FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

amertiger
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la amertiger » 29 apr 2010, 14:18

make je napisao/la:
silenT. je napisao/la:evo kad se provociramo pa da i ja malo.. u tome sam poznat

Sinoć je "veliki" klub Barcelona pokazala kakav su skup padavičara, loših gubitnika, nekorektna đubrad skupa sa svim navijačima, vodstvom i dalje.
Evo par primjera (napadi na Mourinha i skandiranje do 4 ujutro Interovim igračima svugdje drugdje bi se osudilo, al to su "vanzemaljci" oni mogu sve. Onakvo izležavanje i bacanja Alvesa, Busquetsa i ostalih s Barcine strane je nepravednost, a kad Interovi igrači to rade odmah cijel stadion skoči i prigovara se sudiji.
I na kraju kraj utakmice.... e tu su pravi bijednici ispali kad ih se spustilo na zemlju nisam đubravije,ljigavije nepodnošenje poraza u životu vidio, prskalice, Valdes itd.
Sramite se !!! Možete igrat lijep nogomet, al ste najveća i najbezobraznija đubrad koja ne poštuje druge ekipe, navijače, trenera. Kao da ste sami u nogometu... Srami se MALA Barcelono...

iz srca vam želim da ne osvojite nijedan trofej ove godine jer ga ni ne zaslužujete...

Merda Barca
:shock: :shock: :shock:

jesi nas sad isprovocirao :o :o :o :o

MES QUE UN CLUB!!!!!!

Sama posjeta ovih drugih navijaca na nasu temu je dokaz koliki je klub Barca i koja je to ustanova za sve ostale a pogotovo za Inter tako ponavljam

MES QUE UN CLUB
Mes Que Un Club

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 29 apr 2010, 14:24

Vjerujte covjek uposte nijereko da je neka uratao prootiv Barce nego da je suđenje u Lp opcenito katastrofalno sto dovodi na kraju do ovih nasih komentara, ali kad se sabere sve je to tu negdje, iako se Celzijevi navijaci nikad nece pomoriti sa onim sto je uraio OVerbo tako se necu ni ja pomiriti sa onim sta je bilo juce kad je Bojan dao gol ili sa onim sta je bilo u prvoj utakmici i prekrasjima i zutim kartonima
Mes Que Un Club

kurdt
Kontakt:

Post Postao/la kurdt » 29 apr 2010, 14:30

Robovlasnik je napisao/la:Prije utakmica ja i cimer ( inace fan Intera ) raspravljamo malo o sudjenju .... i stvarno pogodio sam sve :))))

Da se citiram malo : " U prvoj utakmici sudija ce tolerisati grubu igru Intera , nece im podjeliti previse zutih kartona i nijedan igrac koji bude imao zuti karton i bude u opasnosti da propusti revanse nece ga dobiti .... " i stvarno tako i bilo .... Neki zaboravljaju da je valjanje igraca intera pocelo jos u prvoj utakmici ;) ;) Antifudbaleri ...
A za uzvrat reko : " Ceka ih paklena atmosfera , ne gine im jedan crveni , samo zavisi ko ce ga dobiti Motta ili Samuel .... dobit ce i golman zuti zbog zadrzavanja , kao i jos poneki igrac kojem ne prijeti propustanje finalne utakmice , sudija ce pokusati da nadoknadi domacinsko sudjenje iz prve utakmice tako sto ce barci dosuditi par sitaucija koje u Milanu nikad nebi " .... i stvarno i to se obistini ..... Sve u svemu ako je inter ostecen za crveni barca je za cist go ( ruke nije bilo - ima fina izjava na goal.com - " greska sudije je bila svirati ruku u momentu kada odbrambeni igrac prilikom izbijanja lopte pogadja igraca na metar od sebe koji cvrsto i nepomicno drzi ruku na stomaku uz svoje tijelo " ) ..... sto se tice Mourinha rekao sam da nikad o njemu vise necu pricati .... portugalski seljak ostaje portugalski seljak .... on da Mancu vodi ??? da zamjeni gospodina Fergusona ? ma nikaad ..... on je obicni lajavac .... i kakve god imao nadimke .... On ce ostati "kurvin sin" ....

i da jos nesto .... Valdes - Pique - Pujol - Xavi - Iniesta - Messi - Buskets - Pedro - Jefren - Krkic ..... su djeca barce i spanci u ekipi .... a ja sinoc Italijana nisam vidio ..... zalosno ....
A vi ste mourinha docekali s crvenim tepihom ruzama i sve najbolje ocigledno ti ne pratis engleski fudbal daleko je ferguson od gospodina nije lajav ko mourinho al ima i on svojih bisera voli da zasere Inter je skracenica od internacionale nemoj da ti prevodim kaj znaci internacionale uostalom kakve sad to veze ima ljudi su vas prosli makar vi imali citavu spansku reprezentaciju
Tvoje oči ko farovi FIće
ti si moje omiljeno biće.

Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
**** mater ako te ne volim!

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 29 apr 2010, 14:33

Oj lika kako se sasu cuj messi spanac :o
Samo jedan klub Velež Mostar

kurdt
Kontakt:

Post Postao/la kurdt » 29 apr 2010, 14:36

xavi26 je napisao/la:
omgmessi je napisao/la:Dosad nisam ništa želio pisati jer vidim ogroman broj provokatora, pogotovo onih kojih barca redovno guzi pa su dočekali svoje minute sreče. Ti Paja Patak mislim da si na ovoj temi čak i na ovom čitavom forumu nepotreban, tvoji komentari zaslužuju samo da odu na delete, ali tako je to kad neko ne želi ni sam sebi priznati da je Barca daleko ispred sviju.

A o Uefi nemam više ni riječi. Ove godine u ligi prvaka ja mislim da nije prošla ni jedna utakmica, bez katastrofalne greške sudije, a uz to govore kako jim tehnologija se ne svidja i ne žele je uvesti u fudbal. Moje mišljenje je, da upravo zbog toga, jer sudci na ovakom nivoju gdje su ekipe izjednacene dandanas imaju sve veči i veči utjecaj na utakmicu a njim je sve to šovbiznis i napravti takmičenjem što zanimljivijim. Sve više to ide iz sporta u šov i još malo pa čemo gledat ligu prvaka ko i wrestling, gdje se zna da je sve odlučeno ko prolazi.

Interu svaka čast, odigrali su za prolaz, borili su se svih 180 minuta i više i prošli u finale posle 40 godina. U finalu su dve ekipe koje su imale ogromno sreče da su prošle u knock-out fazu LP iako ne želim smanjiti zasluga Interu za prolaz, ali opet 30 tačnih dodavanja u 90 i kusur minuta, znači svake 3 minute su jednom pravilno oddali suigraču loptu je zamene osebno neki drugi sport a ne fudbal, ali šta češ sto ljudi sto čudi i neki izgleda ne gledaju fudbal zbog ljepote i uživancije, koja pruža upravo najbolja igra na svijetu.

A sad da komenarišem vaše izkomentarisane sudijske odluke.

Na prvoj utakmici Puyol dobio zasluženo žuti, iako bi morali zasluženo žuti dobiti i Maicon i Motta. Treči gol Milita je katastrofalna greška stranskog sudije, koji je bio 20m od ravne linije događanja. Drugi gol je sumljiv, prekršaj Motte nad Messijem je sigurno bio, vuko ga je Thiago za dres, ali sudija nije dosudio gdje je sevnula odlična kontra Intera. Po mojem mišljenju penal nad Alvesom je bio, kontakt je bio sa leđa, iako je Sneijder digao ruke i kao opozorio sudiju da neče da krši ali kontakt je u svakom primjeru bio i to se kazni penalom. Offsajd kojeg je sudija dosudio u korist Barce nad Militom, kad je istrčo sam pred gol Valdesa nije bio i to je još jedna velika greška onog morona.

Na drugoj utakmici je sudija puno sjecko igru, dozvolio na veliko krađu sekunda i minuta od strane Interovih igrača i još mi nije jasno kako je mogao produžiti prvo poluvrijeme samo 2 minute. Gol Piqueja jes sumljiv, iako još sam nisam vidio čistog snimka, jer ni odbrana Intera nije bila u ravnoj liniji, kako sam vidio je Muntari malo zaostao za ostalim braničima. A u 92 minuti je katastrofalna greška De Bleeckerja, ruka nije bila i ako bi bila Yaya si sa njom nije pomago da izkontrolira loptu tako da je gol Bojana sigurno regularan. A Motta je dobio zasluženo crveni, iako crveni direktan nije bio, al zato drugi žuti i to je ista stvar, tako da neznam šta se bunite.

