Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
izvanjavam se sto pisem off topic ali zbog ovoga je i otislo i odlazi mnogo dobrih ljudi koji su znali pogadjati i zajedno sa njima i nama su donosili uspjehe, MOLIO bih HITNO moderatora ako moze da uredi ovaj pdf jer ovo uopste sve vise ni ne lici na ono sto ustvari treba biti.....
Videoton 1, Tuluz 1x, Rio Ave x2, Cibona 1, Ligety 1, Braunsvajng-Herta 1. pol manje od 1,5 gol
8,42
za vadjenje dana
8,42
za vadjenje dana
B-I-R !
SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !
-
- Kontakt:
Inter, Hertha, Roda 3+, Arsenal ODG3+
Zadnja izmjena: InatSilanBosanski, dana/u 08 dec 2013, 19:51, ukupno mijenjano 1 put.
Danas nakon izvisene noci radi NBA (nizasta) odigrao sam tiket iz protesta ne bil "prosralo" pa et ev ga:
Arsenal 1
Bastia 1x
Partizan 2
Bogdanovic 15,5 vise - Mali je masina
Hannover 1x (njemacki rukomet)
Anthony 27,5 manje - covjek je sam rekao da igra za tim a ne za statistiku (valjda nije slagao
)
Cibona 1
Gordic 12,5 vise
Union Olimpija 1
kvota 69,86 ulog 5 KM...pa nek ide kvragu sve
Arsenal 1
Bastia 1x
Partizan 2
Bogdanovic 15,5 vise - Mali je masina
Hannover 1x (njemacki rukomet)
Anthony 27,5 manje - covjek je sam rekao da igra za tim a ne za statistiku (valjda nije slagao

Cibona 1
Gordic 12,5 vise
Union Olimpija 1
kvota 69,86 ulog 5 KM...pa nek ide kvragu sve

daj te parove do kvote 4 da uplatim da se malo povratim
Tuluz 1x, Cibona 1, Rio Ave x2, Herta zp1-huligans je napisao/la:daj te parove do kvote 4 da uplatim da se malo povratim
2,99
B-I-R !
Šta ćes povratitihuligans je napisao/la:daj te parove do kvote 4 da uplatim da se malo povratim

Moj prijedlog :
Arsenal 1
Maritimo 1X
Inter 1
Karmelo 26.5 manje
ma hocu da se vratim **** me lazio na 3 listicalive je napisao/la:Šta ćes povratitihuligans je napisao/la:daj te parove do kvote 4 da uplatim da se malo povratimili hočes da se vratiš
![]()
Moj prijedlog :
Arsenal 1
Maritimo 1X
Inter 1
Karmelo 26.5 manje
Arsenal-Everton (h.0:1) 2 2,00
Inter-Parma (h.0:1) 2 2,00
Ne pitajte kako, imam osjećaj.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
lakse bi ti bilo da si napisao x2, a i nama koji citamo ..FaraonTM je napisao/la:Arsenal-Everton (h.0:1) 2 2,00
btw- Everton je u zadnje 2 sezone ekipa koju je najteze pobjediti, tako da se slazem za prvi tip, a o zabarima ne zelim da razmisljam
Zadnja izmjena: HaHu1x2, dana/u 08 dec 2013, 16:55, ukupno mijenjano 1 put.
B-I-R !
obratite pažnju na talijansku košarku:
Sassari - Reggiana / domaćin over 84,5 @1,85
Igrali su u dva navrata, obe utakmice su bile oko 180 poena. Danas na ukupni zbroj nude 160,5!?!?
Pretpostavljam da je to zbog gostujuće momčadi koja ne bilježi velik broj utakmica iznad te granice u zadnjih par kola. Ali zato se domaćini redovito kreću između brojki 80 i 90, a pošto su Reggiani prošle godine utrpali 105 komada, nadam se da će ove barem 85. Nemam nikakvih informacija oko izostanaka i slično, a i nema vremena sada za ikakve detaljnije analize pa ću odigrati njih i naći još par over-undera na manji ulog..
Sretno!
Sassari - Reggiana / domaćin over 84,5 @1,85
Igrali su u dva navrata, obe utakmice su bile oko 180 poena. Danas na ukupni zbroj nude 160,5!?!?
Pretpostavljam da je to zbog gostujuće momčadi koja ne bilježi velik broj utakmica iznad te granice u zadnjih par kola. Ali zato se domaćini redovito kreću između brojki 80 i 90, a pošto su Reggiani prošle godine utrpali 105 komada, nadam se da će ove barem 85. Nemam nikakvih informacija oko izostanaka i slično, a i nema vremena sada za ikakve detaljnije analize pa ću odigrati njih i naći još par over-undera na manji ulog..
Sretno!
U desetom selu živi Antuntun!
arsenal h1
tucite ih ma koliko god bio everton neugodan Memso ce to asistencijom rasturiti
:ugeek:

