Oni njemu svakako moraju plaćat 15.000 il sjedio u Sarajevu ili u Londonu narednih 18 mjeseci... sve dok neki klub ne posalje ponudu za transfer,ukoliko ne posalje on je slobodan igrač kad mu istekne posudba u FKS! A realno je da neće ući u prvi tim Chelsea,a niko zainteresovan nema da ga kupi,i Chelsea ima još 22 igrača na posudbi osim Delača... I sve dok je pod ugovorom oni ga moraju plaćat,htjeli ili ne htjeli...Baja_Zvjerka je napisao/la:Jeste logicno da tu rade neki mamlazi, svako ima svoju racunicu, produzit mu mogu ugovor pa ga prodati za 100.000 eura npr. samo da vrate pare, ali iluzorno je ocekivati da ce mu oni placati 15.000 eura godinu i po, eto da vide kakav ce biti u Sarajevu, pa ako ne bude valjao onda eto im ga djaba... Oni njega placaju vec 5 godina po tim posudbama, gdje se i nije bas naigrao, pa nece tek tako i otici...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
http://fksloboda.ba/vijesti/690-estorica-naputaju-tuanj" onclick="window.open(this.href);return false;
Na Blaževićevom spisku našlo se šest imena.
Edin Fejzić uoči ove sezone došao je iz Sloge Simin Han i on će se vratiti u redove ovog kantonalnog prvoligaša. Novu sredinu može potražiti i Almis Kasumović koji je ponikao u našoj školi, baš kao i Sadik Hasanović, veznjak koji je ove sezone stigao iz redova Orašja.
Novi klub može potražiti i Eldar Pilavdžić, a šef struke Crveno - crnih je odlučio da i Alem Plakalo ne zadovoljava njegove ukuse te se može vratiti u matični klub Sarajevo.
Adi Kadić će biti prekomandovan u juniorski tim.
FK Sarajevo. NK Travnik.
- Evolution87
- Kontakt:
valjda nije zadovoljiotarrepl je napisao/la:Citam na forumu slobode da je PLAKALO dobio nogu? Jeli neko zna o cemu je pitanje?

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
e,u ovom je cijela poenta,ljudi se naprosto ne mire s cinjenicom da se nama sve ovo desava,i ne prestaju zbog takve cinjenice ici iz krajnosti u krajnost,totalno izgubljeni u vremenu i prostoru loveci se za svaki zarez,bilo koji detalj kojim bi eto kao mogli osporiti svaki nas potez..lafomamone je napisao/la:Moge stvari se desavaju u FKS koje vama nisu logicne
i niko,ama bas niko iz kompletne lige ovdje nije dosao s takvom pricom,samo oni,i samo njima tu sve ovo nema logike ni smisla..
do juce nema sanse da ce iko doci iz najjacih liga evrope,a sad kad se to desava,e sad je najbitnije sto delac nece zavrsiti kao nas igrac nego samo i jedva kao posudjen,i to ni manje ni vise nego na 18 mjeseci,pa onda i to zanemare pa kazu na 6 mjeseci...pa,sta reci zaista...

zatim se pojavi i pokoja kontradiktornost i jedan od njih kaze kako je ipak ovo dovodjenje igraca ok,i odrazice se pozitivno na cijelu ligu...hahahahaha...nece i ne moze se odraziti pozitivno ni na zelju,celik,borac,nego samo na fks...jer,iz prazne ne puca....

Zadnja izmjena: socrates, dana/u 23 jan 2014, 18:30, ukupno mijenjano 2 puta.
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
Ja se cudim da je prihvatio da uopste ode u Slobodu.Pa Plakalo moze igrati u pola ekipa Premijer lige.Garant su to neki talovi,nije neci igrac ,tako je to kod nas. 

- moustapha
- Kontakt:
S obzirom da smo ostali na samo dva napadaca, mozda je i dobra opcija da se vrati. Treba ce nekada zamjeniti Bilbiju ili Velkoskog, a imace priliku proci kvalitetne pripreme. Mada opet vjerujem da ce ga pokusati poslati na posudbu negdje drugo.
#divovi
Jes' da je naš, al' loš je.amypitar je napisao/la:Ja se cudim da je prihvatio da uopste ode u Slobodu.Pa Plakalo moze igrati u pola ekipa Premijer lige.Garant su to neki talovi,nije neci igrac ,tako je to kod nas.
moustapha je napisao/la:S obzirom da smo ostali na samo dva napadaca, mozda je i dobra opcija da se vrati. Treba ce nekada zamjeniti Bilbiju ili Velkoskog, a imace priliku proci kvalitetne pripreme. Mada opet vjerujem da ce ga pokusati poslati na posudbu negdje drugo.
Meni nije jasno da su ga uopste slali na posudbu.Valjda su kontali posto je veliki talenat,da mu je bolje da negdje igra nego da sjedi na klupi.Sto rece sad ga treba vratiti,a dati mu sansu u KUP utakmicama,ako naletimo na neku slabiju ekipu.
ma ide na posudbu opet , nema od gledanja ništa, on mora igrat steći malo rutineamypitar je napisao/la: Meni nije jasno da su ga uopste slali na posudbu.Valjda su kontali posto je veliki talenat,da mu je bolje da negdje igra nego da sjedi na klupi.Sto rece sad ga treba vratiti,a dati mu sansu u KUP utakmicama,ako naletimo na neku slabiju ekipu.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Jedina losa stvar za Plakala je ta sto smo ga poslali u grad koji nas najvise mrzi na svakom polju. Bolje za njega da se vrati i ode na posudbu u neki drugu klub.
- moustapha
- Kontakt:
Nek ga sad posalju u Celik.1L8F9C2 je napisao/la:Jedina losa stvar za Plakala je ta sto smo ga poslali u grad koji nas najvise mrzi na svakom polju. Bolje za njega da se vrati i ode na posudbu u neki drugu klub.