Šta se tiče tekme sa Chelsejom neznam šta provocirate i uzdižete tenzije, nije Barca kriva za suđenje ko što nije ni Inter kriv za onakvo suđenje(čitaj UEFA). Za razliku od Intera je Barca i sa desetoricom napadala i stisnila Chelsea u njihov šestnesterac dok se Inter branio sa svih 10 igrača i pokazao nadgradnju največeg ubicu fudbala catenaccia. Ja mogu samo da sam ponosan na klub za koji navijam i igrače, jer su pokazali šta je fudbal i kako se ga igra i ispali su sa stilom. Liga prvaka je takmičenje gdje več godina nije sve na nivoju i svake godine bar s moje strane gledanja gubi regularnost i sportsku zanimljivost.
jesi ti mozda nogometni sudija? :) ma sve je to tako, malo je sudija koje mogu odsuditi takvu utakmicu na nivou, (tenutno je bussaca daleko najbolji), u prvoj utakmici je bilo gresaka na stetu barce, a i sinoc je bilo cudno sudjenje, kod iskljucenja se nema sta prigovoriti, ali se sudija ocito prepao, pa je kasnije svirao sve, najobicnije duele je svirao u korist interove odbrane, a mislim da se u drugom poluvremenu efektivno nije igralo vise od 20 minuta, onakva valjanja i odugovlacenja, za nepovjerovati da se to desava u polufinalu lige prvaka, i onda neki slave mourinhovu taktiku....ali o svemu ovome ce se pricati jos koji dan, aonda ce inter igrai finale 22. maja, tako je to bilo i prosle godine.
Jarane ako nisi znao postoje i taktike za odbranu ne samo za napad a mourinho je tu bez premca najbolje vam je sad da opet obucete one majce koje govore da ste ostavili kozu na terenu mozda i jeste ostavili kozu na terenu koliko ste trcali s jedne strane terena na drugu inter je na toj utakmici ostavio i srce i dusu i zivot i zasluzeno su prosli. A inace je glup natpis na majcama cuj ostavit cemo kozu na terenu valjda se na terenu ostavlja srce ja jos nisam cuo nijednu izjavu nekog trenera il igraca ostavit cemo kozu na terenu to samo moze mala barcelona
Tvoje oči ko farovi FIće
ti si moje omiljeno biće.

Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
**** mater ako te ne volim!

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 29 apr 2010, 14:42

Na sta je spala''mocna'' Barcelona,na udarce sa 30 m,i duge lopte :roll: :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Robovlasnik
Kontakt:

Post Postao/la Robovlasnik » 29 apr 2010, 14:48

Adnel je napisao/la:Oj lika kako se sasu cuj messi spanac :o

oprosti .... greska u pisanju .... mislio sam na barcina djeca ....
Onaj ko je rekao da nije važna pobjeda ili poraz, važno je učestvovati, vjerovatno je sam izgubio.

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 29 apr 2010, 14:49

Haha koji gol ruka cista Tourea ako nije igrao rukom zasto onda nije pomakao ruku i igrao tijelom haha a sudija nije ponistio gol jer je svirao ruku prije nego je Krkic dosao do lopte a onaj igrac intera koji je trazio igranje rukom je stao znaci i da sudija nije svirao Inter bi opet dosao do lopte. LJubomorni na uspjehe simulatori nijedan uspjeh im nije prosao bez skandala pa su i ispali sa skandalima dosta vise sudackih malverzacija u korist separatista!

U narednom periodu ocekujemo nagli pad broja navijaca Barcelone hahahaha
Dio Arsenala

Robovlasnik
Kontakt:

Post Postao/la Robovlasnik » 29 apr 2010, 14:52

[/quote]
Sta ti vidovit...ma svjetska urota protiv barce,ne daju im da udju u finale,ja vjerujem u teoriju zavjere. Mozemo mi Mourinha mrziti ili voliti lik je strucnjak,doveli su ga u Inter da ih odvode do finala,on je to i uradio,na koji nacin dalo bi se pricati...na kraju krajeva to je posao kao i svaki drugi on ga obavlja!![/quote]

nisam vidovit .... ni ima kakve urote .... ja sam samo pokusao objasniti .... da je sudjene bilo pravedno ... koliko je ostcen inter toliko je i barca ... A opet ja mislim da je Barca pobjedila prvu recimo na nou campu sa 3 : 1 i da gostuje u Milanu ... siguran sam da Mesi nebi igrao beka a Ibrahimovic stopera ;)
Onaj ko je rekao da nije važna pobjeda ili poraz, važno je učestvovati, vjerovatno je sam izgubio.