winNexus je napisao/la:Fudbal - Seria A
15:00h Sampdoria - Catania
Tip: Sampdoria
Kvota: 1,75
William Hill
Oba tima su zakazala ove sezone. Oba tima su na začelju tabele i oba tima u jako dobroj formi...pa zasto onda na Samdoriju?
- zato sto Catania dolaz bez MF Sergio Almiron 11/0, MF Mariano Izco 8/0, DF Giusebe Belusci 6/0, FW Gonzalo Bergassio 9/1, MF Panagiotos Tachtidis 12/0, MF Pablo Barientos 9/3, DF Rollin 9/0.
- Samdorija nema bitnijih izostanaka
- Samdorija je u malo boljoj formi od Catanije
- Sudija je Domenico Celi i do sada je Samdoriji kuci sudio 7 puta, 4-3-0 i podijelio im 12 ž.k., dakle nikada nisu izgubili kući kada im je sudio ovaj sudija.
- Ovaj sudija Cataiji je sudio vani kada igra 6 puta i nikada nisu pobijedili, 0-3-3 sa 8 žutih kartona.
- Celi je sudio ovaj duel prosle sezone i bilo je 1:1 sa 1:4 ž.k.
Ali hendikep je nekako šmekerskiHaHu1x2 je napisao/la:lakse bi ti bilo da si napisao x2, a i nama koji citamo ..FaraonTM je napisao/la:Arsenal-Everton (h.0:1) 2 2,00
btw- Everton je u zadnje 2 sezone ekipa koju je najteze pobjediti, tako da se slazem za prvi tip, a o zabarima ne zelim da razmisljam

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
da se svi zapitaju šta si to ti odigroFaraonTM je napisao/la:
Ali hendikep je nekako šmekerski

Pustiću sunce da topi ljubav!
Upravo tohoshafka je napisao/la:da se svi zapitaju šta si to ti odigroFaraonTM je napisao/la:
Ali hendikep je nekako šmekerski

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Genk-Lokeren oba daju gol i 3+ 1.95
nešto slično kao i kod talijana Cagliarija i Genove tako i kod ovih takmaca imamo mutnih radnji i čudnih utakmica, ovaj tip mi se nameče kao logičan izbor gledajući prijašnje susrete gdje na zadnje četiri tri puta je bilo i mislim da će opet biti golova.
single
Genk-Lokeren 1.pol. 2 4.95, pol/kraj 2/1 25
moglo bi biti vrlo lako pa da pokušamo na sitno
nešto slično kao i kod talijana Cagliarija i Genove tako i kod ovih takmaca imamo mutnih radnji i čudnih utakmica, ovaj tip mi se nameče kao logičan izbor gledajući prijašnje susrete gdje na zadnje četiri tri puta je bilo i mislim da će opet biti golova.
single
Genk-Lokeren 1.pol. 2 4.95, pol/kraj 2/1 25
moglo bi biti vrlo lako pa da pokušamo na sitno
a u..ranog lazia pani gol nisu u stanju dati, ali zato prođe prvo poluvrijeme na genou i prelaz sjede ko budali šamarzgmiky je napisao/la:sampa 1 1.80
cagliari oba gol 1.80
lazio dg 1.35
4.37
sampa bi trebala biti jedinica, mihajlović ih je malo prodrmao a i kolega nexus je već pisao o ovom paru, cagliari i genoa očekujem oba gol i over 2.5 i lazio bi trebao dati gol torinu.
single
Cagliari-Genoa 1.pol.2 4.40, pol/kraj 2/1 26
moguć scenario pa eto na sitno da vidimo, u prošlosti puno zanimljivih i mutnih duela ovih ekipa

-
- Kontakt:
Ovo mi je stvarno zapalo za oko. Nadam se da si prelaz odigrao.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.