike, naletih na fejsu![]()
tribalhardcore je napisao/la:u Zavidovićima ništa novo![]()
#PostaviIOveSaForumaVidisDaZanimaLegendarnogSteph je napisao/la:#PaDaMeOpetBanujuTcTc
#Nisu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ovo ja mislim da je u Neumu i to mi je dobro poznat' put tu sam se pofat'o sa jednom iz ČapljineSteph je napisao/la:![]()
![]()
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ ... 0751_o.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo za vas maloljetnike, naletih na fejsu![]()
ovo gore si upravu, al ovo bold govori u svoje imeinsider je napisao/la:Pet lajkova, šest lajkova...
Veća sam ja budala što stalno dolazim na ovu temu, razočaram se u život. Davno sam se registrirao na Facebook, sjećam se bilo je tako normalno komunikativno sredstvo, a s vremenom postade nešto sasvim drugo. Sreća da ima Twitter, pa FB ne koristim toliko često. Kakve samo nebuloze, kakvi moroni na toj društvenoj mreži. Zar je moguće da se ljudi slikaju stoput na dan zbog lajkova? Tako nisko pasti zbog lajka? Slikati se ispred Katedrale i postaviti iznad "Sarajevo" uz srce itd...
Što nas sve ne pobiše 90-ih kad smo stoka...
+1insider je napisao/la:Pet lajkova, šest lajkova...
Veća sam ja budala što stalno dolazim na ovu temu, razočaram se u život. Davno sam se registrirao na Facebook, sjećam se bilo je tako normalno komunikativno sredstvo, a s vremenom postade nešto sasvim drugo. Sreća da ima Twitter, pa FB ne koristim toliko često. Kakve samo nebuloze, kakvi moroni na toj društvenoj mreži. Zar je moguće da se ljudi slikaju stoput na dan zbog lajkova? Tako nisko pasti zbog lajka? Slikati se ispred Katedrale i postaviti iznad "Sarajevo" uz srce itd...
Misliš na pogrešan forumaGreivis je napisao/la:
#PostaviIOveSaForumaVidisDaZanimaLegendarnog
insider je napisao/la:Pet lajkova, šest lajkova...
Ja ga ne koristim nikako evo vec 6-7 mjeseci i nimalo mi to ne nedostaje koliko su neki pricali da ne mogu izdrzati 2 sata a da ne uđu i vide sta se desava , Napravio sam ga prije 4-5 godina i koristio dok nije postalo potpuno rasulo idiota i glumica . Twitter je zakonOtelo je napisao/la:+1insider je napisao/la:Pet lajkova, šest lajkova...
Koristim fb al samo za komunikaciju.S vremena na vrijeme (pola godine-godina) postavim neku sliku,objavim pjesmu i to je sve.
Nema sumnje da FB ima određene pogodnosti, ne bi ni bio tako popularan da nema, ali ga ljudi koriste na pogrešan način. Djevojčice i dječaci iz osnovne škole uveliko otkrivaju čari Facebooka, pa onda "uče" od nekih malo starijih prijatelja kako se "najbolje" služiti njime - slikanje po raznim lokacijama, golišave fotografije, objavljivanje statusa svakih nekoliko minuta, lociranje... Kao da mene zanima gdje neko od mojih "prijatelja" pije kafu i s kim je na istoj.Neutral je napisao/la:
Kada sam se tek registrovao na fb prije par godina nije bilo par ljudi iz BiH. Dodavao neke strance tek tako radi reda![]()
Kasnije masovni prelazak raje sa smeća derneka na fb. Ljudi sve rade za lajk kao da će im promijeniti život.
Oh, koliko puta sam se zapitao to isto
Nemoj se deaktivirati, izbriši se, osjećam se 100x bolje kada ne moram čitati neke komentare ili gledati neke slike koje su mi prijatelji like.
fakat je fb bio dobra stvar do ovog momenta. Jos tada sam se bojao najezde onih maloumnikaNeutral je napisao/la:
Kasnije masovni prelazak raje sa smeća derneka na fb. Ljudi sve rade za lajk kao da će im promijeniti život.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.