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 29 apr 2010, 14:53

Mister No je napisao/la:Ovo je bila utakmica koja je potvrdila tri stvari:

1.Da ova igra Barcelone ne prolazi kod dobro organiziranih odbrana(dokaz,sva Barcina polufinala zadnih godina,sjetite se prosle protiv Chelsea,prije toga ManU,Liverpool...)i kad sabereš u tim utakmicamasu imali vrlo malo šansi na Camp Nou.

2.Da Messi još nije ( a teško i da može biti ) kao Maradona,koji je u ekipama gdje je osvajao titule(Barca,Napoli,Argentina...)i nije imao za suigrace kao Xavi,Iniesta preuzimao daleko više odgovornosti nego Messi(daleko od toga da nije jedan od boljih...)

3.Guardiola je pokazao da je još neiskusan da se nosi sa iskusnijim trenerima poput Mourinha i da je potez sa razmjenom Ibrom i Etom velika pogreška za Barcu.Oni klinci nisu taj kalibar, jedino u sistemu igre Barce sa Xavijem i Messiejem izgledaju dobro ali kada trebaju preuzeti na sebe teret nema ih nigdje.Primjer je mlađahni Dos Santos, ko zna gdje je taj velikan.

A također čitam ove komentare i ne vjerujem kako su pojedini od njih smiješni.Pa svi su veoma dobro znali na koji način INTER može dalje i znalo se kako će odigrati,i to su uradili perfektno .
Ovo je perfektno spremljena taktika za meč u kome su posjed lopte i šutevi van okvira golu nebitni ( džaba 1000 tačnih pasova ako je većina bespotrebna ),već je bitno samo proći u finale.
INTER je odigrao perfektno i bez i jedne jedine greške.
1. nijedan tim en bi mogo probit interov bunker sinoc, nijedan! samo sto to nikad necemo saznati, jer se protiv ostalih ne igra bunker, jer nisu ubojiti kao barca.

3. nije se ni eto bas snalazio pored ovakvih odbrana. sjetimo se stamford bridgea prosle godine, eto se vidio nije. ibra jednostavno sa 4 igraca oko sebe nemoze nista uraditi. ko da bi tores, villa i drogba mogli. a nije ni iamo nekih bog zna lopti.
Nail for Real je napisao/la:Na sta je spala''mocna'' Barcelona,na udarce sa 30 m,i duge lopte :roll: :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

spao je i kraljevski klub na to da se njihovi navijaci trznu na samu spomen miralema pjanica. da ne govorim o igracima...

Robovlasnik
Kontakt:

Post Postao/la Robovlasnik » 29 apr 2010, 15:04

-Paja je napisao/la:Haha koji gol ruka cista Tourea ako nije igrao rukom zasto onda nije pomakao ruku i igrao tijelom haha a sudija nije ponistio gol jer je svirao ruku prije nego je Krkic dosao do lopte a onaj igrac intera koji je trazio igranje rukom je stao znaci i da sudija nije svirao Inter bi opet dosao do lopte. LJubomorni na uspjehe simulatori nijedan uspjeh im nije prosao bez skandala pa su i ispali sa skandalima dosta vise sudackih malverzacija u korist separatista!

U narednom periodu ocekujemo nagli pad broja navijaca Barcelone hahahaha
heheh .... jes glup :D :D

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 29 apr 2010, 15:11

Wolverine je napisao/la:
Mister No je napisao/la:Ovo je bila utakmica koja je potvrdila tri stvari:

1.Da ova igra Barcelone ne prolazi kod dobro organiziranih odbrana(dokaz,sva Barcina polufinala zadnih godina,sjetite se prosle protiv Chelsea,prije toga ManU,Liverpool...)i kad sabereš u tim utakmicamasu imali vrlo malo šansi na Camp Nou.

2.Da Messi još nije ( a teško i da može biti ) kao Maradona,koji je u ekipama gdje je osvajao titule(Barca,Napoli,Argentina...)i nije imao za suigrace kao Xavi,Iniesta preuzimao daleko više odgovornosti nego Messi(daleko od toga da nije jedan od boljih...)