#divovi
- Probisvjet
- Kontakt:
Odgledao sam dva treninga. Po meni Plakalo je napravio par gresaka-nedostataka koje Ciri nisu legle.Kanister je napisao/la:Jes' da je naš, al' loš je.amypitar je napisao/la:Ja se cudim da je prihvatio da uopste ode u Slobodu.Pa Plakalo moze igrati u pola ekipa Premijer lige.Garant su to neki talovi,nije neci igrac ,tako je to kod nas.
-na trening utakmici poslije nekog bezveze duela sa nekim od igraca ostao da lezi-simulira kao da se igra prvenstvena utakmica. Kada Ciro nije dozvolio da se prekine on ustao kao da mu nista nije bilo.
-dize ruku da mu se doda lopta na treningu, a sakriven od drugog igraca, ne otvara se dobro, nego ide na duel sto je mnogo teze.
-sto se tice tehnike Ciro je vidio da je pomalo nezgrapan
Ne znaci da je Plakalo los igrac, ali vjerovatno Ciro hoce nekog iskusnog jer nema vremena za eksperimentisanje.
Treba njemu jos mnogo iskustva i igranja. Mislim da trenutno kod nas nije situacija za sticanje iskustva. Nije katastrofa ako nije Ciru zadovoljio. Zelim mu sve najbolje.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Evo informacija, bili su u teretani sinoc ili danas, bilo je 28 igraca i 28 sprava, Plakalo je zavrsio svoju spravu a momak ispred njega nije i taj momak valjda ustane i kaze sta ti hoces koji *urac, ti dosao iz Sarajevo i mislis da si neko i nesta. Nakon toga valjda il su se posvadzali ili je bila tuca al kako poznajem Plakalo, momak ne bi ni muhu ubio.
FK Sarajevo. NK Travnik.
- Probisvjet
- Kontakt:
Ma kakva teretna i svadja. To je izvlakusa. Pa Ciro otpisa nekoliko iz Tuzle. Da nije i to zbog sprava. Pustite te price.tarrepl je napisao/la:Evo informacija, bili su u teretani sinoc ili danas, bilo je 28 igraca i 28 sprava, Plakalo je zavrsio svoju spravu a momak ispred njega nije i taj momak valjda ustane i kaze sta ti hoces koji *urac, ti dosao iz Sarajevo i mislis da si neko i nesta. Nakon toga valjda il su se posvadzali ili je bila tuca al kako poznajem Plakalo, momak ne bi ni muhu ubio.
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 23 jan 2014, 19:39, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Suplja prica pravo nema statarrepl je napisao/la:Evo informacija, bili su u teretani sinoc ili danas, bilo je 28 igraca i 28 sprava, Plakalo je zavrsio svoju spravu a momak ispred njega nije i taj momak valjda ustane i kaze sta ti hoces koji *urac, ti dosao iz Sarajevo i mislis da si neko i nesta. Nakon toga valjda il su se posvadzali ili je bila tuca al kako poznajem Plakalo, momak ne bi ni muhu ubio.

Zadnja izmjena: fukara87, dana/u 23 jan 2014, 19:50, ukupno mijenjano 3 puta.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
dolazi vam lendric
- Burberry46
- Kontakt:
Izvor s Bjelašnice hahahahahaBurberry46 je napisao/la:izvor?ciza je napisao/la:dolazi vam lendric

sta god ti napisem neces vjerovatBurberry46 je napisao/la:izvor?ciza je napisao/la:dolazi vam lendric
Ovaj je zario i palio vamo dok je bio na posudbi u Zrinjskom ,nama u Mostaru dvicu zabi hebo ga bratciza je napisao/la:dolazi vam lendric

Edit-sad gledam tu sezonu je bio najbolji strijelac lige sa 16 golova
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 23 jan 2014, 20:05, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, boki86, Evander i 61 gost.