3.Guardiola je pokazao da je još neiskusan da se nosi sa iskusnijim trenerima poput Mourinha i da je potez sa razmjenom Ibrom i Etom velika pogreška za Barcu.Oni klinci nisu taj kalibar, jedino u sistemu igre Barce sa Xavijem i Messiejem izgledaju dobro ali kada trebaju preuzeti na sebe teret nema ih nigdje.Primjer je mlađahni Dos Santos, ko zna gdje je taj velikan.

A također čitam ove komentare i ne vjerujem kako su pojedini od njih smiješni.Pa svi su veoma dobro znali na koji način INTER može dalje i znalo se kako će odigrati,i to su uradili perfektno .
Ovo je perfektno spremljena taktika za meč u kome su posjed lopte i šutevi van okvira golu nebitni ( džaba 1000 tačnih pasova ako je većina bespotrebna ),već je bitno samo proći u finale.
INTER je odigrao perfektno i bez i jedne jedine greške.
1. nijedan tim en bi mogo probit interov bunker sinoc, nijedan! samo sto to nikad necemo saznati, jer se protiv ostalih ne igra bunker, jer nisu ubojiti kao barca.

3. nije se ni eto bas snalazio pored ovakvih odbrana. sjetimo se stamford bridgea prosle godine, eto se vidio nije. ibra jednostavno sa 4 igraca oko sebe nemoze nista uraditi. ko da bi tores, villa i drogba mogli. a nije ni iamo nekih bog zna lopti.
Nail for Real je napisao/la:Na sta je spala''mocna'' Barcelona,na udarce sa 30 m,i duge lopte :roll: :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

spao je i kraljevski klub na to da se njihovi navijaci trznu na samu spomen miralema pjanica. da ne govorim o igracima...
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to bi trebalo da bude provokacija? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 29 apr 2010, 15:23

ne, to je cinjenica.

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 29 apr 2010, 15:30

A izvinite stose vracate konstantno na ovu temu o FC Barci kad je toliko mrzite i ko zna sta vise, popularnost Barce nikad ne moze opstati, ja sam zivi svjedok naviajam od 96 za nju i kad sugubili i kad su pobjeđivali uvjek sam bio odan navijac, kad neko jednom pocne az Barcu naijati taj se vise ne moje mjenjati jer je to tako, jednostavno i kratko: MES QUE UN CLUB --- Više od kluba
Mes Que Un Club

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 29 apr 2010, 15:35

amertiger je napisao/la:A izvinite stose vracate konstantno na ovu temu o FC Barci kad je toliko mrzite i ko zna sta vise, popularnost Barce nikad ne moze opstati, ja sam zivi svjedok naviajam od 96 za nju i kad sugubili i kad su pobjeđivali uvjek sam bio odan navijac, kad neko jednom pocne az Barcu naijati taj se vise ne moje mjenjati jer je to tako, jednostavno i kratko: MES QUE UN CLUB --- Više od kluba
Tako ti je to druze, kad se tvom neuspjehu raduju, znaj da si veliki... eno sad neki strucnjaci tamo obitavaju po Unitedovoj temi, i hoce da eventualni kiks Chelseaja okarakterisu kao Liverpoolovo osvajanje titule za United, a sa druge strane silno zele da se to ne desi, pa cak sve i jedan navijac Liverpoola. Dakle, njima nije bitno hoce li ili gdje ce Liverpool slijedece sezone, njima je jedino u glavi da United ne osvoji, jer mrznja prema Unitedu je mnogo veca od ljubavi prema svom klubu. Ovo pisem iz razloga sto se slicne stvari desavaju i ovdje, dolaze nekakvi navijaci Reala i interesuju se hoce li Barca ispasti iz LP, to ih zanima vise nego bilo sta sto se desava oko Reala... savjet - lagano ih iskuliraj... ;)
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 apr 2010, 15:40

Mourinho takticki za deset koplja iznad Barcinog trenera.
U Milanu uhvatili na prepad iskoristili svoje sanse,zacepili Messija i babo ruco'.
U Barceloni KATANAC i bog te veselio.
P.S i Celzea je vrijedio za totalnog favorita pa prdnuse u sisu.
A ovo non stop satro neko mrzi Barcelonu.Ne bih rekao,jak i kvalitetan je to klub da ga neko previse rzi.
Pa na svakoj temi kad veliki klub ispadne ima bockanja.
Da bi bio pravi sampion treba znati i izgubiti ''ponekad''
A ne svi ko' uvrijedjene mlade,kobajagi zacudjeni,sudjenje ofo ono.a niko ne gleda zasto se to nije prije otklonilo,ili cak da je zahvaljuci tim i osvojena titula prosle godine.
Pogledajte teme M.U,Reala,Arsenala itd pa vas bi slog strefio kad bi vas tako zezali.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 29 apr 2010, 15:48, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 29 apr 2010, 15:42

amertiger je napisao/la:A izvinite stose vracate konstantno na ovu temu o FC Barci kad je toliko mrzite i ko zna sta vise, popularnost Barce nikad ne moze opstati, ja sam zivi svjedok naviajam od 96 za nju i kad sugubili i kad su pobjeđivali uvjek sam bio odan navijac, kad neko jednom pocne az Barcu naijati taj se vise ne moje mjenjati jer je to tako, jednostavno i kratko: MES QUE UN CLUB --- Više od kluba
Nekim ljudima ne mozes to objasniti , kad za Barcu navijas sa srcem i uzivas u tom , da ispadnu ne znam kakvi kreteni ili nesto drugo uvijek ces navijati za Barcelonu ! Zato je onaj slogan Mes Que Un Club !

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 29 apr 2010, 15:45

Guardiola veliki gospodin:

Guardiola: Čestitke Interu
Gospodin je u Pirovoj pobjedi na Camp Nou ostao Barcelonin trener Josep Guardiola. Nakon što je njegova momčad poražena od Intera 3-1 na San Siru polufinalni uzvrat i slavlje 1-0 bili su nedostatni za finale nogometne Lige prvaka.
Upitan za Interovu taktiku branjenja praktički cijele momčadi unutar 30-ak metara od svojeg gola Guardiola je kazao: Pravo je svake momčadi igrati kako želi, kao što je pravo svakoga trenera postaviti igru za koju smatra da će donijeti ploda. Ja ne mogu zbog toga kriviti Inter. Mi smo pokušavali napadati, no ponekad je to teže nego braniti se.

Mnogo je na igru utjecalo isključenje Thiaga Motte, da do toga nije došlo igralo bi se na drugačiji način. Žao mi je što propuštamo finale, ali sam ispunjen ponosom na činjenicu da sam dio ovoga kluba i na to kako mi igramo. Ostaje nam ispričati se navijačima i čestitati Interu na ulasku u finale.

Moramo se uzdignuti nakon ovoga jer još uvijek nas čeka borba za naslov u Primeri u kojoj smo izgubili samo jednu utakmicu. Ja sam ponosan na svoje momke, niti jedan od njih me nije razočarao - kazao je Guardiola, strateg momčadi koja je prošle sezone osvojila šest naslova prvaka, uključujući i onaj iz Lige prvaka.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 29 apr 2010, 15:49

harishp je napisao/la:Mourinho takticki za deset koplja iznad Barcinog trenera.
U Milanu uhvatili na prepad iskoristili svoje sanse,zacepili Messija i babo ruco'.
A ovo non stop satro neko mrzi Barcelonu.Ne bih rekao,jak i kvalitetan je to klub da ga neko previse rzi.
A ne svi ko' uvrijedjene mlade,kobajagi zacudjeni,sudjenje ofo ono.a niko ne gleda zasto se to nije prije otkolonilo,ili cak da je zahvaljuci tim i osvojena titula prosle godine.
Pogledajte teme M.U,Reala,Arsenala itd pa vas bi slog strefio kad bi vas tako zezali.
Sta ce djeca. Ja sinoc upo na forum kad svi redom psuju nesto, koji debili. Nisam to jos ni na jednom forumu vidio

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 29 apr 2010, 15:57

Bilal je napisao/la:
harishp je napisao/la:Mourinho takticki za deset koplja iznad Barcinog trenera.
A ne svi ko' uvrijedjene mlade,kobajagi zacudjeni,sudjenje ofo ono.a niko ne gleda zasto se to nije prije otkolonilo,ili cak da je zahvaljuci tim i osvojena titula prosle godine.
Sta ce djeca. Ja sinoc upo na forum kad svi redom psuju nesto, koji debili. Nisam to jos ni na jednom forumu vidio
pazi da ne pretjeras.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.